-
Εμένα επειδή τον αφήνω και κατεβάζει όλη μέρα σχεδόν σε δωμάτιο μη κλιματιζόμενο(τις περισσότερες ώρες της μέρας που λείπω) έφτασε να δουλεύει και στους 45 βαθμούς όταν είχε καύσωνα έξω!Είναι ένας 750αρης wd black edition sata2!
Το χειμώνα δουλεύει το πολύ στους 35 φυσικά κατεβάζοντας τουλάχιστον 15 ώρες της ημέρας!!!Όσο και να φαίνεται περίεργο δεν μου έχει αστοχήσει ποτέ κανένας σκληρός και το συγκεκριμένο πράγμα το κάνω σε όλους τους σκληρούς που είχα από τα χρόνια του adsl και έπειτα!Όλοι wd! -
εμενα μου πεθανε και 2ος σκληρος στο λαπτοπ (και ηταν wd) γιατι ηταν μονιμα πανω απο 50 και φλερταρε πολυ συχνα με τους 60
τωρα που εχω βαλει βαση με ανεμιστηρια, ακομα και χωρις a/c παιζει στους 42 και με a/c πεφτει στους 34
πιστευω οτι τωρα θα αντεξειστο desktop με τοσα φουρφουρια αντε να παει 38 με πολλη ζεστη , συνηθως παιζει 28-32
-
έχει σημασία η θερμοκρασία του χώρου...
ο υπολογιστής δούλευε σε δωμάτιο-δώμα που η εσωτερική θερμοκρασία ήταν 37-38!!! Αυτά έχουν τα...ρετιρε!
Με τόσους ανεμιστήρες που έχει το κουτί και την noctua d-14 θεωρώ επιτυχία που δούλευε μόνο στους 45! -
γατακια -
Όχι ρε πστη μου, αρχίσαμε πάλι με τις θερμοκρασίες
Ε,ρε ψορσαιρ που σας χρειάζεται
-
καλα δε ξαναποσταρω, απλα του ριχνω του cabala στα σημεια
edit (θα το βαλω σε λινκ , δε κρατηθηκα )
http://i1098.photobucket.com/albums/g37 ... empsss.png
-
http://www.youtube.com/watch?v=obD3AjDI ... re=related
αυτό είναι το κουτάκι μου κιούση...4 ετών πλέον!!!! Με την d-14 μέσα πλέον και όλους τους ανεμιστήρες αλλαγμένους πλην τον μεγάλο στα πλάγια noctua για να μην έχω βαβούρα που με τσατίζει... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καλα δε ξαναποσταρω, απλα του ριχνω του cabala στα σημειαedit (θα το βαλω σε λινκ , δε κρατηθηκα )
http://i1098.photobucket.com/albums/g37 ... empsss.png
βαλε αφου εχεις παιξει παιχνιδια αλλιως δεν
-
Σου λέω χωρίς να βάλω..
+10 ολοι οι πυρηνες της cpu , στους 76 max η gpu αυτό -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Σου λέω χωρίς να βάλω..
+10 ολοι οι πυρηνες της cpu , στους 76 max η gpu αυτόεμ τι να πεις και εσυ
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=obD3AjDI_-E&feature=related
αυτό είναι το κουτάκι μου κιούση...4 ετών πλέον!!!! Με την d-14 μέσα πλέον και όλους τους ανεμιστήρες αλλαγμένους πλην τον μεγάλο στα πλάγια noctua για να μην έχω βαβούρα που με τσατίζει...Ωραίο είναι , εμένα μου αρέσουν και κάποια corsair , αλλά είναι πολύ τσιμπημένα
Τα coolermaster πάντως τα προτιμώ γενικά σαν λύση γιατί έχουν καλές τιμές για όλα τα γουστα , όμως πάσχουν σε κάποια ζητήματα και μου τη σπάνε
Σου λέω χωρίς να βάλω..
+10 ολοι οι πυρηνες της cpu , στους 76 max η gpu αυτόεμ τι να πεις και εσυ
Θες να μου θυμίσεις σε τι συχνότητα τρέχεις?
-
885 1204 core mem
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Εμένα επειδή τον αφήνω και κατεβάζει όλη μέρα σχεδόν σε δωμάτιο μη κλιματιζόμενο(τις περισσότερες ώρες της μέρας που λείπω) έφτασε να δουλεύει και στους 45 βαθμούς όταν είχε καύσωνα έξω!Είναι ένας 750αρης wd black edition sata2!
Το χειμώνα δουλεύει το πολύ στους 35 φυσικά κατεβάζοντας τουλάχιστον 15 ώρες της ημέρας!!!Όσο και να φαίνεται περίεργο δεν μου έχει αστοχήσει ποτέ κανένας σκληρός και το συγκεκριμένο πράγμα το κάνω σε όλους τους σκληρούς που είχα από τα χρόνια του adsl και έπειτα!Όλοι wd!Το αυτό.....δεν είχα ποτέ άλλο δίσκο εκτός από WD και κανένας δεν έπαθε τίποτα ποτέ, ακόμα κι όταν το PC λειτουργούσε 24/7 καλοκαίρι-χειμώνα.
Βέβαια στην δουλειά σε ολοκαίνουρια DELL λαπτοπς (τα δώσαμε τον Γενάρη) έχουν σκάσει ήδη 5 δίσκοι WD 7200rpm, αλλά είναι κοντά στο 2,5% αστοχία και τους χειρίζονται ταλιμπάν οπότε μάλλον είναι τέρατα αξιοπιστίας
-
τουλάχιστον είχες να κάνεις με εταιρεία που λένε ότι έχει καλό after sales...τώρα στους ταλιμπάν χρήστες και τανκ να δώσεις μπορούν να στο χαλάσουν....όταν δεν τα σέβεσαι στοιχειωδώς αναπόφευκτη η φθορά!
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Όχι ρε πστη μου, αρχίσαμε πάλι με τις θερμοκρασίεςΕ,ρε ψορσαιρ που σας χρειάζεται
Αστους μωρε dog... παιδιά ειναι ακόμα, παίζουν... Παλιά μετρούσαμε τα πουλιά μας τώρα η νεολαία μετρά τις θερμοκρασίες της. Σημεία των καιρων. Σε 10 χρόνια απο τώρα θα θυμουνται και θα λένε 'θυμασαι που μετρουσαμε τις θερμοκρασίες? Τι μλκιες κάναμε... μας την ελεγε και ο μπαρμπαCorses'
Τεσπα.... 67C λεει ο φορητος μου ΦΑΚ ΙΖ ΝΟΤ ΓΚΙΒΕΝ
-
DA FAQUE IS THIS SHIT?
These are MY lines mathafaka.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
DA FAQUE IS THIS SHIT?These are MY lines mathafaka.
Sensei Lappas, I am asking for ur forgiveness...
I will chop off a finger as a sign of repetance: -
Ε τι να σου πω...
Τρώω και δαμάσκηνα... -
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ε τι να σου πω...
Τρώω και δαμάσκηνα...Τρως δαμάσκηνα* και σε πείραξε ενα κομμένο δαχτυλο? Seriously???
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ε τι να σου πω...
Τρώω και δαμάσκηνα...Έχει να γίνει στο WC... πόλεμος...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]