-
@alex-drv
Το έχει ξαναποστάρει και ο cmarin
http://6thgear.gr/rally-acropolis-el-em-2012/ -
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Καλησπέρα!Είμαι νέο μέλος στο φόρουμ και αν και είμαι μεγάλος φανατικός του ράλλυ δεν έχει τύχει να παώ ποτέ να δώ απο κοντά.Φέτος λοιόν ήθελα να κάνω μια αρχή παρακολουθόντας το ράλλυ ακρόπολις. Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν ξέρω τα μέρη που θα μπορούσα να είχα ένα ωραίο θέαμα και γενικά δεν ξέρω πολλά όπως το που μπορώ να αφήσω το αμάξι κ.τ.λ...Σας παρακαλώ όποιος είναι έμπειρος και έχει γνώσεις για τα παραπάνω αν μπορεί βέβαια να μου πεί μερικές λεπτομέριες...Ευχαριστώ!
μια πρωτη ενημερωση θα παρεις απο το επισημο site του ακροπολις για χαρτες ωραρια κλπ. οσο για προσβασεις πολλα περιοδικα δινουν οδηγο εκεινο μηνα οποτε μην αγχωνεσαι. θα γινουν και εδω συζητησεις..
Ααα πολύ ωραία τότε...Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση!!!
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
@alex-drv
Το έχει ξαναποστάρει και ο cmarin
http://6thgear.gr/rally-acropolis-el-em-2012/Μάλλον δεν το πρόσεξα...Ευχαριστώ!!
-
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Η Prodrive δεν έρχεται στο ΑκρόπολιςΑρχίσαμε....
-
Tο project βαίνει σιγά σιγά στο τέλος του.Κρίμα γιατί το αυτοκίνητο έδειχνε να έχει προοπτικές.Αυτή η bmw τα παρατάει όλα στη μέση(f1,wrc).Αυτό που κάνει δεν έχει κανένα νόημα γιατί χαλάει χρήματα για προσπάθειες που δεν ολοκληρώνονται και στη τελική τι κέρδος είχε από τα παραπάνω?τη ρετσινιά του αποτυχημένου?ειδικά στην φ1 με τις εμφανίσεις της merc φέτος πρέπει να νιώθει πολύ άβολα.Σειρά έχει το dtm
-
εχει παρακολουθησει καποιος τις ειδικες κατω απ΄ τα αυλακι?? Κλένια, Γυμνο ή Κεφαλαρι?αξιζει να κινηθουμε προς τα εκει για να 'σπασουμε' λιγο τη μονοτονια του Φθιωτιδα-Αττικη.?
-
Αναμφίβολα ναι! Αξίζει!
Περισσότερο νομίζω το Κεφαλάρι,όπου το τοπίο είναι μαγευτικό!Αξίζει νομίζω να δεις και τα δυο περάσματα εκεί,και στο ενδιάμεσο,μπόλικο φαγητό,μπύρες κλπ μέσα στο χωριό.
Ενδεχομένως(-δεν πήγα,αλλά πήγανε η υπόλοιπη παρέα πέρισυ), από θέαμα να είναι λίγο καλύτερα στο Γυμνό(-αμφιβάλλω),αλλά για να φτάσεις στο σημείο που βλέπεις πολλή ώρα το αγωνιστικό,θα πρέπει να κλειστείς μέσα.. Και το τοπίο είναι χάλια.Τεσπα,προτείνω ανεπιφύλακτα Κεφαλάρι 1 και 2.
ΥΓ:Προσοχή στο παρκάρισμα,καλύτερα να φτάσεις νωρίς,και να παρκάρεις μέσα ή και στην αρχή του χωριού.Και να ανέβεις με τα πόδια στην ειδική(είναι λίγο ζόρι).Αν παρκάρεις μετά το χωριό,κοντά στην ειδική,είναι σίγουρο ότι θα κλειστείς.
-
Υπάρχει και η καινούργια ειδική Ζήρεια, ξεκινά από Γκούρα, ανεβαίνει προς λίμνη Δασίου και κατηφορίζει και τερματίζει στην άσφαλτο Τρικάλων-Καρυάς πριν την Καρυά (πέρασα από την άσφαλτο προ 15 ημερών και ο χωματόδρομος ήταν κάργα στη λάσπη).
Ταιριάζει με Κλένια Ι και το τοπίο πρέπει να είναι εξίσου μαγευτικό με το Κεφαλάρι. -
Στο Κεφαλαρι ο,τι εχουμε δει ηταν καλο και οι περισσοτεροι λενε καλα λογια για το μεγαλυτερο βαθμο της διαδρομης.
Γυμνο δεν αξιζει. Δεν εχει και πολλες προσβασεις. Στις επισημες δεν εχει και τιποτα να δεις.Ενδεικτικα, περσι στο ενα περασμα βρεθηκαμε εδω:
-
Ο χρήστης 124 abarth stradale έγραψε:
Αναμφίβολα ναι! Αξίζει!
Περισσότερο νομίζω το Κεφαλάρι,όπου το τοπίο είναι μαγευτικό!Αξίζει νομίζω να δεις και τα δυο περάσματα εκεί,και στο ενδιάμεσο,μπόλικο φαγητό,μπύρες κλπ μέσα στο χωριό.
Ενδεχομένως(-δεν πήγα,αλλά πήγανε η υπόλοιπη παρέα πέρισυ), από θέαμα να είναι λίγο καλύτερα στο Γυμνό(-αμφιβάλλω),αλλά για να φτάσεις στο σημείο που βλέπεις πολλή ώρα το αγωνιστικό,θα πρέπει να κλειστείς μέσα.. Και το τοπίο είναι χάλια.Τεσπα,προτείνω ανεπιφύλακτα Κεφαλάρι 1 και 2.
ΥΓ:Προσοχή στο παρκάρισμα,καλύτερα να φτάσεις νωρίς,και να παρκάρεις μέσα ή και στην αρχή του χωριού.Και να ανέβεις με τα πόδια στην ειδική(είναι λίγο ζόρι).Αν παρκάρεις μετά το χωριό,κοντά στην ειδική,είναι σίγουρο ότι θα κλειστείς.
σας ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες, για το αγωνιστικο μερος κυριως,καθοτι για ολα τα υπολοιπα ειμαι ενημερος ,καθως η καταγωγη μου ειναι απο τα εκεινα τα μερη!απλα απο τοτε που κατεβηκε Λουτρακι ο αγωνας δεν ετυχε ποτε να το συνδιασω κ να κατεβω προς τα κατω να δω καποια ειδικη. Λεω να δοκιμασω και την Κλενια καθως απο Νεμεα προς Αγιο Βασιλειο (ειδικα κοντα στον Αγιο Βασιλειο)ειναι και εκει το τοπιο εξαιρετικο.!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Υπάρχει και η καινούργια ειδική Ζήρεια, ξεκινά από Γκούρα, ανεβαίνει προς λίμνη Δασίου και κατηφορίζει και τερματίζει στην άσφαλτο Τρικάλων-Καρυάς πριν την Καρυά (πέρασα από την άσφαλτο προ 15 ημερών και ο χωματόδρομος ήταν κάργα στη λάσπη).
Ταιριάζει με Κλένια Ι και το τοπίο πρέπει να είναι εξίσου μαγευτικό με το Κεφαλάρι.Γκούρα εννοείς το χωριό πίσω απο την Καλοσκοπή?
-
Ο χρήστης Tzakos έγραψε:
Ταιριάζει με Κλένια Ι και το τοπίο πρέπει να είναι εξίσου μαγευτικό με το Κεφαλάρι.Γκούρα εννοείς το χωριό πίσω απο την Καλοσκοπή?
Μια και μιλάμε για Πελοπόννησο, εννοώ το χωριό πάνω από το οροπέδιο του Φενεού.
-
Ο χρήστης Tzakos έγραψε:
Αυτο που εννοεις εσυ, ειναι η Γκιωνα και ειναι εκει που περιεγραψες.
Φιλικα,
'el-em'
-
Σχετικα με την Κλενια το κομματι μετα τον Αγιο Βασιλειο ειναι μπαλκονι, βεβαια το μεγαλυτερο δεντρο εκει ειναι ο μα'ι'ντανος αλλα βλεπεις ολο το ανεβασμα.Χωρος για παρκαρισμα ουτε λογος!!!!! Το αφηνεις στην περιοχη του γηπεδου στο χωριο,περπατας κ ενα μεγαλο κομματι ε.δ. στα ποδια σου!!! Στο μαντρι οπου η αρχη της αναβασης μαζευει πολυ κοσμο,στις αλλες προσβασεις δε λεει κ πολλα,αδιαφορα για 'μενα.
Χ.ΚΟΥΤΡΑΣ -
Ο χρήστης CHRISTOS KOUTRAS έγραψε:
Το αφηνεις στην περιοχη του γηπεδου στο χωριο,περπατας κ ενα μεγαλο κομματι ε.δ. στα ποδια σου!!!συμφωνω με 1000
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Αυτο που εννοεις εσυ, ειναι η Γκιωνα και ειναι εκει που περιεγραψες.
Φιλικα,
'el-em'
Όχι Λώρη,καλά το λέω και εννοώ το χωριό Πυρά,που οι ντόπιοι το λένε Γκούρα.(Είχα μπερδευτεί σε κάτι δοκιμές με το όνομα αυτό και είχα φτάσει στο Μαυρολιθάρι).
-
λιγες μερες μενουν και εχουμε τρελαθει
-
Η Ε.Δ Ελικώνας αξίζει ή να πάω Βωξίτες;Δροσοχώρι είχα πάει το 2009 και ήταν ωραία αλλά λέω να δω και καμιά καινούρια ειδική.
-
Βγηκαν οι 4Τ με ξεχωριστο 'ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΤΗ' για τον αγωνα.Αυτο που παρατηρησα, και να πω την αληθεια δεν μου αρεσε , ειναι οτι υπαρχουν προσβασεις στους χαρτες των ειδικων που δεν αναφερονται καθολου στις οδηγιες.
Περιμενω να κυκλοφορησει το επισημο προγραμμα για μια πιο σωστη και πληρη ενημερωση.....
Rally Acropolis 24-27 May 2012: Προσβάσεις, πληροφορίες κτλ.