-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Για να λέει οτι το αμάξι είναι αναξιόπιστο σημαίνει οτι έχει βγάλει προβλήματα απλώς ο φίλος δεν μας ανέφερε κάποιο.Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς την ταμπέλα του αναξιόπιστου.Απλώς επειδή η έννοια του αναξιόπιστου και του αξιόπιστου (στο θέμα 'Αυτοκίνητο' τουλάχιστον)είναι πολυσήμαντη απο άνθρωπο σε άνθρωπο είπα μήπως το θέμα του σασμάν αποτελεί σημάδι αναξιοπιστίας για τον συμφορουμίτη .
Βασιζόμαστε σε αυτά που γράφει,και για βλάβες δεν γράφει .
Το zx ουσιαστικά δεν ειχε καλό κιβωτιο ταχυτήτων αφου απο την αρχή η 3η κ η οπισθεν έμπαιναν με ζόρι εκνευριζοντας κ τον πατερα κ εμενα οταν το έπαιρνα. Αλλο τιποτα δεν εβγαλε σε μια δεκαετια κ πουληθηκε για να παρει ο πατερας το passat.
Αν σε αυτό εσύ βλέπεις βλάβες τότε έχεις το κληρονομικό χάρισμα.
Μπα χλωμό το κόβω το κληρονομικό χάρισμα .Δεν νομίζω να το χαρακτήρισα ως βλάβη το συμβάν του φίλου μας απλώς ως κάτι το οποίο τον δυσαρέστησε και με μια δόση σάτιρας είπα μήπως το συμβάν καθιστά το όχημα αναξιόπιστο .
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δλδ ειχες ενα αυτοκινητο που δεν εβγαλε απολυτως τιποτα αλλα ηταν αναξιοπιστο..Ομολογω οτι ο χαρακτηρισμος αναξιοπιστο ειναι μαλλον υπερβολικος. Αλλα 1ον δεν ειναι λιγο πραγμα εν κινησει να μην μπορεις να κουμπωσεις την επομενη ταχυτητα κ 2ον να θελεις να κανεις οπισθεν καπου κ να μπαινει μονο καρφωτη. Απο την αλλη τα υπολοιπα αυτοκινητα της οικογενειας αποδειχτηκαν τρομερα αξιοπιστα κ δεν εμφανισαν κανενα προβλημα (εξαιρεση το υγραεριοκινητο δικο μου που εκαψε μια βαλβιδα μετα απο 100000 χλμ με υγραεριο αλλα ειμαι βεβαιος οτι για τη βλαβη φταιει η μετατροπη κ οχι η αξιοπιστια του αυτοκινητου).
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Δλδ ειχες ενα αυτοκινητο που δεν εβγαλε απολυτως τιποτα αλλα ηταν αναξιοπιστο..
Ομολογω οτι ο χαρακτηρισμος αναξιοπιστο ειναι μαλλον υπερβολικος. Αλλα 1ον δεν ειναι λιγο πραγμα εν κινησει να μην μπορεις να κουμπωσεις την επομενη ταχυτητα κ 2ον να θελεις να κανεις οπισθεν καπου κ να μπαινει μονο καρφωτη. Απο την αλλη τα υπολοιπα αυτοκινητα της οικογενειας αποδειχτηκαν τρομερα αξιοπιστα κ δεν εμφανισαν κανενα προβλημα (εξαιρεση το υγραεριοκινητο δικο μου που εκαψε μια βαλβιδα μετα απο 100000 χλμ με υγραεριο αλλα ειμαι βεβαιος οτι για τη βλαβη φταιει η μετατροπη κ οχι η αξιοπιστια του αυτοκινητου).
Αντικειμενικά το αμάξι που αναφέρεις δεν είναι αναξιόπιστο.Είναι αναξιόπιστο όμως απο την δική σου οπτική καθώς με αυτό το θέμα με το σασμάν κλονίστηκε η εμπιστοσύνη σου απέναντι σε αυτό.Αυτό έχω καταλάβει απο τα γραφόμενα σου.
-
Βασικα μας εδωσες να καταλαβουμε οτι δεν εγραψε τα μυρια οσα που του εβγαλε..
-
Ο χρήστης tsimisde έγραψε:
Δλδ ειχες ενα αυτοκινητο που δεν εβγαλε απολυτως τιποτα αλλα ηταν αναξιοπιστο..
Ομολογω οτι ο χαρακτηρισμος αναξιοπιστο ειναι μαλλον υπερβολικος. Αλλα 1ον δεν ειναι λιγο πραγμα εν κινησει να μην μπορεις να κουμπωσεις την επομενη ταχυτητα κ 2ον να θελεις να κανεις οπισθεν καπου κ να μπαινει μονο καρφωτη. Απο την αλλη τα υπολοιπα αυτοκινητα της οικογενειας αποδειχτηκαν τρομερα αξιοπιστα κ δεν εμφανισαν κανενα προβλημα (εξαιρεση το υγραεριοκινητο δικο μου που εκαψε μια βαλβιδα μετα απο 100000 χλμ με υγραεριο αλλα ειμαι βεβαιος οτι για τη βλαβη φταιει η μετατροπη κ οχι η αξιοπιστια του αυτοκινητου).
Αντικειμενικά το αμάξι που αναφέρεις δεν είναι αναξιόπιστο.Είναι αναξιόπιστο όμως απο την δική σου οπτική καθώς με αυτό το θέμα με το σασμάν κλονίστηκε η εμπιστοσύνη σου απέναντι σε αυτό.Αυτό έχω καταλάβει απο τα γραφόμενα σου.
Δικιο εχεις. Αλλα και αν το δεις αναλογικά σε σχεση με τα υπολοιπα αυτοκίνητα αυτο ηταν το 'πιο αναξιοπιστο αυτοκίνητο που ειχα'
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Βασικα μας εδωσες να καταλαβουμε οτι δεν εγραψε τα μυρια οσα που του εβγαλε..Όντως αυτό έκανα μέχρι που απάντησε ο φίλος συμφορουμίτης .
Το πιο αναξιόπιστο αυτοκίνητο που είχατε ποτέ