-
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Με σλικ σε βροχα δεν εχεις δει κανεναν να γλιστραει ας πουμε;
Να μπαίνει στο pit lane και να βγαίνει ομολογώ πως όχι, είναι παγκόσμια πρωτοτυπία.
Πως έχασε ο Χάμιλτον το πρωτάθλημε του 2007 είπαμε;
Έχεις εμπάθεια κατά του συμπαθέστατου ξανθού, αλλά τα γεγονότα είναι γεγονότα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πως έχασε ο Χάμιλτον το πρωτάθλημε του 2007 είπαμε;Καλός μακάκας κι αυτός.
Έχεις εμπάθεια κατά του συμπαθέστατου ξανθού, αλλά τα γεγονότα είναι γεγονότα.
Συμπαθέστατος συμπαθέστατος.
Ποιά είναι τα γεγονότα;
-
Άμπαλος αγόρι μου, είσαι πολύ σίγουρος ότι θυμάσαι καλά το Σπα του '08?
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Άμπαλος αγόρι μου, είσαι πολύ σίγουρος ότι θυμάσαι καλά το Σπα του '08?Ουί.
-
-
Με σλικ σε βροχα δεν εχεις δει κανεναν να γλιστραει ας πουμε;
Να μπαίνει στο pit lane και να βγαίνει ομολογώ πως όχι, είναι παγκόσμια πρωτοτυπία.
Αμπαλος ονομα και πραγμα.
Μα εντελώς όμως...
-
μαλιστα βγαλαμε και τον κιμι κουλο
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Μα εντελώς όμως...
Δηλαδή δικαιολογείς τη μαλακία του Rαikkοnen με το επιχείρημα ότι την έχει πατήσει κι ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ Coulthard; Άστο χειρότερα τα'κανες.
Εκείνος τουλάχιστον κατάφερε και μπήκε, απλά ήταν λίγο φορτσάτος.Τελικά θα μου βρείτε κανένα to μπει or not to μπει (στα pits); Κερνάω πασχαλινό αυγό.
μαλιστα βγαλαμε και τον κιμι κουλο
Προσωπικά, υπερτιμημένο τον είπα.
Εσείς τον θεωρείτε μεγάλο πιλότο;
-
Για πες μας λοιπον ποιος ειναι ο καλυτερος οδηγος και να σου βρουμε μπαρουφες/ατυχιες που ειχε.
Να δουμε τι θα δικαιολογησεις μετα. -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Για πες μας λοιπον ποιος ειναι ο καλυτερος οδηγος και να σου βρουμε μπαρουφες/ατυχιες που ειχε.
Να δουμε τι θα δικαιολογησεις μετα.Για ατυχίες μιλάμε τόση ώρα;
Και πού είπα ότι ο καλύτερος οδηγός είναι 'άσφαλτος';
Τελοσπάντων, είμαι ανάμεσα σε Σέννα, Κλαρκ και Φάντζιο. Αμόλα.
-
ΟΚ, οχι ατυχιες...
Μπαρουφα λοιπον.
Απο τον αγαπημενο μου οδηγο (με διαφορα):
Πεταμενη σιγουρη νικη. Ασχετος.
-
Ξέρεις γιατί έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του έτσι;
Επειδή του'παν απ'τα πιτς να κόψει (θυμίζει κάτι πρόσφατο; ).
Κι άλλες έχει κάνει. Είπα ήδη 'ουδείς άσφαλτος'.
Αλλά επειδή έβαλες Μονακό, μιλάμε για ΤΟΝ σπεσιαλίστα που έτυχε να κάνει ένα λάθος.
Ενώ, ο Μίκι πάντα κάνει μαλακίες στη βροχή (που εκεί φαίνεται ο οδηγός). Τυχαίο; -
-
-
-
Ξέρεις γιατί έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του έτσι;
Επειδή του'παν απ'τα πιτς να κόψει (θυμίζει κάτι πρόσφατο; ).
Κι άλλες έχει κάνει. Είπα ήδη 'ουδείς άσφαλτος'.
Αλλά επειδή έβαλες Μονακό, μιλάμε για ΤΟΝ σπεσιαλίστα που έτυχε να κάνει ένα λάθος.
Ενώ, ο Μίκι πάντα κάνει μαλακίες στη βροχή (που εκεί φαίνεται ο οδηγός). Τυχαίο;Κανόνας άμπαλλου αυτός;
Ο οδηγός που ψηφίστηκε ως ο καλύτερος του 20ου αιώνα από ένα πάνελ ειδικών, αντιπαθούσε τη βροχή σφόδρα. Ο καθένας έχει τα δυνατά και αδύνατα σημεία του.
-
O Ραϊκονεν ποτε δεν ειχε τη φημη του 'regenmeister', χωρις ομως και να υστερει στο βρεγμενο. Στη Μαλαισια πχ προχθες, οδηγωντας για πρωτη φορα με τα ενδιαμεσα και τα βροχινα της Πιρελι, πηγε μια χαρα, σταθερος στην αρχη και μολις πηρε την αισθηση των ελαστικων ανεβηκε αρκετα.
Οι επιδοσεις του στο Σπα, οπου εχει ραψει σε καμποσους κουστουμακια, δειχνουν πολλα για την ικανοτητα και τα @@ του.Ειναι πιστευω προφανες σε ολους, οτι η παραθεση βιντεο με λαθη-μαλακιες-ατυχηματα του Ραϊκονεν (ή οποιουδηποτε αλλου), ωστε να αποδειχτει ταχα η (υποτιθεμενη) κουλαμαρα του, ξεπερνα καθε οριο τρολινγκ, συνεπως δεν μπορει να λειτουργησει ουτε καν σαν 'πλακα', διοτι αγγιζει τα ορια της βλακειας.
-
Όντως...
Το κουράσατε...
-
Γιατί άμα αρχίσουμε να βάζουμε τις γκάφες του Χάμιλτον...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Γιατί άμα αρχίσουμε να βάζουμε τις γκάφες του Χάμιλτον......θα χρειαστούμε καινούριο thread
Διαφορα Νεα - Ιαν/ Φεβ / Mάρτιος 2012