-
Μιας και δεν έχω ιδέα από τα αμάξια θα απαντήσω καθαρά από θέμα εμφάνισης.
Και η ψήφος μου πάει στο c-max ειδικά για το πολύ ωραίο εσωτερικό του. -
Ειπα αφου αποφασησαμε να παρουμε καινουργειο αυτοκινητο στην οικογενεια ειπα να το παρς λιγο ποιο ζεστα το θεμα και να αρχησς να κοιταζς ενα ενα τα πολυμορφηκα τςν εταιριων
εως τωρα εχω δει τα εξεις : ford c-max, seat altea, renault scenic, citroen c3&c4 picasso, opel meriva, opel zafira μεχρι και τα toyota verso και kia venga...ηθελα επισης να δς και το vw toyran αλλα μοντελλο σε εκθεση ειχαν μονο στο μαρουσι και απλα βαρεθηκα να παω μια και δεν με εκαιγε ποτε αυτο το αμαξι...Ας τα παρω ενα ενα λοιπον:
Ford c-max:για εμενα μαζι με το zafira το ποιο ομορφο αμαξι...με καληπτει σε ολες τισ αποψεις αλλα ειναι κατι τοις λιγο παραπανω απο το budzet
Seat Altea:ειναι παρα πολυ κοντα σε αυτο που εψαχνα...με καληπτει σε παρα πολλα θεματα οπως καταναλωση αναρτησεις χςροι κτλ...με προωληματηζει πως παει για αντικατασταση(αυτο βεβαια αυτοματα ριχνει σημαντικα και την τιμη αγορας του)πως δεν ειναι οσο φρεσκο ειναι αλλα της κατηγοριας και οτι κατα την αποψη μου παντα η seat ειναι λιγο ποιο δευτερη εταιρεια...
renault scenic:το scenic πηγα να το δω με ιδιαιτερο ενδιαφερον ακουγοντας καλα λογια και απο εσας απο το φορουμ αππα και απο ατομα που το εχω συζητισει και οντως δεν ειναι ασχημο αυτοκινητο...ειναι ευριχωρο ειναι οικονομικο εχει δυνατοτερο κινητιρα αλλα μου εδωσε μια ελειψη στιβαροτητας...δεν ξερω εχωντας δει νωριτερα c-max και zafira μου φανηκε να υστερει αρκετααπο την αλλη βγενει γυρο στα 1500ευρω λιγοτερο αππο το c-max αλλα αμα παω σε αυτα τα λεφτα νομιζω πως θα εδεινα αυτα τα χρηματα για να παρω ενα αυτοκινητο που μου αρεσει πολυ περισσοτερο...
citroen c3 picasso:το ειχα στο μυαλο μου πολυ μεγαλυτερο οποτε σχεδον αμεσος οπως και το verso απορηπτονται απο αποψη χωρων...η εμφανηση παρολα αυτα ειναι καλυτερη απο αυτη που ειχα αποκομισει απο το διαδυκτιο
citroen c4 picasso:απο την αλλη το εταιρο μοντελο της εταιρειας ειναι πολυ κατωτερο τςν προσδοκειων μου...επεισης το περιμενα μεγαλυτερο...επισης δεν υπαρχει σε diesel ακομα και η τιμη του μπορω να πψ πως για το βενζινοκινητο την πλουσιοτερη εκδοση παντα πηγαινει στα 19800μολις 500ευρω πανω απο το c3
opel meriva:ανοικει και αυτο στις απογοητευσεις και εξυγουμε...μικροσ χωρος πορτ παγκαζ...μικρο εσωτερικο 3ενηλικες θα στρημοχτουν παρα πολυ...αμφιλεγομενη εμφανιση(για εμενα παντα) και κακη θεση οδηγησης...
opel zafira:οπως προειπα παρα πολυ ομορφο αμαξι αλλα και μακραν ακριβοτερο του δευτερου που στην δευτερη σειρα εξοπλισμου που υπολοιπετε της κορυφαιας σε κλιματισμο και δερματινο σαλονι αν δεν απατομαι φτανει στα 28250 χωρησ την τριτη σειρα καθησματων...ααα συν του οτι ειναι 2000cc...
toyota verso:πολυ μικρο συν του οτι δυσκολα θα ξαναπαρω toyota στην ελλαδα λογο αντιπροσωπειας παρολο που τα θεωρω παρα πολυ καλα οικονομικα και αξιοπιστα αυτοκινητα...και τελος...
kia venga:για να ειμαι ειλικρινης αυτο το αυτοκινητο το κοιταξα καθαρα απο περιεργεια...ηταν παρα πολυ φτηνο...βγαινει στα 14000 αλλα μονο σε βενζινη παρολο που στο εξωτερικο υπαρχει και diesel...νταξη απο ενα τετοιο αυτοκινητο δεν περιμενεις ουτε ποιοτητα κατασκευης ουτε ποιοτητα κιλησης...απο την αλλη ομως ειναι πολυ ευρυχωρο σε πολυ περιορισμενες διαστασεις ευαερο και ευηλιο ...γενικοτερα για τα λεφτα του νομιζω πως ειναι καλη επιλογη τελικα αλλα εγω δεν παω προς τα εκει...
-
Μήπως να έβλεπες και το golf plus 1.4 tsi 122 ή 160?Eίναι κοντά σε αυτό που ψάχνεις νομίζω.Καλοί χώροι,μεγαλύτερο πορτ παγκαζ από ένα γκόλφ,συρόμενο πίσω κάθισμα,τραπεζάκια πίσω,μαζεμένο μήκος(4,2 μ),εμφανίσιμο για πολυμορφικο,ποιοτικό,με πολύ καλά μοτέρ.Και τιμές λογικές το comfortline 160.
-
στα ποσα παει το golf?στα 23χιλιαρικα?
επισησ δεν θελω βενζινη...οι λογοι ειναι ροπη στα χαμηλα σερβις αραιοτερα τελη κυκλοφοριας και καταναλωση... -
Ο χρήστης giannandreas έγραψε:
στα ποσα παει το golf?στα 23χιλιαρικα?
επισησ δεν θελω βενζινη...οι λογοι ειναι ροπη στα χαμηλα σερβις αραιοτερα τελη κυκλοφοριας και καταναλωση...1.golf plus 1.2 tsi dsg7 comfortline 21700 (139 co2) Aυτό μου φαίνεται πολύ καλό,λόγω χαμηλού κυβισμού(τεκμήρια,ασφάλιστρα),χαμηλής κατανάλωσης,τελών και καλής ροπής λόγω τούρμπο.Και η τιμή καλή + το dsg
2.golf plus 1.6 tdi comfortline 23700 (126 co2)
Aν θες πετρέλαιο,1η επιλογή scenic 1.6 dci λόγω μοτεράκλας και 2η c-max 1.6 tdci 115ps trend.
SEAT ALTEA XL VS FORD C-MAX