-
ΖΧΝ-8276
ΟΚΚ 303 -
HAN-7636 navara μεταχειρισμένο και πριν λίγο ΑΥΒ 87.
-
Ταξινομίσεις της τελευταίας ώρας!!!
Συνάδελφος μόλις γύρισε από το μηχανολογικό, αφού αντικατέστησε τις πινακίδες της μοτό του, λόγω φθοράς και μου 'φερε τα νέα (ταξινομήσεις κ.τ.λ.) στις 2 p.m. !!!NIY-2396 ... του μπροστινού του
ΝΡΑ-180 ... η δική του
ΝΙΥ-2552 ... μάλλον ο νέος επαγ/κός κλάδος [ΝΙΥ-2501/2600] (θα δείξει!!!) αφού είδε τον αριθμό σε φάκελο (μικρή πιθανότητα για εκτός σειράς,επιβατικών!!! )
Για Λ.Δ.Χ. δεν τους έπαιρνες ... κουβέντα
Επίσης δόθηκαν τα:
ΝΟΡ-2 , ΝΟΡ-10 + ΝΟΥ-500Αλλά έχουν δεσμευτεί και δεν έχουν δοθεί:
Μοτό:ΝΟΥ-666
ΝΟΧ-546
- Επιβατικά:
ΝΙΥ-1000 !!!!!!
-
μήπως το 2396 είναι κάποια ταξινόμηση που έγινε πριν 1-2 βδομάδες και πήγε ο ιδιοκτήτης να την παραλάβει τώρα?γίνεται κ αυτό καμιά φορά γιατί έχω δεί και χάρτινα με αριθμό πιο παλιό και από πινακιδωμένο...οπότε σε αυτή την περίπτωση το 2552 είναι κανονική ταξινόμηση και ο νέος κλάδος επαγγελματικών είναι ο [2400-2500] πιθανότατα....λέω τώρα σαν σενάριο γιατί το 2396 μου φαίνεται μικρό για να είναι φρέσκια ταξινόμηση....
-
Ο χρήστης christhess έγραψε:
μήπως το 2396 είναι κάποια ταξινόμηση που έγινε πριν 1-2 βδομάδες και πήγε ο ιδιοκτήτης να την παραλάβει τώρα?γίνεται κ αυτό καμιά φορά γιατί έχω δεί και χάρτινα με αριθμό πιο παλιό και από πινακιδωμένο...οπότε σε αυτή την περίπτωση το 2552 είναι κανονική ταξινόμηση και ο νέος κλάδος επαγγελματικών είναι ο [2400-2500] πιθανότατα....λέω τώρα σαν σενάριο γιατί το 2396 μου φαίνεται μικρό για να είναι φρέσκια ταξινόμηση....Κι όμως ο εν λόγω πήρε μόνο 'αριθμοδότηση' όπως κι ο συνάδελφος στην μηχανή του, και τους είπαν την άλλη Τρίτη να περάσουν να πάρουν τις πινακίδες!!!Άμεσα τις παίρνεις μόνο αν πληρώσεις 'γρηγορόσημο' ...
Όσο για το 2552 παραμένει προς το παρών ένα μυστήριο,είναι πάντως 'καλός' αριθμός για εκτός σειράς. Για να σου λύσω την απορία όμως στις 'πινακιδοδοτήσεις' έδιναν ΝΙΥ-2265 επιβ. και ΝΙΥ-1791+2 επαγ/κά, και επειδή δεν ήμουν ο ίδιος εκεί ... ανάγκασα τον συνάδελφο να στύψει το μυαλό του και να θυμηθεί τι πινακίδες είδε να δίνουν σε τσίγκο!!! Όσο για τον κλάδο επαγ/κών ...δεσμεύεται πριν καν μπει η νέα χιλιάδα και δεν περιμένουν μόλις τελιώσουν ... να πάρουν την αμέσως επόμενη κατοστάδα από την τρέχουσα των επιβατικών.Αυτό που λες συμβαίνει μόνο σε περίπτωση που πρέπει να δοθεί δεύτερη κατοστάδα επαγ/κών στην ίδια χιλιάδα!!!
Περίμενα όμως μια άλλη ερώτηση,γιατί δεσμεύονται (σε μοτό) και δεν δίδονται κάποιοι αριθμοί στην σειρά τους(?)
Η απάντηση που είχα από την HONDA,αλήθεια με εξέπληξε ... θα προσπαθήσω να την διασταυρώσω,πριν την εκθέσω... -
Καλημέρα!
Ιοκ 8603 σε λευκό volvo μικρό,το καινούριο δεν θυμάμαι πως το λένε
οζβ 5**
ζχν 8308
Υντ 3790 σε rx8
Δευτέρας - ΤρίτηςSent from my ST18i
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
μήπως το 2396 είναι κάποια ταξινόμηση που έγινε πριν 1-2 βδομάδες και πήγε ο ιδιοκτήτης να την παραλάβει τώρα?γίνεται κ αυτό καμιά φορά γιατί έχω δεί και χάρτινα με αριθμό πιο παλιό και από πινακιδωμένο...οπότε σε αυτή την περίπτωση το 2552 είναι κανονική ταξινόμηση και ο νέος κλάδος επαγγελματικών είναι ο [2400-2500] πιθανότατα....λέω τώρα σαν σενάριο γιατί το 2396 μου φαίνεται μικρό για να είναι φρέσκια ταξινόμηση....
Κι όμως ο εν λόγω πήρε μόνο 'αριθμοδότηση' όπως κι ο συνάδελφος στην μηχανή του, και τους είπαν την άλλη Τρίτη να περάσουν να πάρουν τις πινακίδες!!!Άμεσα τις παίρνεις μόνο αν πληρώσεις 'γρηγορόσημο' ...
Όσο για το 2552 παραμένει προς το παρών ένα μυστήριο,είναι πάντως 'καλός' αριθμός για εκτός σειράς. Για να σου λύσω την απορία όμως στις 'πινακιδοδοτήσεις' έδιναν ΝΙΥ-2265 επιβ. και ΝΙΥ-1791+2 επαγ/κά, και επειδή δεν ήμουν ο ίδιος εκεί ... ανάγκασα τον συνάδελφο να στύψει το μυαλό του και να θυμηθεί τι πινακίδες είδε να δίνουν σε τσίγκο!!! Όσο για τον κλάδο επαγ/κών ...δεσμεύεται πριν καν μπει η νέα χιλιάδα και δεν περιμένουν μόλις τελιώσουν ... να πάρουν την αμέσως επόμενη κατοστάδα από την τρέχουσα των επιβατικών.Αυτό που λες συμβαίνει μόνο σε περίπτωση που πρέπει να δοθεί δεύτερη κατοστάδα επαγ/κών στην ίδια χιλιάδα!!!
Περίμενα όμως μια άλλη ερώτηση,γιατί δεσμεύονται (σε μοτό) και δεν δίδονται κάποιοι αριθμοί στην σειρά τους(?)
Η απάντηση που είχα από την HONDA,αλήθεια με εξέπληξε ... θα προσπαθήσω να την διασταυρώσω,πριν την εκθέσω...άρα επιστρέφουμε στο αρχικό σενάριο,εκτός αν....μήπως η πενηντάδα 2500-2550 είναι δεσμευμένη για ΛΔΧ?οπότε 2550-2600 επαγγελματικά η 2550-2650...αυτό έχει ξανασυμβεί ποτέ σαν σενάριο?άρα με βάση αυτό τουλάχιστον η κανονική σειρά για επιβατικά είναι στο 2400 κοντά...
-
ΙΟΚ-6790
ΟΕΖ 372 -
AIN-8583 παλιό smart και ΑΖΖ-5213 φορτηγό.
-
EEE-4339 C4 Picasso
-
Μια βραδυνή έξοδος μπορεί να σου δώσει νέες πινακίδες! ΚΚΝ 610 λοιπόν σε ένα deliverάδικο απέναντι από γνωστό club της Κομοτας!
-
AYB 94 φρεσκότατο χθες βράδυ.
-
ΙΟΑ-9851
ΙΟΚ-8689 -
μήπως το 2396 είναι κάποια ταξινόμηση που έγινε πριν 1-2 βδομάδες και πήγε ο ιδιοκτήτης να την παραλάβει τώρα?γίνεται κ αυτό καμιά φορά γιατί έχω δεί και χάρτινα με αριθμό πιο παλιό και από πινακιδωμένο...οπότε σε αυτή την περίπτωση το 2552 είναι κανονική ταξινόμηση και ο νέος κλάδος επαγγελματικών είναι ο [2400-2500] πιθανότατα....λέω τώρα σαν σενάριο γιατί το 2396 μου φαίνεται μικρό για να είναι φρέσκια ταξινόμηση....Να που δικαιώθηκες ... ... ως προς τα επαγ/κά!!!
Τα επαγ/τικά τελικά πήραν ΝΙΥ-2401/2500,άρα το ΝΙΥ-2552 εκτός σειράςΔιότι: ΝΙΥ-2426(χ) σε λευκό επαγ/κό OPEL CORSA CDi, προ διώρου στο ...[Δ] ... μετά από καιρό!!!
-
υτα 6914 μωβ 107
υνρ 3846 μαύρο smartSent from my ST18i
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
υτα 6914 μωβ 107
ΥΝΤ εννοείς μάλλον ετσι?
Να που δικαιώθηκες ... ... ως προς τα επαγ/κά!!!
Τα επαγ/τικά τελικά πήραν ΝΙΥ-2401/2500,άρα το ΝΙΥ-2552 εκτός σειράςΔιότι: ΝΙΥ-2426(χ) σε λευκό επαγ/κό OPEL CORSA CDi, προ διώρου στο ...[Δ] ... μετά από καιρό!!!
άρα ξεκαθάρισαν τα πράγματα...λίγο ΛΔΧ πληροφόρηση να χαμε και θα είμαστε κομπλέ!
-
IMM 1206 vw polo
IMN 1046 Mercedes Sprinterο κλαδος του Περιστεριου στα επαγγελματικα που τελειωνει? εχω βαλει καποιους 'στοχους' οταν απο 1-1-13 θα πινακιδωσουμε ενα μεταχειρισμενο βαν στην δουλεια μου
-
ΙΡΕ 1357
υτα 6914 μωβ 107
ΥΝΤ εννοείς μάλλον ετσι?
Έχεις δίκιο, υντ εννοώ.
@edmond ο κλάδος των επαγγελματικών πρέπει να είναι μεγάλος ή πολύ μεγάλος (στο 1500 ή στο 2000, ενδεχομένως κ στο 3000 να τελειώνει).
Sent from my ST18i -
http://www.panoramio.com/photo/82770328
YAZ 8264 ειναι και το αμαξι ειναι σαφως καμια 10ετια μεταγενεστερο.
για μπατσικο δεν το κοβω, το θυρεο τον ειχε μια χαρα, οποτε...? -
ΧΝΙ-7961 σε up
Πινακίδες κυκλοφορίας 2012