-
jbt ποσο καει το δικο σου ?
Με βαση τα δειγματα του sm.de μου φαινεται τρομερα οικονομικο για το στροφαρισμα και τη δυναμη του..Ηταν ακομα και στην καταναλωση τοσο μπροστα τα japονια? -
σε πιστα δεν έχω μπει ειναι η αλήθεια, οποτε δεν μπορώ να πω τι γινεται στο 100% σκισιμο επί 100 χλμ πχ.
με κατι μουαγιέν που άγγιζαν τα 200 (που διαφέρει με το 'πηγαινα με 200') παλι ειναι μακρυά απο τα νουμερα που λεει ο spiros (και βεβαια καμια σχεση με αυτά που δε λέει ο ΚΙΚΙΖΑΣ )
tm τι νουμερα βλέπεις εσυ;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
σε πιστα δεν έχω μπει ειναι η αλήθεια, οποτε δεν μπορώ να πω τι γινεται στο 100% σκισιμο επί 100 χλμ πχ.με κατι μουαγιέν που άγγιζαν τα 200 (που διαφέρει με το 'πηγαινα με 200') παλι ειναι μακρυά απο τα νουμερα που λεει ο spiros (και βεβαια καμια σχεση με αυτά που δε λέει ο ΚΙΚΙΖΑΣ )
Πόσο σου καίει δηλαδή; Τι μέση έχεις;
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Λογικές τιμές για 240 άλογα...
Κάπου εκεί είναι και ο busso νομίζω.Είναι όμως ελαφρύτερο 100 κιλά από μια 147GTA. Και αρκετά περισσότερο από άλλες Alfa Romeo με αυτόν τον κινητήρα.
Αν υπό πίεση, και όταν λέω υπό πίεση εννοώ, δεν πέφτει η βελόνα κάτω από τις 5-6 χιλιάδες στροφές ανά λεπτό, εμένα τα 15 λίτρα ανά 100χλμ μου ακούγονται πολύ φυσιολογικά, αν είναι όντως τόσο. Δεν ξέρω όμως γιατί δεν έχω δει πολλά βίδεο στο youtube -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
σε πιστα δεν έχω μπει ειναι η αλήθεια, οποτε δεν μπορώ να πω τι γινεται στο 100% σκισιμο επί 100 χλμ πχ.
με κατι μουαγιέν που άγγιζαν τα 200 (που διαφέρει με το 'πηγαινα με 200') παλι ειναι μακρυά απο τα νουμερα που λεει ο spiros (και βεβαια καμια σχεση με αυτά που δε λέει ο ΚΙΚΙΖΑΣ )
και σε τι συνθηκες
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και σε τι συνθηκες
κ με ποια κυβερνηση?
-
Ακολουθεί προβοκατόρικο off topic βίντεο...
Άμα βάλω τροπέτο, δεν το δηλώσω και με πιάσει ο Ρόσκο, πόσο άγρια θα με πηδήξουνε;
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
jbt ποσο καει το δικο σου ?
Με βαση τα δειγματα του sm.de μου φαινεται τρομερα οικονομικο για το στροφαρισμα και τη δυναμη του..Ηταν ακομα και στην καταναλωση τοσο μπροστα τα japονια?οι καταλαναλώσεις που βλέπω για το δικό μου κάρο είναι λίγο
και με δεδομένο οτι μιλάμε για πιο κρύα (κατά κανόνα ) φαντάζομαι οτι μιλάνε για επικές ευθείες χωρίς κανένα άλλο όχημα (άντε κανα τάρανδο ) και cc στα 110 κμ/ώρα -
Ακολουθεί προβοκατόρικο off topic βίντεο...Άμα βάλω τροπέτο, δεν το δηλώσω και με πιάσει ο Ρόσκο, πόσο άγρια θα με πηδήξουνε;
οι τριγμοί τριγμοί βέβαια...
-
παραπάν που ειπα για τη μουαγιέν (ξεπερνούσε τα 190, ακριβώς δε θυμούμαι) + καποια χλμ μέσα στην πολη για ψώνια κλπ (λίγα), δεν ξεπέρασε τα 15 λίτρα.
συνολικός αριθμός χλμ γύρω στα 210-220. αν συνεχιζα με τους ίδιους ρυθμούς μεχρι να κάψει το τεπόζιτο σίγουρα θα έκαιγε παραπάν. αλλά δε θα ήταν και τοσο 'αντιπροσωπευτικό'. έτσι πιστεύω δλδ.
και εννοείται με την οροφή κάτω... (που μάλλον χειροτερεύει την κατάσταση σε τετοιες ταχυτητες).
απο την άλλη εχω και παραδείγματα απο 700 έως 2000 χλμ μονορούφι σχεδόν. άλλες φορες με τα όρια (όχι του ΚΙΚΙΖΑ ), άλλες με πολλά κέφια (Θεσ/νικη - Ηγουμενίτσα πχ απο την εποχή της Κατάρας).
κοντολογίς ελαστικά πανω 10.000 χλμ δεν εχω καταφέρει να κρατήσω
-
Άμα βάλω τροπέτο, δεν το δηλώσω και με πιάσει ο Ρόσκο, πόσο άγρια θα με πηδήξουνε;
Θα εχεις σιγουρα θεμα με ασφαλιστικη σε τυχον σοβαρο ατυχημα και θα μπλεξεις ασχημα..Ειναι απο τα πρωτα που κοιτανε οι μετατροπες..Βεβαια δεν εχεις κανενα civic οποτε εισαι υπερανω υποψιων αλλα ειναι ζορι αν το δουν.Τωρα στους ελεγχους των αστυνομικων δε νομιζω να χεις τρελο προβλημα..Ποιος να κατσει να ασχοληθει με το δικο σου το καπο και τι κρυβει απο κατω..Βεβαια σ ολα τα παραπανω δε βοηθαει κ ο μπουσακος γιατι αν εχεις στοιχειωδεις γνωσης αυτοκινησης,ειναι ισως ο πιο ''ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΕ ΕΧΩ 6 ΚΥΛΙΝΔΡΟΥΣ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΤΩ'' κινητηρας της προσφατης ιστοριας
-
ΚΙΚΙΖΑ εσυ το ανέφερες πρωτος και το διατύπωσες λες και εχεις γεννηθεί μεσα στο αμάξισυνέχισε να μας διασκεδάζεις μεσόκοπε μεσήλικα ΚΙΚΙΖΑ
Oποιος ΔΕΝ ειναι κατοχος, κατα την δικη σου 'λογικη' ΔΕΝ εχει το δικαιωμα να το αναφερει πρωτος...
Δεν ειμαι ακομα μεσοκοπος, ουτε και μεσιληκας, (οχι οτι σημαινει κατι...) και επειδη απο μαγκες πληκτρολογιου εχω μπουχτισει, οποτε και σε οποια πιστα καρτ θελεις, βρισκουμε ενα μτχ αγωνιστικο, να δουμε ποσο μεσοκοπος ειμαι εγω, και τι 'βλασταρι' εισαι εσυ, με τα αυτοκολλητα σου, και την ξεπερασμενη τραγελαφικη τρολλιστικη συμπεριφορα σου...P.S Χαιρομαι τουλαχιστον που σε διασκεδαζω...
-
βγάζεις και γλωσσα κακομοίρηηηηηη
γιατί καρτ ομως; φοβάσαι κι εσυ μην εχεις πρόβλημα με τα παράθυρα;
ΥΓ δε διασκεδάζεις μονο εμενα
-
Προκαλώ τον οποιοδήποτε σε μια παρτίδα τάβλι.
-
μουαγιεν 190+ κ με ανοιχτή οροφή. κ μέση κατανάλωση που θα ανέβαινε αν έκανες κ αλλα χιλιόμετρα με αυτό το ρυθμό.
Μεγάλε κλείσε την οροφή μη φύγουν τα φίδια!!κ η μάνα μου όταν οδηγούσε το ραλύ 1.6 έβγαζε κατανάλωση 8 κ δε πίστευε τις δικές μας καταναλώσεις. για ρώτα κ εσύ κανεναν που το παει το S2000
όχι ότι βγαλαμε κ κανά σοβαρό συμπέρασμα πόσο σου καίει από αυτά που έγραψες. μια γρήγορα μια αργά, μια για ψώνια κ ότι αλλάζεις λάστιχα κάθε 10χλδ μάθαμε. ο,τι να'ναι + το κομπλεξ σου για τα παράθυρα -
βγάζεις και γλωσσα κακομοίρηηηηηηγιατί καρτ ομως; φοβάσαι κι εσυ μην εχεις πρόβλημα με τα παράθυρα;
ΥΓ δε διασκεδάζεις μονο εμενα
Ποιος ειναι κακομοιρης, εγω που 'τολμησα' να μιλησω για αυτοκινητο που δεν εχω, ή εσυ που τρολλαρεις ασυστολα,
απο το πρωι μεχρι το βραδυ?
Λεω καρτ, γιατι δεν νομιζω να εχει κανεις ευκαιρο αυτοκινητο να μας δανεισει, να κανουμε την ιδια διαδρομη, πριμα-βιστα, να δουμε ποιος ειναι μεσοκοπος, μεσηλικας και κακομοιρης...
Αμα βρεις παντως, εγω ειμαι μεσα...Στο προκειμενο τωρα, επειδη μαλλον απο το πολυ τρολλαρισμα εχεις χασει την μπαλα...
Ειπα τα εξης, και εσπευσες να πεις την μπαρουφα:Οχι οτι το S2000 δεν 'πινει' ειδικα οταν πιεζεται
ειμαι περίεργος να ακουσω τι εννοεις γιατί παω στοιχημα ότι δεν εχεις προσωπική εμπειρία (και πάλι).
Δεν προλαβα καν να πω, απο που και πως προκυπτει η τοποθετηση μου, και βιαστηκες σαν 'ξαναμμενη μυξοπαρθενα'
να τρεξεις να τρολλαρεις.
Εχω γνωστο ο οποιος ειχε το πρωτο S000 (MY2001) χωρις συστημα ευσταθειας, με τις πρωτες 16αρες, και το καλυμμα στο ραδιο. Μου ειχε αναφερει χαρακτηριστικα μια μεση καταναλωση (πολη, προαστεια, ταξιδι, λιγο γκαζι που και που)
13-14λιτρα/100km, σχεδον ποτε ομως κατω απο 11λιτρα...
Συμφωνα επιπλεον, με τα αποτελεσματα διπλης ειδικης διαδρομης των 4τροχων, -πρωτα αναβαση, και μετα καταβαση- (απο τα Ψαχνα και πισω μεσω Ιστιαιας, στην Βορεια Ευβοια συγκεκριμενα οπως αναφερουν) η καταναλωση του κινηθηκε στα 15,7λιτρα/100km.http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=7314
Με βαση την σημερινη τιμη της βενζινης και τα γενικοτερα ΝΕΑ δεδομενα ως προς την μεση καταναλωση των συγχρονων γρηγορων αυτοκινητων, η φραση 'Οχι οτι το S2000 δεν 'πινει' ειδικα οταν πιεζεται' δεν νομιζω οτι ειναι και ακυρη...
Τα σημερινα ισχυρα αυτοκινητα παρομοιας ιπποδυναμης με αμεσο ψεκασμο, σε νορμαλ συνθηκες -χωρις πιεση- μπορουν να πεφτουν κατω απο τα 13-14λιτρα της μεσης καταναλωσης του S2000. Τα οποια βεβαια και παλι εξακολουθουν να ειναι λιγοτερα κατα μεσο ορο οπως ειχα ηδη πει γενικα, αλλα λεω και τωρα συγκεκριμενα, απο τα 17λιτρα περιπου που καταναλωνει ενα 192αρι RX-8 (ναι εχω και με τετοιο προσωπικη μαρτυρια απο φιλο-κατοχο, εαν δεν πειραζει...) Αυτα...
Συνεχισε τωρα το τρολλαρισμα, και την μπουρδολογια... -
σορρυ για την ερωτηση αρχαριου,αλλα μουαγιεν τι ειναι ρε παιδες?
-
ο Τσακ και ο Νορις δινουν πάλι ρεστα
ούτε συνεννοημένοι να ηταν
ΚΙΚΙΖΑ καλά καταλαβα εξαρχης παντως. μιλάς παλι με εμπειρίες που δεν εχεις.
-
ΚΙΚΙΖΑ καλά καταλαβα εξαρχης παντως. μιλάς παλι με εμπειρίες που δεν εχεις.
Εφοσον δεν ειμαι κατοχος S2000, οχι, να κατσω να μετρησω εγω μεση, δεν το εχω κανει, μου το εχει αναφερει
κατοχος, και σε στριφτερη διαδρομη οι 4τροχοι το εβγαλαν 15,7λιτρα.Το θεμα και η ουσια ειναι η εξης: Εσυ διαπιστωνεις διαφορετικα νουμερα απο αυτα που παρεθεσα, και ειδικοτερα
διαφωνεις με την αρχικη φραση για τα σημερινα δεδομενα, 'Οχι οτι το S2000 δεν 'πινει' ειδικα οταν πιεζεται', ναι ή οχι?Τα υπολοιπα που λες ειναι μπουρδολογιες, και τρολλαρισμα.
Εαν απαντησεις αυτη την φορα ωριμα, σαν νορμαλ ανθρωπος, εχει καλως, διαφορετικα, δεν προκειται να ξανα-ανοιξω
δημοσιευση σου. Εχει καταντησει ανουσιο πλεον... -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
σορρυ για την ερωτηση αρχαριου,αλλα μουαγιεν τι ειναι ρε παιδες?τί ψάχνεις να βρεις κ εσύ. εβγαλες κανά νόημα από όλα τα άλλα? μια φορά το πιεσε ο άνθρωπος, σε... ταξίδι με '200' κ παραπάνω (ΤΣ!!), μέτρησε κ τα χιλιομετρα που πήγε για μουστάρδα στο βερόπουλο μαζί κ βγήκε να το πει
Mazda RX-8 ή Honda S2000 (μεταχειρισμένα)