-
Ομορφάντρα μου ,
θες και εσύ μία ?
σε αφίσα μόνο ,
-
Μοναδική, φανταστική αλλά με λίγες επιλογές για παραμετροποίηση (ακόμα....)
-
Πάντα έτσι είναι στα νέα μοντέλα Χρήστο και μέσα σε λίγους μήνες οι επιλογές γίνονται άπειρες. Άλλωστε ο configurator είναι ενδεικτικός, οι πελάτες έχουν απεριόριστες επιλογές μέσω του προγράμματος Carrozzeria Scaglietti.
Μια Rosso Corsa με κόκκινες δαγκάνες, full carbon εσωτερικό, αγωνιστικά καθίσματα και κόκκινες ζώνες 6 σημείων για μένα παρακαλώ!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πάντα έτσι είναι στα νέα μοντέλα Χρήστο και μέσα σε λίγους μήνες οι επιλογές γίνονται άπειρες. Άλλωστε ο configurator είναι ενδεικτικός, οι πελάτες έχουν απεριόριστες επιλογές μέσω του προγράμματος Carrozzeria Scaglietti.Μια Rosso Corsa με κόκκινες δαγκάνες, full carbon εσωτερικό, αγωνιστικά καθίσματα και κόκκινες ζώνες 6 σημείων για μένα παρακαλώ!
στην ουρα κυριος περιμενουμε και αλλοι...
-
@ pik
Σιγά μην σου φάμε και τη σειρά κύριος....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
@ pikΣιγά μην σου φάμε και τη σειρά κύριος....
βρε πλακα κανω!
-
-
-
αισχρό σχεδιο εξωτερικά
Άλλος την μαυρομάτα και άλλος την τσιμπλομάτα. Βέβαια εδώ θα μου πεις ότι άλλοι βρίσκουν όμορφη την κατατονική MP4 12C.
.
για μένα χίλιες φορές το 'αδιάφορο' look της 12c παράτο χυδαίο των φεράρι
δες το πίσω μέρος της f12
είναι σαν να έχει σχεδιαστεί απο την κατσιγύφτουλας tuning
ελεος
η μούρη ακόμα χειρότερη
Ευτυχώς ο περισσότερος κόσμος έχει άλλη άποψη. Έτσι βλέπουμε περισσότερα ευφάνταστα σχέδια σαν αυτό, παρά αγγλικά ψυγεία με ρόδες.
Πρέπει να είσαι πολύ τυφλωμένος για να πεις την Maclaren 'ψυγείο με ρόδες'... Βγάλε τα γυαλιά!
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Εμφανισιακά πάντα Ντίνο! Από τα πλέον αδιάφορα supercars. Να μου έλεγες για καμιά Lambo, δεν θα είχα αντίρρηση, είναι κούκλες! Αλλά πιο generic supercar από την McLaren δεν πρέπει να υπάρχει αυτή τη στιγμή.
-
εμενα παντως μου αρεσει το ιδιο εμφανησιακα οσο κ η 458.αναφερομαι στην μακλαρεν.παρεπιπτοντως,κ θα συμφωνησω με τον j.marr,η φ12 εξωτερικα κ χωρις τα σηματα της φερραρι κ τα οπισθια φωτιστικα σωματα,θα μπορουσε καλλιστα να ειναι μακλαρεν η χιουνταη(η μηπως κια?).η λεξους.η οτιδηποτε αλλο γενικοτερα.χμ..γενικοτερα..κ μιλουσαμε για τζενερικ υπεραυτοκινητα.. μαλλον η φ12 πρεπει να ειναι το πιο τζενερικ αυτη τη στιγμη.
-
Γουστα ειναι αυτα παιδια.
Παντως κι εγω θεωρω οτι η F12 ειναι μακραν η πιο ομορφη!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Εμφανισιακά πάντα Ντίνο! Από τα πλέον αδιάφορα supercars. Να μου έλεγες για καμιά Lambo, δεν θα είχα αντίρρηση, είναι κούκλες! Αλλά πιο generic supercar από την McLaren δεν πρέπει να υπάρχει αυτή τη στιγμή.Tι θα πει generic superar; Ότι δεν είναι flamboyant?
Γιατι δε βαλαν μια οθονη στη μεση να το γεμισουν και λιγο, μου φαινεται αρκετα φτωχη η κεντρικη κονσολα.
Γιατί μιλάμε για την Ferrari Πάνο. Προσπαθούν να κόψουν βάρος από παντού και μια άχρηστη οθόνη είναι το τελευταίο που χρειάζεται ένα εστιασμένο supercar.
Aκόμα και αυτό μου φαίνεται αστείο και αντιφατικό.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aκόμα και αυτό μου φαίνεται αστείο και αντιφατικό.δεν σου φαινεται
είναι
αυτό που νοιάζει κατα κύριο λόγο τη φεράρι -και κατ επέκταση ολους τους supercarατζηδες- είναι να πουλάει μούρη (και μαλιστα ασχημη) το αμάξι και οχι να είναι 'αποτελεσματικό'
αλλιώς δεν θα το εκαναν 4.6 μέτρα και τόσα κιλά
ξέρουν σε ποιους απευθύνονται
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ότι δεν είναι flaboyant?Σου φαίνεται να είναι;
Aκόμα και αυτό μου φαίνεται αστείο και αντιφατικό.
Είναι ελαφρύτερη από μια ανθρακονημάτινη Aventador. Άρα δεν θα έπρεπε να σου φαίνεται και τόσο αστείο...
-
Ναι, τρομερά flamboyant μου φαίνεται, όπως και πολλές σύγχρονες ferrari. Εκτός αν νομίζεις ότι οι επιλογές αυτές έχουν γίνει στο όνομα της βέλτιστης απόδοσης.
Υγ: μου φαίνεται εξαιρετικά αστείο να μιλάμε για αγώνα για το μικρότερο δυνατό βάρος και να έχουμε δέρματα, οθόνη για να βλέπει ο συνοδηγός την ταχύτητα (wtf? ορισμός του gismo) κλπ κλπ.
-
spasarxidas mode:/ flamboyant
-
Ωπ, σωστός.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι, τρομερά flaboyant μου φαίνεταιBeauty is in the eye of the beholder. Apparently so is flamboyance.
οθόνη για να βλέπει ο συνοδηγός την ταχύτητα (wtf? ορισμός του gismo)
Είναι gimmicky εντελώς. That said, αν με πήγαιναν βόλτα με μια, θα ήθελα να το είχε αυτό το έξτρα.
Τα υπόλοιπα που λες αλλάζουν με τις κατάλληλες επιλογές. Παραγγέλνεις τα carbon αγωνιστικά καθίσματα κλπ κλπ.
-
Αλεξανδρε δεν ειναι και ΤΟΣΟ πιο ελαφρια αν λαβεις υποψην και την τετρακινηση...
καθε αλλο...
επισης...αν ηταν οπως λες...γιατι δεν κανει 2.8 στο 0/100?αφου ειναι πιο ελαφρια με περισσοτερα αλογα....
η διαφορα ειναι 50 κιλα...οσο ενας ελληνας δηλαδη πριν το μνημονιο (110κιλα) και μετα (70 περιπου.)..
FERRARI F12 BERLINETTA