-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Ένα ΡΥΙ-345 από αυτοκίνητα όμως......
ΡΥΙ 349 και ΡΥΙ 371 από τη Δευτέρα. Αυτοκίνητα όντως τίποτα, μόνο ένα ΡΟΧ 3708 σε polo.
Eγώ είμαι στο 3701 ακόμη Ευτυχώς κι ο garvanitis κι απέκτησε λίγο ενδιαφέρον η παρατήρηση.
@ΕΕΕ333
Τι σαλλλονικιώτικο σεντόνι ήταν αυτό??? Respect -
HKY 9568 Merc E class
-
ΧΝΙ-7644 focus 2 μτχ
-
IOK-5100 σε μπέμπα και ΑΚΗ-9514 φορτηγό.
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
αλήθεια garvanitis μπορώ να βρω κάπου φωτό του ΝΗΡ-9370 λαχανί ημι-cabrio IVECO,σήμερα παρατήρησα την περίεργη οροφή του στο Κέντρο,ενώ το είχα ξαναπετύχει κανά δυο φορές χωρίς να προσέξω την οροφή του?Ειναι ΝΙΡ-9270 και εχει και αδερφακι, το 9271. Εχω μια φωτο on the move στην Νικης, δεν ειναι βεβαια ιδιαιτερα καλη αλλα αν θελεις στειλε μου το mail σου με ενα πμ να στην στειλω.
Για τα ΧΚΝ δεν θα πω τιποτα!!!
ΧΚΝ-3617 το μεγαλυτερο σε επαναταξινομημενο Nissan Sunny.
Τριτη με το ΚΤΕΛ ξανακατεβηκα Χαλκιδικη και σε Καλλικρατεια, Συλλατα, Ελαιοχωρια, Μουδανια, Ποτιδαια, Αθυτο, Καλλιθεα, Κασσανδρεια, Φουρκα, Κασσανδρινο, Μολα Καλυβα τιποτα νεοτερο του ΧΚΝ-38**
ΝΙΥ ειδα, αλλα ηδη παλιωσε... (102*)
-
ΡΟΧ-3736 σε λευκό μικρό Audi με μια μικρή επιφύλαξη λόγω σκότους κ στροφής, ίσως ο 160th SOAR μπορεί να επιβεβαιώσει ή αποδοκιμάσει
-
ΙΚΤ 9364 σε αυτό:
http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/2760216/ -
ΧΝΙ-7664 99% σημερινη πινακιδα, σε clio
TYH-301 -
ΕΒΜ 3980 (νομιζω) σε Α4
ΚΒΤ 188* σε μτχ. σειρα 3 (το * μπορει να ειναι 1) -
ΑΙΝ-8356, ΑΙΝ-8500 ford fiesta, ΝΙΥ-1074 opel corsa λευκό.
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
ΑΙΝ-8356, ΑΙΝ-8500 ford fiesta, ΝΙΥ-1074 opel corsa λευκό.Το 8500 είναι εκτός σειράς?
-
Kαλό μήνα σε όλους ...
Για εργασία στην εγγύς Χαλκιδική και σήμερα αλλά χωρίς παρατηρήσεις εκτός πόλεως:Εντός καλά τα πήγα ...
ΝΗΧ-5202 σε λευκό HYUNDAI H1,πρωί-πρωί στην Σταυρούπολη... (μα καλά που πήγαν τα ΝΗΧ-51** ???) ...
ΝΟΧ-708 σε μαύρο αυτόματο,λίγο μετά στην Άνω Ηλιούπολη +
ΝΙΥ-1161(χ) σε μαύρο SMART 4,2 πριν μια ώρα στο ίδιο μέρος!!! ====> http://img195.imageshack.us/img195/676/niy1161.jpg ... αντανάκλασα και το ΚΤΖ μου ...
@garvanitis: Θα το βρω κι εγώ και θα του τραβήξω μια καλή ... θα την ανεβάσω και θα σου την στείλω ... για το site
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Kαλό μήνα σε όλους ...
Για εργασία στην εγγύς Χαλκιδική και σήμερα αλλά χωρίς παρατηρήσεις εκτός πόλεως:Εντός καλά τα πήγα ...
ΝΗΧ-5202 σε λευκό HYUNDAI H1,πρωί-πρωί στην Σταυρούπολη... (μα καλά που πήγαν τα ΝΗΧ-51** ???) ...
ΝΟΧ-708 σε μαύρο αυτόματο,λίγο μετά στην Άνω Ηλιούπολη +
ΝΙΥ-1161(χ) σε μαύρο SMART 4,2 πριν μια ώρα στο ίδιο μέρος!!! ====> http://img195.imageshack.us/img195/676/niy1161.jpg ... αντανάκλασα και το ΚΤΖ μου ...
@garvanitis: Θα το βρω κι εγώ και θα του τραβήξω μια καλή ... θα την ανεβάσω και θα σου την στείλω ... για το site
Ωραίος!!! Αν μπορείς να βρεις και κανονική πινακίδα ΝΙΥ θα είσαι αρχηγός κι ας είναι και παλιά
-
Ενα ΝΟΧ 735 από χθες
-
ΧΑΟ 2350
-
Καλησπέρα σε όλους,εξαιρετική δουλειά στις παρατηρήσεις πινακίδων!
2 απορίες/ερωτήσεις στους γνώστες των πραγμάτων στην Αττική(μιας και είμαι απο Θεσσαλονίκη),
Παρατηρώντας το blog που καταγράφονται όλες οι παρατηρήσεις:1)Προβλέπεται άμεση τύπωση περαιτέρω αποθεμάτων συνδυασμών όσον αφορά τους βασικούς τομείς Αθηνών(ειδικά χολαργού-αλίμου),μιας και είναι οι βασικότεροι τομείς που προχωράνε πιο γρήγορα από όλους?
2)Ο τομέας περιστερίου παρατηρώ πως έχει μεγάλο απόθεμα σε πινακίδες και ο ρυθμός είναι πολύ αργός, ακόμη δίνει ΙΚΤ εδώ και 1,5 χρόνο τουλάχιστον....παράδειγμα:γιατί δεν δίνουν τις ΙΟΥ που είναι σε απόθεμα είτε στο χολαργό είτε στον άλιμο? -
HKY 9586 παλιό 3θυρο Punto ... άσπρο
-
ΚΜΡ 6996 golf V μαύρο
ΙΟΑ 7944 σε λευκό corsa. Με επιφύλαξη καθώς μπορεί να ήταν 7344.Ο χρήστης mjr έγραψε:
ΑΙΝ-8356...με πρόλαβες . Είχα ΑΙΝ 8347 σε octavia.
Καλησπέρα σε όλους,εξαιρετική δουλειά στις παρατηρήσεις πινακίδων!
2 απορίες/ερωτήσεις στους γνώστες των πραγμάτων στην Αττική(μιας και είμαι απο Θεσσαλονίκη),
Παρατηρώντας το blog που καταγράφονται όλες οι παρατηρήσεις:1)Προβλέπεται άμεση τύπωση περαιτέρω αποθεμάτων συνδυασμών όσον αφορά τους βασικούς τομείς Αθηνών(ειδικά χολαργού-αλίμου),μιας και είναι οι βασικότεροι τομείς που προχωράνε πιο γρήγορα από όλους?
2)Ο τομέας περιστερίου παρατηρώ πως έχει μεγάλο απόθεμα σε πινακίδες και ο ρυθμός είναι πολύ αργός, ακόμη δίνει ΙΚΤ εδώ και 1,5 χρόνο τουλάχιστον....παράδειγμα:γιατί δεν δίνουν τις ΙΟΥ που είναι σε απόθεμα είτε στο χολαργό είτε στον άλιμο?Καλησπέρα!
- Δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα, αν και λογικά αναμένεται να τυπωθούν συνδυασμοί, καθώς το απόθεμα τελειώνει.
- Έχει δοθεί πρόσφατα το ΙΟΧ (αρχικά ήταν στο Περιστέρι) στην Αγία Παρασκευή, ανάμεσα στο ΙΟΤ και το ΙΡΒ. Το Περιστέρι εξακολουθεί να έχει τόσο μεγάλο απόθεμα, λόγω κακού προγραμματισμού.
-
ΚΚΝ 457
ΗΜΙ 3520 σε Ibiza επαναταξινομενο..ΡΡΒ 6730 σε Ibiza που ειχε ΡΙΥ 7944..
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
ΙΟΑ 7944 σε λευκό corsa. Με επιφύλαξη καθώς μπορεί να ήταν 7344.
Σήμερα είδα το ΙΟΑ-7737 σε lancia delta και δεν φαινόταν πολύ...φρέσκο. Άρα μάλλον καλά το είδες.
Επίσης ΒΚΤ 512
Πινακίδες κυκλοφορίας 2012