-
Βρε Δημήτρη. Ξέρεις πολύ καλά πως στο αρχικό πέταγμα το τετρακίνητο θα έχει πλεονέκτημα. Από εκεί και πέρα όμως το μεγαλύτερο βάρος και απώλειες της τετρακίνησης είναι μειονέκτημα. Για αυτό και στο 0-200 η F12 είναι μπροστά. Ας περιμένουμε τα πρώτα τεστ πάντως καθότι η Italia καταφέρνει ίδιο πέταγμα με την τετρακίνητη Superleggera.
Όσο για το βάρος, εμένα μου φαίνεται κατόρθωμα να μπορέσει η F12 να κρατηθεί κάτω από ένα ανθρακονημάτινο αυτοκίνητο. Για να δούμε πόσες εκατοντάδες κιλά ελαφρύτερη θα είναι η ανθρακονημάτινη νέα Enzo...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Βρε Δημήτρη. Ξέρεις πολύ καλά πως στο αρχικό πέταγμα το τετρακίνητο θα έχει πλεονέκτημα. Από εκεί και πέρα όμως το μεγαλύτερο βάρος και απώλειες της τετρακίνησης είναι μειονέκτημα. Για αυτό και στο 0-200 η F12 είναι μπροστά. Ας περιμένουμε τα πρώτα τεστ πάντως καθότι η Italia καταφέρνει ίδιο πέταγμα με την τετρακίνητη Superleggera.Όσο για το βάρος, εμένα μου φαίνεται κατόρθωμα να μπορέσει η F12 να κρατηθεί κάτω από ένα ανθρακονημάτινο αυτοκίνητο. Για να δούμε πόσες εκατοντάδες κιλά ελαφρύτερη θα είναι η ανθρακονημάτινη νέα Enzo...
ποσο 0 200 εχει η μια και ποσο η αλλη;
Μιλας για διαφορα 0,3sec?
Mε βαση το design η aventador μια χαρα ειναι...δεν γινοταν με αυτο το στυλ να το φτιαξουν πιο μικρο το αμαξι.Οσον αφορα την νεα Ενζο μου μιλας για ενα αμαξι που στοιχιζει οσο 3/4 aventador μαζι και βγαινει σε ελαχιστα κομματια κατοπιν προσκλησης....
-
Ο χρήστης fatal έγραψε:
Ενταξει, ακομα και απο την μια ζωντανη φωτο, φαινεται οτι το εργαλειο, 'μπισταει, Π@ΥΤΣ@ΝΕΙ!!!' , οπως
λεει και ενας φιλος μου...
Το μονο μα μονο, φιλοσοφικου κυριως περιεχομενου, για τους περισσοτερους απο εμας, αλλα και ισως ουσιαστικου, για καποιους παρα πολυ λιγους μεταξυ των τυχερων που θα γινουν συντομα κατοχοι, ειναι το θεματακι με το βαρος, που εθιξε πολυ σωστα νομιζω ο Alba. Σιγουρα τα περισσοτερα...τροφαντα οπισθια των πολυεκατομυριουχων, θα θελουν ολα τα comfort με το μαγικο νουμερο '7' μπροστα απο την...εκατοσταδα των ιππων, δεν θα τους νοιαζει τοσο το αυξημενο βαρος, -που για να λεμε και την αληθεια ισως και ποτε να μην φανει στους περισσοτερους, παρα μονο σε ελαχιστους που πιεσουν πραγματικα, σε σχετικα σφιχτη διαδρομη ή και με συνεχες στροφιλικι- παρα το σοκ φιλων/γνωστων που πρωτοακουν τον αριθμο ιππων, το οποιο και θα ειναι δεδομενο. Μεγαλυτερο σοκ και δεος παντως για να λεμε την αληθεια, σε ελαχιστους αλλα υπαρκτους γνωστες εκατομυριουχους, θα ηταν για πρωτη φορα να βλεπαμε ενα τετοιο εξωτικο, εξωφρενικα ισχυρο για δρομο, κατασκευασμα, με ενα πιο περιορισμενο βαρος, στα 1450κιλα περιπου με τα υγρα του και μισο πχ ρεζερβουαρ, και ας σταματουσε η ιπποδυναμηστα 620-650ps. Προφανως βεβαια για λογους κοστους, αλλα και μη συμφερουσας να υποθεσω αναλογιας κοστους/ωφελιμοτητας-διαφημισης, δεν επιλεχθηκε η λυση ανθρακονηματος, στο σασι, ή καποιος αλλος συνδυαμος εξωτικων και ελαφρων υλικων ωστε να επιτευχθει ενα νουμερο λιγο κατω απο τον εναμησι τονο. -
Θα τρίζουν τα κόκκαλα του γέρου από τον διαγωνισμό ασχήμιας μεταξύ των τελευταίων μοντέλων της Ferrari. 458, ΦΦ και τώρα αυτό.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Υγ: μου φαίνεται εξαιρετικά αστείο να μιλάμε για αγώνα για το μικρότερο δυνατό βάρος και να έχουμε δέρματα, οθόνη για να βλέπει ο συνοδηγός την ταχύτητα (wtf? ορισμός του gismo) κλπ κλπ.
+1
Ουτως η αλλως θα τα κανουν στην εκδοση πιστας (scuderia, GTO, CS, GTS και γω δεν ξερω πως θα την ονομασουν ), ποιος ο λογος να ασχολουνται με το βαρος στην ''πολιτικη'' εκδοση?? -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Υγ: μου φαίνεται εξαιρετικά αστείο να μιλάμε για αγώνα για το μικρότερο δυνατό βάρος και να έχουμε δέρματα, οθόνη για να βλέπει ο συνοδηγός την ταχύτητα (wtf? ορισμός του gismo) κλπ κλπ.
+1
Ουτως η αλλως θα τα κανουν στην εκδοση πιστας (scuderia, GTO, CS, GTS και γω δεν ξερω πως θα την ονομασουν ), ποιος ο λογος να ασχολουνται με το βαρος στην ''πολιτικη'' εκδοση??Σωστά... ας την κάνουν 3 τόνους, σαν Bentley...
Πάνο σοβαρέψου!
-
-
Αυτό το σπόιλερ κάτω απο τα wannabe-f1-lights ειναι επιεικώς καγκούρικο. Έλεος!
-
Και αυτή η βλακεία με τα led ελεεινή είναι. Μου θυμίζει κάτι γιαπωνέζικα/κορεάτικα που έχουν το φως ομίχλης σε ένα άκυρο σημείο στον προφυλακτήρα και κάνει μπαμ ότι δεν σκέφτηκαν καν που να το βάλουν.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αυτό το σπόιλερ κάτω απο τα wannabe-f1-lights ειναι επιεικώς καγκούρικο. Έλεος!Έχει ψυχή όμως αυτό το spoiler, όχι σαν τη ψυχρή και με αίσθηση χερουργείου, ανάρτηση της mp4-12c.
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Έχει ψυχή όμως αυτό το spoiler, όχι σαν τη ψυχρή και με αίσθηση χερουργείου, ανάρτηση της mp4-12c.
αμ bravo....
sorry για το οφφ τοπικ αλλα βρισκω την MP4/12 πανεμορφη. -
Α τωρα το ειδα. Πολυ κουκλα. Ο Αλονσο την οδηγησε να τις δειξει τι εστι βερυκοκο;;;;
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
-
Nα και τι μου θυμίζει το εν λόγω σπόιλερ.
Δε βρήκα φωτό ακριβώς από μπροστά, θα ήταν προφανής η ομοιότητα.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Α τωρα το ειδα. Πολυ κουκλα. Ο Αλονσο την οδηγησε να τις δειξει τι εστι βερυκοκο;;;;Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
O Μασσα εκανε 1.23 στο Fiorano...
λες ο δικος σου να την κατεβαζει στο 1.22.7;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αυτό το σπόιλερ κάτω απο τα wannabe-f1-lights ειναι επιεικώς καγκούρικο. Έλεος!Μπορεί να μη σου αρέσει αλλά ίσως παίζει κάποιον ρόλο στο blown difusser που χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο. Προσωπικά δε γνωρίζω και για αυτό δεν βιάζομαι να σχολιάσω την κάθε μικρολεπτομέρεια ως καγκουριά... Τα λεντάκια όντως είναι OTT πάντως.
-
Να κάνω μια χαζή ερώτηση και λίγο
Η FF είπαμε δεν σας είχε αρέσει εμφανισιακά Realzeus και .pik; -
Όχι! Με χαλάει το σχήμα παπουτσιού και το απότομο κόψιμό της πίσω Mirage.
-
ΟΚ στο προφίλ είναι το θέμα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μπορεί να μη σου αρέσει αλλά ίσως παίζει κάποιον ρόλο στο blown difusser που χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο. Προσωπικά δε γνωρίζω και για αυτό δεν βιάζομαι να σχολιάσω την κάθε μικρολεπτομέρεια ως καγκουριά... Τα λεντάκια όντως είναι OTT πάντως.
Βρε Άλεξ, και η μύτη των καινούριων μονοθεσίων εξυπηρετεί την αεροδυναμική τους. Αν σου έλεγαν οτι θα προσφέρει και στην F12 θα τη δεχόσουν?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Να κάνω μια χαζή ερώτηση και λίγο
Η FF είπαμε δεν σας είχε αρέσει εμφανισιακά Realzeus και .pik;μου αρεσε και μου αρεσει!
Το οτι την βρισκω καρουτα στεισον δεν εχει σημασια.αστειευομαι.Ειλικρινα πιστευω ειναι πληρες αμαξι.
Παιζει να ειναι και πιο ομορφη στο πισω μερος απο την F12... συντομα οταν τα δω απο κοντα διπλα και τα δυο θα αναφερωκαι εσωτερικα ειναι πιο ομορφη απο την F12.
FERRARI F12 BERLINETTA