-
Όλα θα γίνουν, υπομονή. Προέχει να μπει μία τάξη στα δημοσιονομικά, να απολυθεί η Σαλαγκούδη (για να προσληφθεί αλλού...), να κατασχεθούν ακίνητες και κινητές περιουσίες των παγαπόντηδων ψηφοφόρων ελ και μετά θα έρθει και η ανάπτυξη, μαζί με τις μέλισσες και τον Γκοντό.
Τώρα μπαίνουν οι βάσεις από τα θεία βρέφη, τους πολιτικούσμας-ναναικαλά.
#deniparxialilisi
-
«Αποχαιρετά» την Αθήνα η Marriott
http://www.tanea.gr/news/economy/articl ... hn-ellada/
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Οι φόρος ακινήτων ορίζει απο πίσω ότι οι πλούσιοι πληρώνουν για τους πιο φτωχούς δήμους.
Αν πχ η Κηφισια και το Ψυχικό πληρώσουν τόσο φόρο όσο υπολογίζει τώρα η Κυβερνηςη και τα λεφτα μείνουν στο δήμο τους και μόνο θα γίνουν Μονακό.αυτο ακριβως μπηκα να πω. οι διαφορες σε 'καλες' και 'κακες' συνοικιες και δημους θα οξυνθουν και τους φτωχοτερους θα τους παρει ο διαολος.
δε μιλαμε για ομορφους στυλους ροκοκο για λαμπες, ουτε για καγκελακια στα πεζοδρομια, στους φτωχοτερους δημους συντομα δε θα εχουν αποχετευση ας πουμε, η δε θα μαζευουν τα σκουπιδια, η δε θα υπαρχει ελεγχος για αλλα πραγματα οπως πχ τα αδεσποτα πραγματα που οι πλουσιοτεροι δημοι θα μπορουν να 'αγορασουν' ευκολοτερα -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Είναι τραγικό, να χάνεις αίμα από παντού και να σε...πιέζει ο γιατρός να...κλείσεις καμιά τρύπα... κι εσύ στα @@ σ' γιατί έχεις βρει μαλάκες που τους πίνεις το αίμα με το καλαμάκι, κι ας πεθαίνουν.
Η χώρα που γέννησε τη δεμοκρατία άμα λάχει να ουμ'...- δεν θελουν οι πολιτες (η πλειοψηφια εστω) να αλλαξει η κατασταση. ΕΑΝ ηθελαν, θα ψηφιζαν αναλογα.
- δεν θελει το πολιτικο συστημα, γιατι ειναι αψογα βολεμενοι με την κατασταση και με ελαχιστη εως καθολου δουλεια τρωνε μια χαρα αυτοι και τα 3σεγγονα τους.
Τι να ψηφίσει Σπύρο; Κόμμα Κυνηγών; Τα υπάρχουσα πολιτικά σχήματα είναι χρεοκοπημένα ακόμα και αυτά που δεν κυβέρνησαν. Μία ζωή εκείνοι ήταν στην αντίδραση μέχρι που το ΚΚΕ είπε πως δε θέλει να κυβερνήσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ δυο λαλούν και τρεις χορεύουν. Ο καθένας έχει τη δική του πολιτική. Περιμένουν και επενδύουν στη φθορά της κυβέρνησης αντί να κατεβάσουν τον κόσμο στους δρόμους και να ρίξουν την μνημονιακή κυβέρνηση. Αυτή η πολιτική τακτική μου θυμίζει το ΠΑΣΟΚ όταν ήταν αντιπολίτευση. Μας έχουν εγκλωβίσει σε ένα πολιτικό κλίμα όπου δεν υπάρχει κάτι το διαφορετικό. Για εμένα. Για άλλους εντάξει υπάρχουν επιλογές.
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Τι να ψηφίσει Σπύρο; Κόμμα Κυνηγών; Τα υπάρχουσα πολιτικά σχήματα είναι χρεοκοπημένα ακόμα και αυτά που δεν κυβέρνησαν. Μία ζωή εκείνοι ήταν στην αντίδραση μέχρι που το ΚΚΕ είπε πως δε θέλει να κυβερνήσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ δυο λαλούν και τρεις χορεύουν. Ο καθένας έχει τη δική του πολιτική. Περιμένουν και επενδύουν στη φθορά της κυβέρνησης αντί να κατεβάσουν τον κόσμο στους δρόμους και να ρίξουν την μνημονιακή κυβέρνηση. Αυτή η πολιτική τακτική μου θυμίζει το ΠΑΣΟΚ όταν ήταν αντιπολίτευση. Μας έχουν εγκλωβίσει σε ένα πολιτικό κλίμα όπου δεν υπάρχει κάτι το διαφορετικό. Για εμένα. Για άλλους εντάξει υπάρχουν επιλογές.Αν δεν βρίσκεις κάτι που να σου φαίνεται λογικό -διαβάζοντας τα προγράμματα- μέσα σε ολα τα κόμματα που κατεβαίνουν μάλλον το πρόβλημα το έχεις εσύ.
-
60 κομματα περιπου κατεβηκαν στις εκλογες.
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Πού το 'δες το μια χαρά;
'Μια χαρά' θα μου φαινόταν να μην υπήρχε φόρος ακινήτων.Μα πώς ζούσαμε τόσα χρόνια χωρίς φόρο κατοχής;
Μια χαρά θα ήταν αν δεν θεωρούσαμε ως δεδομένο το δικαίωμα του κράτους να φορολογεί...
Είναι τραγικό, να χάνεις αίμα από παντού και να σε...πιέζει ο γιατρός να...κλείσεις καμιά τρύπα... κι εσύ στα @@ σ' γιατί έχεις βρει μαλάκες που τους πίνεις το αίμα με το καλαμάκι, κι ας πεθαίνουν.
Η χώρα που γέννησε τη δεμοκρατία άμα λάχει να ουμ'...- δεν θελουν οι πολιτες (η πλειοψηφια εστω) να αλλαξει η κατασταση. ΕΑΝ ηθελαν, θα ψηφιζαν αναλογα.
- δεν θελει το πολιτικο συστημα, γιατι ειναι αψογα βολεμενοι με την κατασταση και με ελαχιστη εως καθολου δουλεια τρωνε μια χαρα αυτοι και τα 3σεγγονα τους.
Τι να ψηφίσει Σπύρο; Κόμμα Κυνηγών; Τα υπάρχουσα πολιτικά σχήματα είναι χρεοκοπημένα ακόμα και αυτά που δεν κυβέρνησαν. Μία ζωή εκείνοι ήταν στην αντίδραση μέχρι που το ΚΚΕ είπε πως δε θέλει να κυβερνήσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ δυο λαλούν και τρεις χορεύουν. Ο καθένας έχει τη δική του πολιτική. Περιμένουν και επενδύουν στη φθορά της κυβέρνησης αντί να κατεβάσουν τον κόσμο στους δρόμους και να ρίξουν την μνημονιακή κυβέρνηση. Αυτή η πολιτική τακτική μου θυμίζει το ΠΑΣΟΚ όταν ήταν αντιπολίτευση. Μας έχουν εγκλωβίσει σε ένα πολιτικό κλίμα όπου δεν υπάρχει κάτι το διαφορετικό. Για εμένα. Για άλλους εντάξει υπάρχουν επιλογές.
Άνοιξε τα μάτια σου και δες.
-
Τι να ψηφίσει Σπύρο;
Κουβέλη
-
-
ΛεβεντομαΝγκας
-
Έπεσε κανείς από τα σύννεφα? Όχι βεβαια, απλά τώρα το ακούμε επίσιμα.
http://www.iefimerida.gr/news/129454/t% ... F%82%C2%BB
-
Μου θύμισε αυτό που έγραφα πριν 3 (!!!) χρόνια, ότι η τρόικα θα μοιάζει με το σκηνικό Βέγγου-Χατζηχρήστου στον Ηλία του 16ου που θα μπαίνει ο διοικητής του τμήματος (Τρόικα) στη μέση να γλιτώσει το Βέγγο (Έλληνες πολίτες) από τις καρπαζές του Χατζηχρήστου (κυβέρνηση) όπου υποτίθεται οι δυο τελευταίοι είναι στην ίδια μεριά.
ΚΑΤΩ ΤΟ ΔΝΤ, ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ!
-
Μια χαρά προστατεύει και λιγότερο 'πλούσιους' ελληνες πολίτες (μέρος αυτών βασικά) η κυνέρνηση. Τους καλούς πελάτες και τις κλίκες δεν τους άγγιξε.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Αν δεν βρίσκεις κάτι που να σου φαίνεται λογικό -διαβάζοντας τα προγράμματα- μέσα σε ολα τα κόμματα που κατεβαίνουν μάλλον το πρόβλημα το έχεις εσύ.
εκει ακριβως ειναι το προβλημα....
εχει καμια σχεση το προεκλογικο προγραμμα με την διακυβερνηση ...?νατα μας.......
http://www.zougla.gr/money/article/apo- ... s-akinitonνα ενα ακομη κινητρο να αποκτησουμε ακινητο στο ψυχικο....τωρα που θα τα βγαλουν (λογω ανεχειας) στο σφυρι...
ή να πιεζουμε οι πολιτες, τη δραπετσωνα λχ να αυξησει τους συντελεστες του φορου....για να γινει γλυφαδα... -
αληθευει οτι ο Τομσεν χτυπησε το χερι στο τραπεζι;
με δυναμη;
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
Αν δεν βρίσκεις κάτι που να σου φαίνεται λογικό -διαβάζοντας τα προγράμματα- μέσα σε ολα τα κόμματα που κατεβαίνουν μάλλον το πρόβλημα το έχεις εσύ.
εχει καμια σχεση το προεκλογικο προγραμμα με την διακυβερνηση ...?Θα είχε αν δεν ήσουνα ηλίθιος και δεν ψήφιζες ψεύτες -ότι σου χαιδεύει τ' αυτιά- επανειλημμένα.
Τσίπρας
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
εχει καμια σχεση το προεκλογικο προγραμμα με την διακυβερνηση ...?Θα είχε αν δεν ήσουνα ηλίθιος και δεν ψήφιζες ψεύτες -ότι σου χαιδεύει τ' αυτιά- επανειλημμένα.
Τσίπρας
δεν ψηφιζω ποτε ματια μου.................................................................
**Mommy, I Promise We Will Never Be Hungry Again! **
http://mignatiou.com/2013/11/mommy-i-pr ... gry-again/
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
δεν ψηφιζω ποτε ματια μου.................................................................Τοτε καλό θα ήταν να μην ξανακλαψομουνιάσεις ποτέ για οτι γίνεται.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μου θύμισε αυτό που έγραφα πριν 3 (!!!) χρόνια, ότι η τρόικα θα μοιάζει με το σκηνικό Βέγγου-Χατζηχρήστου στον Ηλία του 16ου που θα μπαίνει ο διοικητής του τμήματος (Τρόικα) στη μέση να γλιτώσει το Βέγγο (Έλληνες πολίτες) από τις καρπαζές του Χατζηχρήστου (κυβέρνηση) όπου υποτίθεται οι δυο τελευταίοι είναι στην ίδια μεριά.ΚΑΤΩ ΤΟ ΔΝΤ, ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ!
ΚΑΙ αυτο , ρε θηριο, το ειχες προβλεψει ?
Εμενα , παλι, μου θυμιζει το κολπο του 'καλου' και του 'κακου' μπατσου σε διαφορες ταινιες (χωρις ,φυσικα, αυτο να σημαινει οτι η ελλ. κυβερνηση δεν προστατευει τους πλουσιους και ορισμενους επιχειρηματιες).
Ενα αλλο κολπο ειναι , οταν εφαρμοζοντας τα μετρα της τροϊκα (και μην ακουσω καμια μαλακια οτι δεν εφαρμοστηκαν τα μετρα που προεβλεπαν τα μνημονια , η τροϊκα ειχε/εχει τη δυνατοτητα επιβολης των μετρων που θεωρει απαραιτητα και πρωτης προτεραιοτητας και οσα ηταν πρωτης προτεραιοτητας εφαρμοστηκαν) τα πραγματα σκατωνουν (μεγαλη και συνεχομενη υφεση , εκτιναξη της ανεργιας , κτλ) , το να βγαινει καποιος απο την τροϊκα και να λεει οτι οι επιλογες τους και τα μετρα που εφαρμοστηκαν ηταν σωστα (και πρεπει να τους δειχνουμε εμπιστοσυνη , πιστη, αγαπη και ελπιδα) , απλως ενας συντελεστης σε ενα μοντελακι ηταν λιγο λαθος.
Δεν ξερω αν θυμασαι οτι πριν απο 1 χρονο ειχε βγει το ΔΝΤ και ειχε πει (μαλλον θα το θυμασαι, εδω θυμασαι τι ειχες γραψει πριν απο 3 χρονια) οτι οι επιλογες τους και τα μετρα που εφαρμοστηκαν για τη 'διασωση' της Ελλαδας ηταν σωστα , απλα (σορρυ γκαϊς) ενας πολ/στης ηταν λαθος . Το διαγραμμα του ΔΝΤ που εμφανιζε αναπτυξη ηδη απο το 2012 , το θυμασαι ?
Δεν χρειαζοταν να ειναι καποιος οικονομολογος για να καταλαβει οτι , αφου το 65% - 70% του ΑΕΠ της Ελλαδας προερχοταν απο την καταναλωση, εφαρμοζοντας μετρα που μειωνουν αποτομα και σε μεγαλο βαθμο την καταναλωση η μεγαλη και συνεχομενη υφεση , η εκτιναξη της ανεργιας , κτλ ηταν βεβαιοτητα.
-
Ο χρήστης αεροζολ έγραψε:
Δεν χρειαζοταν να ειναι καποιος οικονομολογος για να καταλαβει οτι , αφου το 65% - 70% του ΑΕΠ της Ελλαδας προερχοταν απο την καταναλωση, εφαρμοζοντας μετρα που μειωνουν αποτομα και σε μεγαλο βαθμο την καταναλωση η μεγαλη και συνεχομενη υφεση , η εκτιναξη της ανεργιας , κτλ ηταν βεβαιοτητα....πριν από 3+ χρονάκια, είχα γράψει ανάμεσα σε άλλα: ...'έλλειψις χρημάτων στάσις εμπορίου', όπως συνηθίζει να λέει ο απλός κοσμάκης αλλά τότε γινόντουσαν συζητήσεις... 'υψηλού οικονομικού επιπέδου'(!)*... οπότε...
*...ακόμα γίνονται!..
ΔΝΤ - Η ζωή μετά... (το Μνημόνιο 3)