-
Απορώ σε διάφορα τέτοια γκάλοπ, όλοι καταδικάζουν ΠΑΣΟΚ & ΝΔ.
Ποιός είναι αυτός που τα ψηφίζει και βγαίνουν κυβέρνηση? ΟΙ γνωστοί άγνωστοι?ΥΓ: Γράφεις Χ.Α. μπορεί να ερμηνευτεί και ως Χρηματιστήριο Αθηνών. Αυτό θα ψηφίσουν οι τραπεζίτες
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Απορώ σε διάφορα τέτοια γκάλοπ, όλοι καταδικάζουν ΠΑΣΟΚ & ΝΔ.
Ποιός είναι αυτός που τα ψηφίζει και βγαίνουν κυβέρνηση? ΟΙ γνωστοί άγνωστοι?Ξέρω αρκετούς δυστυχώς στο φιλικό μου περιβάλλον.
-
Το καλο θα ήταν να καθυστερήσουν οι εκλογές για να αναδειχθεί κανά νέο σχήμα.
Αν δεν καθυστερήσουν πιστεύω για άλλη μια φορά τα γνωστά κόμματα θα είναι πάνω απο 50%.
Υπάρχει μια τομή στην κοινωνία πλέον σε μνημονιακους και μη.Πολλοί απο τους έλληνες πολιτικούς δεν είναι σε θέση να σταθούν σε διεθνείς υποχρεώσεις γιατι δεν κατέχουν τα αγγλικά.
Θα σας υπενθυμίσω την κόμπλα που έφαγε ο Καρατζαφερης στην κοινή κυβέρνηση όπου λογω αγγλικών έμενε πίσω στα conference περίμενε μεταφράσεις κλπ.
Ομοίως θυμάμαι ένα θεϊκό βιντέακι στην ελληνοφρενεια νομιζω με το Τσίπρα να μιλάει αγγλικά.
Τέλος απορω με τον Βενιζελο τόσα μίλια, τόσο τρέξιμο και δεν χάνει γραμμάριο. Πρέπει να έχουμε τους πιο υπέρβαρους πολιτικούς πανευρωπαϊκά.Τέλος νομίζω είναι παράνομο να λέει κάποιος δημοσίως εγω θα ψηφίσω αυτο το κομμα σε ένα forum.
-
Από πότε η δημοσίευση των προσωπικών επιλογών είναι παράνομη; Με αυτή τη λογική κανείς δεν θα έπρεπε να πάει σε κομματική συγκέντρωση καθώς έτσι δηλώνει πρόθεση ψήφου.
Για την καθυστέρηση των εκλογών διαφωνώ και πάλι. Έπρεπε να είχαν γίνει όταν παραιτήθηκε ο Γιωργάκης! Κάθε μέρα που περνάει είναι μια μέρα χαμένη!
Γιατί, ξεχνάς μήπως τον Σημίτη; 'I speak England very best' ήταν ο τύπος! Βέβαια και ο Ερντογάν δεν μιλάει λέξη αγγλικά αλλά είναι γάτα!
Όσο για την παχυσαρκία... μακάρι να ήταν αυτό το πρόβλημά τους/μας! Ο παχυδερμισμός είναι!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Τέλος νομίζω είναι παράνομο να λέει κάποιος δημοσίως εγω θα ψηφίσω αυτο το κομμα σε ένα forum.Μακάρι να ήταν αυτή η μόνη παρανομία σε αυτό το φόρουμ. Εδώ οι μισοί έχουμε περιφανευτεί πόσα όρια ταχύτητας έχουμε παραβιάσει, ότι έχουμε όπλα, κανουμε κολπάκια με την εφορία κτλ...
ΑΛΛΑ επειδή ακριβώς αυτό είναι το νόημα της μυστική ψηφοφορίας, θα μείνετε με την άπορια τι θα ψηφίσει ο τράβελμαν και σιγοψήνεστε αίωνια στα καζάνια της διαβολικής αγωνίας
-
Η ψηφοφορία είναι μυστική για να σε προστατέψει, όχι για να σε εμποδίσει να εκφραστείς! Μη τα συγχέετε! Μπορείς να το πεις αν θέλεις. Απλά παλιότερα μπορεί να είχες συνέπειες από τον κοινωνικό ή εργασιακό περίγυρο.
Τράβελμαν, δεν καιγόμαστε τόσο όσο πιστεύεις...
-
Τελικά μόνο εγώ στήνω σοϊλίδικες δημοσκοπήσεις.
Αν κρίνω από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, η Χρυσή Αυγή θα στήσει κυβέρνηση και θα την καταγγέλλει ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ ως αξιωματική αντιπολίτευση.
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ κανείς. Μπράβο, πρόοδος. -
Ποιός πίθηκος θα ψηφίσει ΝΔ?
-
Εγώ, γιατί έχει να κυβερνήσει από το 1981 και γιατί κάποια στιγμή πρεπε να μπει ένα τέλος στην κυβέρνηση ανδρέα παπανδρέου.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Εγώ, γιατί έχει να κυβερνήσει από το 1981.Ε είσαι αξιοθρήνητος!
Αλλά τι φταίμε εμείς να τραβήξουμε κουπί,κοινωνική και πολιτισμική δυστυχία,οικονομική εξαθλίωση για τις επόμενες 10 γενιές,πλήρης ξεπούλημα των πάντων και της εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας απ τους χριστιανούς ραγιάδες?
ΓΙΑΤΙ????
ΡΕ ΑΘΛΙΟΙ??? -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Εγώ, γιατί έχει να κυβερνήσει από το 1981.Από το 90 ως το 93 ποιός κυβερνούσε; Εγώ;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ, γιατί έχει να κυβερνήσει από το 1981.
Από το 90 ως το 93 ποιός κυβερνούσε; Εγώ;
Οχι ρε το ΚΚΕ ήταν τότε......
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εγώ, γιατί έχει να κυβερνήσει από το 1981.
Από το 90 ως το 93 ποιός κυβερνούσε; Εγώ;
Οχι ρε το ΚΚΕ ήταν τότε......
ΚΚΕ; Άρα καλά είπα... εγώ!
-
Με βαση τον νομο, ακυρο και λευκο εχουν την ιδια σημασια. Το πρωτοδικειο θα τις συνταξει σε ξεχωριστες λιστες αλλα στην καταμετρηση εγκυρων βγαινουν εκτος αμφοτερες. Του σκανδαλιδη το '04 και του παυλοπουλου το '07 δεν αναφερουν κατι διαφορετικο. Correct me
-
Eγω θα ψηφισω Καρατζαφερη, τουλαχιστον δε θα δουλευομαστε και μεταξυ μας στο θεμα της δημοκρατιας...
-
Πειρατες.
Aιτιολογηση: επειδη καποιοι με αναγκαζουν να χρησιμοποιω windows και θελω να σταματησει αυτο.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Πειρατες.Aιτιολογηση: επειδη καποιοι με αναγκαζουν να χρησιμοποιω windows και θελω να σταματησει αυτο.
Yπάρχει εναλλακτικά ο πινγκουίνος
Αρα λύση υπάρχει.
Οπότε το θέμα της πειρατίας είναι ουσιαστικά οδηγός προς την παρανομία και χρήση πάλι των παραθύρων
Μήπως θα πρέπει να στραφείς στον τρόπο εναλλαγής αποφάσεων? -
Ας αλλάξει κάποιος τους οικολόγους έτσι ώστε να μην θυμίζουν ... οπίσθια. Αν και μάλλον καλύτερα έτσι γιατί όλοι τα ίδια σκατά είναι...
-
Ο Πάνος Καμμένος θα κάνει κόμμα τελικά?
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ο Πάνος Καμμένος θα κάνει κόμμα τελικά?Μπα... έχει καεί αυτός...
Εκλογές 2012 (ή οποτε γίνουν)