-
Η Φερράρι πάντως τον τίτλο των Κατασκευαστών και όχι των υπαλλήλων μοστράρει στα αυτοκίνητα δρόμου της και εκεί βασίζεται για να πουλήσει. Εσύ τώρα greo μπορείς να ζεις στο 1950 που ο κάθε ρομαντικός αγόραζε ένα σασί και έτρεχε για την χώρα και το οικόσημό του... Απομεινάρι του τότε είναι ο τίτλος των οδηγών εξάλλου.
-
Αυτό το one man quest (και show) που έχεις εξαπολύσει για να βγάλεις όλο τον κόσμο τρελό και να πείσεις σώνει και καλά τους πάντες ότι μόνο το πρωτάθλημα κατασκευαστών υπάρχει, έχει την πλάκα του αλλά μετά την 1000στη επανάληψη έχει κουράσει.
Πίστευε εσύ ότι η Ferrari έχει τον Massa για να πάρει το κατασκευαστών. Αλλά μη το διατυμπανίζεις άλλο, την εμπεδώσαμε την άποψη σου, λυπήσου μας. -
You can always pass.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
(Δια δε σκοπευω να ανοίξω κουβέντα, πίστευε ότι θέλεις)Αυτό το one man quest (και show) που έχεις εξαπολύσει για να πείσεις τους πάντες ότι μόνο το πρωτάθλημα κατασκευαστών υπάρχει, έχει την πλάκα του αλλά μετά την 1000στη επανάληψη έχει κουράσει.
Mη το διατυμπανίζεις άλλο, την εμπεδώσαμε την άποψη σου, λυπήσου μας.Ναι ρε συ, realzeus, ολοι ξερουμε πλεον απο πριν ακριβως τι θα πεις, ημαρτον.
-
Γραφαμε ταυτοχρονα.
Αϊ πας, απλα δεν εχει πλεον νοημα, το εχουμε κατανοησει και γινεται κουραστικο.Πολυ φιλικα.
-
Πάντα φιλικά. Σκοπός μου δεν ήταν η αντιπαράθεση εξάλλου, απλά απάντησα σε μια αναφορά στο όνομα μου. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, μια παρέα είμαστε!
-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
...κουβέντα όπως, δεν ενδιαφέρεται κάποια ομάδα για το κατασκευαστών, και συνεπώς για τα φράγκα, είναι από μόνη της παντελώς άστοχη, νομίζω.Εδώ δε μιλάμε αν θα πάρει ή όχι το κατασκευαστών, αλλά αν θα'ρθει 3η, 4η, 5η, κλπ.
Εσύ λες ότι την ενδιαφέρει. Εγώ λέω όχι και το δείχνει η εμμονή της στον Μάσσα.
Γενικά, η Φερράρι βάζει πάνω απ'όλα το οδηγών και είναι εμφανές απ'την πολιτική της.
Το Νο1 και ένας νεροκουβαλητής να βοηθάει. Ιρβάιν, Μπαρικέλου, Μάσσα...Αμπαλε για άμπαλος καλά τα λες, αλλα και ο Γκροζαν εφυγε ως ρετσινωμενος και μια χαρα μου φανηκε στη Μελβουρνη
Είδες τι κάνει το κακό timing; Δυο χρόνια τον είχαν στην απ'έξω.
Αν η Φερράρι πιστεύει στον Πέρεζ (και καλά κάνει κατ'εμέ) πρέπει να τον βάλει την κατάλληλη χρονική στιγμή.
Είπαμε αν δεν έχει κάνει δοκιμές είναι δίκοπο μαχαίρι. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
...Εσύ τώρα greo μπορείς να ζεις στο 1950 που ο κάθε ρομαντικός αγόραζε ένα σασί και έτρεχε για την χώρα και το οικόσημό του... Απομεινάρι του τότε είναι ο τίτλος των οδηγών εξάλλου.Απομειναρι του 1950 ο τιτλος των οδηγων...μαλιστα
Ενω των κατασκευαστων προυπηρχε ε?Πραγματικα εκτος τοπου και χρονου.
-
ποιος το χεζ** το κατασκευαστών.
γουστάρουμε οδηγούς !
-
ε ναι λες και το μονοθεσιο οδηγαει για να κερδισει το κατασκευαστων
-
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Εδώ δε μιλάμε αν θα πάρει ή όχι το κατασκευαστών, αλλά αν θα'ρθει 3η, 4η, 5η, κλπ.
Εσύ λες ότι την ενδιαφέρει. Εγώ λέω όχι και το δείχνει η εμμονή της στον Μάσσα.
Γενικά, η Φερράρι βάζει πάνω απ'όλα το οδηγών και είναι εμφανές απ'την πολιτική της.
Το Νο1 και ένας νεροκουβαλητής να βοηθάει. Ιρβάιν, Μπαρικέλου, Μάσσα......και άλλα λέμε, αλλά παρ' όλο που φαίνονται ξεκάθαρα, διακρίνω να ξαναρχόμαστε στα ίδια (εννοώ το περί 'καψίματος Γκροσζάν'), κι όχι συνέχιση της κουβέντας πάνω σε άλλες απόψεις. Γι' αυτό και νομίζω ότι το παραπάνω quote, και να το σχολιάσω, δε θ' αλλάξει κάτι, αλλά : Ο καθ' ένας μας (κι εσύ κι εγώ και όλοι) είπαμε μπορεί να φτιάχνει θεωρίες, που όσο δεν αποδεικνύονται φάλτσες (ή δεν αντιβαίνουν σε κοινή λογική), έχουν ισχύ. Ποιός θα τις ασπαστεί, άλλο θέμα. Όμως, να έχουν και κάποια παραπάνω βάση, και όχι απλά 'επειδή το νομίζω εγώ', με μία στεγνή ερμηνεία του πχ 'γιατί δεν διώχνουν τον Μάσσα'. Λογικά να το πάρεις, δεν είναι απλά ένας και μόνο λόγος, και αυτός να είναι 'επειδή δεν την ενδιαφέρει το κατασκευαστών' (συ είπας).
Αν δεν την ενδιέφερε (που για 'μένα δεν παίζει, και λόγους εξήγησα), γιατί να αγχώνονται...; Γιατί να ζητάν παραπάνω από τον Μάσσα; Πέρσι τον είχε στενό μαρκάρισμα το αφεντικό. Και όχι μόνο αυτόν. Άσε που η Φερράρι (έλεος δηλαδή, τί λέμε...) δεν είναι όπως όλες οι άλλες ομάδες. Και αυτό δεν είναι πρωτόλεια άποψή μου. Έχουν ένα κλικ απαιτήσεων από τους υπαλλήλους τους παραπάνω. Εσύ βλέπεις μια ψυχοπαθολογική κατάσταση ('εμμονή'). Εγώ πάλι βλέπω τα συμφέροντά τους, που η ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ συνιστώσα τους, λέει 'συνεχίζουμε με Μάσσα'.Επίσης, θεωρώ άστοχο -και παρά το κράξιμο που τρώει, δικαιώνεται ο REALZEUS (...βέβαια τα λέει κι αυτός ώρες-ώρες με έναν τρόπο που...σηκώνει το σασί του το κράξιμο, όταν πάει στο ΑΛΛΟ άκρο...)- το ότι ενδιαφέρεται περισσότερο για το οδηγών (...!). Να μου έλεγες 'το ίδιο τους ενδιαφέρει', άντε να το καταλάβω...Αλλά το οδηγών...; Παρερμηνεύεις την 'πολιτική' τους να έχουν έναν οδηγό...οδηγό, κι έναν άλλον να τον ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, κι όχι να μαζεύει τα λάδια των υπολοίπων....(ΚΑΜΜΙΑ ομάδα δεν λειτουργεί όπως λες. Όχι η...Φερράρι...). Όσο για τους 'νεροκουβαλητές', τους μείωσες αδικαιολόγητα :'Επί Σουμάχερ' ο Μπαρικέλλο συμπλήρωνε την 2η έως 4η θέση, κατά βάση, κι ακόμη πιο πρόσφατα, 'επί Ραϊκκόνεν', ο Μάσσα κόντεψε να πάρει πρωτάθλημα για μερικά μέτρα/δευτερόλεπτα - ακόμη και ο τρελλό-Έντι το άγγιξε το πρωτάθλημα όταν έσπασε ο...διάολος το ποδάρι του το '99...
Γενικά αυτό που συμβαίνει με αυτή την ομάδα, είναι ότι θέλει και προσπαθεί να έχει ένα καθαρό πρώτο βιολί (και να δίνει μάλιστα το βάρος της σε αυτόν), κι έναν να ΣΙΓΟΝΤΑΡΕΙ - όχι έναν να σκουπίζει τα πιτ. Όπως και δεν προωθεί/επενδύει σε νέα ταλέντα μέσα από την πρώτη μούρη της (κάπως όπως κάνουν εδώ ΠΑΟ-ΟΣΦΠ σε μπάσκετ/μπάλλα), αλλά κοιτάει να καβατζάρει τους ώριμους (όπως μια μέρα θα κάνει με τον Βέττελ - λογικά καπάκι από τον Αλόνσο). Κι ούτε και θέλει δυο ανδρών αρχή. Κι αυτό έχει να κάνει με την φιλοσοφία της (αμιγώς ιταλική - 'αυτοκρατορική').
(Το αν είναι καλό βέβαια αυτό, είναι άλλο θέμα. Και 'γω σαν θεατής, για το οδηγών είναι που νοιάζομαι, και θέλω να βλέπω ίσες ευκαιρίες στους πιλότους της ίδιας ομάδας.) -
Ο χρήστης ladaman11 έγραψε:
...Εσύ τώρα greo μπορείς να ζεις στο 1950 που ο κάθε ρομαντικός αγόραζε ένα σασί και έτρεχε για την χώρα και το οικόσημό του... Απομεινάρι του τότε είναι ο τίτλος των οδηγών εξάλλου.
Απομειναρι του 1950 ο τιτλος των οδηγων...μαλιστα
Καλο μου παλικαρακι αν δε καταλαβαινεις τι εννοει ο αλλος μη λες οτι σου ερχεται. Οι αγωνες αυτοκινητων ξεκινησαν ως χομπυ ονειροπολων ιδιωτων που επαιρναν η εφιαχναν οτι αυτοκινητο ηθελαν η μπορουσαν κι ετρεχαν για το ονορε. Στον μεσοπολεμο εγινε πολεμος εθνων με τους Ναζι να εχουν και κρατικη χρηματοδοτηση και μετα τον Β Π.Π. οι εναπομείναντες ρομαντικοι και πλουσιοι αγοραζαν αγωνιστικα και κυνηγουσαν τη νικη. Τα τελευταια 40 χρονια ομως κατεβαινουν εργοστασια που μαχονται για τον εαυτο τους. Σημερα μια Φερραρι η Μακλαρεν οριζει ποιος οδηγει και κερδιζει. Οι οδηγοι ειναι απλα μελη μιας ομαδας. Οποιος δεν το κατανοει ζει στο 50.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
...Εσύ τώρα greo μπορείς να ζεις στο 1950 που ο κάθε ρομαντικός αγόραζε ένα σασί και έτρεχε για την χώρα και το οικόσημό του... Απομεινάρι του τότε είναι ο τίτλος των οδηγών εξάλλου.
Καλο μου παλικαρακι αν δε καταλαβαινεις τι εννοει ο αλλος μη λες οτι σου ερχεται. Οι αγωνες αυτοκινητων ξεκινησαν ως χομπυ ονειροπολων ιδιωτων που επαιρναν η εφιαχναν οτι αυτοκινητο ηθελαν η μπορουσαν κι ετρεχαν για το ονορε. Στον μεσοπολεμο εγινε πολεμος εθνων με τους Ναζι να εχουν και κρατικη χρηματοδοτηση και μετα τον Β Π.Π. οι εναπομείναντες ρομαντικοι και πλουσιοι αγοραζαν αγωνιστικα και κυνηγουσαν τη νικη. Τα τελευταια 40 χρονια ομως κατεβαινουν εργοστασια που μαχονται για τον εαυτο τους. Σημερα μια Φερραρι η Μακλαρεν οριζει ποιος οδηγει και κερδιζει. Οι οδηγοι ειναι απλα μελη μιας ομαδας. Οποιος δεν το κατανοει ζει στο 50.
-
Πραγματικα οτι να'ναι ομως ετσι?
Καταρχην μιλαμε για Φ1 και οχι γενικα για grand prix. η Φ1 ξεκινησε το 1950. Το κατασκευαστων ΠΡΟΣΘΕΘΗΚΕ το 1958. Το οδηγων προυπηρχε.
Αυτο ηταν που μετραγε και αυτο ειναι που πραγμαρτικα μετραει ακομα και σημερα.
Το κατασκευαστων θεσπιστικε απλα για να επιβραβευετε συμπληρωματικα και η καλυτερη ομαδα.Επισης αφου υποστηριζεις φερραρι οπως λες θα επρεπε να ξερεις πως την ενδιαφερει μονο ενα πραγμα και μαντεψε... αυτο δεν ειναι το πρωταθλημα κατασκευαστων. Η Φερραρι παντα ειχε στησιμο ενος οδηγου (για να κυνηγησει το οδηγων) εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων.
Να μου ελεγες για Ουιλιαμς (που ολοι ξερουμε ποσο λαθος ηταν τελικα αυτη η προσεγγιση του γερο Φρανκ) να το καταλαβω αλλα για φερραρι?Οσο για το τελευταιο που λες συμφωνω οτι οι οδηγοι ειναι απλα υπαλληλοι της καθε ομαδας. Τα τελευταια χρονια ανεκαθεν ειναι. Η ομαδα λοιπον σαν ενα σωμα με αιχμη το διαλεχτο οδηγο της κοιταει να πετυχει το στοχο που αυτος ειναι το πρωταθλημα οδηγων, τωρα αν ερθει και το κατασκευαστων θα προσθεσει λιγη αιγλη ακομα αν οχι δεν χαλασε και ο κοσμος.
Να στο κανω πιο λιανα ακομα? Τις χρονιες που ειχαμε split champion driver/constructor, ποιος θυμαται την ομαδα που το πηρε και ποιος τον οδηγο? -
ελα ντε αμα ηθελε προτιστως το κατασκευαστων δεν θα ειχε status quo εναν μονο και θα ρισκαρε με τον δευτερο να πηγαινει μια πανω μια κατω
-
Πραγματικα οτι να'ναι ομως ετσι?
Καταρχην μιλαμε για Φ1 και οχι γενικα για grand prix. η Φ1 ξεκινησε το 1950. Το κατασκευαστων ΠΡΟΣΘΕΘΗΚΕ το 1958. Το οδηγων προυπηρχε.
Αυτο ηταν που μετραγε και αυτο ειναι που πραγμαρτικα μετραει ακομα και σημερα.
Το κατασκευαστων θεσπιστικε απλα για να επιβραβευετε συμπληρωματικα και η καλυτερη ομαδα.Επισης αφου υποστηριζεις φερραρι οπως λες θα επρεπε να ξερεις πως την ενδιαφερει μονο ενα πραγμα και μαντεψε... αυτο δεν ειναι το πρωταθλημα κατασκευαστων. Η Φερραρι παντα ειχε στησιμο ενος οδηγου (για να κυνηγησει το οδηγων) εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων.
Να μου ελεγες για Ουιλιαμς (που ολοι ξερουμε ποσο λαθος ηταν τελικα αυτη η προσεγγιση του γερο Φρανκ) να το καταλαβω αλλα για φερραρι?Οσο για το τελευταιο που λες συμφωνω οτι οι οδηγοι ειναι απλα υπαλληλοι της καθε ομαδας. Τα τελευταια χρονια ανεκαθεν ειναι. Η ομαδα λοιπον σαν ενα σωμα με αιχμη το διαλεχτο οδηγο της κοιταει να πετυχει το στοχο που αυτος ειναι το πρωταθλημα οδηγων, τωρα αν ερθει και το κατασκευαστων θα προσθεσει λιγη αιγλη ακομα αν οχι δεν χαλασε και ο κοσμος.
Να στο κανω πιο λιανα ακομα? Τις χρονιες που ειχαμε split champion driver/constructor, ποιος θυμαται την ομαδα που το πηρε και ποιος τον οδηγο?Τώρα ειλικρινά θέλεις μάθημα ιστορίας; Έχω την διάθεση αλλά θα κουράσουμε τους άλλους και δεν φταίνε... Δυο κουβέντες μόνο: α) Το κατασκευαστών προστέθηκε μετά, γιατί ως το '58 ήταν οι ρομαντικοί ιδιώτες. Το ίδιο ακριβώς είπα κι εγώ, απλά το ανήγαγα παλαιότερα μπας και καταλάβεις. β) Το 82 και το 83 το πήρε η Ferrari. Ποιος οδηγός το πήρε ούτε ξέρω όμως. Και δεν το κοίταξα, απλά από μνήμης το λέω. Και ξέρω πολλούς τιφόζι που θα σου πούνε το ίδιο.
ΥΓ: Αν θες το συνεχίζουμε με PM γιατί δεν είναι επί του παρόντος τοπικου. Ζητώ συγγνώμη από όλα τα παιδιά.
-
Τώρα ειλικρινά θέλεις μάθημα ιστορίας; Έχω την διάθεση αλλά θα κουράσουμε τους άλλους και δεν φταίνε... Δυο κουβέντες μόνο: α) Το κατασκευαστών προστέθηκε μετά, γιατί ως το '58 ήταν οι ρομαντικοί ιδιώτες. Το ίδιο ακριβώς είπα κι εγώ, απλά το ανήγαγα παλαιότερα μπας και καταλάβεις. β) Το 82 και το 83 το πήρε η Ferrari. Ποιος οδηγός το πήρε ούτε ξέρω όμως. Και δεν το κοίταξα, απλά από μνήμης το λέω. Και ξέρω πολλούς τιφόζι που θα σου πούνε το ίδιο.
ΥΓ: Αν θες το συνεχίζουμε με PM γιατί δεν είναι επί του παρόντος τοπικου. Ζητώ συγγνώμη από όλα τα παιδιά.
Oh please teach me master.. Μισο μονο να φερω τετραδιο για να κραταω σημειωσεις...
Ζητω συγνωμη απο τα παιδια που μου λεγανε να μην μπλεξω με τοιχο γιατι θα σπασω το κεφαλι μου και δεν τους ακουσα.
Welcome to my ignore list.
-
Να και μια νέα χρήση του ignore list που δεν την είχα σκεφτεί...
Οσους έχουν απόψεις διαφορετικές απ τις δικές μας τους βάζουμε στο ignore list. (αφού πετάμε πρώτα μερικά ειρωνικά και απαξιωτικά σχόλια για την τελευταία εντύπωση, ώστε να νοιώσουμε νικητές!)
Οπότε δεν βλέπουμε τον αντίλογο και πιστεύουμε ότι κατεχουμε την μία και μόνη αλήθεια!Το εφαρμόζω άμεσα!
You are welcome to my ignore list! -
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Να και μια νέα χρήση του ignore list που δεν την είχα σκεφτεί...
Οσους έχουν απόψεις διαφορετικές απ τις δικές μας τους βάζουμε στο ignore list. (αφού πετάμε πρώτα μερικά ειρωνικά και απαξιωτικά σχόλια για την τελευταία εντύπωση, ώστε να νοιώσουμε νικητές!)
Οπότε δεν βλέπουμε τον αντίλογο και πιστεύουμε ότι κατεχουμε την μία και μόνη αλήθεια!Το εφαρμόζω άμεσα!
You are welcome to my ignore list! -
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Το εφαρμόζω άμεσα!
You are welcome to my ignore list!+1
Διαφορα Νεα - Ιαν/ Φεβ / Mάρτιος 2012