-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
στην πισω αναρτηση, χρηση ημιακαμπτου τυπου watt αξονα (ο οποιος διαφημιζεται για νεος, ενω κατα τα αλλα τον φοραει και το Vectra B του 2000, που εχω... )
Δεν ξέρω τι θες να πεις με το 'χρηση ημιακαμπτου τυπου watt αξονα (ο οποιος διαφημιζεται για νεος, ενω κατα τα αλλα τον φοραει και το Vectra B του 2000' αλλά το δεύτερης γενιάς Vectra δεν έχει ούτε ημιάκαμπτο, ούτε σύνδεσμο watt.
Αν είσαι κάτοχος ρίξε μια ματιά από κάτω και θα το διαπιστώσεις.
-
Υποννοείς ότι ο Γρηγόρης δεν ξέρει τι ανάρτηση φέρει το αυτοκίνητό του?
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Υποννοείς ότι ο Γρηγόρης δεν ξέρει τι ανάρτηση φέρει το αυτοκίνητό του?Φοβάμαι πως αυτό υπονοεί.
Κοίτα Κίκιζα, αν δεν έχει πολύ κρύο, ρίξε μια ματιά και πες μας, μην πάθουμε τα ίδια με την ντίζα.
Πρέπει κάποια στιγμή να πάρει ένα μάθημα ο ΙΚΕ που νομίζει πως τα ξέρει όλα (και να 'λεγες πως ξέρει και να οδηγεί, πάει στο διάβολο, αλλά από την καρέκλα του υπολογιστή όλοι είναι τσάμπα μάνγκες! ) -
Ξεφυγαμε ολιγον φιλοι...Το κακο ειναι οτι το αστρα θα ειναι διαθεσιμο για τεστ ντραιβ σε μισο μηνα περιπου...και αν δεν το πιασω στο χερι μου αμαξι δεν αγοραζω...:/
-
Το GTC έχει μεγάλες διαφορές στο στήσιμο σε σχέση με τα 5πορτα που χαρακτηρίστηκαν ψιλοσούπα από τον ειδικό τύπο. Καταρχήν η μπροστινή ανάρτηση σε όλα τα GTC είναι γόνατα αντίστοιχης φιλοσοφίας με αυτά των Megane RS II, III και Focus II RS. Καμία σχέση δηλαδή με τα συμβατικά McPherson του 5πορτου. Λόγω αυτού το μεταξόνιο βγαίνει λίγο μακρύτερο από του 5πορτου. Επίσης τα μετατρόχια μπρος-πίσω είναι 3-4 cm πιο μεγάλα από του 5πορτου. Αυτό σίγουρα σημαίνει και διαφορετικά αμορτισέρ, ελατήρια (για αντιστρεπτικές δε γνωρίζω) λόγω διαφορετικής γεωμετρίας αλλά και διαφορετικών επιδιώξεων. Διαβάζοντάς τα όλα αυτά είμαι σίγουρος πως το GTC θα είναι γρηγορότερο από το 5πορτο σε μία στροφοδιαδρομή. Το θέμα είναι να δούμε, μόλις πατήσουν Ελλάδα τα πρώτα δείγματα, αν έχουν βελτιωθεί και στο θέμα της αίσθησης .
-
αρα απ οτι καταλαβα κανεις δεν προτεινει το αστρα...τελεια...:/
-
-
Δεν εχω να προσαψω κατι στο Megane αλλα γνωριζοντας οτι εντος ολιγων μηνων ερχεται fl και δεν θελω να θεωρω το αμαξι μου 'παλιο' πριν καν κλεισει χρονο, θα προτιμουσα το Astra που ειναι ολοκαινουργιο..
(Εκτος κι αν περιμενεις κανα 2μηνο για να εμφανιστει και το Megane coupe fl και μετα αποφασισεις..)
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Δεν εχω να προσαψω κατι στο Megane αλλα γνωριζοντας οτι εντος ολιγων μηνων ερχεται fl και δεν θελω να θεωρω το αμαξι μου 'παλιο' πριν καν κλεισει χρονο, θα προτιμουσα το Astra που ειναι ολοκαινουργιο..(Εκτος κι αν περιμενεις κανα 2μηνο για να εμφανιστει και το Megane coupe fl και μετα αποφασισεις..)
ξερουμε ποτε ακριβως κυκλοφορει και το κοστολογιο του???
-
Αυτές είναι οι φωτογραφίες του facelift για να δεις τις όποιες διαφορές θα υπάρχουν.
Ελλάδα Απρίλιο-Μάιο με κινητήρες 1.2 TCE 115, 1.4 TCE 130, 1.5 DCi 110, 1.6 DCi 130.
Τιμές καταλόγου περίπου στα ίδια με του τωρίνου. Αλλά σε επίπεδο εκπτώσεων στην αρχή θα είναι πιο μαζεμένες από του τωρινού λογικά. Εκτιμώ ότι η ψαλίδα από το Αστρα θα κλείσει στα 1.500 για ένα 1.4 TCE το πρώτο διάστημα.
OPEL ASTRA GTC 1.4