-
Γεια σας παιδια συγχαρητηρια για το φορουμ !θα ηθελα να μου πει καποιος τι αγροτικο αυτοκινητο να παρω ενα μικρο με βενζινη η ενα μεγαλου κυβισμου πετρελαιο.Μιλαω παντα για μεταχειρισμενο.Απο διαφορες συζητησεις που εχω κανει με φιλους εχω μπερδευτει λιγακι γιατι πρωτον , λεει οτι τα μεγαλα πετρελαιου τρωνε πολυ ειδικα τα τουρμπινατα ,δευτερον τα μικρα τα πετρελαιου δεν τραβανε τοσο και επειτα τα αλλα που ειναι με βενζινη οσα εχω βρει πιστευω οτι εχουν φαει τα ψωμια τους 150000χιλ και βαλε.Βασικα εχω βρει ενα vw μοντ 83 1900κβ πετρελαιο εσεις τι λετε να το τσιμπησω να κανω για λιγο την δουλεια μου;
-
Γεια σας παιδια συγχαρητηρια για το φορουμ !θα ηθελα να μου πει καποιος τι αγροτικο αυτοκινητο να παρω ενα μικρο με βενζινη η ενα μεγαλου κυβισμου πετρελαιο.Μιλαω παντα για μεταχειρισμενο.Απο διαφορες συζητησεις που εχω κανει με φιλους εχω μπερδευτει λιγακι γιατι πρωτον , λεει οτι τα μεγαλα πετρελαιου τρωνε πολυ ειδικα τα τουρμπινατα ,δευτερον τα μικρα τα πετρελαιου δεν τραβανε τοσο και επειτα τα αλλα που ειναι με βενζινη οσα εχω βρει πιστευω οτι εχουν φαει τα ψωμια τους 150000χιλ και βαλε.Βασικα εχω βρει ενα vw μοντ 83 1900κβ πετρελαιο εσεις τι λετε να το τσιμπησω να κανω για λιγο την δουλεια μου;
-
-
Τσίμπατο.
-
Μάλλον λες το caddy. Ήταν ελαφρύ και ό,τι μοτέρ φορούσε πήγαινε καλά. Το 1.9 είναι με ή χωρίς τούρμπο; Όπως και να έχει καλά τραβάει και μέχρι και η γιαγιά μου μπορεί να το φτιάξει...Έναν ιμάντα έχει και την ρύθμιση της αντλίας, που λίγο να ψαχτείς στο youtube θα βρεις πώς ρυθμίζει. Ανταλλακτικά θα έχει πάμφτηνα αλλά δεν ξέρω σε τι επάρκεια... Αυτά
-
Ο χρήστης papaxaras έγραψε:
Βασικα εχω βρει ενα vw μοντ 83 1900κβ πετρελαιο εσεις τι λετε να το τσιμπησω να κανω για λιγο την δουλεια μου;Θα βάλεις πινακίδες ιστορικού;
Μάλλον θα είναι και σε καλή κατάσταση. Δεν πρέπει να έχει πάνω από 1.000.000 χλμ.
πετρελαιο η' βενζινη;