-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Γιατί μόνο σκλαβιά μπορεί να θεωρηθεί η ΑΠΑΙΤΗΣΗ να αφήσει ο ΕΛ (εργοδότης και εργαζόμενος) τα γνωστά πούπουλα του κομματικού μηχανισμού και να δουλέψει σε συνθήκες ελεύθερης αγοράς.
Αυτο ειδες και καταλαβες απο το σχεδιο;
Εγω λεω οτι μαλλον δεν το ειδες κανΘα ερθει να κανει επιθετικες αποκρατικοποιησεις και να λειτουργει εκτος καθε εγχωριου νομου για φορους και εργασια.
Εσυ ομως οταν θα θες να κανεις επιχειρηση στην Ελλαδα, φυσικα δεν θα εχεις τετοια προνομια,πιθανοτερο ειναι οτι θα συνεχισουν να σου αυξανουν τους φορους για να μην τρως πολυ και δεν μπορεις μετα να δουλεψεις στις φαμπρικες τους:superman:σιγα μην επιτρεψει τετοια πραγματα το Συριζα.
-
Το επιθετικές αποκρατικοποιήσεις πώς το εννοείς;
Θα προηγηθεί βομβαρδισμός της Luftwaffe ή απλά θα προωθηθούν τα πάντσερ;Αποκρατικοποιήσεις και άνοιγμα κάποιων αγορών έπρεπε να έχουν αρχίσει να γίνονται από το 2000. Μη λέμε πάλι τα ίδια.
Βασικά το σχέδιο λέει ψιλοακριβώς το αντίθετο από αυτό που αφήνει να εννοείται ότι θα εφαρμόσει ο συριζα.
Μάπα το σχέδιο βέβαια καθότι ο ΕΛ πολύ που χέστηκε για το αν θα γίνουν επενδύσεις.
Αν τον ένοιαζε κάτι τέτοιο θα έπιανε 30% ο Τζήμερος Ξανά!
Τον ΕΛ τον απασχολεί αν θα υπάρχει κοντακτ με το μαγαζί ούτως ώστε να έχουμε ένα καλό ντηλ.
Είτε αυτό είναι φοροανοχή, είτε επιδοτησούλες, είτε μπίζνες από τον κρατικό κορβανά, είτε ένα απλό βολεματάκι σε μια απλή θεσούλα.Το 'θα έρθουν εταιρείες να επενδύσουν' είναι ισοδύναμο του 'Η 19η μηχανοκίνητη υπερκέρασε τη γραμμή Ρούπελ και προελαύνει προς Θεσσαλονίκη...'
-
http://ccaa.elpais.com/ccaa/2012/05/25/ ... 73567.html
Η Καταλωνία ζητά βοήθεια από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση(θέτει θέμα Ισπανοομολόγων ) για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της στο τέλος του μήνα.
Αρχίζει το πάρτυ!
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Προφανως εχεις βγαλει τα λεφτα σου εξω και θες να παρεις τα σπιτια μας φτηνα.......
Επειδή κατηγορούμε (και καλά κάνουμε) όσους βγάλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό, τότε για όσους κράτησαν κάποια άξια λόγου ποσά στις εδώ τράπεζες (πχ : > 40.000€) και δεν προτίθενται να τα 'διώξουν', έχετε να πείτε κάτι?
Ανδριάντες θα στηθούν για αυτούς ή .....
Γιατί ότι αρκετοί χρωστάνε παντού και περιμένουν τη σωτηρία της 'δραχμοποίησης', το έχουμε εμπεδώσει!Aπο την στιγμη που η ΕΚΤ στηριζει τις Ελλ. τραπεζες φανταζομαι δεν υπαρχει προβλημα. Το σεναριο να τραβηξει το χαλι κατω απο τα ποδια πριν τις εκλογες παλι τραβηγμενο μου φαινεται. Τωρα αν μετα τις εκλογες υπαρξει καταγγελια του μνημονιου δεν βλεπω γιατι η ΕΚΤ να συνεχηζει να δανειζει καποιους που δεν εχουν προθεση να δωσουν ποτε τπτ πισω.
Σε αλλα νεα ο Βαρουφακης την εκανε για Αμερικη γιατι επερνε απειλητικα τηλ. στο σπιτι...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Γιατί μόνο σκλαβιά μπορεί να θεωρηθεί η ΑΠΑΙΤΗΣΗ να αφήσει ο ΕΛ (εργοδότης και εργαζόμενος) τα γνωστά πούπουλα του κομματικού μηχανισμού και να δουλέψει σε συνθήκες ελεύθερης αγοράς.
Εγω λεω οτι μαλλον δεν το ειδες κανΘα ερθει να κανει επιθετικες αποκρατικοποιησεις και να λειτουργει εκτος καθε εγχωριου νομου για φορους και εργασια.
Εσυ ομως οταν θα θες να κανεις επιχειρηση στην Ελλαδα, φυσικα δεν θα εχεις τετοια προνομια,πιθανοτερο ειναι οτι θα συνεχισουν να σου αυξανουν τους φορους για να μην τρως πολυ και δεν μπορεις μετα να δουλεψεις στις φαμπρικες τους:superman:Από τα 5 πραγματάκια που επεξεργάζονται οι Γερμανοί και θα έπρεπε να έχουμε κάνει οι κακομαθημένοι Έλληνες μόνοι μας, αυτό κατάλαβες? Μπράβο! Αλλά βέβαια...με αυτά τα μυαλά πορευόμασταν 30 χρόνια και δε τα κάναμε και τώρα βρίζουμε τους Γερμανούς που θα κάνουν λέει...' επιθετικές αποκρατικοποιήσεις'. ΟΥΑΟΥ τρομακτικό!!!!
Τώρα χρόνια βέβαια θέλαμε 'επιθετικό κρατικισμό' και ούτε λόγος για προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων. Άσε το άλλο. Μοντέλο εκπαίδευσης που προάγει την εκπαίδευση σε επιχειρηματικό περιβάλλον? 666, σατανάδες....εμείς δε ξεπουλάμε τη παιδεία στο κακό κεφάλαιο και στους νόμους της ελεύθερης αγοράς. -
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Εσυ ομως οταν θα θες να κανεις επιχειρηση στην Ελλαδα, φυσικα δεν θα εχεις τετοια προνομια,πιθανοτερο ειναι οτι θα συνεχισουν να σου αυξανουν τους φορους για να μην τρως πολυ και δεν μπορεις μετα να δουλεψεις στις φαμπρικες τους:superman:Από τα 5 πραγματάκια που επεξεργάζονται οι Γερμανοί και θα έπρεπε να έχουμε κάνει οι κακομαθημένοι Έλληνες μόνοι μας, αυτό κατάλαβες? Μπράβο! Αλλά βέβαια...με αυτά τα μυαλά πορευόμασταν 30 χρόνια και δε τα κάναμε και τώρα βρίζουμε τους Γερμανούς που θα κάνουν λέει...' επιθετικές αποκρατικοποιήσεις'. ΟΥΑΟΥ τρομακτικό!!!!
Τώρα χρόνια βέβαια θέλαμε 'επιθετικό κρατικισμό' και ούτε λόγος για προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων. Άσε το άλλο. Μοντέλο εκπαίδευσης που προάγει την εκπαίδευση σε επιχειρηματικό περιβάλλον? 666, σατανάδες....εμείς δε ξεπουλάμε τη παιδεία στο κακό κεφάλαιο και στους νόμους της ελεύθερης αγοράς.Βασικα αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι θα μας αντιμετωπισουν σαν την Αν. Γερμανια.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Βασικα αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι θα μας αντιμετωπισουν σαν την Αν. Γερμανια.
Έχουν κάποιες πρακτικές που ακολούθησαν κατά την επανένωση των 2 Γερμανιών.
Τώρα αν μας αντιμετωπίσουν σαν Αν. Γερμανία δε θα μου κάνει καμία εντύπωση. Τέτοιο μπορντέλο που έχουμε για κράτος, λογικό θα είναι. Πάντως το αποτέλεσμα μετράει. -
Γεια σου ρε EDDIE με τον Τζήμερο που θα φέρνει τους Γερμανούς επενδυτές με τσάρτερ. Παίζει να ανοίξει και νέο αεροδρόμιο για να μπορεί να εξυπηρετήσει τόση κίνηση.
-
Γειά σου ρε κούλη υπερασπιστή των ελληνικών κεκτημένων.
Βάστε γερά. Ο αγώνας είναι άνισος αλλά θα τα καταφέρεις.
ΥΓ: Δεν θα ψηφίσω Τζήμερο Ξανά! αλλά μικρή σημασία έχει.
-
Άσε ρε συ, περιμένω μια θεσούλα στη ΔΕΗ που μου είχε τάξει ο Στρατούλης, αλλά βλέπω τόσους υπεύθυνους πολιτικούς, αποφασισμένους να πατάξουν το πελατειακό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ, που αρχίζω και τρομάζω. Πάει η θεσούλα...
ΥΓ: Τί θα ψηφίσεις;
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Τώρα χρόνια βέβαια θέλαμε 'επιθετικό κρατικισμό' και ούτε λόγος για προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων. Άσε το άλλο. Μοντέλο εκπαίδευσης που προάγει την εκπαίδευση σε επιχειρηματικό περιβάλλον? 666, σατανάδες....εμείς δε ξεπουλάμε τη παιδεία στο κακό κεφάλαιο και στους νόμους της ελεύθερης αγοράς.Μην συγχίζεσαι με τον Tiger, ξέρει αυτός τι λέει και τι γράφει.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Άσε ρε συ, περιμένω μια θεσούλα στη ΔΕΗ που μου είχε τάξει ο Στρατούλης, αλλά βλέπω τόσους υπεύθυνους πολιτικούς, αποφασισμένους να πατάξουν το πελατειακό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ, που αρχίζω και τρομάζω. Πάει η θεσούλα...ΥΓ: Τί θα ψηφίσεις;
Για θεσούλα στη ΔΕΗ είχαμε το κονέ στο forum αλλά έχει χαθεί...
Μάλλον με κόβω να γυρίζω στο μαντρί του μπαρμπα Κουβέλη. -
Άρα μαζί θα κυβερνήσουμε. Απλά μου κάνεις προεκλογικά ναζάκια;
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Τώρα χρόνια βέβαια θέλαμε 'επιθετικό κρατικισμό' και ούτε λόγος για προσέλκυση ιδιωτικών επενδύσεων. Άσε το άλλο. Μοντέλο εκπαίδευσης που προάγει την εκπαίδευση σε επιχειρηματικό περιβάλλον? 666, σατανάδες....εμείς δε ξεπουλάμε τη παιδεία στο κακό κεφάλαιο και στους νόμους της ελεύθερης αγοράς.Μην συγχίζεσαι με τον Tiger, ξέρει αυτός τι λέει και τι γράφει.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Άρα μαζί θα κυβερνήσουμε. Απλά μου κάνεις προεκλογικά ναζάκια;αφού ο Φωτάκος δήλωσε ότι μετεκλογικά δεν θα συνεργαστεί με Συριζα.
κωλοτούμπα και αυτός;
μετά το ΙΕΚ του ΓΑΠ ο Καρατζαμόνος-στο-κόμμα-του έχει φτιάξει τρελή σχολή και αυτός.
-
Ναζάκια ο Έντι.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Άρα μαζί θα κυβερνήσουμε. Απλά μου κάνεις προεκλογικά ναζάκια;
αφού ο Φωτάκος δήλωσε ότι μετεκλογικά δεν θα συνεργαστεί με Συριζα.
κωλοτούμπα και αυτός;
μετά το ΙΕΚ του ΓΑΠ ο Καρατζαμόνος-στο-κόμμα-του έχει φτιάξει τρελή σχολή και αυτός.
είναι ευλύγιστος ο έντυ, απλά να προσέχουμε γιατί υπάρχουν και τα άλατα
δε μου δουλεύει το time stamp ρε πστ
-
Лол
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Άσε ρε συ, περιμένω μια θεσούλα στη ΔΕΗ που μου είχε τάξει ο Στρατούλης, αλλά βλέπω τόσους υπεύθυνους πολιτικούς, αποφασισμένους να πατάξουν το πελατειακό κράτος του ΣΥΡΙΖΑ, που αρχίζω και τρομάζω. Πάει η θεσούλα...
ΥΓ: Τί θα ψηφίσεις;
Για θεσούλα στη ΔΕΗ είχαμε το κονέ στο forum αλλά έχει χαθεί...
Μάλλον με κόβω να γυρίζω στο μαντρί του μπαρμπα Κουβέλη.Αν οι φορουμικές πληροφορίες είναι ορθές, η θεσούλα θα ήταν για 900-1200 ευρώ, ώστε να βγαίνει για τους παλαίουρες το διχίλιαρο-τριχίλιαρο.
Αφεντικά και δούλοι, σκατά γενήκαμ' ούλοι; -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ΥΓ αν δεν γίνουν τα παραπάνω στα φρύδια μου, ΄θα έρθει το τέλος και σιγά μη βρεθώ υπόλογος πάνω που θα καίγεται το πελεκούδι.
ΔΝΤ - Η ζωή μετά... (το Μνημόνιο 3)