-
IOA-1113 εχθές στο Παλιό Φάληρο σε i20.
-
οπότε ΙΜΧ-8001/9999 επαγγελματικά και νέος κλάδος ΙΧ ΙΟΑ-1000/????
-
@limited1
ΡΟΧ-2930 σε Corsa το πιο προσφατο μου@EEE333
Για εσένα μιλάει το άρθρο? http://www.tovima.gr/society/article/?aid=449029&h1=true -
Γιατρέ,
Ένα ΡΟΧ-2945 σε χθεσινή παράδοση ενός Picanto.(κάτι δεν παει καλά εδώ με τις ταξινομήσεις)
Sent from my iPhone because I was so f@cking lazy to use my Mac.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
ΗΚΥ 8525 λευκό Spark νομίζωHKY 8527 λευκό Yaris
τί διάολο πολύ χιόνι έχει πέσει!!
-
XNI-7008 aygo
-
ΧΑΟ-1942 σε auris
-
KAM 6768
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Μεταμεσονύκτιες παρατηρήσεις:
ΝΟΥ-836 σε ασημί KYMCO VISA-R 110 (παπί) δικάβαλο deliverάδικο να ανεβαίνει γονατισμένο,καλντερίμι της Άνω Πόλης!!!
το καλύτερο 'φορεμένο' ΝΙΤ (εκτος χάρτινων) :
ΝΙΤ-7137 σε λευκό OPEL CORSA στο κέντρο ...
το καλύτερο Ηρακλιώτικο στην πόλη (ίσως):
ΗΚΥ-6459 σε βυσσινί μτχ. BMW στο κέντρο ...
ξαναείδα το καλύτερο Ημαθιώτικο (εώς τώρα):
ΗΜΙ-2881 μαύρο VW GOLF σταθμευμένο στο κέντρο ... αλλά είχα αφήσει την φωτ.μηχανή σπίτι να φορτίζει
... αλλιώς θα σας παρουσίαζα και τα άνωθεν μεταμεσονύχτια παρατηρούμενα!!!Υ.Γ.: Thanks για τα καλά σας λόγια ... μου δίνετε θάρρος να συνεχίσω !!!!
Μεταμεσονυκτια στο κεντρο εγω γιατι δεν ειδα κατι μνημονευσιμο? Μου κρυβονται?
-
Kάθε μέρα δεν είν' του αη-Γιαννιού!!! Παρότι πρωί πρωί με την τσίμπλα στο μάτι είχα νέα παρατήρηση (μόλις στο τρίτο όχημα που είδα),η συνέχεια ήταν υποτονική ... σε σύγκριση με χθες!!!
ΝΙΤ-7267 σε μαύρο MAZDA 3 το μεσημέρι (Σταυρούπολη - αντιθ.ρεύμα) ... το καλύτερο πινακιδωμένο, γιατί από το πρωί:
ΝΙΤ-7283(χ) σε σταχτί MITSUBISHI ASX, πρωί-πρωί στο [Δ] ... και το απόγευμα:
ΝΙΤ-6857 σε μπλε VW CADDY (Εύοσμος - αντιθ.ρεύμα)
@Dr.House: Αχ ατιμούλικο με κατάλαβες, και πρόδωσες το μυστικό μου,που κρατούσα 7-σφράγιστο
@garvanitis: Εσύ συχνάζεις κάτω από την Εγνατία (Συγγρού-Βαλαωρίτου-ΟΛΘ) ... ενώ εγώ τα είδα όλα πάνω από την Εγνατία
@rafi: Thanks, εκ παραδρομής το CORSA ... εμ τόσα που είδα (ιδίως CORSA),πάλι καλά που τα φωτογράφιζα αλλιώς σιγά μην θυμόμουν ποια πινακίδα αντιστοιχεί που
Υ.Γ.: Φωτό σήμερα είδατε? -Απέλυσα τον φωτογράφο ... αρνιόταν να μπει στο στο νεο μισθολόγιο του μνημονίου,από αύριο το κάνω οικογενιακή επιχείρηση ... και συνεχίζω ...
-
ΥΤΑ-3709 σε corsa
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Υ.Γ.: Φωτό σήμερα είδατε? -Απέλυσα τον φωτογράφο ... αρνιόταν να μπει στο στο νεο μισθολόγιο του μνημονίου,από αύριο το κάνω οικογενιακή επιχείρηση ... και συνεχίζω ...
Μήπως απαιτούσε επίδομα ανθυγιεινής εργασίας ;
Στα σοβαρά τώρα συνέχισε την τόσο καλή προσπάθεια που κάνεις -
ΕΡΤ 6742 σε Mini Cooper
-
Σημερινές παρατηρήσεις άνευ φωτό,και οι 2 στο αντίθετο ρεύμα!!!
Ξεκίνημα με νέο κλάδο,στην Δυτ.Θεσ/νίκη:
ΝΙΤ-7313(χ) σε λευκό μτχ. HYUNDAI Η200(αρκετά παλιό) με κάδο!!! πολύ πρωί στην περιφεριακή (σαν κι αυτό,φωτό αρχείου από μάντρα ====> http://img593.imageshack.us/img593/2389/nit7313.jpg) +ΝΗΧ-4145 σε λευκό RENAULT KANGOO,μεσημέρι στην Μαρτίου...
-
Παρακαλώ πολύ να διορθωθεί το κάτωθι:
(18/03/12)
επαγγελματικά: ΝΙT-6857 (17/03/12), τρέχων κλάδος ΝΙT-6801/6900Έγραφα ήδη με κάδο (δλδ.καρότσα) ... παρέθεσα στην συνέχεια μοντέλο και παραδειγματική φωτό για τον λόγο αυτό ... ίσως έπρεπε να δώσω και τον τρέχων κλάδο ... ΝΙΤ-7301/7400
... η βιασύνη και η έλλειψη προσοχής ... φέρνει λάθη, ας τα αποφύγουμε ... -
ΑΖΖ-3976 και ΑΑΧ 919
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Γιατρέ,Ένα ΡΟΧ-2945 σε χθεσινή παράδοση ενός Picanto.(κάτι δεν παει καλά εδώ με τις ταξινομήσεις)
Χθές είδα 2936 σε Audi τζιπ. Tι δεν πάει καλά με τις ταξινομήσεις?
-
ΕΕΕ-6506 σε volvo suv
-
Γιατρέ,
υπάρχει αυτή η αναφορά απο 27/2Ο χρήστης limited_one έγραψε:
ΡΟΧ-2981 σε new PicantoSent from my iPhone because I was so f@cking lazy to use my Mac.
-
ΕΒΜ 3675 σε ix 35
ΚΗΗ 4100 σε καινούργια c4. Νομίζω είναι από Αλεξανδρούπολη... -
HIA 97
Πινακίδες κυκλοφορίας 2012