-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
οσον αφορα το 0-200 ακομα δεν μου ειπες...μιλαμε για διαφορα 0,3sec?
Επισήμως εκεί κάπου. Στην πραγματικότητα, θα φανεί στα τεστ. Αν και θέλω να δω και το 0-300 τους...
παιξτε τωρα που μπορειτε
-
Αυτό το έκτρωμα τώρα τι το πόσταρες; Αν και δεν ξέρω τι ψάρια θα πιάσει στις μετρήσεις... Ίσως να μην δύναται τελικά. Και πρόσεξε, δε μιλάμε καν για τα υπερόπλα τώρα (νεα Enzo, Veyron SS etc).
-
το εκτρωμα βγαζει 700+ ψωραλογα, 1000κιλα ροπης, και εχει 370 τελικη.
α, και ζυγιζει 1350 -
πιο ασχημο και απο την πεινα ειναι ομως....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
πιο ασχημο και απο την πεινα ειναι ομως....beauty is only skin deep
-
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το εκτρωμα βγαζει 700+ ψωραλογα, 1000κιλα ροπης, και εχει 370 τελικη.
α, και ζυγιζει 1350Το ηλεκτροκίνητο e-tron είχε 1300 κιλά ροπής αλλά ήταν πιο αργό από το βενζινοκίνητο R8 γιατί είχε 100 άλογα λιγότερα... Και φυσικά το 1000 σου ήταν τυπογραφικό λάθος.
Τα νούμερα που περιγράφεις μένει να επιβεβαιωθούν από ανεξάρτητες μετρήσεις. Βέβαια όπως και να έχει ατύχησε, καθώς στην κατηγορία που παίζει έχει να τα βάλει με πολύ πιο δύσκολους αντιπάλους από την F12... με την μεγάλη της αδερφή για παράδειγμα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Γρήγορη μην μπερδεύεσαι. Εγώ μίλησα για σχέδιο. Ούτε για εσωτερικό, ούτε για ήχο, ούτε για οτιδήποτε άλλο. Και όσο και να την τριγυρίσω, αυτή η βλακεία στο πίσω μέρος δεν πρόκειται να εξαφανιστεί.Aκομα και για το σχεδιο, τα σημεια που προκαλουν εντυπωση, δυσαρεσκεια(?), εχουν λογο που εχουν τετοια εμφανιση.
Το πισω μερος σε στυλ...'χωνι' εκτελει χρεη diffuser, τα δε led οκ, μπορει σε εσενα να μην αρεσουν, οριοθετουν ομως χρονικα
εστω σαν...gadget την εξελιξη -σε επιπεδο δεκαετιας- της τεχνολογιας, θυμιζοντας παραλληλα υπαρκτο εξαρτημα των σημερινων F1.Και για να συμπληρώσω και κάτι στα λεγόμενα του σεβασμιου δασκάλου Pai-Mei, είναι σαν να έχεις ραντεβού με μα γυναίκα με υπέροχο πρόσωπο και αναλογίες και αυτή να εμφανιστεί με σιδερακια και πατομπουκαλα στα μάτια. Όσο και να προσπαθήσεις για το αντίθετο, δε θα καταφέρεις να μην κοιτάς εκεί.
Ο 'δασκαλος' σου καταρχας, ειτε αγνοει, ειτε δεν γνωριζει οτι οι ακρες στους χαυλιοδοντες μπροστα, ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΟΥΝ το εμπρος τμημα του αυτοκινητου, ηδη στον τριψηφιο αριθμο χλμ οπου η αεροδυναμικη αντισταση ΑΛΛΑΖΕΙ, ή αλλιως δημιουργειται ενα 'σκαλοπατι' (καπου γυρω στα 160-170χλμ) το οποιο προκαλει μια στιγμιαια ασταθεια, εαν δεν υπαρχει.
Την ειχε μεχρι και η 997 για οσους γνωριζουν καπου σε αυτα τα χλμ. Πλεον οσοι παρατηρησουν, οι 991 ΕΧΟΥΝ και αυτες, λιγο πιο μικρους βεβαια, 'χυλιοδοντες' κατω χαμηλα στον εμπροσθιο προφυλακτηρα, ακριβως για αυτο τον λογο.
Σε αυτης της κατηγοριας τα οχηματα, το σχεδιο, οι καμπυλες, γωνιες, και οτι μας φαινεται περιεργο ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, δεν ειναι για εφφε, και εντυπωσιασμο, τουλαχιστον στο 95% της συνολικης εμφανισης...P.S Σχετικα ασχετο αλλα μιας και ανεφερες τα σιδερακια, ακομα θυμαμαι πολυ παλια σχεση με κοπελα που φορουσε...
Στην αρχη φοβομουν οτι σε περιπτωση bjob, ισως να ειχαμε και τραυματισμο.
Περιττο να πω οτι μεχρι και σημερα στα 35, και μετα απο καμποσες περιστασιακες 'εμπειριες', τοσο καλη περιπτωση, δεν εχω
πετυχει, οποτε και τα 'σιδερακια', μια ιδεα ειναι μερικες φορες... -
Έχει δίκιο νόμιζα ότι οι χαυλιόδοντες είναι απλώς κεχαριτωμενιά του σχεδιαστή, αλλά βλέπω ότι έχει και η Άστον Μάρτιν 1-77 και το Λέξους ΛΦΑ.
-
Οι χαυλιόδοντες της F12 θέλουν σιδεράκια.
-
Μπιστάει το πόστ του Γρηγόρη.....
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Το πισω μερος σε στυλ...'χωνι' ...
Στην αρχη φοβομουν οτι σε περιπτωση bjob, ισως να ειχαμε και τραυματισμο.
Περιττο να πω οτι μεχρι και σημερα στα 35, και μετα απο καμποσες περιστασιακες 'εμπειριες', τοσο καλη περιπτωση, δεν εχω
πετυχει, οποτε και τα 'σιδερακια', μια ιδεα ειναι μερικες φορες...Συμπέρασμα : πολύ ερωτικά αυτοκίνητα οι Φερράρι.
Επίσης αν τυχόν είστε υποψήφιος αγοραστής και κάτι σας χαλάει στην εξωτερική εμφάνιση ζητήστε από τον πωλητή να βάλει σιδεράκια και να σας κάνει ένα test blow...
Υ.Γ Γρηγόρη δεν έχω πρόβλημα με τα γούστα του καθενός, αλλά ξέρω περίπτωση που από σιδεράκια κάποιος παραλίγο να γίνει οοοο Άμπντουλ. Την γλύτωσε βέβαια, απλά έγινε μουσουλμάνος.
-
Δεν φταίνε τα σιδεράκια σε τίποτα. Όλα είναι θέμα χειρίστριας!
-
Δεν φταίνε τα σιδεράκια σε τίποτα. Όλα είναι θέμα χειρίστριας!Δεν μου χει τύχει να πω την αλήθεια. Λες να είναι σαν να αλλάζεις ταχύτητες με χτένι ;
-
-
Δεν φταίνε τα σιδεράκια σε τίποτα. Όλα είναι θέμα χειρίστριας! -
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Δεν φταίνε τα σιδεράκια σε τίποτα. Όλα είναι θέμα χειρίστριας!
Δεν μου χει τύχει να πω την αλήθεια. Λες να είναι σαν να αλλάζεις ταχύτητες με χτένι ;
Ακριβως... Ακους και το διεγερτικο κλικ-κλακ σε καθε αλλαγη...
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Υ.Γ Γρηγόρη δεν έχω πρόβλημα με τα γούστα του καθενός, αλλά ξέρω περίπτωση που από σιδεράκια κάποιος παραλίγο να γίνει οοοο Άμπντουλ. Την γλύτωσε βέβαια, απλά έγινε μουσουλμάνος.
Καλα, μην νομιζεις, οτι απο τοτε, κυνηγαω, οσες φορουν σιδερακια...
Απλως υπαρχουν και περιπτωσεις που βγαζουν το αντιθετο αποτελεσμα απο αυτο που αρχικα φαινεται... -
*Ο χρήστης taurus'
Αυτά τα ολίγα. Δε σε παρεξηγώ, μονο πες μου μια και με έχεις γνωρίσει απο κοντά, σε ποιον μοιάζω πιο πολύ? Στον [ ή στον [url=http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20061021234517/muppet/images/archive/3/37/20100118034139!TF1-MuppetsTV-PhotoGallery-36-Waldorf.jpg:3ktkdpyw]Waldorf](http έγραψε
Statler[/url)?Statler δαγκωτο! εχει πιο λίγα μαλλιά και ειναι και λιγάκι πιο σκούρος στο χρώμα
-
FERRARI F12 BERLINETTA