-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
-
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
μετά τον Χαιντφιλντ και τον Μπαριτέτοιο άλλος ένας οδηγός απο τα 90s μας εγκατέλειψε ελεω LADA Inc.
Αγαπαμε Λαντα Ινκ
-
Α ρε Jarno... κρίμα που δεν έχω χρόνο/διάθεση να στενοχωρηθώ. 15 (σχεδόν) χρόνια αγάπης ήταν αυτά, εύκολο δε θα 'ναι ποτέ. Τουλάχιστον τώρα μπορώ να χάνω τα GP χωρίς ενοχές. Grazie di tutto.
-
Χωρίς Ιταλό πιλότο η F1.
Εδώ και 40 χρόνια υπήρχε τουλάχιστον ένας.
-
Εδώ που τα λέμε δεν βοήθησε και ο ίδιος τον εαυτό του.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Εδώ που τα λέμε δεν βοήθησε και ο ίδιος τον εαυτό του.Καλά σίγουρα. Το μυαλό του το είχε στο κρασί του.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Χωρίς Ιταλό πιλότο η F1.Εδώ και 40 χρόνια υπήρχε τουλάχιστον ένας.
42 για την ακρίβεια. Κάποτε το μισό grid ήταν Ιταλοί! Ας ελπίσουμε ότι η ακαδημία της Ferrari θα έχει καρπούς.
-
Γιατί ιταλοί είστε κ κόπτεστε τόσο για τους ιταλούς;
Εμένα με ενδιαφέρει να υπάρχουν ικανοί οδηγοί και όχι παλτά από όποια χώρα κ αν προέρχονται επειδή είναι παράδοση. -
Συνήθως τα παλτά έρχονται από χώρες χωρίς παράδοση...
-
Συνήθως ...
Υπάρχουν και παλτά από παραδοσιακές χώρες. Δεν σημαίνει κάτι αυτό.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Συνήθως τα παλτά έρχονται από χώρες χωρίς παράδοση...και σέρνουν χορηγούς... (για να το συμπληρώσω)...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Συνήθως ...Υπάρχουν και παλτά από παραδοσιακές χώρες. Δεν σημαίνει κάτι αυτό.
Μόνο κάτι τραγικούς Ιάπωνες θυμάμαι λόγω της της Honda να θέλει συμπατριώτες της στα αυτοκίνητά της. Δε θυμάμαι κανέναν τραγικό Ιταλό ή Γερμανό.
-
Συνήθως ...
Υπάρχουν και παλτά από παραδοσιακές χώρες. Δεν σημαίνει κάτι αυτό.
Μόνο κάτι τραγικούς Ιάπωνες θυμάμαι λόγω της της Honda να θέλει συμπατριώτες της στα αυτοκίνητά της. Δε θυμάμαι κανέναν τραγικό Ιταλό ή Γερμανό.
εξαρτάται πως εννοείς τον τραγικό.
για μένα τραγικοί είναι και οι Trulli, Heidfeld κτλ.
-
Αν είναι αυτοί τραγικοί, ο Bruno Senna, o Piquet Jr, o Buemi και ο Petrov τι είναι;
Ο Heidfeld και ο Trully ήταν δύο πολύ καλοί οδηγοί, αλλά όχι κορυφαίοι (στυλ Schumacher, Raikkonen, Alonso, Vettel, Hamilton, Button κλπ). Ειδικά ο Trully ήταν απίστευτα γρήγορος στα νιάτα του.
-
Αν είναι αυτοί τραγικοί, ο Bruno Senna, o Piquet Jr, o Buemi και ο Petrov τι είναι;οι 2 πρώτοι από χώρα με παράδοση.
Ειδικά ο Trully-yours ήταν απίστευτα γρήγορος στα νιάτα του.
Τα αποτελέσματα κρίνουν τους οδηγούς. Και ο Trulli με μόλις 1 νίκη και 4 pole δεν νομίζω ότι ήταν κ κανας οδηγάρας που θα πρέπει να τον αναπολούμε κιόλας. Για να μην αναφερθώ στον ναυαγό...
-
Ρε συ elteo, ξέρεις πολύ καλά ότι οι νίκες δεν λένε πάντα την αλήθεια. Και ο Gilles δεν πήρε πρωτάθλημα αλλά μη μου πεις ότι δεν θα μπορούσε άνετα να έχει 2-3. Ο Νικ, ήταν ένας γρήγορος (όχι τρομερά γρήγορος βέβαια) και σταθερός οδηγός. Θα τον προτιμουσα 1000 φορές σε σχέση με κάτι BuemoAlgersuariδες!
-
Δεν το εχεις. Ειναι προφανες. Ετσι όμως για τον χαβαλέ: Ποια ειναι η διαφορά του στυλ του ναυαγου με τον Αλγερσουάρι; Ή του τρόπου αντιμετώπισης του αγώνα;
-
Αρχίσαμε τις προσωπικές επιθέσεις greo? Ευχαριστώ δεν θα πάρω... καλή συνέχεια!
-
Ε όχι και προσωπικές επιθέσεις...Δε νομίζω να εννοεί ότι γενικά δεν το 'χεις. Για το συγκεκριμένο 'επιχείρημα' σου την έπεσε - κι έχει και δίκιο : μην ξεχνάμε ότι η κόντρα άρχισε για τον Τρούλι, ο οποίος μάλιστα ασχέτως των δυνατοτήτων του παρελθόντος του, δεν έχει πια και πολλά να προσφέρει. Συναισθηματικά είναι που το βλέπεις εσύ, λόγω Ιταλίας. Και καλά κάνεις και θες Ιταλό στο grid 'για ιστορικούς λόγους', αλλά την ανακάτεψες πολύ την κουβέντα σας...
(...σόρι που χώθηκα ε)
Διαφορα Νεα - Ιαν/ Φεβ / Mάρτιος 2012