-
Οπως και σου έγραψα αρχικά,δυστυχώς οχι και ο λόγος είναι οι διάφορες εκπαιδευτικές μεταρυθμίσεις που είχαμε τότε και αναζήτηση που είχα τότε για ακόμα μεγαλύτερη εξέλιξη.Χαρακτηριστικο είναι οτι έχασα τρεις καλές προτάσεις μονο και μόνο γιατί δεν είχα το πολυπόθυτο χαρτί,που μπορείς να έχεις εσυ σήμερα,απο την σχολη που είσαι.Τώρα ασχολούμαι οποτε με φωνάζει ο Μαστορας για καμια βοηθεια ή για δικά μου αυτοκίνητα.Βέβαια αλλες εκείνες οι εποχές άλλες τώρα.
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
Οπως και σου έγραψα αρχικά,δυστυχώς οχι και ο λόγος είναι οι διάφορες εκπαιδευτικές μεταρυθμίσεις που είχαμε τότε και αναζήτηση που είχα τότε για ακόμα μεγαλύτερη εξέλιξη.Χαρακτηριστικο είναι οτι έχασα τρεις καλές προτάσεις μονο και μόνο γιατί δεν είχα το πολυπόθυτο χαρτί,που μπορείς να έχεις εσυ σήμερα,απο την σχολη που είσαι.Τώρα ασχολούμαι οποτε με φωνάζει ο Μαστορας για καμια βοηθεια ή για δικά μου αυτοκίνητα.Βέβαια αλλες εκείνες οι εποχές άλλες τώρα.Κατάλαβα. Αν θες δες λίγο στα μηνύματά σου.
-
Ο χρήστης than00liz. έγραψε:
......Νάσαι καλά φιλαράκι, ήμουν σίγουρος ότι θα απαντούσες...
Λάθος μου, το σταματάω εδώ... -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
......
Νάσαι καλά φιλαράκι, ήμουν σίγουρος ότι θα απαντούσες...
Λάθος μου, το σταματάω εδώ...Αν δεν ήθελες να απαντήσω μπορούσες απλούστατα να μην ασχοληθείς με εμένα. Ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις για να μου δώσεις συμβουλή και μάλιστα να την ακούσω. Νομίζω το forum λέγεται '4τροχοί' κι όχι 'Ψυχολογία-Πατρικές Συμβουλές'. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και που σέβεσαι κάποια πράγματα και το σταματάς εδώ.
-
......
Νάσαι καλά φιλαράκι, ήμουν σίγουρος ότι θα απαντούσες...
Λάθος μου, το σταματάω εδώ...Αν δεν ήθελες να απαντήσω μπορούσες απλούστατα να μην ασχοληθείς με εμένα. Ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις για να μου δώσεις συμβουλή και μάλιστα να την ακούσω. Νομίζω το forum λέγεται '4τροχοί' κι όχι 'Ψυχολογία-Πατρικές Συμβουλές'. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και που σέβεσαι κάποια πράγματα και το σταματάς εδώ.
Παντως εχεις καταφερει να εκνευρισεις δυο απο τα πιο ηρεμα μελη του φορουμ.Πως το καταφερες;
Δεν χρειαζεται να απαντησεις.Απλα σκεψου το .Τιποτα αλλο. -
Δε χρειάζεται να σκεφτώ κάτι !!! Δεν θεωρώ σοφό το να μπαίνει και να δίνει συμβουλές. Δε θέλω συμβουλές για το χαρακτήρα μου. Όπως κάνεις κι εσύ τώρα. Αν θες να μου πεις κάτι για το θέμα ευχαρίστως να ακούσω. Για τον χαρακτήρα μου όμως ούτε εσύ όμως ούτε κανείς δεν έχει δικαίωμα να μιλήσει. Είναι εκτός θέματος. Μιλάω πολύ καλοπροαίρετα. Δεν κάνω επίθεση.
-
Ναι αλλά φαίνεται σαν να κάνεις επίθεση οπότε φτιάξε λίγο τους τρόπους σου. [Mod]
-
Δε χρειάζεται να σκεφτώ κάτι !!! Δεν θεωρώ σοφό το να μπαίνει και να δίνει συμβουλές. Δε θέλω συμβουλές για το χαρακτήρα μου. Όπως κάνεις κι εσύ τώρα. Αν θες να μου πεις κάτι για το θέμα ευχαρίστως να ακούσω. Για τον χαρακτήρα μου όμως ούτε εσύ όμως ούτε κανείς δεν έχει δικαίωμα να μιλήσει. Είναι εκτός θέματος. Μιλάω πολύ καλοπροαίρετα. Δεν κάνω επίθεση.και ο tsargy καλοπροαίρετα σου τα λέει!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ναι αλλά φαίνεται σαν να κάνεις επίθεση οπότε φτιάξε λίγο τους τρόπους σου. [Mod]Μάλλον εσύ ψάχνεσαι για παρατήρηση edit [Mod]
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Δε χρειάζεται να σκεφτώ κάτι !!! Δεν θεωρώ σοφό το να μπαίνει και να δίνει συμβουλές. Δε θέλω συμβουλές για το χαρακτήρα μου. Όπως κάνεις κι εσύ τώρα. Αν θες να μου πεις κάτι για το θέμα ευχαρίστως να ακούσω. Για τον χαρακτήρα μου όμως ούτε εσύ όμως ούτε κανείς δεν έχει δικαίωμα να μιλήσει. Είναι εκτός θέματος. Μιλάω πολύ καλοπροαίρετα. Δεν κάνω επίθεση.
και ο tsargy καλοπροαίρετα σου τα λέει!
Δεν αμφιβάλλω ότι τα λέει καλοπροαίρετα. Ειλικρινά. Ίσα Ίσα τον ευχαρίστησα πολλές φορές αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία. Απλώς μ'αρέσει να λύνω τα προβλήματα μου μ'αυτούς που επιλέγω. Δεν λέω τίποτα κακό.
-
Ναι αλλα εδω πρέπει να ακολουθούμε τους κανόνες με τους οποίους έχουμε συμφωνήσει κατα την έγγραφη.!!
Κατα τα αλλα πάνω στο θέμα σου, ακόμη και τα επαγγέλματα που έχουν σχέση με το αυτοκίνητο περνάνε μεγάλη κρίση.
Να αναρωτηθείς πόσες πιθανότητες έχεις να βρεις πελάτες τις ασφαλιστικές, οι οποίες θα είναι βασικοί πελάτες σου.
Θα μπορείς να συνεργαστεις εσύ σαν άνθρωπος με εταιρίες οι οποίες θέλουν άμεσα αποτελέσματα όσο ποιο οικονομικά γίνεται και δεν τις απασχολεί η περιεχόμενη ποιότητα; -
Ναι αλλα εδω πρέπει να ακολουθούμε τους κανόνες με τους οποίους έχουμε συμφωνήσει κατα την έγγραφη.!!
Κατα τα αλλα πάνω στο θέμα σου, ακόμη και τα επαγγέλματα που έχουν σχέση με το αυτοκίνητο περνάνε μεγάλη κρίση.
Να αναρωτηθείς πόσες πιθανότητες έχεις να βρεις πελάτες τις ασφαλιστικές, οι οποίες θα είναι βασικοί πελάτες σου.
Θα μπορείς να συνεργαστεις εσύ σαν άνθρωπος με εταιρίες οι οποίες θέλουν άμεσα αποτελέσματα όσο ποιο οικονομικά γίνεται και δεν τις απασχολεί η περιεχόμενη ποιότητα; -
Ναι αλλά φαίνεται σαν να κάνεις επίθεση οπότε φτιάξε λίγο τους τρόπους σου. [Mod]
Μάλλον εσύ ψάχνεσαι για παρατήρηση edit [Mod]
ΟΚ ΟΚ. Έχεις δίκιο κύριε moderator!!!
-
Καλησπέρα σας. Είμαι καινούργιος στο forum. Ο λόγος για τον οποίο αναζητά και βρήκα αυτό το θέμα είναι γιατί έκανα μια χοντρή πατάτα καθώς έβαφα, δεν είμαι καινούργιος Όσον αφορά το βάψιμο γενικά αλλά χάριν ταχύτητας μου ξέφυγε εντελώς και χρησιμοποίησα σκληρυντη Για στάρι στο τελικό χρώμα. Γνωρίζει κάποιος να μου πει σας παρακαλώ τι αποτέλεσμα θα έχει; Θα σωθεί η κατάσταση ή θα πρέπει να κάνω όλη τη διαδικασία βαφής απ'την αρχή.
Συμβουλές για "νέους" φανοποιούς