-
Με αναβάθμιση του δίσκου σε ssd ,μνήμη , και 7 θα πετάει μετά !!
-
α) Την μπαταρία δεν την χρειάζονται όλοι
β) Όσο σφαίρα και να πάει αν ζεσταίνεται πολύ και δεν αντιμετωπίζεται θέλει αλλαγή γι'αυτό είπα να ξεκινήσει από εκεί. -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
http://www.you.gr/proionta/pc-parts/exartimata-desktop-pc-anavathmisis/kartes-grafikon/vga-ati-gb-r9-280x-3gb-gddr5-384bitΝα την τσομπίσω?
Touchdown! Δεν απαντησε κανεις και θυμομανε τα σοφα λογια του Κιουση περι εγγυησης και την πηρα. Για να δουμε...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
-
Touchdown! Δεν απαντησε κανεις και θυμομανε τα σοφα λογια του Κιουση περι εγγυησης και την πηρα. Για να δουμε...Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Τι να δεις ρε φίλε ? Εδώ με την 270Χ (σε i5) και παίζω τα πάντα όλα FHD με High/Ultra detail και δεν κολλάει πουθενά...για 4Κ κρατάω μια πισινή, πάντως ακόμα και εκεί η 270Χ δείχνει να μπορεί να βγάλει 30+ fps εύκολα...άρα με την 280Χ είσαι κομπλέ εύκολα...
-
Τώρα το θέμα είναι άλλο. Τι κάνουμε με χειριστήρια. Ιδανικά θέλω να πάρω ένα για PS4 ώστε να υπάρχει για όταν πάρω και την κονσόλα και να το κάνω να παίξει στο PC. Και να πάρω και ένα ακόμα φθηνιάρικο ενσύρματο τύπου turbo x για να κάνα διπλό που και που.
-
turbox του 10ευρου + x360ce = χειριστηριο ps4
αν παρεις τετοια πες μου να σου γραψω οδηγιες πως θα το δουλεψεις
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
turbox του 10ευρου + x360ce = χειριστηριο ps4αν παρεις τετοια πες μου να σου γραψω οδηγιες πως θα το δουλεψεις
Λέω να πάρω αυτό μαζί με ένα Fifa 2014 αλλά έφαγα άλλη φλασιά τώρα. Δεν έχω DVD Drive πλέον στο PC. Ψάχνω τώρα στο site της EA τι παίζει για downloading.
-
Λογικα με το wired που εχω εγω θα ειναι ιδιο στη ρυθμιση με το x360ce. Αλλα σε wireless δεν θα επαιρνα turboχ. Κι αν εχει 1sec καθυστερηση?
Παντως να ξερεις, χωρις emulator δεν μπορεις να παιξεις τπτ, τα win δεν το βλεπουν σωστα οσο και να προσπαθεις.
-
Αυτό το emulator το χω ξαναδει να αναφέρεται αλλά αναθεμά με κι αν ξέρω τι είναι!
-
Ερώτηση για linuxάδες: επειδή θέλω να στήσω από την αρχή ένα video/media/camera/dlna server, σκοπεύω να στήσω Ubuntu σε ένα παλιό Athlon 2200 που έχω. Ερώτηση: αν και εφόσον κάποιος έχει δοκιμάσει και ξέρει, ποιο dlna σας έχει δουλέψει καλύτερα ? Ακούω για το minidlna, αλλά από την άλλη υπάρχει π.χ. και το Vuze που δουλεύει επίσης πολύ καλά και ως dlna server. Καμιά άλλη ιδέα ή πρόταση ?
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
...................................
...................
...................
Eυχαριστώ για τις απαντήσεις. Δηλαδή πάω για SSD, μνήμη, μπαταρία και win7. Μια σούμα στο περίπου, πόσο θα πάει το μαλλί;
-
Dodger ακου ΜΟΝΟΝ εμενα:
για 7αρια δεν συζηταω καν .Α και που σαι, μην μαθω οτι εβαλες 32bitα.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ο φορητος πρεπει να σηκωνεται με το ενα χερι, στα δαχτυλα, απο την μια γωνια πιανοντας.... οτιδηποτε αλλο, δεν ειναι φορητο.
Sent from xperia z using smoke signals
-
κι αυτό σηκώνεται με το ένα χέρι
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Dodger ακου ΜΟΝΟΝ εμενα:για 7αρια δεν συζηταω καν .Α και που σαι, μην μαθω οτι εβαλες 32bitα.
Αν σε ακούσει βρε δεν θα κάνει δουλειά με τις μνήμες που του λες του ανθρώπου
Ο δίσκος είναι πολύ καλή επιλογή
Ο εξωτερικός περιττός. Αγοράζει αυτό και κάνει τον παλιό εξωτερικό αν θέλει πιο πολύ χώρο
Μπαταρία επίσης όπως είπα πολλούς δεν τους ενδιαφέρει.
Μνήμες δίαλεξε ο υπολογιστής σου παίρνει 667MHZ οπότε τσάμπα λεφτά οι πιο ακριβές 800Mhz
Ξαναλέω τσέκαρε πρώτα ότι μπορείς να λύσεις το πρόβλημα της υπερθέρμανσης πριν αγοράσεις οτιδήποτε.
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
...Ξαναλέω τσέκαρε πρώτα ότι μπορείς να λύσεις το πρόβλημα της υπερθέρμανσης πριν αγοράσεις οτιδήποτε.Αυτό λύνεται εύκολα με φύσημα, καθάρισμα, πάστα, καινούριο ανεμιστηράκι ή με μια βάση ψύξης (ή και συνδυασμό όλων/κάποιων εξ'αυτών). Αλλά π.χ. καινούρια μπαταρία θες οπωσδήποτε αν θες να το δουλεύεις ως φορητό, και η αλλαγή σε Windows7 είναι επιτακτική...
-
Το δα οτι παιρνει μνημες στην διαολοσυχνοτητα αλλα νομιζα οτι σηκωνε και λιγο παραπανω η μητρικη του. Μλκια μου.
Εννοειται οτι κοιταει στις 667αρες.Δισκο του τον προτεινα πιο πολυ για το vfm της συγκεκριμενης προσφορας καθως και την usb 3.0 θυρα (θα του μεινει σε τυχον μελλοντικη αλλαγη λαπτοπ).
Μπαταρια καλο ειναι να εχει για το portability του πραγματος. -
Να την τσομπίσω?
Touchdown! Δεν απαντησε κανεις και θυμομανε τα σοφα λογια του Κιουση περι εγγυησης και την πηρα. Για να δουμε...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
καλά είσαι, θα δεις ότι αυτή θα είναι και ήσυχη με το windforce
-
Τώρα το θέμα είναι άλλο. Τι κάνουμε με χειριστήρια. Ιδανικά θέλω να πάρω ένα για PS4 ώστε να υπάρχει για όταν πάρω και την κονσόλα και να το κάνω να παίξει στο PC. Και να πάρω και ένα ακόμα φθηνιάρικο ενσύρματο τύπου turbo x για να κάνα διπλό που και που.λοιπόν συνέχισε να ακούς την υπερμέγιστη σοφία μου και μην κοιτάξεις ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ από αυτό που θα σου πω
αν θες τη καλύτερη δυνατή συμβατότητα με τα πάντα **μόνο **χειριστήριο 360αν θες και επιπλέον χειριστήρια την επόμενη φορά μην πάρεις με τον δέκτη για pc, παίρνε σκέτα ασύρματα xbox
για αρχή όμως τσιμπάς αυτό (σε μαύρο εννοείται, για να βλέπεται)
http://www.skroutz.gr/s/310347/Microsof ... ndows.html
είναι σκυλιά και δε χαλάνε ποτέ, έχουν φοβερή λήψη, πολύ καλή αυτονομία (πάρε και επαναφορτιζόμενες ΑΑ) και πάνω από όλα δουλεύουν άψογα με όλα τα συγχρονα παιχνίδια
ΥΓ χειριστήριο playstation απλά ξέχνα το, εκτός και αν έχεις ώρα για χάσιμο..
αν πάρεις οτιδήποτε άλλο μπορεί να έχεις διάφορα, αυτό είναι η δοκιμασμένη λύση εδώ και χρόνια
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
...Ξαναλέω τσέκαρε πρώτα ότι μπορείς να λύσεις το πρόβλημα της υπερθέρμανσης πριν αγοράσεις οτιδήποτε.
Αυτό λύνεται εύκολα με φύσημα, καθάρισμα, πάστα, καινούριο ανεμιστηράκι ή με μια βάση ψύξης (ή και συνδυασμό όλων/κάποιων εξ'αυτών)
Μην είσαι απόλυτος. Παθών από -ποτέ ξανά - qosmio
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]