-
Εγώ πάντως πιστεύω το Στουρνάρα για ανάκαμψη το '14 και μάλιστα με ρυθμό 1,4%.
Έχει εξάλλου ιστορικό επιτυχημένων προβλέψεων κατά τη θητεία του στο ΙΟΒΕ...
Γι αυτό δεν επελέχθη άλλωστε;.(μα καλά, πώς γίνεται όλοι αυτοί να μην έχουν την παραμικρή σχέση με την αγορά, όλοι σε ιδρύματα και κρατικούς οργανισμούς...μα γιατί αποφεύγουν την αγορά όπως ο διάολος το λιβάνι ρε παιδί μ'... )
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
@ mjacob inside info και εσυ?? για πες ποτε ακριβως.. θα ειναι το σωστο timing..?
inside info? timing?
εγώ απλώς λέω πως όταν τα πράγματα γίνονται στο 'εδώ' και στο 'τώρα', υπάρχει μια χαρακτηριστική ευκολία να χαρακτηρίζονται 'κατευθυνόμενα', 'πλιάτσικο', 'αλήτες', 'μπάχαλα' κ.ο.κ. εν γένει καταδικαστέα, ακολουθώντας την ακριβώς ίδια φρασεολογία και αντιμετώπιση που έχει ο ερντογάν για τα δικά του.
δλδ το μπαχαλο που γινοτανε στην Αθηνα τοσα χρονια και με θανατους ακομα... δεν ηταν κατευθυνομενο?? π.χ. απο το παρεακι των εξαρχειων που κανενας δεν πειραζε ισα ισα μαλιστα το διευκολυναν με την ανοχη τους τα ιδρυματα, που κανανε και συναξεις στο αμφιθεατρο 18 του Γκινη στο ΕΜΠ???
υπαρχει καποια εξηγηση για το γεγονος οτι μετα το καθαρισμα της Βιλλα Αμαλιας κ.λ.π οι μολωτοφ δεν κανουν την εμφανιση τους στις πορειες?? και εχουν αλλαξει τακτικη με τα γκαζακια??Υπαρχει καποια εξηγηση οτι δεν γινονται πλεον πορειες;
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Γι αυτό δεν επελέχθη άλλωστε;.(μα καλά, πώς γίνεται όλοι αυτοί να μην έχουν την παραμικρή σχέση με την αγορά, όλοι σε ιδρύματα και κρατικούς οργανισμούς...μα γιατί αποφεύγουν την αγορά όπως ο διάολος το λιβάνι ρε παιδί μ'... )
Ειναι αποφοιτος του Harvard και εχει διοικησει την Εμπορικη τραπεζα,αυτος ετρεξε την αποκρατικοποιηση της.
-
Ο χρήστης sxinthecity έγραψε:
Υπαρχει καποια εξηγηση οτι δεν γινονται πλεον πορειες;
Μια χαρα εγιναν... αλλα δεν... Πρωτομαγια κ.λ.π. απεργειες ΑΔΕΔΥ... η να περιμενουμε να δουμε στι 17 Νοεμβριου φετος??
-
Είδαμε και τον ΠλάθωΚουλουράκια Μάνο, το παιδί της αγοράς τι καλά που τα κατάφερε...
-
Ο Στουρναρας για να φανταστειτε ηταν υπερ των απολυσεων
Αλλα οταν μπαινεις στο συστημα,εισαι απλα ενα πιονι -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ειναι αποφοιτος του Harvard και εχει διοικησει την Εμπορικη τραπεζα,αυτος ετρεξε την αποκρατικοποιηση της.
Προέβλεπε ανάκαμψη μέσα στο '12...(στο 3'22')
Άρα ή έκανε σκασιαρχείο ή τελικά το Χάρβαρντ δεν βγάζει και τόσο καλούς επιστήμονες...
Ή απλά γλύφει πολιτικούς. -
Εκτος πολιτικων και γενικοτερα βαθυπλουτων,οσοι βγαινουν απο το Χαρβαρντ ειναι εξαιρετικοι επιστημονες.
Αλλα υπαρχει ενα θεμα με τις προβλεψεις που γινονται για καθαρα πολιτικους λογους.
Και περαν αυτου,κανεις δεν μπορει να κανει επιτυχημενες προβλεψεις στην οικονομια χωρις την (μεγαλη) βοηθεια της τυχης. -
Αν από τα 100 πράγματα που υπολογίζεις ότι πρέπει να κάνεις για να 'βγεις στο φως', έχεις κάνει τα 5, ε ναι εκεί θες τεράστιες ποσότητες τύχης.
Αν έχεις κάνει τα 95, λίγη τύχη χρειάζεται.
Αν δε, κάνεις 110, τότε είναι απλά θέμα χρόνου.Κι αφού χρειάζεται τύχη για να προβλέψεις το πώς θα κινηθεί η οικονομία, αυτός γιατί έκανε προβλέψεις;
Πόσο σοβαρό μπορεί να 'ναι ένα τέτοιο άτομο; -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
@ mjacob inside info και εσυ?? για πες ποτε ακριβως.. θα ειναι το σωστο timing..?
inside info? timing?
εγώ απλώς λέω πως όταν τα πράγματα γίνονται στο 'εδώ' και στο 'τώρα', υπάρχει μια χαρακτηριστική ευκολία να χαρακτηρίζονται 'κατευθυνόμενα', 'πλιάτσικο', 'αλήτες', 'μπάχαλα' κ.ο.κ. εν γένει καταδικαστέα, ακολουθώντας την ακριβώς ίδια φρασεολογία και αντιμετώπιση που έχει ο ερντογάν για τα δικά του.
δλδ το μπαχαλο που γινοτανε στην Αθηνα τοσα χρονια και με θανατους ακομα... δεν ηταν κατευθυνομενο?? π.χ. απο το παρεακι των εξαρχειων που κανενας δεν πειραζε ισα ισα μαλιστα το διευκολυναν με την ανοχη τους τα ιδρυματα, που κανανε και συναξεις στο αμφιθεατρο 18 του Γκινη στο ΕΜΠ???
υπαρχει καποια εξηγηση για το γεγονος οτι μετα το καθαρισμα της Βιλλα Αμαλιας κ.λ.π οι μολωτοφ δεν κανουν την εμφανιση τους στις πορειες?? και εχουν αλλαξει τακτικη με τα γκαζακια??χαίρομαι που με επιβεβαιώνεις λοιπόν
-
Α!!! αμα ειναι οποιος κατεβαινει στο δρομο να διαμαρτυρηθει να τον στηριζουμε σε λιγο θα πρεπει να στηριζουμε και Χ.Α.!!! Στηριζουμε αυτον που καταλαβαινουμε οτι ειναι αυθορμητη αγανακτηση .. κ.λ.π. οχι ομως και αυτους που ξερουμε οτι χρονια τωρα μας τα σπανε και τα καινε... απλα ποσο πιο ευπεπτο να το κανουμε
-
από την άλλη αν τα τελευταία 30 χρόνια όποιος και να έχει κατέβει, ακόμα και κανά εκατομμύριο να έχει φτάσει να είναι κάτω, εσύ πάλι κατευθυνόμενους τους λες, τότε κάπου χάσκει το επιχείρημά σου
Α ναι, το '73 λες ότι δεν ήταν (που ήταν, αλλά όχι έτσι όπως το εννοείς εσύ το 'κατευθυνόμενος'). Βέβαια αν τότε είχες την ηλικία που έχεις σήμερα, πάλι τα ίδια θα έλεγες.
Υπάρχουν φυσικά και αυτές οι πολύ πραγματικές καταστάσεις που κατεβαίνουν εκατομμύρια κάτω, υπάρχει 'άπειρη' καταστολή και ξύλο, αλλά δεν κουνιέται φύλλο από 'μπάχαλα'. Πουθενά όμως.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αυτό για την Εμπορική το αναφέρεις στα υπέρ ή στα κατά του Στουρνάρα;
Γιατί εγώ ξέρω ότι όταν αποκρατικοποιείς ένα οργανισμό, παίρνεις λεφτά δεν παίρνεις τα χρέη.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
:lol: από την άλλη αν τα τελευταία 30 χρόνια όποιος και να έχει κατέβει, ακόμα και κανά εκατομμύριο να έχει φτάσει να είναι κάτω, εσύ πάλι κατευθυνόμενους τους λες, τότε κάπου χάσκει το επιχείρημά σουΑ ναι, το '73 λες ότι δεν ήταν (που ήταν, αλλά όχι έτσι όπως το εννοείς εσύ το 'κατευθυνόμενος'). Βέβαια αν τότε είχες την ηλικία που έχεις σήμερα, πάλι τα ίδια θα έλεγες.
Υπάρχουν φυσικά και αυτές οι πολύ πραγματικές καταστάσεις που κατεβαίνουν εκατομμύρια κάτω, υπάρχει 'άπειρη' καταστολή και ξύλο, αλλά δεν κουνιέται φύλλο από 'μπάχαλα'. Πουθενά όμως.
Κοιτα οταν εγω κατεβαινα και περπαταγα στους δρομους μαλλον δεν ησουν εκει τοτε λογω ηλικιας.. αλλα στην τελικη δεν εσπαγαν περιουσιες.. πλακωνονταν στα ισια ανθρωποι με ανθρωπους οχι οπλισμενοι με μπαχαλακιδες και με θυματα περιουσιες ιδιωτων και κρατους.. το υρισκα πιο τιμιο- καθαρο απο αυτο που γινοτανε τωρα..
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αυτό για την Εμπορική το αναφέρεις στα υπέρ ή στα κατά του Στουρνάρα;
Γιατί εγώ ξέρω ότι όταν αποκρατικοποιείς ένα οργανισμό, παίρνεις λεφτά δεν παίρνεις τα χρέη.
Ποια χρεη,λεφτα πηρε το κρατος,που σε σημερινες τιμες τραπεζων ειναι διαστημικα.
Δυστυχως τα ασφαλιστικα ταμεια κρατησαν τις μετοχες αντι να τις δωσουν στους Γαλλους,βεβαια η τοτε αντιπολιτευση (ΝΔ αν θυμαμαι καλα) ελεγε τα γνωστα περι ασημικων,ξεπουληματος κτλ -
http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231251892
Στην Ευρωζώνη εντάσσεται η Λετονία από την 1η Ιανουαρίου 2014
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Στην Ευρωζώνη εντάσσεται η Λετονία από την 1η Ιανουαρίου 2014
μπραβο στα παιδια, να εχουμε οσο περισσοτερη χρηματοδοτηση γινεται
-
Καλως τα λεβεντοπαιδο. Θα δουνε κι αυτοι την γλυκα...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Οι γαμοι ξεκινανε με τις καλυτερες διαθεσεις,στην πορεια τα πραγματα μπορει να αλλαξουν
Λετονια 12 ποντους (η πουτσα που ερχεται) -
Τι εννοείς; Είναι μικρή ή μεγάλη; (ερώτηση παγίδα...)
ΔΝΤ - Η ζωή μετά... (το Μνημόνιο 3)