-
Γρηγόρη τα έχεις καβαλήσει/οδηγήσει? Αν όχι οπωσδήποτε πήγαινε να το κάνεις. Μπορεί εύκολα να αποκλείσεις κάποιο/α. Πάντως θα σου πω κάτι, όταν πριν από χρόνια είχα πάει σε μια έκθεση αυτοκινήτου στο ελληνικό είχα μπει στο εκθεσιακό τότε mx5 και είπα στον φίλο που ήταν μαζί μου ότι μου αρέσει πολύ και θα θελα κάποια στιγμή να έχω ένα τέτοιο. Τελικά το πήρα κ δεν το μετάνιωσα καθόλου. Και το fz το λιγουρευόμουν χρόνια αλλά τα χρήματα ήταν πολλά. Τελικά το τσίμπησα κ αυτό. Το ότι τα ήθελα χρόνια, αυτή τη στιγμή με κάνουν ακόμα πιο ικανοποιημένο ιδιοκτήτη.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Ας πάρει μια Brera τότεBreva, όχι Brera
-
-
Μερικές ιδέες ακόμα:
Kawasaki ZZR-1200
Ducati 1198
Honda C50
Piaggio Typhoon 125
Vincent Black Shadow
Bimota Tuatara
-
Επίσης:
Yamaha V-max (1ης γενιάς)
-
Τι θα ήταν το 4tforum χωρίς προτάσεις έξω από αυτά που ζητάει ο αγοραστής;
Αν ο αγαπητός πωλητής σηκώσει το κινητό του, ίσως καταφέρω να ρίξω μια ματιά σε μια F650 GS που μοιάζει πολύ καλή περίπτωση (σχεδόν... ύποπτα καλή, αλλά ποτέ δεν ξέρεις, παίζει ο άνθρωπος να θέλει απλώς να την πουλήσει στα γρήγορα...).Όσο για την Monster, αυτά να τα βλέπει ο Kon5, όχι εγώ!
Εμένα η Multistrada μου αρέσει, αλλά την απέρριψα λόγω του αυξημένου κόστους συντήρησης και της άβολης σέλας για τον συνεπιβάτη. -
On-topic τώρα.
Μόνο και μόνο λόγω εμφάνισης(άλλωστε δεν ξέρω κάτι παραπάνω για τις μηχανές αυτές ) θα προτιμούσα τη BMW.
Από τις λίγες της κατηγορίας που μου αρέσουν. -
Κλίνω προς την BMW κι εγώ, αλλά τώρα είδα και το εξής: τρέχει προσφορά μέχρι τέλος Νοέμβρη, για καινούριο G650GS, που είναι το παλιό F650GS με ελάχιστες αλλαγές!
Βέβαια, η τιμή είναι εξαιρετική, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα πάω να τα δώσω τα χρήματα... Απλά, νομίζω πως λόγω και αυτής της προσφοράς, θα παίζουν πολύ καλές τιμές για την BMW. -
Έχεις κοιτάξει από κοντά κανένα XRV?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Έχεις κοιτάξει από κοντά κανένα XRV?Όχι, εννοείς να το οδηγήσω κλπ;
Εντάξει, είναι λογικά σε άλλη κατηγορία το XRV, αλλά το πρόβλημα είναι πως είναι παλιότερο και δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για την κατάστασή του...
Επίσης, το ABS στην BMW, είναι πολύ θελκτικό για να το αγνοήσω! -
πόσο έχει η καινούρια BMW?
πάντως σαν άνεση σέλας συνεπιβάτη δεν θα έλεγα οτι παίρνει κανένα βραβείο. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
πόσο έχει η καινούρια BMW?
πάντως σαν άνεση σέλας συνεπιβάτη δεν θα έλεγα οτι παίρνει κανένα βραβείο.7.5K έχει. Είναι πολύ καλή τιμή, αν βάλεις μέσα και εγγυήσεις κλπ κλπ.
Δεν θέλω κάτι φοβερό σε άνεση, απλώς στο Multistrada, ο συνεπιβάτης είναι ουσιαστικά... τιμωρία!Σε XRV, στα λεφτά που δίνω, βρίσκεις μοντέλα γύρω στο 99' με χιλιόμετρα που παίζουν από 50Κ έως και 75Κ (μιλώ γι' αυτά που μου φαίνονται λογικά, γιατί υπάρχουν και πολλά με πάνω από 100Κ σίγουρα, αλλά δεν το λένε οι ιδιοκτήτες! ).
-
νομίζω οτι με τόσο παλιά μοτό θα ταλαιπωρηθείς.
αν δε, κάποιος την έχει σε κατάσταση τέτοια που να μην χρειάζεται κάτι τότε δύσκολα θα την δώσει στα 2,5κτο v-strom, αυτό που έχω εγώ και είναι το απερχόμενο μοντέλο, παίζει στα 6900 ολοκατακαίνουργιο.
οπότε όχι δεν θεωρώ την φ/λ του 2002 μονοκύλινδρη bmw στα 7500 πολύ καλή τιμή.γνώμη μου.
ορθώς κοιτάς για ABS. αλλά με 1-1,5 κ παραπάνω (που ΘΑ το πληρώσεις σε βλάβες στο αρχαίο) βρίσκεις πολύ πιο σύγχρονο μηχανάκι.
γιατί δεν κοιτάς και versys? το nexus σε aprilia βγαίνει επίσης στο 4κ καινούριο. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
οπότε όχι δεν θεωρώ την φ/λ του 2002 μονοκύλινδρη bmw στα 7500 πολύ καλή τιμή.
Ώπα-ώπα, κάτσε γιατί στραβοκατάπια το ραβανί από τη γιορτή της ξαδέρφης μου!
Ε-Π-Τ-Α-Μ-Ι-Σ-Η ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ 650άρι on-off του ΔΥΟΧΙΛΙΑΔΕΣΔΥΟ????
-
Αφού με budget 2500 ευρώ πέφτουν προτάσεις που σιγά σιγά ξεπερνούν τα 7χιλ εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και κάποια Veyron.
-
Μιας που το γμήσαμε, να δεις και mv agusta!
HF, μου φαίνεται ότι είσαι πολύ μπερδεμένος... -
αμ τι ειναι, μωρε... δεν ειχα να το πω, αλλα μιας και το ανεφερες.. εδω πριν απο λιγο καιρο μας ελεγε για μεγκα σκουτερ, τωρα ΠΟΛΛΗ μηχανη...
Εγω αν ημουν στην θεση του, θα ξεκινουσα με ενα Neo's 50αρι, υστερα θα επαιρνα κατι σε Aprilia 125 και τελος κατι σε Aprilia 300! ετσι γινονται οι σωστες δουλειες!!
Αλλα τι περιμενεις... αματουρς!! -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ώπα-ώπα, κάτσε γιατί στραβοκατάπια το ραβανί από τη γιορτή της ξαδέρφης μου!Ε-Π-Τ-Α-Μ-Ι-Σ-Η ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ 650άρι on-off του ΔΥΟΧΙΛΙΑΔΕΣΔΥΟ????
Αφού με budget 2500 ευρώ πέφτουν προτάσεις που σιγά σιγά ξεπερνούν τα 7χιλ εγώ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και κάποια Veyron.
Τυπικό δείγμα το φόρουμ, ο καθένας απαντάει σε αυτό που νομίζει ότι γράφτηκε αντί γι αυτό που όντως γράφτηκε...
Η τιμή αυτή είναι για το καινούριο G650GS, ως σύγκριση. Και την ανέφερε ο ίδιος ο ΧίΦης, δεν το του πρότεινε κανείς. Η Veyron είναι καλή περίπτωση, αλλά έχει γίνει λίγο σούπα. Μήπως να κοιτάξει για κανένα Saleen;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μήπως να κοιτάξει για κανένα Saleen;αμερικανιά
-
- Suzuki SV 650S
- Ducati Multistrada 1000DS
- Kawasaki ZX-6R (2002)
- Suzuki Bandit 650S
- BMW F650S (το πιο πιθανό απο αυτά που έβαλες)
- Aprilia Futura 1000 (δύσκολο στα 2500, σε βλέπω 3500 με παζάρι,αν βρεις)
- CBR 600RR
- Yamaha TDM 900
- Triumph ST
- Triumph Daytona 650
έχω βάλει και μερικά αρκετά πιο σπορ, αλλά γενικά το έθεσες...
Έχεις 2500€, τι θ' αγόραζες;