-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!! ΒΑΣΙΚΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ, ΨΑΧΝΩ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΑΝΕΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΠΙΣΩ ΘΕΣΕΙΣ - ΕΙΜΑΙ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ), ΜΕΧΡΙ 24.000 ευρω!! ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΟ SKODA YETI 1.6 DIESEL, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΦΟΒΙΣΕ ΤΟ 5αρι ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ..ΤΟ ΣΚ ΕΙΔΑ ΤΟ VOLVO** S40 KAI V50 1.6 D** (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ..ΤΟ V50 ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ** S40 MOY EKANE ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ**..
Υ.Γ 1)ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ..ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ..
2) ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ DIESEL ΔΙΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕRCEDES DIESEL ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΕΝΩ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ RAV 4 DIESEL ΑΠΟ Τ0 2006, ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΔΙΑΝΥΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ -
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!! ΒΑΣΙΚΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ, ΨΑΧΝΩ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΑΝΕΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΠΙΣΩ ΘΕΣΕΙΣ - ΕΙΜΑΙ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ), ΜΕΧΡΙ 24.000 ευρω!! ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΟ SKODA YETI 1.6 DIESEL, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΦΟΒΙΣΕ ΤΟ 5αρι ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ..ΤΟ ΣΚ ΕΙΔΑ ΤΟ VOLVO** S40 KAI V50 1.6 D** (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ..ΤΟ V50 ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ** S40 MOY EKANE ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ**..
Υ.Γ 1)ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ..ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ..
2) ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ DIESEL ΔΙΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕRCEDES DIESEL ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΕΝΩ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ RAV 4 DIESEL ΑΠΟ Τ0 2006, ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΔΙΑΝΥΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ -
Nissan Qashqai 1.6 dci χώροι, όμορφο και υπέροχος κινητήρας
Αν κοίταζες σε πολυμορφικό Scenic 1.5 dci ή 1.6 dci επίσης πολύ άνετους χώρους.
Επίσης το νέο focus δεν ξέρω τι λέει από χώρους.
Σε Volvo το S60? Σε χαμηλή έκδοση πρέπει να πέφτει κάτω από 24.000.
-
εχει πεσει diesel-mania!
-
Με τη βενζίνη minimum στο 1.70...
-
Ο χρήστης FERAN έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΗΘΩ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!! ΒΑΣΙΚΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ, ΨΑΧΝΩ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΑΝΕΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΠΙΣΩ ΘΕΣΕΙΣ - ΕΙΜΑΙ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ), ΜΕΧΡΙ 24.000 ευρω!! ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΟ SKODA YETI 1.6 DIESEL, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΦΟΒΙΣΕ ΤΟ 5αρι ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ..ΤΟ ΣΚ ΕΙΔΑ ΤΟ VOLVO** S40 KAI V50 1.6 D** (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ..ΤΟ V50 ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ** S40 MOY EKANE ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ**..Υ.Γ 1)ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ..ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ..
2) ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ DIESEL ΔΙΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕRCEDES DIESEL ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΕΝΩ Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ RAV 4 DIESEL ΑΠΟ Τ0 2006, ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΔΙΑΝΥΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑΤο s40 αποκλείεται να είναι πιο ευρύχωρο από το yeti.Δες και octavia 1.6 tdi dsg,golf 1.6 tdi dsg,focus 1.6 tdci 115 sport,ds4 hdi 112.Aλλά πάνω από όλα qashqai 1.6 dci(πολύ δυνατό,με 6άρι)acenta.
-
Τα 1.6 Tdi γιατί όταν υπάρχουν πολύ καλύτερες λύσεις; Ακριβά, ψόφια (συγκριτικά με τον ανταγωνισμό στις ίδιες τιμές) και με όχι καλό όνομα στην αξιοπιστία στην Ευρώπη οι Tdi.
-
ΤΟ YETI ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ 5 ΤΑΧΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ?! ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ENA ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ VALUE FOR MONEY!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΛΛΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΙΜΗ..ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ME TETOIOYΣ ΧΩΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ SW.. TA OΠΟΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ. ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ RENAULT MEGANE ESTATE?
-
ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΣΤΟ WEB ΤΟ GRAND SENIC..ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ..ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ..
-
Ιδιος κινητήρας με το Qashqai o 1.6 Dci με τα 130 άλογα. Κινητήρας διαμάντι εν ολίγοις. Χαμηλότατοι ρύποι,χαμηλότατη κατανάλωση, ροπή στο θεό από χαμηλά.
Καλός και ο 1.5 dci με τα 110, αλλά όταν μπαίνει στη σύγκριση ο 1.6...
Από πλευράς αξιοπιστίας η οικογένεια megane iii/scenic iii/grand scenic iii δεν έχει κανένα θέμα και ειδικότερα οι diesel Renault που πουλάνε χρόνια στην Ευρώπη εκατομμύρια κομμάτια.
Σε προσφορές υπολογίζεις minimum 1.500 euro κάτω από τη τιμή καταλόγου από τη Renault. Πιέζεις να κολλήσεις απόσυρση οπότε υπολογίζεις άλλα 1.000-1.450 euro κάτω.
Επίσης Νοέμβρη-Δεκέμβρη υπήρχαν κάποια στοκ κομμάτια με πολύ χαμηλές τιμές πχ Grand Scenic 1.4 TCE από 16.900 αλλά diesel δεν πρέπει να έχουν μείνει.
Στα μείον ότι Απρίλη-Μάη θα έρθει facelift με μικρές αλλαγές όμως σε φωτιστικά σώματα και προφυλακτήρες.
Βέβαια 1.6 dci μπορεί να μην υπάρχει ετοιμοπαράδοτο και να πας σε παραγγελία, οπότε ρώτα αν μπορείς να παραγγείλεις κατευθείαν το facelift ή από πια βδομάδα παραγωγής και μετά ξεκλειδώνουν οι παραγγελίες για το facelift.
Στα προ-facelift θα πετύχεις σίγουρα καλύτερη τιμή.Για το Megane Estate δεν ξέρω εσύ ως οδηγός 2 μέτρα πόσο άνετα θα αισθάνεσαι γι'αυτό δεν το πρότεινα. Αλλιώς είναι καλή λύση. Οπότε μπες να το δεις σε έκθεση και να έχεις εικόνα. Σε πορτμπαγκάζ είναι πολύ καλό.
-
Διαλεξε το Yeti η το duster/qq.Το grand scenic φαινεται πολυ μαουνα ρε γαμωτο θα ειναι πολυ αργο.
Το focus εχει στην εκδοση trend με το 1.6 diesel 115 αλογα και ειναι στα 22.600 και η sport στα 23.500.Πορτπαγκαζ εχει γυρω στα 360κατι λιτρα με κιτ επισκευης ενω με ρεζερβα 290 νομιζω.
Καλο θα ηταν να μας ελεγες τις αναγκες σου σε χωρο (παιδια σκυλια πολλα παγκαζια κλπ κλπ).
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Διαλεξε το Yeti η το duster/qq.Το grand scenic φαινεται πολυ μαουνα ρε γαμωτο θα ειναι πολυ αργο.Το focus εχει στην εκδοση trend με το 1.6 diesel 115 αλογα και ειναι στα 22.600 και η sport στα 23.500.Πορτπαγκαζ εχει γυρω στα 360κατι λιτρα με κιτ επισκευης ενω με ρεζερβα 290 νομιζω.
Καλο θα ηταν να μας ελεγες τις αναγκες σου σε χωρο (παιδια σκυλια πολλα παγκαζια κλπ κλπ).
Αν είσαι οικογενειάρχης με παιδιά καλύτερα μεταξύ scenic 1.6 dci dynamic(το grand scenic πολύ μαούνα),qashqai 1.6 dci action,ford grand c-max 1.6 ecoboοst trend 150ps.To ford focus 1.6 tdci 115 έχει έκπτωση 2500€ σύμφωνα με το σάιτ της ford στα προωθητικά προγράμματα.Αρα το 1.6 tdci sport γύρω στα 21000€ πάει,αλλά έχει 316 λίτρα πορτ παγκαζ αν και καλούς χώρους καμπίνας.Αλλιώς παίζει και megane 1.5 dci estate energy,focus sw 1.6 tdci trend.
-
ΤΗΑΝΚS SAM HΣΟΥΝ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η 'ΟΜΟΡΦΙΑ' ΤΟΥ SCENIC..ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ..ΓΙΑ ΤΟ YETI KAI TIΣ ΠΕΝΤΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ..ΕΠΙΜΕΝΩ ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2012 DIESEL ME 5 TAXYTO..
-
ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΝΩ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΜΕ 4 ΑΤΟΜΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ..
-
Ο χρήστης FERAN έγραψε:
ΤΗΑΝΚS SAM HΣΟΥΝ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η 'ΟΜΟΡΦΙΑ' ΤΟΥ SCENIC..ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ..ΓΙΑ ΤΟ YETI KAI TIΣ ΠΕΝΤΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ..ΕΠΙΜΕΝΩ ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2012 DIESEL ME 5 TAXYTO..το 5αρι απο μονο του δεν λεει κατι, εξαρταται ποσο 'μακρια' ειναι η 5η. Αν ειναι κοντη εχει θεμα, αν οχι, δεν υπαρχει προβλημα.
ΜΗΝ γραφεις με κεφαλαια, απαγορευεται.
-
Ο χρήστης FERAN έγραψε:
ΤΗΑΝΚS SAM HΣΟΥΝ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ!!ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η 'ΟΜΟΡΦΙΑ' ΤΟΥ SCENIC..ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ..ΓΙΑ ΤΟ YETI KAI TIΣ ΠΕΝΤΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ..ΕΠΙΜΕΝΩ ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΝ ΕΤΕΙ 2012 DIESEL ME 5 TAXYTO..o 1.6 tdi του γκρουπ βγαίνει είτε με αραιό 5άρι(που ψιλοσκοτώνει τις ρεπρίζ με 4η και 5η) είτε με 7-ταχυτο dsg.Σίγουρα σαν μοτέρ,επιδόσεις-ρεπρίζ υπολείπεται αισθητά από τον καταπληκτικό 1.6 dci της renault-nissan.Επίσης δες και για το astra 1.7 cdti sw ecoflex 130ps,300 ροπή,6άρι και 0€ τέλη .Ανάλογα αστέρι με τον 1.6 dci.Νομίζω σε παίρνει,έχει και έκπτωση 1000€ το astra.
-
Και το Duster θα μπορούσε να παίξει σαν λύση. Αν δεν σε ενοχλεί το σήμα και η μέτρια ποιότητα εσωτερικού.
To Grand Scenic γιατί να είναι αργό; Ειδικά με τον 1.6 dci. Το Scenic το βρίσκω όμορφο. Οχι τόσο το Grand Scenic λόγω μήκους.
Αυτά θα είναι τα facelift scenic και grand scenic αν τυχόν τα βρίσκεις πιο ενδιαφέροντα.
-
Αν θέλεις
**SUV : **
Qashqai 1,6 dci 130hp
Πολυμορφικό :
C-max Fcous 1.6T βενζίνη και 1,6T D , Renault Scenic 1.6T dci ( και τα 2 στις απλές ή στις + εκδόσεις )
Sedan :
Mondeo 1,6T -
Re: DIESEL MEΧΡΙ 1600cc
Opel Meriva 1.3 με 75 ή 95 άλογα... καθώς και όλα τα υπόλοιπα που αναφέρθηκαν και πολλά άλλα...
DIESEL MEΧΡΙ 1600cc και τιμή μεχρι 23 - 24.000 ευρω..