-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Σας ευχαριστώ όλους. Η αντιπροσωπεία ισοφάρισε την τιμή της αντλίας BOSCH του mister auto οπότε τους είπα να προχωρήσουν.
Για να καταλάβω, εννοείς ότι από 340 που ζήταγαν αρχικά, στο κατέβασαν στα 104 όταν τους ανέφερες για την τιμή του mister-auto?
Ωραία πράγματα στη μπανανία που ζούμεΤην Bosch αντλία μου έβαλαν χρεώνοντας την ίδια τιμή με το mister-auto. Για αυτούς είναι ημιτασιόν αντλία και πλέον τουλάχιστον στην Όπελ έχουν και ημιτασιόν να σου βάλουν. Πρόσφατα έσπασε το κρύσταλλο του καθρέφτη συνοδηγού σε Astra G.
Το στοκ κρύσταλλο έκανε πάνω από 100 ευρώ, είχαν όμως και ημιτασιόν θερμαινόμενο με 25 στην αντιπροσωπεία πάντα. Υποθέτω φραντζή ή online θα το έβρισκες 10 ή 15 ευρώ.Από την άλλη στο τελευταίο σέρβις (αντιπροσωπεία) μου έβαλαν ημιτασιόν δισκόφρενα μπροστά. Η τιμή νομίζω ήταν ~3 φορές φθηνότερα από τα στοκ. Έχουν πετσικάρει και πρέπει να ήταν έτσι από την αρχή. Ο $%^&$^% νόμιζα πως απλά δεν τα είχα στρώσει...μιας και πλέον οδηγώ πολύ ήρεμα και με ελάχιστο φρένο. Αν τους το είχα πάει πιο νωρίς θα μου τα άλλαζαν δωρεάν αλλά πλέον έχει περάσει πάνω από χρόνος.
-
Άντε παλι με τα ημιτασιον Bosch.
Sent from Corsair's brick
-
? Για πες
edit: αντί για ημιτασιόν βάλε aftermarket. Προφανώς δεν ξέρω αν όντως μου έβαλαν Bosch. Το έχουν όμως μου είπαν στην αποθήκη σε τιμή κάπου 40% υψηλότερη και μου έκαναν έκπτωση για να ισοφαρίσουν το mister auto.
Έχω όμως εγγύηση για ένα χρόνο από τους ίδιους.Αν το αγόραζα από misterauto και στο χρόνο έβγαζε βλάβη θα έπαιρνα πίσω τα χρήματά μου?
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Σας ευχαριστώ όλους. Η αντιπροσωπεία ισοφάρισε την τιμή της αντλίας BOSCH του mister auto οπότε τους είπα να προχωρήσουν.
Για να καταλάβω, εννοείς ότι από 340 που ζήταγαν αρχικά, στο κατέβασαν στα 104 όταν τους ανέφερες για την τιμή του mister-auto?
Ωραία πράγματα στη μπανανία που ζούμεΤην Bosch αντλία μου έβαλαν χρεώνοντας την ίδια τιμή με το mister-auto. Για αυτούς είναι ημιτασιόν αντλία και πλέον τουλάχιστον στην Όπελ έχουν και ημιτασιόν να σου βάλουν. Πρόσφατα έσπασε το κρύσταλλο του καθρέφτη συνοδηγού σε Astra G.
Το στοκ κρύσταλλο έκανε πάνω από 100 ευρώ, είχαν όμως και ημιτασιόν θερμαινόμενο με 25 στην αντιπροσωπεία πάντα. Υποθέτω φραντζή ή online θα το έβρισκες 10 ή 15 ευρώ.Από την άλλη στο τελευταίο σέρβις (αντιπροσωπεία) μου έβαλαν ημιτασιόν δισκόφρενα μπροστά. Η τιμή νομίζω ήταν ~3 φορές φθηνότερα από τα στοκ. Έχουν πετσικάρει και πρέπει να ήταν έτσι από την αρχή. Ο $%^&$^% νόμιζα πως απλά δεν τα είχα στρώσει...μιας και πλέον οδηγώ πολύ ήρεμα και με ελάχιστο φρένο. Αν τους το είχα πάει πιο νωρίς θα μου τα άλλαζαν δωρεάν αλλά πλέον έχει περάσει πάνω από χρόνος.
Αν μιλας για δισκους και οχι τακακια, ενα σκουπιδακι να υπαρχει απο πισω να μην εχουν ξαθαρισει καλα την ωρα που τα τοποθετουν, θα κανουν περα δωθε. Ενδεχομενως αν τους βγαλεις και τους γυρισεις λιγο δεξια η αριστερα να μπουν σε αλλες τρυπες, να αλλαξει συμπεριφορα.
-
Μιας που αναφέρθηκε περί ανταλλακτικών opel θα αναφέρω το εξής ενδεικτικό: πριν 15 μήνες που μου είχαν κλέψει τις 2 γνήσιες 17άρες ζάντες από το astra gtc οι δικοί μας (opel) τις χρέωναν με τιμή καταλόγου 348 ευρώ έκαστη, και κάνανε μια έκπτωση 25% στο μετρητοίς...ήτοι 261 ευρώ. Στο γερμανικό site της Opel την ίδια εποχή, μπορούσες να μπεις στη σελίδα με τα αφτερμαρκετ αξεσουάρ κι έδινε την ίδια ακριβώς ζάντα (ίδιος κωδικός, διάσταση, όφσετ) στα 222 ευρώ . Έτσι για να καταλαβαίνουμε με ποια λιγική γίνεται η τιμολόγηση στην Ελλάδα.
Επίσης, αγόρασα πρόσφατα πίσω δισκόφρενα της Brembo από το αγγλικό amazon στα 50 ευρώ μαζί με τα ταχυδρομικά.
Η Opel δίνει Ελλάδα τα OEM στα 190 ευρώ τιμή καταλόγου και μπορεί να κάνει έκπτωση επίσης 25%, οπότε πάμε στα 142 ευρώ πληρωτέα. Το αμάξι είναι στα 9 χρόνια.
Είπατε τίποτα; -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
? Για πεςedit: αντί για ημιτασιόν βάλε aftermarket. Προφανώς δεν ξέρω αν όντως μου έβαλαν Bosch. Το έχουν όμως μου είπαν στην αποθήκη σε τιμή κάπου 40% υψηλότερη και μου έκαναν έκπτωση για να ισοφαρίσουν το mister auto.
Έχω όμως εγγύηση για ένα χρόνο από τους ίδιους.Αν το αγόραζα από misterauto και στο χρόνο έβγαζε βλάβη θα έπαιρνα πίσω τα χρήματά μου?
Αν αγόραζες ένα κινητό από ένα site τι θα γινόταν;
-
Θα πήγαινα σε ΝΟΚΙΑ center ή επίσημο service Apple ...με τα πόδια από το σπίτι μου. Έχει παράρτημα service η Bosch να επισκεφτώ κραδαίνοντας την αντλία?
-
Θα επικοινωνούσες με το site και θα σου έλεγαν τι πρέπει να κάνεις είναι η σωστή απάντηση.
Α και δεν είναι aftermarket ειναι OEM -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Θα επικοινωνούσες με το site και θα σου έλεγαν τι πρέπει να κάνεις είναι η σωστή απάντηση.
Α και δεν είναι aftermarket ειναι OEMTo οποίο στο τηλέφωνό του έχει χρέωση 090 να σημειωθεί!
Επιπλέον την εργασία βάλε/βγάλε θα την χρεωνόμουν ακέραια + το χρόνο που θα έμενε ακινητοποιημένο το αυτοκίνητο.
Προτιμώ την Bosch ή 'Bosch' για τους καχύποπτους αντλία της αντιπροσωπείας και την εγγύηση ενός έτους που μου δίνουν. -
Δεν τίθεται θέμα το deal σου ηταν εξαιρετικό.
-
καλα στην οπελ ειναι γνωστο οτι εχουν ξεφυγει.
πριν μερικα χρονια ζητουσαν για opel corsa 1,2 τακακια αγορα τοποθετηση 140 ευρω.
Τελικα αγορασα απ΄εξω mintex με 17€ -
Σχετικά με τη μάρκα** Bölk** (του mister-auto.gr) έχουμε πληροφορίες; Απ' ότι διάβασα και σε προηγούμενα posts δεν αξίζει ε; Eχει αγοράσει κανείς κάτι της μάρκας αυτής;
-
Γιατί να αγορασεις κάτι που δεν αξίζει;
-
Φυσικά και δεν θα αγοράσω κάτι αν δεν αξίζει. Απλά ρωτάω αν έχει κανείς καμιά εμπειρία με τη συγκεκριμένη μάρκα. Προσωπικά δεν την γνώριζα. Στο site του mister-auto την είδα.
-
Ο χρήστης vasil έγραψε:
Σχετικά με τη μάρκα** Bölk** (του mister-auto.gr) έχουμε πληροφορίες; Απ' ότι διάβασα και σε προηγούμενα posts δεν αξίζει ε; Eχει αγοράσει κανείς κάτι της μάρκας αυτής;Ίσως πρόκειται για δική του εισαγωγή, που βάζει πάνω τη στάμπα Bölk
Αν όμως κάποιος ενδιαφέρεται ν αγοράσει κανένα φανάρι ή καθρέπτη , επειδη τα έχει αρκετά φθηνά, ίσως ν αξίζει να τα δοκιμάσει -
Ο χρήστης driver01 έγραψε:
Σχετικά με τη μάρκα** Bölk** (του mister-auto.gr) έχουμε πληροφορίες; Απ' ότι διάβασα και σε προηγούμενα posts δεν αξίζει ε; Eχει αγοράσει κανείς κάτι της μάρκας αυτής;
Ίσως πρόκειται για δική του εισαγωγή, που βάζει πάνω τη στάμπα Bölk
Αν όμως κάποιος ενδιαφέρεται ν αγοράσει κανένα φανάρι ή καθρέπτη , επειδη τα έχει αρκετά φθηνά, ίσως ν αξίζει να τα δοκιμάσειΧμ ναι, της ίδιας άποψης είμαι κι εγώ...
-
τα Bolk είναι Κινέζικα ανταλλακτικά.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
τα Bolk είναι Κινέζικα ανταλλακτικά.Κινέζικα ε; Ποιος ο λόγος των umlaut (ö) τότε; Mάλλον για να μας ξεγελούν ότι είναι γερμανικά...
-
Γερμανική παραγωγή με αυτές τις τιμές ίσως 30 χρόνια πρίν.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Γερμανική παραγωγή με αυτές τις τιμές ίσως 30 χρόνια πρίν.
Ανταλλακτικά μέσω internet? Αξίζει τον κόπο? Τι λέτε?