-
KC αν ξερεις πού πας να 'μπλεξεις', τοτε ειναι μονοδρομος το Σ.
καλοδήγητο!
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
KC αν ξερεις πού πας να 'μπλεξεις', τοτε ειναι μονοδρομος το Σ.καλοδήγητο!
ΣΥΜΦΩΝΩ
-
28 χιλιάδες ευρώ όμως; Aκριβό
-
ακριβό το συγκεκριμένο;
ακριβό για αμάξι με 2 θέσεις;
ακριβό γενικότερα για Χόντα;
ακριβό ως 4τροχο τελεία και παυλα;
-
To συγκεκριμένο βρε μάνα μου
car.gr/1687573 -
το συγκεκριμενο ειναι αρκετο καιρο στην αγγελια οποτε το 28Κ ειναι αστοχο.
δοκιμαζεις αρκετα πιο κατω και βλεπεις
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
car.gr/1687573Ερώτευσιμο! Αξίζει μέχρι το τελευταίο cent. H εμπορική του αξία βέβαια δεν είναι 28.000€. Εγώ θα ξεκίναγα τη διαπραγμάτευση από τα 25.000€ κι αν ήθελε...
-
και πανακριβο και με 1 κλειδι μονο....
-
μάγκες ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά θα παραμείνω στην αρχική μου επιλογή (rx8)
-
Τσεκαρα το vin του κ ειναι κομπλε
Country of origin: Honda Motor Co. Ltd Japan - Passenger car
Assembly plant: Suzuka
Model: S2000 2.0
Body type and transmision: coupe , manual transmision
Year of production: 2008
Serial Number: 200900hera με το 1 κλειδι τι θες να πεις?
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
car.gr/1687573ακριβό το συγκεκριμένο;
ακριβό για αμάξι με 2 θέσεις;
ακριβό γενικότερα για Χόντα;
ακριβό ως 4τροχο τελεία και παυλα;
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
hera με το 1 κλειδι τι θες να πεις?
Θα ψυλιαζομουν αν δεν μου εδινε ή δεν υπηρχε το 2ο και το 3ο κλειδι του αυτοκινητου (το εχασα, δεν μου το δωσε ο προηγουμενος κλπ δικαιολογιες που παιζουν στην πιατσα)....και μαλλον δεν θα το προχωρουσα. Οπως επιβαλλεται να εχει βιβλιο συντηρησης ετσι επιβαλλεται να σου δωσει ΟΛΑ τα κλειδια και ΟΛΑ τα συνοδευτικα βιβλια. Αν κατι απ αυτα δεν εχει, παω στο επομενο....και μαλιστα οταν ζηταει και ενα τετοιο ποσο
-
+1
θυμάμαι είχε γίνει μία κλοπή S2000 που είχε αγοραστεί μεταχειρισμένο με ένα κλειδί λίγο καιρό πριν, χωρίς εμφανή ίχνη παραβίασης ( νομίζω είχε αναφερθεί στο mymx5.gr)Joe Bar Team, δε νομίζω ότι θα το πουλήσει τόσο, αυτό είναι όλο
Κατά τα άλλα, και γαμώ είναι -
πάντως οι πούστηδες οι τζάπωνες δεν άλλαξαν το παπαροCDώφονο
απο την αρχή μεχρι το τέλος το ιδιο έμεινε (αν το είδα καλα δλδ)
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
KC αν ξερεις πού πας να 'μπλεξεις', τοτε ειναι μονοδρομος το Σ.
καλοδήγητο!
ΣΥΜΦΩΝΩ
+1 , και υπαρχουν καποια (λιγα) Fl σε πρωτη θεαση απο την αγγελια, αρκετα αξιολογα με σαφως χαμηλοτερο κοστος...
Δεν εχει νοημα να κοιτας τοσο προσφατα, μεχρι και του 10/2010, αφου τα αυξημενα τελη αυτων των διλιτρων, ετσι κι αλλιως ΔΕΝ τα γλυτωνεις (απο 11/2010 και μετα υπολογιζονται με βαση τους ρυπους). Οποτε το ιδανικο μαλλον ειναι να ψαξει κανεις εκει κοντα στο fl , δηλαδη γυρω στο 2005-2006-2007, και μεχρι 70κ χλμ περιπου θα ειναι μια χαρα. (τα μοτερ αυτα αμα ειναι σωστα συντηρημενα, δεν καταλαβαινουν Χριστο, μεχρι και τα +200κ χλμ) Αυτα τα βρισκεις με 17-18κ...Αν ο φιλος παει για RX-8, καλοριζικο, θα ειναι και πιο χρηστικο, σιγουρα, αλλα (ειδικα εαν ΔΕΝ εχει αναγκη τις +2 θεσεις) να εχει υποψιν του σχεδον διπλασια εξοδα -σε σχεση με ενα τυπικο μικρομεσαιο- για καθημερινη χρηση, με την αυξημενη καταναλωση βενζινης, και την τιμη αυτης φυσικα που εχει εκτοξευτει.
Εκτος εαν κανει μετατροπη σε υγραεριο. Προσωπικα πριν καταληξω, θα εβαζα και αυτη την παραμετρο, στον υπολογισμο της τελικης τιμης. Οχι οτι το S2000 δεν 'πινει' ειδικα οταν πιεζεται, αλλα το αλλο θελει αγκαζε ενα βυτιοφορο καθε φορα που πας να το 'λυσσαξεις' ... -
τα πρωτα s2000 ειχαν ενα αθλιο ραδιοκασετοφωνο
-
Yγραέριο και στροφάρισμα ψηλά δεν πάνε μαζί.
Όχι ότι είναι το μόνο πρόβλημα στο να βάλεις υγραέριο σε RX8 -
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Όχι ότι είναι το μόνο πρόβλημα στο να βάλεις υγραέριο σε RX8Σε διαφορα Αμερικανικα Fora που χαζευα, πλεον, απ' οσο γραφουν τουλαχιστον, με τις καταλληλες ρυθμισεις, και
ποιοτικη μετατροπη, δεν υπαρχει κανενα τετοιο θεμα... -
Ο χρήστης heras έγραψε:
hera με το 1 κλειδι τι θες να πεις?
Θα ψυλιαζομουν αν δεν μου εδινε ή δεν υπηρχε το 2ο και το 3ο κλειδι του αυτοκινητου (το εχασα, δεν μου το δωσε ο προηγουμενος κλπ δικαιολογιες που παιζουν στην πιατσα)....και μαλλον δεν θα το προχωρουσα. Οπως επιβαλλεται να εχει βιβλιο συντηρησης ετσι επιβαλλεται να σου δωσει ΟΛΑ τα κλειδια και ΟΛΑ τα συνοδευτικα βιβλια. Αν κατι απ αυτα δεν εχει, παω στο επομενο....και μαλιστα οταν ζηταει και ενα τετοιο ποσο
Aαα,νομιζα πηγες και το ειδες και ειχε μονο ενα κλειδι..Απο τη φωτο δε μπορουμε να ξερουμε αν δεν παρεχονται κ τα αλλα κλειδια.Και επιπλεον,συμφωνω απολυτα μαζι σου,στην κατασταση και στη τιμη του,το παιρνεις καινουριο.Πρεπει να ναι ολα αψογα
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Όχι ότι είναι το μόνο πρόβλημα στο να βάλεις υγραέριο σε RX8Σε διαφορα Αμερικανικα Fora που χαζευα, πλεον, απ' οσο γραφουν τουλαχιστον, με τις καταλληλες ρυθμισεις, και
ποιοτικη μετατροπη, δεν υπαρχει κανενα τετοιο θεμα...Τα Bold,ειναι ολα οσα κανενας ελληνας καιροσκοπος εγκαστατης δε θα εκανε
Mazda RX-8 ή Honda S2000 (μεταχειρισμένα)