-
Είχαν το κάτι παραπάνω και σε αυτόν τον αγώνα οι ταύροι τελικά. Η μάχη τους με τις McLaren δίνει λίγο χρώμα στα τελευταία GP.
Για πολλοστή φορά οι McLaren χάνουν θέσεις μετά την εκκίνηση που δείχνει ότι έχουν πρόβλημα με τα ελαστικά. Στον πρώτο γύρο οι υπόλοιποι τους καταπίνουν και μετά αρχίζουν να πιέζουν αυτούς που τους πέρασαν.Στη μάχη της δεύτερης θέσης βλέπω Button άνετο.
-
ε ο button δεν μπορουσε να κανει κατι εκει που τον ειχαν και οι 4
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
μα τι αλλο να εκανε κιολλας;Με το χρεπι και ειναι κολλημενος πισω απο τον JB, αμα ηταν καλυτερο το μονοθεσιο τον ειχε ανετα. Αλλα πεφτει βαθυς υπνος στο μαρανελο
τωρα τρωμε τορτελινι και ραγκου αλα μπολονιεζε...
επισης γουσταρω το αβαταριον σου!
Η αληθεια ειναι οτι φετος δεν ειχαμε τους πρωταγωνιστες που θελαμε...
εγω θελω Χαμιλτον εναντιον Αλονσο...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εγω θελω Χαμιλτον εναντιον Αλονσο...
Ευκαιρια περιμενει ο ισπανος, αλλα δεν τον βοηθαει η ομαδα μας. Εχει κατι χρωστουμενα απο το 2007 και ο κωλοπαιδαρας-προστατευομενος της μκλαρεν ειναι πιο αλαζονας απο ποτε. Του χρειαζεται ενα μαθηματακι
Btw, κατι λειπει απο το φορουμ μας...
Που πηγαν ωρε οι Βρετανοφιλοι Σαλιγκαροι; -
δεν εχεις καταλαβει....Χαμιλτον υποστηριζω και Μπατον...
απλα ειμαι λογικος....δεν θα καθησω να σκοτωνομαι για ατομα που εχουν λυσει το προβλημα τους και απλα τους λειπει η δοξα...
-
αποκλειεται ρε φιλε, εισαι πολυ λογικος για να υποστηριζεις Χαμιλτον
Ας μεινουμε στον μπατον καλυτερα
-
Ωραίος αγώνας...τώρα τον είδα γιατί δε σηκωνόμουν το πρωί.
Ωραία μοναμαχία Web & Hamilton...καθαρός ο Λούης, επιτέλους.
Αψεγάδιαστος ο Seb! Πέρασε τον Λούη ξεκάθαρα!
Μπράβο του...τα έχει σαρώσει όλα φέτος, δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο!
-
Να συμφωνήσω με το Νίκο ότι η μονομαχία των MW & LH δεν είχε παρατράγουδα. Αν και σήμερα είδαμε και εμβολισμούς μονοθεσίων.
Πανάξια η επικράτηση στο κατασκευαστών της RB και όπως και να το κάνουμε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα ήταν άδικο. Προσωπικά θεωρώ αδύνατο να χάσει τη 2η θέση η McLaren τόσο στον οδηγών (με JB) όσο και στο κατασκευαστών εκτός και αν γίνουν κοσμοϊστορικές αλλαγές στα τελευταία 3 grand prix.
Ο SV έχει ως στόχο να ισοφαρίσει το ρεκόρ του MS σε νίκες σε μία season και δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην τα καταφέρει. Από τους 3 αγώνες που ακολουθούν ο μόνος που ίσως να έχει ενδιαφέρον είναι αυτός της Βραζιλίας και αν ... Όχι από πλευράς μαχών αλλά από πλευράς 3ου παίκτη όπου η Ferrari θεωρώ ότι είναι ανταγωνιστική.
Είδωμεν...
-
Λίγο βαρετός αγώνας. Είχε ενδιαφέρον μόνο από τότε που άρχισε η μάχη μεταξύ των Hamilton και Webber η οποία μάλιστα ήταν πάρα πολύ καλή! Πάντως, σήμερα αποδείχθηκε γιατί η Ferrari χρειάζεται team orders. Άφησαν τους οδηγούς τους να παλέψουν και αυτό πιθανότατα να κόστισε στον Alonso την 2η θέση. Αφού μπήκε στα pit o Massa, ο Alonso έδειξε πόση ταχύτητα είχε το μονοθέσιο και κρίμα που αυτό δεν απεικονίστηκε στο αποτέλεσμα. Κατά τ' άλλα, ο Vettel κλασσικά στον κόσμο του, ο Hamilton άριστος και πολύ καλοί οι υπόλοιποι. Επίσης πολύ καλός αγώνας για τις STR και ειδικά τον Alguersuari. Δυστυχώς ο Senna είχε άλλον ένα κακό αγώνα κάτι που με στεναχώρησε.
Συγχαρητήρια στη Red Bull για το πρωτάθλημα! Να δούμε τώρα πώς θα είναι η Ινδία...
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Λίγο βαρετός αγώνας. Είχε ενδιαφέρον μόνο από τότε που άρχισε η μάχη μεταξύ των Hamilton και Webber η οποία μάλιστα ήταν πάρα πολύ καλή! Πάντως, σήμερα αποδείχθηκε γιατί η Ferrari χρειάζεται team orders. Άφησαν τους οδηγούς τους να παλέψουν και αυτό πιθανότατα να κόστισε στον Alonso την 2η θέση. Αφού μπήκε στα pit o Massa, ο Alonso έδειξε πόση ταχύτητα είχε το μονοθέσιο και κρίμα που αυτό δεν απεικονίστηκε στο αποτέλεσμα. Κατά τ' άλλα, ο Vettel κλασσικά στον κόσμο του, ο Hamilton άριστος και πολύ καλοί οι υπόλοιποι. Επίσης πολύ καλός αγώνας για τις STR και ειδικά τον Alguersuari. Δυστυχώς ο Senna είχε άλλον ένα κακό αγώνα κάτι που με στεναχώρησε.Συγχαρητήρια στη Red Bull για το πρωτάθλημα! Να δούμε τώρα πώς θα είναι η Ινδία...
Η Ferrari δε νοιάζεται ιδιαίτερα για την 2η θέση στο Οδηγών...
-
Να συμφωνήσω με το Νίκο ότι η μονομαχία των MW & LH δεν είχε παρατράγουδα. Αν και σήμερα είδαμε και εμβολισμούς μονοθεσίων.
Να προσθέσω και ένα σενάριο. Πώς θα μας φαινόταν αν ο Webber δεν σήκωνε να μένει πίσω από το Λούη και σε μια από τις παραλίγο επαφές τους, χειριζόταν το θέμα λίγο πιο λοκατζίδικα και κατέστρεφε τον αγώνα και για τους δυο;
Και ακόμα περισσότερο μετά που θα τον έβριζαν και οι χελώνες στην Κορέα, αυτός να αναρωτιέται 'Why don't they let me race?'Αυτά για λίγο προς γνώση και συμμόρφωση.
Κατά τ' άλλα ευτυχώς έχουμε κάποιες καλές μάχες στους τελευταίους αγώνες και παίρνει αρκετά καλή γεύση η σούπα.
Αφού μπήκε στα pit o Massa
Κάθε φορά που έμπαινε σήμερα στα pits o Massa τον περίμενε μια έκπληξη. Στο πρώτο του φάγαν 3' και στο δεύτερο κάτι λιγότερο.
Πέρα από αυτό θεωρώ ότι το χει παρατήσει αν και σήμερα πήγε αρκετά καλά.
Για τη Ferrari εδώ και κάτι αγώνες έχει τελειώσει το καλαμπούρι για φέτος. Για να ελπίζει σε νίκη ο Alonso θα πρέπει να γίνει κάποια χοντρή καραμπόλα μπροστά.
Υπομονή για το 2012. -
Κάτι μου λέει ότι και το 2012 δε θα είναι και πολύ διαφορετικά τα πράγματα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Κάτι μου λέει ότι και το 2012 δε θα είναι και πολύ διαφορετικά τα πράγματα.Eγώ προβλέπω να έχουμε μάχη ρεντ μπουλ ΜακΛάρεν και τις φεράρι Μερσέντες και ρενό να παλεύουν για τα ψίχουλα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Λίγο βαρετός αγώνας. Είχε ενδιαφέρον μόνο από τότε που άρχισε η μάχη μεταξύ των Hamilton και Webber η οποία μάλιστα ήταν πάρα πολύ καλή! Πάντως, σήμερα αποδείχθηκε γιατί η Ferrari χρειάζεται team orders. Άφησαν τους οδηγούς τους να παλέψουν και αυτό πιθανότατα να κόστισε στον Alonso την 2η θέση. Αφού μπήκε στα pit o Massa, ο Alonso έδειξε πόση ταχύτητα είχε το μονοθέσιο και κρίμα που αυτό δεν απεικονίστηκε στο αποτέλεσμα. Κατά τ' άλλα, ο Vettel κλασσικά στον κόσμο του, ο Hamilton άριστος και πολύ καλοί οι υπόλοιποι. Επίσης πολύ καλός αγώνας για τις STR και ειδικά τον Alguersuari. Δυστυχώς ο Senna είχε άλλον ένα κακό αγώνα κάτι που με στεναχώρησε.
Συγχαρητήρια στη Red Bull για το πρωτάθλημα! Να δούμε τώρα πώς θα είναι η Ινδία...
Δεν ξέρω για τι νοιάζεται η Ferrari αλλά εγώ σαν οπαδός της ομάδας θέλω να την βλέπω να φέρνει το αποτέλεσμα που μπορεί. Ο Alonso σύμφωνα με τον ρυθμό του στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα μπορούσε να πάρει τη 2η θέση.
-
Ωραιος αγωνας απο τον Φετελ, μικρογραφια ολου του πρωταθληματος.
Και πισω καλες μαχες, 4 πιλοτοι κοντα μεταξυ τους, αν και θα μπορουσαμε να δουμε κι αλλες μαχες.
Στη θεση του Γουεμπερ σημερα θα ειχα πολλες αποριες για τη στρατηγικη...
Οι ΜακΛαρεν παντως ειχαν(;) λεει καποιο (απροσδιοριστο) προβλημα:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/95466ΥΓ: Συγχαρητηρια στον Μπρουνο (γιατι το Σενα σιγουρα δεν του ταιριαζει) για το οτι καταφερε για τριτο συνεχομενο αγωνα να κρατηθει μπροστα απο τον Κοβαλαϊνεν και την ιστορικη Λοτους...
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Δεν ξέρω για τι νοιάζεται η Ferrari αλλά εγώ σαν οπαδός της ομάδας θέλω να την βλέπω να φέρνει το αποτέλεσμα που μπορεί. Ο Alonso σύμφωνα με τον ρυθμό του στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα μπορούσε να πάρει τη 2η θέση.
Χλωμό Βασίλη μου. Ούτε ο ίδιος δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να πάρει σήμερα 4η, πόσο μάλλον 2η! Όσο για την βαθμολογία... και εκέι δύσκολο να περάσει τον Μπάτον.
-
Χλωμό με βάση τι; Την στιγμή που ξεμπέρδεψε από τον Massa ήταν περίπου 0.5 ταχύτερος από τους μπροστά χωρίς να είχε κάνει pit stop. Ο ρυθμός υπήρχε. Με βάση αυτόν τον ρυθμό μιλάω εγώ. Τέλος πάντων, δεν έχει νόημα πια αυτό.
-
...σίγουρα δεν μπορεί να είναι τυχαίο που ο Webber δεν κατάφερε να περάσει τον Hamilton και που ο Massa και πάλι στο φινάλε δεν μπορούσε ν' ακολουθήσει τους άλλους 4+1 μπροστά. Και σίγουρα δεν είναι τυχαίο που αυτοί οι 4 (μόνο) μπροστά έχουν από ένα έως δύο πρωταθλήματα έκαστος.
Μπορεί όλα να φαίνονται παιχνίδια της τύχης και...300 ρημαδομέτρα (λέγε με Glock). Ή μια γλύστρα πέρσι κι ένας βγαλμένος ώμος. Αλλά οι Massa και Webber αυτή τη στιγμή συμπεριφέρονται σαν πολύ δευτεράντζες. Άρα, ή δίκαια δεν έγιναν πρωταθλητές, ή αυτό το οριακό τους κατέστρεψε (?) τόσο την ψυχολογία. (Φθηνές δικαιολογίες)
Φοβερός ο Vettel, φοβερός ο Hamilton (έτσι θέλω να τον βλέπω και όχι όπως θέλουν τα μπιμπισιά), πολύ καλός κι ο Button κι ο Alonso. Petrov -> Takuma Spirit (ή Takagi αν θέλετε!)
-
Συγχαρητηρια και σημερα για το πρωταθλημα μαστορατζας που πηρε το αναψυκτικο, θα εχουν κατι να λενε οι μουτζουρηδες στα γεραματα τους. Κατα τα αλλα η Πιρελλι κατι πηγε να διορθωσει μεσα στη χρονια και το πηγε λάθος. Τα κίτρινα όχι μονο δεν εδειχναν αργότερα αρα 15 ζόρικοι γύροι απο τον Αλόνσο με αδειο αμαξι τα τελειωσαν. Τελικά ποια ηταν η διαφορά τους απο τα κόκκινα;
-
Το πρόβλημα με τα Pirelli είναι ότι τα κίτρινα είναι πολύ καλύτερα από όλα τα άλλα και τα κίτρινα υπάρχουν σε κάθε αγώνα.
Οι σούπερ τσίχλες είναι για πολύ λίγους γύρους και σε τελική ανάλυση δεν συμφέρουν. Τα μεσαία και σκληρά είναι πολύ αργά και κανείς δεν τα θέλει για πολλούς γύρους. Οπότε καταλλήγουμε στο να χρησιμοποιούν όλοι τα κίτρινα και να μην υπάρχει διαφοροποίηση στρατηγικής.
2011 Korean Grand Prix