-
Υποθέτω θα είναι κανένα option αξίας καμιά 15αριά χιλιάρικα.
-
θα ήταν το ίδιο ομορφο ως αμάξι αν είχε σήματα hyundai
생각을위한 음식
η φερραρι -μετά τα 1000 κουμπάκια στο τιμονι- ξεπέρασε τον εαυτό της με τις ενδείξεις στο συνοδηγό
αισχρό σχεδιο εξωτερικά
-
Αυτό το παραλληλόγραμο με τα 12 κυκλάκια κάτω από την πινακίδα τι είναι; Το φως της όπισθεν;
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Αυτό το παραλληλόγραμο με τα 12 κυκλάκια κάτω από την πινακίδα τι είναι; Το φως της όπισθεν;Τα κυκλάκια υποθέτω είναι LED.
Μήπως είναι το ομίχλης?
-
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μοναδική παραφωνία στο αυτοκίνητο είναι η ένδειξη ταχύτητας (σασμάν, χλμ/ω) και στροφές κινητήρα για τον συνοδηγό:Είναι έξτρα και είναι για να βλέπει και ο συνοδηγος τι γίνεται. Όπως στα επιβατικά αεροπλάνα που έχει ένδειξη ταχύτητας και υψομέτρου στην καμπίνα των επιβατών. Γιατί να μην βλέπεις με πόσα πηγαίνεις ενώ κατουριέσαι από τον φόβο σου δηλαδή;
Γιατι δε βαλαν μια οθονη στη μεση να το γεμισουν και λιγο, μου φαινεται αρκετα φτωχη η κεντρικη κονσολα.
Γιατί μιλάμε για την Ferrari Πάνο. Προσπαθούν να κόψουν βάρος από παντού και μια άχρηστη οθόνη είναι το τελευταίο που χρειάζεται ένα εστιασμένο supercar. Όσες οι οθόνες χρειάζονται (2 TFT) είναι μπροστά από τον οδηγό, αριστερά και δεξιά του αναλογικού στροφομέτρου. Εκεί απεικονίζονται τα πάντα (αναλογικό ή/και ψηφιακό ταχύμετρο, οι ενδείξεις του Virtual Race Engineer - θερμοκρασίες και πιέσεις για τα πάντα όλα από φρένα μέχρι λάστιχα, GPS, βοηθητικά όργανα, υπολογιστής ταξιδίου κλπ), χωρίς να παίρνει ο οδηγός τα μάτια μου από τον πίνακα οργάνων.
θα ήταν το ίδιο ομορφο ως αμάξι αν είχε σήματα hyundai
Ναι!
αισχρό σχεδιο εξωτερικά
Άλλος την μαυρομάτα και άλλος την τσιμπλομάτα. Βέβαια εδώ θα μου πεις ότι άλλοι βρίσκουν όμορφη την κατατονική MP4 12C.
Μήπως είναι το ομίχλης?
Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αλλά κατά 99% είναι το ομίχλης.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Αυτό το παραλληλόγραμο με τα 12 κυκλάκια κάτω από την πινακίδα τι είναι; Το φως της όπισθεν;Τα κυκλάκια υποθέτω είναι LED.
Μήπως είναι το ομίχλης?
Θα μπορούσε...
-
Ειναι το φως ομιχλης αλλα F1.....
-
Θα αναβοσβηνει δηλαδη??
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Θα αναβοσβηνει δηλαδη??Φυσικά.....
αν αφήνεις πατάς,αφήνεις πατάς ....το φρένο.......
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Διαφωνω.......την οδηγησα στα Μεγαρα και στην Κ4 ενω ολοι εμπαιναν με 2α, εγω εμπαινα με 3η σκασμενη και στις 2 ροδες και μου ελεγαν 'καλα δεν υπαρχει αυτο'!!!!!! Επισης με μια F12 ενος φιλου στο Ντραφι εστριβα και εμπαινα με τα τεσσερα όπου ηθελα, αλλα παντα με ασφαλεια!!!!!Σε συγκριση με την 599 που οδηγησα στο Μονακο, την βρισκω λιγο πιο σκληρη και απόλυτη στο οριο, ειδικα οταν 'ανεβαινεις' στα φρενα και την στραμπουλας. Με λιγα λογια θα πρεπει να εχεις οδηγησει αναλογα αυτοκινητα κατι που συνεπαγεται πολλες ζωες (πανω απο 6).......
Γελειοτατο ποστ!!!
Πας να ειρωνευτεις αλλα δεν προσεξες οτι αναφερετε στην επιθετικη και αγρια εμφανιση της και οχι στην οδηγικη συμπεριφορα.Ποιος ειρωνευτηκε?????????
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Θα αναβοσβηνει δηλαδη??
Φυσικά.....
αν αφήνεις πατάς,αφήνεις πατάς ....το φρένο.......
Το κουμπί του ομίχλης εννοείς.
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ποτε πηρε ο φιλος την F12;Την εχει αρκετο καιρο....απο τη Δευτερα αν θυμαμαι καλα..........θα ανεβασω και βιντεο
-
Και η ποτηροθηκη ανάμεσα απο τα καθίσματα, ωραία είναι.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
αισχρό σχεδιο εξωτερικά
Άλλος την μαυρομάτα και άλλος την τσιμπλομάτα. Βέβαια εδώ θα μου πεις ότι άλλοι βρίσκουν όμορφη την κατατονική MP4 12C.
.
για μένα χίλιες φορές το 'αδιάφορο' look της 12c παράτο χυδαίο των φεράρι
δες το πίσω μέρος της f12
είναι σαν να έχει σχεδιαστεί απο την κατσιγύφτουλας tuning
ελεος
η μούρη ακόμα χειρότερη
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Και η ποτηροθηκη ανάμεσα απο τα καθίσματα, ωραία είναι.Δεν είναι ποτηροθήκη. Αν δεις δεν είναι καν στρογγυλή. Εκεί μέσα κρύβεται μια θύρα USB.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
αισχρό σχεδιο εξωτερικά
.
για μένα χίλιες φορές το 'αδιάφορο' look της 12c παράτο χυδαίο των φεράρι
δες το πίσω μέρος της f12
είναι σαν να έχει σχεδιαστεί απο την κατσιγύφτουλας tuning
ελεος
η μούρη ακόμα χειρότερη
Ευτυχώς ο περισσότερος κόσμος έχει άλλη άποψη. Έτσι βλέπουμε περισσότερα ευφάνταστα σχέδια σαν αυτό, παρά αγγλικά ψυγεία με ρόδες.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και η ποτηροθηκη ανάμεσα απο τα καθίσματα, ωραία είναι.
Δεν είναι ποτηροθήκη. Αν δεις δεν είναι καν στρογγυλή. Εκεί μέσα κρύβεται μια θύρα USB.
WOW
Σοβαρευτειτε ρε!
-
Ποτηρι παντως χωραει.
-
Μου αρέσει πολύ το τεχνικό μέρος...
Ειδικά το κομμάτι που αφορά την αεροδυναμική... Περιμένω τώρα τις πρώτες οδηγικές εντυπώσεις.... Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο..... μου αρέσει .... μου αρέσει πολύ......
FERRARI F12 BERLINETTA