-
Eίναι ασύγκριτα και τα δύο!
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
δε τιθεται θεμα συγκρισης μεταξυ Ραλι και Σαξο.
Δηλ?
Σε παρακαλω μη τον προκαλεις να γραψει τις ιδιες Συγκινει στο μυαλο του καινουργιο rally με μεταχειρο και ξεσκισμενο vts που αγοραστηκε σε τιμη χωμα και ηθελε το μισο αμαξι service και βγαζει και συμπερασμα..
Μιλαμε για ολοιδια αμαξια με τις απειροελαχιστες διαφορες που ηδη γραφτηκαν και ολοιδια βεβαια αξιοπιστια. -
Τωρα που αποκλειστηκε και το ραλλυ σας παρακαλω αν ειναι προτεινεται κανα αυτοκινητο ιδιου χαρακτηρα ,δηλαδη σπορτιφ,να εχει δυναμη,κρατηματα,καλη οδικη συμπεριφορα,να εχει οσο γινεται ικανοποιητικη καταναλωση,3θυρο,προσθιοκινητο,μεσα στο μπατζετ μου(μεχρι 2700 ευρω),να αποδεχεται βελτιωσεις(εξωτερικες-εσωτερικες-μηχανικες) ,και οσο γινεται φτηνα ανταλλακτικα και φτηνα σερβις(δεν ειναι και αναγκαιο αλλα προσπαθηστε να το εχετε στο νου σας),αααα και ενα απο τα σημαντικοτερα να ειναι καλο στις στροφες,ακομα να βαλετε τα κυβικα ,την ιπποδυναμη και την χρονολογια ωστε να εχω την ευκαιρια να ψαξω και στο car.gr .Οσων αφορα το suzuki swift gti τι λετε ρωτησα ενα παιδι που γνωριζει απο τετοια σημερα και μου ειπε σκυλι μοτερ,ελαφρυ,ικαναποιητικο ,γρηγορο καλος εξοπλισμος και καλη οδικη συμπεριφορα (αλλα δεν μου το ειπε με σιγουρια),για πειτε εσεις γνωριζετε τιποτα για αυτο το μοντελο της suzuki .Τελος δεν ξερω αν πρεπει να ανοιξω νεα τοπικ για αυτα τα θεματα,γιατι απο την μια οκ ειναι ακυρο που γραφουμε εδω για αυτα αλλα να φορτωσω το φορουμ με αλλο τοπικ ,και να γραφω παλι(οχι οτι εχω προβλημα)τα ιδια και να λενε διαφοροι τριτο τοπικ και ακομα να αποφασισεις και τετοια ,για πειτε και εδω την αποψη σας να ανοιξω νεο θεμα ή να συνεχισουμε εδω αν ειναι να στειλουν και οι mod. .
-
-
φίλε για πρώτο αυτοκίνητο θα είναι τέλειο το clio με τα 100 άλογα που σου πρότεινε ο taurus
με Leon 1.4 TSI σκέψου ότι πέρασα C2 VTS κάπου στα 170 χλμ και όταν εγώ ήμουν στα 200 χλμ με πέρασε σαν σταματημένο!!!
πιο καινούριο βέβαια αλλά τα rallye πάνε πάνω από 200-210 και αν είσαι άπειρος θα καίνε τα άντερά τους!
βρες λοιπόν κάποιο το πολύ 14άρι με 80-100 άλογα και θα είσαι ικανοποιημένος για τα πρώτα χρόνια, το να μπεις σε ένα αυτοκίνητο για πρώτη φορά που είναι πολύ πιο δυνατό από τα υπόλοιπα που έχεις οδηγήσει, δαγκώνειεγώ θα σου πρότεινα και κανένα Ibiza 1.4 με τα 101 άλογα
πχ αυτό
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1918124/που μαζεύοντας μερικά χρήματα ακόμη και κάνοντας λίγο παζάρι παίρνεις αυτοκίνητο σύγχρονο, με σωστό πάτημα, σωστό φρένο, ασφαλές, άνετο μεσα στην πόλη, οικονομικό και ταυτόχρονα δυνατό (κακά τα ψέματα τα 1600 έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν σε συντήρηση και όχι τόσο βενζίνες αλλά ασφάλειες, τέλη κυκλοφορίας κλπ)
δεν είναι το τέλειο αμάξι (επειδή έχω seat) αλλά είναι αξιοπρεπές αυτοκίνητο, που θα σου αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, νευρικό από χαμηλά (το είχα σαν αντικατάστασης για λίγες μέρες και έπαθα πλάκα).
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο αντίστοιχο στα ίδια άλογα εκτός αν πας για καμιά BMW μεταχειρισμένη (είμαι πιο πολύ των γερμανικών) -
+1 στο clio 100hp που σιγουρα θα πηγαινει πιο καλα απο το καθε σκισμενο σαξοραλο
ΟΤΙ και να παρεις σε αυτο το budget εκτος απο service θα θελει και κανα λαστιχο-αμορτισερ-δισκο πλατω- κτλ κτλ οποτε θες και μαρουλι στην ακρη για τα πρωτα νοσηματα
τροφη για σκεψη
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/1842725/
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
δε τιθεται θεμα συγκρισης μεταξυ Ραλι και Σαξο.
Δηλ?
Σε παρακαλω μη τον προκαλεις να γραψει τις ιδιες Συγκινει στο μυαλο του καινουργιο rally με μεταχειρο και ξεσκισμενο vts που αγοραστηκε σε τιμη χωμα και ηθελε το μισο αμαξι service και βγαζει και συμπερασμα..
Μιλαμε για ολοιδια αμαξια με τις απειροελαχιστες διαφορες που ηδη γραφτηκαν και ολοιδια βεβαια αξιοπιστια.ποιος σου πε εσενα οτι εχω αγορασει vts?
Peugeot 106 Rallye vs Citroen Saxo VTS ?