-
ΟΕΕ 420
ΟΖΑ 234
ΟΚΙ 968 -
Ενημερώθηκα απο το υπουργείο Δυτικής Αθήνας (Περιστέρι) οτι το ΙΚΤ έχει να δώσει αρκετούς συνδυασμούς ακόμη, αυτη τη στιγμή μου είπαν πως είναι στο ΙΚΤ-955_
-
ΗΚΥ 9675 κάτι σε kyron μαύρο.
-
ΙΡΒ-8049 σε peugeot 208 έτοιμο προς παράδοση στην ΛΑΜΑΡ.
-
NIY-1375 σε passat
-
Είναι δυνατόν ένα αυτοκίνητο με πινακίδες Αγίου Όρους, να έχει και 'κανονικές' πινακίδες από διευθυνση συγκοινωνιών νομαρχίας;
Είδα σήμερα (το γνωστό στην Ξάνθη) Hilux με τις πινακίδες του Α.Ο. πάνω του (ΑΟ *** 02, όπου 02=Μονή Βατοπαιδίου, βεβαίως, βεβάιως ), και στο εμπρός παρμπρίζ είχε και πινακίδα Χαλκιδικής (ΧΚΝ-36**).
-
YTA-5889 και ΚΧΕ-896* εδώ και μέρες.
-
Πινακίδα 6ψήφια '132 ΧΧΧ' σε σκαραβαίο από πότε μπορεί να είναι ;
-
είδα τετραψήφιο αριθμό κυκλοφορίας (και 3 γράμματα αλφαβήτου από πάνω) σε σκοοτερ. Ισχύει ή δεν είδα καλά;
-
Ισχύει για 50ράκια μόνο νομίζω
-
Προχθεσινά:
ΡΜΤ 8934
ΕΥΒ 4319
ΤΚΡ 9247 σε λεμονί C2
ΚΧΧ 4336 civic από τα ΓιαννιτσάΚαι χθεσινό ΚΡΤ 1892 σε μωβ (?) 107.
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Ισχύει για 50ράκια μόνο νομίζωΝαι και δεν έχουν και την σφραγίδα του υπουργείου, αν και νομίζω στην άδεια και στα κανονικά μηχανάκια είναι 4ψήφιος ο αριθμός, απλά γράφεται ΒΖΗ 0501 π.χ.
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Πινακίδα 6ψήφια '132 ΧΧΧ' σε σκαραβαίο από πότε μπορεί να είναι ;Εδώ τις έχει όλες τις χρονολογίες των 6ψήφιων http://www.greeklicenseplates.co.nr/, αλλά λογικά είναι του 1964.
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Ναι και δεν έχουν και την σφραγίδα του υπουργείου, αν και νομίζω στην άδεια και στα κανονικά μηχανάκια είναι 4ψήφιος ο αριθμός, απλά γράφεται ΒΖΗ 0501 π.χ.
ΣΤάνταρτ, άρχιζε από 1 και όχι '0' ο τετραψήφιος.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Ναι και δεν έχουν και την σφραγίδα του υπουργείου, αν και νομίζω στην άδεια και στα κανονικά μηχανάκια είναι 4ψήφιος ο αριθμός, απλά γράφεται ΒΖΗ 0501 π.χ.
ΣΤάνταρτ, άρχιζε από 1 και όχι '0' ο τετραψήφιος.
Ούτως η άλλως στα κανονικά μόνο στην άδεια γράφεται το 0 όχι στην πινακίδα. Τα 50ρια έχουν 4ψηφιο στην πινακίδα. Υπάρχουν και με 2 γράμματα και με 4 αριθμούς
-
ΚΟΜ 7032 σε Ιουλιεττα
-
Βγήκε ο ήλιος και είδα ... κάτι (άσπρη μέρα)
ΚΖΧ-4332 σε λευκό TOYOTA YARIS, μεσημεράκι (Δ.Ε.Θ.) !!!
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Εδώ τις έχει όλες τις χρονολογίες των 6ψήφιων http://www.greeklicenseplates.co.nr/, αλλά λογικά είναι του 1964.
Ευχαριστώ! Από ότι βλέπω πάντως δεν ήταν πινακίδα Αθήνας. Ο Σκαραβαίος ήταν ίσως και πριν το '60 φαινόταν απ τους πολύ παλιούς...Φαντάζομαι στοιχεία για μη αθηναικές παλιές πινακίδες από 1-6 ψηφία θα είναι αδύνατο να βρεις. Όπως πχ για την Mercedes Ponton που κυκλοφορούσε μέχρι πριν μερικά χρόνια με το 3ψήφιο νούμερο '116' στα νότια προάστια.
-
ΑΥΑ 877
Ο χρήστης mjr έγραψε:
YTA-5889 και ΚΧΕ-896* εδώ και μέρες.Διόρθωση: Το ΚΧΕ είναι 8926
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Εδώ τις έχει όλες τις χρονολογίες των 6ψήφιων http://www.greeklicenseplates.co.nr/, αλλά λογικά είναι του 1964.
Ευχαριστώ! Από ότι βλέπω πάντως δεν ήταν πινακίδα Αθήνας. Ο Σκαραβαίος ήταν ίσως και πριν το '60 φαινόταν απ τους πολύ παλιούς...Φαντάζομαι στοιχεία για μη αθηναικές παλιές πινακίδες από 1-6 ψηφία θα είναι αδύνατο να βρεις. Όπως πχ για την Mercedes Ponton που κυκλοφορούσε μέχρι πριν μερικά χρόνια με το 3ψήφιο νούμερο '116' στα νότια προάστια.
Ίσως να ήταν και πιο παλιός, αλλά που να βγάλεις άκρη με εκείνης της εποχής τις πινακίδες. Ίσως αν ανέβαζες μία φώτο του σκαραβαίου να βρίσκαμε από κάποια πραγματάκια πάνω του ποιας περιόδου περίπου είναι το μοντέλο. Στοιχεία ότι έχει στο link που έβαλα ξέρω τπτ άλλο ίσως κάποιος πιο ειδικός να ξέρει. Τριψήφιο νούμερο? ίσως να ήταν πινακίδα ιστορικού αν και δεν ξέρω αν βγήκαν ποτέ τριψήφιες ιστορικές (τουλάχιστον εγώ δεν έχω δει). Τώρα να κυκλοφορεί τόσο παλιά πινακίδα δεν νομίζω.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2012