-
tsargy φαντάζομαι να είναι το ''σωστό'' με τα στρογγυλά φώτα
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
tsargy φαντάζομαι να είναι το ''σωστό'' με τα στρογγυλά φώταΑυτό που φοράει το ίδιο μοτέρ με το x1/9 ;
-
Ας συνεχίσω λοιπόν το βιολί μου;
Κάτι που ξέχασα να αναφέρω είναι πως έβγαλα και τα πλαϊνά πλαστικά τον πορτών.
-
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
Μη μας κρατάς σε αγωνία.
Πότε με το καλό το περιμένεις;Δεν το κάνω επίτηδες...είμαι λιγάκι προληπτικός με αυτά...
πρασινο? με τη κινηση ....πισω?
Όχι...με την κίνηση μπροστά και 4 πόρτες.
Ναι...είναι το σωστό με τα στρογγυλά φώτα...φαντάζομαι ότι εννοείς τα μπροστινά
Γιατί υπάρχει και με στρογγυλά πίσω φώτα, αλλά δυστυχώς δεν...Αυτό που φοράει το ίδιο μοτέρ με το x1/9 ;
Τον ίδιο κορμό μεν, με άλλο κυβισμό δε...
Εντάξει δεν μου αρέσει να σας κρατάω σε αγωνία, αλλά θα το κάνω. Είπαμε, είμαι προληπτικός...
Άλλωστε 'Κοντός ψαλμός Αληλούϊα'
Υπομονή μέχρι την άλλη Πέμπτη. -
128 μου μηρηζεται!!!!!
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Μη μας κρατάς σε αγωνία.
Πότε με το καλό το περιμένεις;Δεν το κάνω επίτηδες...είμαι λιγάκι προληπτικός με αυτά...
πρασινο? με τη κινηση ....πισω?
Όχι...με την κίνηση μπροστά και 4 πόρτες.
Ναι...είναι το σωστό με τα στρογγυλά φώτα...φαντάζομαι ότι εννοείς τα μπροστινά
Γιατί υπάρχει και με στρογγυλά πίσω φώτα, αλλά δυστυχώς δεν...Αυτό που φοράει το ίδιο μοτέρ με το x1/9 ;
Τον ίδιο κορμό μεν, με άλλο κυβισμό δε...
Εντάξει δεν μου αρέσει να σας κρατάω σε αγωνία, αλλά θα το κάνω. Είπαμε, είμαι προληπτικός...
Άλλωστε 'Κοντός ψαλμός Αληλούϊα'
Υπομονή μέχρι την άλλη Πέμπτη.Άντε, επιτέλους να ελευθερωθεί καμία θέση να παρκάρει και κανένας άλλος.
Ps το διπλανό του με τα τετράγωνα Φώτα ήταν για εσένα αλλά δεν πειράζει , θα σε συγχωρήσω -
Χα χα...Τάσο δεν άντεχα άλλο σάπιο (βέβαια, αν δεν είχα χαρίσει το marbella ίσως έπαιρνα αυτό (ή και αυτό) γιατί θα είχα καβάτζα όλα τα μηχανικά...
Ας ξεκινήσω όμως με τα ελαφρά και μετά πέφτω στα βαριά...
Ας πούμε ένα σετ συμπλέκτη, ένα σαλονάκι, κάτι τρυπίτσες απο βουλωμένες υδρορροές. κλπ πταίσματα... -
τη αμαξι ομως δεν μας λες... μηπως για αν ακουω marbella ειναι κανενα 850????
-
Αυτό που φαντάζομαι είναι? Άντε να το ξαναδούμε στο δρόμο!
-
O κύβος ερρίφθη.
Το χ1/9 θα γίνει αριστεροτίμονο! -
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
O κύβος ερρίφθη.
Το χ1/9 θα γίνει αριστεροτίμονο!Απ΄ τη μία πλευρά η γνησιότητα είναι σημαντική, απ' την άλλη όμως επειδή μια φορά ζούμε κοίτα να το ευχαριστηθείς όπως εσύ θέλεις ευχαριστούμε και για τις φωτο από κάθε βήμα
-
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
O κύβος ερρίφθη.
Το χ1/9 θα γίνει αριστεροτίμονο!Δεν συμφωνώ και πολύ αλλά αν σε βολεύει να το κάνεις να το ευχαριστηθείς...
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Αυτό που φαντάζομαι είναι? Άντε να το ξαναδούμε στο δρόμο!Αυτό αυτό...
-
Ο χρήστης brotherfiat128 έγραψε:
τη αμαξι ομως δεν μας λες... μηπως για αν ακουω marbella ειναι κανενα 850????Όχι όχι, δίπλα απο αυτό ήταν ένα 127...και μια που το marbella φορούσε σετάκι απο 127 θα ήταν χρήσιμα τα ανταλλακτικά...
-
Ο χρήστης kws έγραψε:
Δεν συμφωνώ και πολύ αλλά αν σε βολεύει να το κάνεις να το ευχαριστηθείς...
+1
-
αν παρεις 127 τοτε βαλε μοτερ απο α112 abarth να σκαβεις!!!!
-
Ρε παιδιά μη σουπιάζεται το θέμα του κουμπάρου και μη φέρνεται σε δύσκολη θέση τον tsargy αν συμβεί κάτι (χτύπα ξύλο) να σας βλαστημάει, είπαμε είναι προληπτικό το παιδί. Όταν το πάρει στα χέρια του θα ανοίξει ένα ωραίο θέμα να τα λέμε.
-
Σωστός!!!
-
Ας συνεχίσω λοιπόν την ιστορία.
Ήρθε η σειρά του ταμπλό.Πρώτα πρέπει να βγει η κονσόλα και για να βγει η κονσόλα θα πρέπει να ξεβιδωθεί ο μοχλός από το κιβώτιο ταχυτήτων. (παλιά μου τέχνη κόσκινο...)
Τα χειριστήρια της κονσόλας προκειμένου να μπορέσει να βγει η κονσόλα.
Και τσουπ να ταν κι άλλη. Τα manual ούτε καν τα ανοίγω πια.
Μετά ξεκινάμε με τις δύο βίδες μέσα στο ντουλαπάκι προκειμένου να βγει το εσωτερικό κομμάτι από το ντουλαπάκι.(δηλαδή ο χώρος αποθήκευσης) και μετά άλλες δύο βίδες για να απελευθερωθεί το ταμπλό από την αριστερή πλευρά.
Μετά το κεντρικό κομμάτι που μας παίδεψε αρκετά
Το κοντέρ
Θα πρέπει να ξεμοντάρω την κολόνα του τιμονιού, προκειμένου να κατέβει και να μπορέσει να βγει το ταμπλό.
-
Πες μου ότι η πλεξούδα που έρχεται πάνω απο το τιμόνι έχει περιθώριο να έρθει απο την αριστερή μεριά και ότι δεν θα χρειαστείς άλλη πλεξούδα ή στην χειρότερη 'κόψε-κόλλα'...
Ανακατασκευή Fiat x1/9