-
Eχεις δικιο σε ολα νομιζω
Eιδικα για το αυτοκινητο, δεν ειχα συνειδητοποιησει ποσο φθηνα τα πουλανεΑπο αυτες παντως του αρχικου ερωτηματος εγω θα προτιμουσα τη gs. Ενας απο τους λογους ειναι οτι μου αρεσει περισσοτερο και εμφανισιακα. Απλα ο προβληματισμος μου ειναι ποσο καλη θα βρεις με 2500 . Απριλια μακρια. Η Twin δεν ξερω, μου φαινεται πολυ ξεπερασμενη .
Oι προτασεις μου το ξερω οτι ηταν off, αλλα σκεφτηκα οτι ισως εισαι διατεθειμενος να κανεις καποιες μεγαλες υποχωρησεις και δεν ξερω και τα γουστα σου ακριβως. Απορριπτεις αλλες κατηγοριες (εκτος απο σκουτερ που δηλωσες ρητα); Δηλαδη street/naked θα επαιρνες; να ξερω αν ειναι να μην μπαινω στον κοπο
Υπαρχει παντα και το κλασικο και αθανατο XT με τα γνωστα θετικα και αρνητικα (μου κανει εντυπωση που δεν αναφερθηκε ακομα στο θεμα).
-
Δεν απορρίπτω συγκεκριμένα κάποια κατηγορία. Τα μόνα που δεν αντέχω να τα βλέπω (και να με φαντάζομαι πάνω τους...), είναι τα custom/chopper-οειδή. Τέτοιο, με τίποτε.
Επίσης, τα street γενικώς δεν με τρελαίνουν, αλλά τα νοσταλγικά cafe-racer μ' αρέσουν!
Θεωρώ, πως το καλύτερο για τις ελληνικές συνθήκες, είναι ένα soft enduroειδές, όπως η GS. Γι' αυτό κι εγώ εκεί (ξανά...)καταλήγω.
Και μην ξεχνάμε πως υπάρχει και το ABS.
Με τα χρήματα που ψάχνω, βρίσκεις, αλλά θέλει ψάξιμο. Όπως είπα πάντως, δεν βιάζομαι καθόλου, έχω το χρόνο και την υπομονή να το ψάξω όσο χρειαστεί. Στην τελική, ο ορίζοντας είναι κάπου την άνοιξη, γιατί μέσα στον χειμώνα δεν νομίζω να μπω καν στον κόπο για βόλτα, ακόμη και μηχανή να έχω!
(αν και κάτι τέτοια έλεγα και παλιά, αλλά έβγαινα ακόμη και στην βροχή! ).Πρότεινε ελεύθερα πάντως, το Versys πχ ούτε που το είχα στο μυαλό μου, παρόλο που το είχα δει και μου άρεσε (επιπλέον, άσχετο βέβαια, μ' αρέσει μόνον στο candy πράσινο! ).
Το μόνο που πρέπει να θυμάσαι, είναι πως την θέλω για χαλαρές βόλτες και πως πρέπει να μπορεί να καθίσει και συνεπιβάτης χωρίς να χρειάζεται ακροβατικά, οπότε...καταλαβαίνεις!Τα mega scooter (δηλαδή το εξής ένα, το T-max ) τα απέρριψα για λόγους κόστους: χρειάζεσαι 7Κ για να πάρεις το T-max που αξίζει (μοντ. 2008+), οπότε δεν το συζητάμε καν, πολλά λεφτά, όσο κι αν υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα.
Το ΧΤ κλέβεται αδιακρίτως και επιπλέον, δεν βλέπω τι πλεονέκτημα έχει από την GS (μιλώ πάντα για τις δικές μου ανάγκες);
-
άσχετο, σε τι τιμή παίζουν οι άσσοι αυτή την εποχή. ρωτάω για αγοραπωλησίες που γίνονται, όχι πόσο ζητάει ο καθένας όταν ποστάρει αγγελία.
σχετικά με το πραπρα,
ένα 500ρικο διαφορά μπορεί να σου βρει πολύ καλύτερη μοτό, οπότε συνέχισε να κοιτάς αυτά που κοιτάς*, αλλά μην είσαι φιξαρισμένος στα 2,5κ*650GS, Versys, V strom, με αυτή τη σειρά.
-
Ριξε και μια ματια στον Παναγιωτοπουλο. Θεωρειται ενας απο τους καλυτερους μηχανικους για BMW. Εχει εκθεση και πουλαει και μεταχειρισμενα. Τα μηχανακια που εχει ειναι καλα,( δεν εχει χρεπια) συνηθως εγγυαται αυτος για καθε ενα που πουλαει.
πχ,αυτη
http://bmw-panagiotopoulos.car.gr/bikes/view/1980957/ειναι πιο ακριβη, αλλα εχει λιγα χλμ και εχει τα παντα ολα.
-
Γρηγόρη, ή πας σε μικρό 1κύλινδρο (xt, kle, TA (αυτό πως σου φαίνεται? ), strada, fmx (με τπτ)) ή σε μεγαλύτερο 2κύλινδρο (strom, africa, ktm , versys). Για μένα το versys είναι χρυσή τομή γιατί είναι σύγχρονο, γρήγορο και ζυγισμένο (όπως διαβάζω παντού, δεν το έχω οδηγήσει) χωρίς να είναι μουλάρι τεράστιο. Τα σκούτερ καλούτσικα είναι αλλά δεν είναι μηχανές. (το τμαξ είναι πανάκριβο! )
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
αλλά τα νοσταλγικά cafe-racer μ' αρέσουν! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
αλλά τα νοσταλγικά cafe-racer μ' αρέσουν!
Ποτέ δεν μου άρεσε το συγκεκριμένο, επιπλέον, χωρίς συγκεκριμένο λόγο, μονοκύλινδρο cafe racer δεν θ' αγόραζα, μου κάνουν κλικ τα δικύλινδρα (ή τα 4κύλινδρα για να θυμηθούμε και το MadMax! )
Γρηγόρη, ή πας σε μικρό 1κύλινδρο (xt, kle, TA (αυτό πως σου φαίνεται? ), strada, fmx (με τπτ)) ή σε μεγαλύτερο 2κύλινδρο (strom, africa, ktm , versys). Για μένα το versys είναι χρυσή τομή γιατί είναι σύγχρονο, γρήγορο και ζυγισμένο (όπως διαβάζω παντού, δεν το έχω οδηγήσει) χωρίς να είναι μουλάρι τεράστιο. Τα σκούτερ καλούτσικα είναι αλλά δεν είναι μηχανές. (το τμαξ είναι πανάκριβο! )
Ποιο είναι το ΤΑ;
Η Africa και το Strom λέω να μείνουν για διαφορετικούς λόγους εκτός... Η Africa είναι όντως παλιά, το Strom για κάποιο περίεργο λόγο δεν μ' αρέσει εμφανισιακά πολύ, αν και δεν θα το απέρριπτα σε μια καλή κατάσταση και τιμή.Ένα μονοκύλινδρο 65άρι, κάθε άλλο από μικρό είναι, αφού κάνει τα πάντα και έχει και φθηνότερη συντήρηση, οπότε σίγουρα μου περισσεύει.
-
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Για να γίνει λίγη κουβεντούλα, μπας και το πάρω απόφαση επιτέλους!Εγώ αν είχα 2.500 θα αγόραζα μια γεννήτρια για τις καλές μέρες που έρχονται.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Για να γίνει λίγη κουβεντούλα, μπας και το πάρω απόφαση επιτέλους!
Εγώ αν είχα 2.500 θα αγόραζα μια γεννήτρια για τις καλές μέρες που έρχονται.
Μονοκύλινδρη; Δικύλινδρη; Diesel;
Αρκεί να έχει ABS βέβαια! -
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1810101/
Raptor 650γιατί να αγοράσει κάποιος το ιμιτασιον μόνστερ ?
-
Γιατί έχει μοτέρ Suzuki, χωρίς ιμάντες.
-
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Γιατί έχει μοτέρ Suzuki, χωρίς ιμάντες.Αγόρασε καλύτερα μηχανάκι του καφε ... Έχει πιο φθηνά σέρβις ...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Αγόρασε καλύτερα μηχανάκι του καφε ... Έχει πιο φθηνά σέρβις ...
Έτσι εξηγείται η αγάπη σου για το Monster... ο ήχος του σου θυμίζει τη μηχανή αλέσματος του καφέ.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Αγόρασε καλύτερα μηχανάκι του καφε ... Έχει πιο φθηνά σέρβις ...
Έτσι εξηγείται η αγάπη σου για το Monster... ο ήχος του σου θυμίζει τη μηχανή αλέσματος του καφέ.
Ναι
-
χωρίς παράθυρα, η μυρωδιά του καινούριου θα έχει εξαφανιστεί πολύ γρηγορότερα απο τα 3 χρόνια.
όλα τα άλλα είναι οδοντόκρεμες. -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1810101/
Raptor 650γιατί να αγοράσει κάποιος το ιμιτασιον μόνστερ ?
Είναι φθηνότερο και έχει φθηνότερη συντήρηση.
Θα προτιμούσα το κανονικό αλλά δε μου φαίνεται άσχημη επιλογή και αυτό. -
ωραια η κατσιβελα!!!
και το χρωμα, ξυπνα αναμνησεις!
μονο που δεν εχει καμμια φωτο απ το πραγματικο μηχανακι!
Έχεις 2500€, τι θ' αγόραζες;