-
Πόσο θα κάνει το σουβλάκι σε δραχμές;
-
Κάτι λιγότερο από 3 χιλιάρικα νομίζω. Αλλά αν πληρώσεις σε ευρώ, θα παίρνεις και την κόρη του σουβλατζή.
-
Μόνο ο tiger θα 'χει ευρώ. Τυχεράκια...
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Πόσο θα κάνει το σουβλάκι σε δραχμές;Αν το σουβλακι κανει 10.000.000 και ο μισθος σου ειναι 100.000.000.0000.000.0000 δεν εχει καμια σημασια το ποσο κανει
Σημασια εχει να εχεις λεφτα στην τσεπη για αγορες αγαθων -
Πφφφ...εγώ δουλεύω μόνο για πεντάκις εκατομμύρια.
-
άσε που οι αριστεροί θα τα παίρνουμε τσάμπα, οπότε... μετανοείτε
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
άσε που οι αριστεροί θα τα δημεύουμε, οπότε... μετανοείτεfixed
-
κοινωνικοποιούμε το λέμε
σε βλέπω να μένεις χωρίς σουβλάκι -
Εγώ είμαι ψευτοαριστερός της πλάκας
, δεν έχω εξοικειωθεί ακόμα με την ορολογία -
Νομίζω ότι ακόμα δεν είσαι ετοιμος για να παίξεις με τα σφυροδρέπανα
-
Δεν υπάρχει τίποτα σε kids edition για να εξοικειωθώ κι εγώ; Ξέρεις, πλαστικό σφυροδρέπανο και μία κούκλα πατερούλης με επιλογή να του περιποιηθείς το μούσι;
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Δεν υπάρχει τίποτα σε kids edition για να εξοικειωθώ κι εγώ; Ξέρεις, πλαστικό σφυροδρέπανο και μία κούκλα πατερούλης με επιλογή να του περιποιηθείς το μούσι;Μπορείς να τα φτιάξεις με πλαστελίνες όλα αυτά.
-
Κούλη, βάλε και ντομάτα.

-
Δεν υπάρχει τίποτα σε kids edition για να εξοικειωθώ κι εγώ; Ξέρεις, πλαστικό σφυροδρέπανο και μία κούκλα πατερούλης με επιλογή να του περιποιηθείς το μούσι;ο πατερούλης δεν είχε μούσι
Θα σου πρότεινα να σταματήσεις καλύτερα[καλά, αυτή κομσομολ πάτρας δεν κάνει καθόλου καλή δουλειά. θα πέσουν κεφάλια ]
-
-
Μουστάκια ήθελα να πω σύντροφε...
-
Δεν υπάρχει τίποτα σε kids edition για να εξοικειωθώ κι εγώ; Ξέρεις, πλαστικό σφυροδρέπανο και μία κούκλα πατερούλης με επιλογή να του περιποιηθείς το μούσι;Kαι μόνο επειδή προτιμάς τον πατερούλη με μουσι

θα παραγγείλω στην πλέισκουκουελ ενα καινουργιο σετ μόνο για σεναΥΓ -1 red point @ mjacob που αγνοουσε τον πλέιμποϊ της Τιφλίδας με το μούσι του
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Noch nicht.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
ΥΓ -1 red point @ mjacob που αγνοουσε τον πλέιμποϊ της Τιφλίδας με το μούσι τουο Πατερούλης έχει μόνο μια μορφή στα μάτια του Λαού:

Σε ό,τι τον αφορά έτσι γεννήθηκεη ενασχόληση με τεντυμπόιδες της τυφλίδας και τυχόν φωτογραφίες που δεν τον δείχνουν ακριβώς ως ανωτέρω είναι απλώς ένδειξη του ρεφορμισμού σου και της καπιταλιστικής παλινόρθωσης στη σκέψη σου.
Αν μου αφήσεις για 2 μέρες τα σφυροδρέπανα δεν θα το κάνω θέμα
-
μ αυτά και μ αυτά, θυμήθηκα ότι τα είχα ξεχασμένα στην αποθήκη και παρασκουριάσανε, απ το πρωί παλεύω με μίνιο και γιαλόχαρτο
Αυτά συμβαίνουν αν δεν κάνεις επαναστατική γυμναστική
ΔΝΤ - Η ζωή μετά... (το Μνημόνιο 3)