-
Ελάτε τώρα που έχει πετρέλαια, φυσ. αεριο κλπ η Ελλάδα..!! Θεωρίες συνομωσίας του Χαρδαβέλλα, των ακροδεξιών και των φαντασμένων...!!! Το είπε και ο Πάγκαλος και ο ΓΑΠ, μας το είπαν και εξέχοντα μέλη του 4ΤΦ....!
Το πολύ για τα βενζινάδικα της Καρδίτσας να έχουμε, κι αυτό για ένα χρόνο.... -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
αν υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις οτι έχουμε πολύ ζουμί νομίζω θα τα είχαμε βγάλει απο χρόνια
Οταν είσαι ραγιάς (και όχι μόνο), ουτέ μαλακία να τραβήξεις δεν τολμάς, οχι να βγαλεις 'ζουμί'....!
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
αν υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις οτι έχουμε πολύ ζουμί νομίζω θα τα είχαμε βγάλει απο χρόνια
Οταν είσαι ραγιάς (και όχι μόνο), ουτέ μαλακία να τραβήξεις δεν τολμάς, οχι να βγαλεις 'ζουμί'....!
μήπως είναι και οι εβραίοι απο πίσω
-
-
8 απο τις πιο μεγαλες εταιριες στον κοσμο ενδιαφερονται να ριξουν τα λεφτα τους σε ερευνα, αλλα το 4ΤΦ αποφασισε οτι δεν υπαρχει λογος.
ηρεμηστε, εδω ειμαστε και θα δουμε. Κανεις δεν ειπε οτι εχουμε, μονο ο Παγκαλος οτι ΔΕΝ εχουμε
καλα ο eddie φοβαται οτι αν εχουμε δεν θα απολυθουν ΔΥ, το καταλαβαινω
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Κανεις δεν ειπε οτι εχουμε, μονο ο Παγκαλος, ο ΓΑΠ και ο jmarr* οτι ΔΕΝ εχουμεκαλα ο eddie φοβαται οτι αν εχουμε δεν θα απολυθουν ΔΥ, το καταλαβαινω
Fixed...
Ελάτε τώρα που έχει πετρέλαια, φυσ. αεριο κλπ η Ελλάδα..!! Θεωρίες συνομωσίας του Χαρδαβέλλα, των ακροδεξιών και των φαντασμένων...!!! Το είπε και ο Πάγκαλος και ο ΓΑΠ, μας το είπαν και εξέχοντα μέλη του 4ΤΦ....!*
Το πολύ για τα βενζινάδικα της Καρδίτσας να έχουμε, κι αυτό για ένα χρόνο.... -
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=12860
το είχε ποστάρει ο angel rabbit και σχολίασε και ο dirtoulios (λέγοντας οτι ο ανθρωπος αυτός κάτι παραπάνω ξέρει) στο ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ #8
βέβαια πολλοί περιμένουν να μας σώσουν και οι ΕΛ
-
εγώ θυμάμαι τη Λούκα σαν βασικό θιασώτη των '30+ δις ανείσπρακτων φόρων' = λεφτά υπάρχουν.
θυμάμαι τη Λούκα να έχει μια αλαμπουρνέζικη συνεργασία με την Τρόικα που κατέληγε σε σφαλιάρες για την Ελλάδα.
τη θυμάμαι να προωθεί το κομματικό μηχανισμό σαν ενεργό κομμάτι του κράτους.
είτε λοιπόν έχει χάσει την επαφή με τη πραγματικότητα είτε έχει δόλια κίνητρα, έχει φάει χ πάντως απο εμένα,Μανοσκυ, αντιπασόκος,αντιπασόκος αλλά ήρωα ανεβάζεις το Πάγκαλο εργατική και υπέυθυνη τη Λούκα, για ψάξου μήπως αρχίζεις και το γυρίζεις...
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Κανεις δεν ειπε οτι εχουμε, μονο ο Παγκαλος, ο ΓΑΠ και ο jmarr οτι ΔΕΝ εχουμε
Fixed...
καταλαβαίνεις ματια μου αυτό που εγραψα (για ερευνες εκματαλευσημα κλπ) ή να στου γράψου στ´ λαρισεικ να του πιασς καλιιιτιρα ???
-
Με μπερδεύεις με τον Panosss.
Εγώ είμαι μέσα για πετρέλαιο...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=12860το είχε ποστάρει ο angel rabbit και σχολίασε και ο dirtoulios (λέγοντας οτι ο ανθρωπος αυτός κάτι παραπάνω ξέρει) στο ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ #8
βέβαια πολλοί περιμένουν να μας σώσουν και οι ΕΛ
Nαι όντως, πολύ εμπεριστατωμένο άρθρο....Αποστομωτικά τα στοιχεία που παραθέτει, αφθονα και τεκμηριωμένα, δεν αφηνουν κανενα περιθωριο αμφισβήτησης. Ασε που μετά τον Γαλδαδά, (που την έχει μεγαλύτερη απο όλους, εντος εκτος και επι τα ΑΥΤΑ), το είπε και ο angel dust και ο dirtoulios (αν και ο τελευταίος, δεν χρειαζόταν, τον είχε συμπεριλάβει ήδη ο Γαλδαδας....)
'Μας μίλησε όμως και κάποιος άνθρωπος (?) που επί 36 χρόνια ήταν μέσα σε όλες τις έρευνες στον ελλαδικό χώρο. Σε αντίθεση με τους ψευταράδες που γυρίζουν στα κανάλια και εξάπτουν τη φαντασία του απελπισμένου Έλληνα τηλεθεατή μας διευκρίνισε ότι ακόμη και τα περίφημα «πετρέλαια» στο Κατάκωλο δεν είναι τίποτα άλλο από ένα κοίτασμα που οι Γεωλόγοι (όλοι οι σοβαροί εννοείται) χαρακτηρίζουν ως «οριακό»,................'
Σημ. Δεν αμφισβητώ τη σοβαρότητα του dirtoulios , δεν τον γνωρίζω ουτε έχω την επιστημονική κατάρτιση να τον κρίνω. Απλα δεν δεχομαι την αποψη κανενός επιστήμονα ως θέσφατη.
Η παρενθεση παραπανω με μπλε δεν αφορά αυτόν, απλα φωτογραφίζει τους 'ασόβαρους Γεωλόγους' που εχουν αντίθετη άποψη, κατα τα λεγόμενα του συγγραφέα. -
Nass ακούει; Το forum ετοιμάζεται για group buy σε τραπεζομάντηλα κεφαλής.
Αν μπορείς ενημέρωσε για εναλλακτικές, τιμές κλπ. -
Πείτε ό,τι θέλετε. Εγώ παρήγγειλα στο ebay.sa μια μαντήλα και περιμένω το παραδάκι!
EDIT: Με πρόλαβε ο EDDIE.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Κανεις δεν ειπε οτι εχουμε, μονο ο Παγκαλος, ο ΓΑΠ και ο jmarr οτι ΔΕΝ εχουμε
Fixed...
καταλαβαίνεις ματια μου αυτό που εγραψα (για ερευνες εκματαλευσημα κλπ) ή να στου γράψου στ´ λαρισεικ να του πιασς καλιιιτιρα ???
Aπο μένα εχεις τα εύσημα (και η Ελλάδα τα εκματαλευσημα), δε χρειαζ να γραψ λαρισέικ να τ πιασ καλυτερ...!
Πείτε ό,τι θέλετε. Εγώ παρήγγειλα στο ebay.sa μια μαντήλα και περιμένω το παραδάκι!
EDIT: Με πρόλαβε ο EDDIE.
Βασικά, τέτοια μου εχουν μείνει και στο μαγαζί απο πριν λίγα χρόνια που ήταν trendy και θέλω να τα ξεφορτωθώ......Τί στο καλό τρεχετε στο e-bay, γιατί παλευω εγω να νας πείσω οτι έχουμε πετρέλαια..;;
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
αν ζησεις καποια πανεπιστημια του εξωτερικου,ισως να αλλαξεις αποψη για αυταΔεν έχω κακή άποψη για τα πανεπιστήμια του εξωτερικού. Τουλάχιστον όχι για όλα. Γεγονός είναι πάντως ότι ξέρω αρκετά ΒΟΔΙΑ που δεν μπορούσαν να λύσουν μία πρωτοβάθμια εξίσωση , πήγαν στην Αγγλία και πλέον είναι δόκτορες (PhD).
Τέσπα, μην είμαστε απόλυτοι και 'πετάμε' κακίες του στυλ 'δεν μπορούσε να περάσει σε ελληνικό πανεπιστήμιο'
Δεν είμαι απόλυτος απλά μία παρατήρηση έκανα: Μου κάνει (κακή) εντύπωση που η συντριπτική πλειοψηφία των κυβερνώντων και των βουλευτών έχουν σπουδές σε πανεπιστήμια του εξωτερικού. Δε νομίζω πως είναι τυχαίο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πείτε ό,τι θέλετε. Εγώ παρήγγειλα στο ebay.sa μια μαντήλα και περιμένω το παραδάκι!EDIT: Με πρόλαβε ο EDDIE.
Ναι γιατι αν η Ελλαδα ηταν Σ.Αραβια στην τσεπη σου θα πηγαινε το χρημα. Αλλα ξεχασα ειμαστε μια αυτονομη κοινωνια ισων ανθρωπων
-
υπάρχουν από χρόνια μελέτες που αποδεικνύουν την ύπαρξη ικανών ποσοτήτων πετρελαίου πλην όμως ήταν ασύμφορη η μέχρι τώρα εκμετάλλευσή του λόγω μεγάλου βάθους και αυξημένης περιεκτικότητας σε θείο.
σήμερα έχουν αλλάξει και η τιμή του αργού και η τεχνολογία άντλησης οπότε καθίσταται επιχειρηματικά ενδιαφέρον.- το κλίμα κρίσης που αμβλύνει τις αντιστάσεις της κοινωνίας σε επενδύσεις με περιβαλλοντικούς κινδύνους...
μάλλον ήρθε η ώρα τους....
το πόσο ψωμί θα βγάλουμε απ' αυτή την υπόθεση θα δείξει...ανάλογα με τους 'αετούς' που θα κυβερνούν αύριο τον τόπο.
- το κλίμα κρίσης που αμβλύνει τις αντιστάσεις της κοινωνίας σε επενδύσεις με περιβαλλοντικούς κινδύνους...
-
Η ιστορία έχει δείξει ότι αν το πράγμα γίνει the proper way, δηλαδή 100% σύμφωνα με τους κανόνες του σκυλομάγαζου, τότε ΕΥΚΟΛΑ μπορεί μακροπρόθεσμα να μας βάζει και μέσα στο ταμείο.
Και κάτι φρέσκο. Φιλικό πρόσωπο δέχτηκε ήδη πρώτη επαφή από πιστό κομματόσκυλο-Γκρούεζα του Παπουτσή.
'18 Μάρτη ψηφίζουμε Παπουτσή'. Φυσικά η κουβέντα περιλάμβανε και το αντίστοιχο deal...Απλά το λεω για να έχετε υπόψη σας τι εστί 'αντιμνημονιακή ατζέντα'.
Μη βγει μετά ο λαός και ποστάρει υπερπαραγωγές στο γιουτούμπη ότι 'Λεφτά υπάρχουν'. -
Στη Ντοχα παντως εχουν 4 - 5 ευρω.. τα τραπεζομαντηλα....σε μαζικη αγορα θα γινει κατι καλλυτερο...σιγουρα.
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
υπάρχουν από χρόνια μελέτες που αποδεικνύουν την ύπαρξη ικανών ποσοτήτων πετρελαίου πλην όμως ήταν ασύμφορη η μέχρι τώρα εκμετάλλευσή του λόγω μεγάλου βάθους και αυξημένης περιεκτικότητας σε θείο.
σήμερα έχουν αλλάξει και η τιμή του αργού και η τεχνολογία άντλησης οπότε καθίσταται επιχειρηματικά ενδιαφέρον.- το κλίμα κρίσης που αμβλύνει τις αντιστάσεις της κοινωνίας σε επενδύσεις με περιβαλλοντικούς κινδύνους...
μάλλον ήρθε η ώρα τους.....
Πολύ σωστές κουβέντες, συν ενδεχόμενοι πολιτικο/στρατιωτικοί λόγοι, αποφυγής τριβών με γειτονικές χώρες για κάποιες περισσότερο χρήσιμες περιοχές. Δεν ειναι τυχαία η προσέγγιση με Ισραήλ ....
Άντε να πείσεις όμως τον απλό Έλληνα που τρώει τη προπαγάνδα των νεοφασιστών για προδοσίες,συνομωσίες .....
Το θέμα του κόστους είναι ίδιο με φωτοβολταϊκά. Το 1980 όλες οι οι μεγάλες εταιρείες ηλεκτρονικών και καυσίμων έκαναν έρευνα στα φωτοβολταϊκά αλλά μετά έκλεισαν τα εργαστήρια όταν έπεσε η τιμή του πετρελαίου. Οι ερευνητές άλλαξαν ερευνητική περιοχή και όσοι παρέμειναν στα Πανεπιστήμια ήταν στο ακαδημαϊκό περιθώριο (δεν μπορουσαν να εξελιχθουν).
Σήμερα, 30 χρόνια μετα βλέπουμε τα φωτοβολταϊκά να μπαίνουν στη μαζικη παραγωγη ηλεκτρικής ενέργειας (και πάλι οριακά για το κόστος).Όσον αφορά τον επιστημονικό χώρο για τα πετρέλαια, δεν είναι δυνατόν να αντισταθεί στο πειρασμό να ανακόψει την οποιοδήποτε υπερβολή προσδοκιών. Το ΙΓΜΕ που σαν ακαδημαϊκή έρευνα πρέπει να ήταν οριακά, βρήκε ευκαιρία να διασώσει και αυξήσει θέσεις εργασίας, οι καθηγητές γεωλογίας θα διαφημίζουν τις προοπτικές για να πάρουν μεταπτυχιακούς, θα ανοίγουν νέες θέσεις στις σχολές, θα φτιάξουμε και κανα νεο Τμήμα.
Ναι ακαδημαϊκή γεωλογική έρευνα μπορεί να γίνει καλύτερη και περισότερη αν αυξηθεί η χρηματοδότηση.Αλλά τι πραγματικά υπάρχει για εκμετάλευση εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε ....
- το κλίμα κρίσης που αμβλύνει τις αντιστάσεις της κοινωνίας σε επενδύσεις με περιβαλλοντικούς κινδύνους...
ΔΝΤ - Η ζωή μετά... (το Μνημόνιο 3)