-
ναι ισως, εγω τα τσεκαρω στα προχειρα με fraps ολα αυτα που δε σου δειχνει τις στιγμιαιες πτωσεις στα 10αρια , αμα σου δειξει 10 εχεις σοβαρο προβλημα
εκει πρεπει να τρεξεις ενα benchmark για να δεις min και max , αλλα σιγουρα αν ξεκινας απο 60 ειναι μαλλον απιθανο να πεσεις σε επικινδυνες ζωνες
στα fps παντως οι αναγκες για frames ειναι πολυ πιο μεγαλες και οσο λιγοτερο τρισδιαστατο ειναι το παιχνιδι και η καμερα τοσο πεφτουν, δηλαδη στο starcraft εγω προσωπικα ειτε 30 ειναι ειτε 60 ειτε 2000 μου φαινεται το ιδιο
-
τα 30-40 ειναι το min playable σε οτι και να παιξεις τοσο βλεπει και το ματι σου
τωρα στα fps για τα κουλαδια το οτι ειναι στα 30 ειναι μονο μια δικαιολογια για την αποτυχια τους ακομη και εκει -
Καλά τα λέτε όμως απορώ που διαφωνούμε στην πρόταση μου για την διαχείριση των 600€ στην περίπτωση του φίλου μας.
Για μένα όταν αναβαθμίζεις πρέπει να παίρνεις κάτι που δεν θα είναι το ...ταβάνι της τεχνολογίας την εν λόγω στιγμή αλλά η μεσαία λύση που θα σου προσφέρει τα περισσότερα για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα με το λιγότερο δυνατό κόστος. Υπό αυτό το πρίσμα διαφώνησα με μια επιλογή μεσαίας κάρτας προηγούμενης γενιάς και πρότεινα την επιλογή μιας μεσαίας νεώτερης. Άλλωστε με όσα του πρότεινα θα έχει έναν ικανό συνδυασμό για τα επόμενα 2 χρόνια να παίξει τα παιχνίδια που επιθυμεί σε καλό επίπεδο.
Η 6850 λοιπόν είναι παραχώρηση όταν μιλάμε για gaming pc 2012...σε κάθε άλλη περίπτωση είναι καλή επιλογή και δεν θα έχει πρόβλημα ο κάτοχος της! ( Ελπίζω να έχουν βελτιώσει τους ηλίθιους drivers που μας ταλαιπωρούν τόσο στην 4870...) -
υπαρχει παιχνιδι τωρα που να ζοριζει την 69χχ η τις 7χχχ ?(εκτως απο τις nvidia βλακειες που ετσι και αλλιως ζοριζουν ακομη και τις nvidia)
ακομη και το crysis 2 χτυπησε ταβανι με τις 7χχχ(προσφατο pcmaster) το μονο καλο στην υποθεση ειναι οτι η 7770 πηρε την θεση της 69χχ και της 68χχ και θα δουμε ακομη χαμηλοτερες τιμες -
το crysis 2 , δεν ειναι βαρυ παιχνιδι παιζει αερα με πολυ χαζες καρτες
το πρωτο εχει σαφως καλυτερα γραφικαbtw , το επαιζα χθες 3d σε μια τηλεοραση φιλου και ηταν
θελω 3d τηλεοραση
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
( Ελπίζω να έχουν βελτιώσει τους ηλίθιους drivers που μας ταλαιπωρούν τόσο στην 4870...)οι drivers της amd ειναι μεγαλη ιστορια, καθε φορα που βγαινει καινουρια γενια πρεπει να περιμενεις να ωριμασουν οι drivers της ευτυχως με την 6950 το ξεπερασα αυτο το σταδιο
-
όπου να ναι θα πάρω τον αντικαταστάτη της 4870...θα έπαιρνα την 7870 με κλειστά μάτια αν δεν φοβόμουν τους drivers της ατι...να δω και την nvidia 660ti και αποφασίζω τότε.
-
περιμένω απάντηση στο προηγούμενο ερώτημά μου
-
...και αυτή ήταν η τελευταία φορά που μπήκε αντιγραφο-μελανάκι σε εκτυπωτή μου. Ούτε ο ακριβός (πανάθεμά τον) HP c6380 τα δέχτηκε ούτε ο φτηνός 1050. Και οι δύο δεν μπορούν να τυπώσουν κείμενο πλέον, το μαύρο γίνεται κάτι σαν πολύ ανοιχτό γκρι και σε λωρίδες τελείως άσπρο.
Πλέον οι περισσότερες σελίδες που έχουν τυπωθεί είναι σελίδες καθαρισμού και διαγνωστικές, οπότε θα επιστρέψω στο κλασσικό μελανάκι.
-
όπου να ναι θα πάρω τον αντικαταστάτη της 4870...θα έπαιρνα την 7870 με κλειστά μάτια αν δεν φοβόμουν τους drivers της ατι...να δω και την nvidia 660ti και αποφασίζω τότε.Μη φοβάσαι, ότι θέματα και να έχει (αν έχει ) θα διορθωθούν , ειδικά μια τόσο σημαντική κάρτα δε θα την αφήσουν έτσι
Εγώ το μόνο θέμα που είχα ήταν ότι δεν είχα τις επιδόσεις που έπρεπε να έχω σε σχέση με τις 58xx ,των οποίων οι drivers είχαν πλέον ωριμάσει , αλλά όπως είναι φυσικό το θέμα ξεπεράστηκε
Ουσιαστικό πρόβλημα σε παιχνίδι δεν είχα πότε με εξαίρεσή μόνο ένα του οποίου το θέμα διόρθωσαν αρκετά αργότερα αφού το τερμάτισα , αλλά ήταν μόνο ένα
Κατά τα αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγορά μου και δε θα δίσταζα να ψωνισω παλιωνω από αυτούς
ΥΓ AMD , δεν υπάρχει Αti πλέον , επίσης η nvidia δεν είναι απαραίτητα εγγύηση , έχει κάνει και αυτή τις μαλακίες της
ΥΓ2 το υπόλοιπο σύστημα από τι αποτελείται ? Ρωτάω γιατί η 4870 είναι αρκετά παλιά
Κι εγώ βέβαια όταν πρωτοεστησα το τότε νέο σύστημά μου κράτησα τη 4890 για οικονομία , αλλά σύντομα άρχισε να μην τη παλεύει και πουλήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες -
Yπάρχει κάποιος πάμφθηνος εκτυπωτής, ο οποίος να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση ανάγκης (πχ εκτύπωση boarding pass) 5-6 φορές το χρόνο?
Προφανώς κλασσικοί inkjet αποκλείονται επειδή τα μελάνια τους θα ξεραίνοται -
Πάρε τον πιο φτηνό laser που θα βρεις.
Λχ.: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0054QK7UI/ref=nosim
Έχω πετύχει ακόμα φτηνότερους, έως και £35!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Yπάρχει κάποιος πάμφθηνος εκτυπωτής, ο οποίος να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση ανάγκης (πχ εκτύπωση boarding pass) 5-6 φορές το χρόνο?
Προφανώς κλασσικοί inkjet αποκλείονται επειδή τα μελάνια τους θα ξεραίνοταιΡε ντριφτη δεν χρειάζεται να τις τυπωνεις πια, σκαναρουν κατευθείαν απο iPhone και αλλα smart phones.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
όπου να ναι θα πάρω τον αντικαταστάτη της 4870...θα έπαιρνα την 7870 με κλειστά μάτια αν δεν φοβόμουν τους drivers της ατι...να δω και την nvidia 660ti και αποφασίζω τότε.
Μη φοβάσαι, ότι θέματα και να έχει (αν έχει ) θα διορθωθούν , ειδικά μια τόσο σημαντική κάρτα δε θα την αφήσουν έτσι
Εγώ το μόνο θέμα που είχα ήταν ότι δεν είχα τις επιδόσεις που έπρεπε να έχω σε σχέση με τις 58xx ,των οποίων οι drivers είχαν πλέον ωριμάσει , αλλά όπως είναι φυσικό το θέμα ξεπεράστηκε
Ουσιαστικό πρόβλημα σε παιχνίδι δεν είχα πότε με εξαίρεσή μόνο ένα του οποίου το θέμα διόρθωσαν αρκετά αργότερα αφού το τερμάτισα , αλλά ήταν μόνο ένα
Κατά τα αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγορά μου και δε θα δίσταζα να ψωνισω παλιωνω από αυτούς
ΥΓ AMD , δεν υπάρχει Αti πλέον , επίσης η nvidia δεν είναι απαραίτητα εγγύηση , έχει κάνει και αυτή τις μαλακίες της
ΥΓ2 το υπόλοιπο σύστημα από τι αποτελείται ? Ρωτάω γιατί η 4870 είναι αρκετά παλιά
Κι εγώ βέβαια όταν πρωτοεστησα το τότε νέο σύστημά μου κράτησα τη 4890 για οικονομία , αλλά σύντομα άρχισε να μην τη παλεύει και πουλήθηκε με συνοπτικές διαδικασίεςTo μηχάνημα είναι ισχυρό και πολύ πρόσφατα αναβαθμισμένο:
m/b: gigabyte ga-990fxa-ud3 (νέο)
cpu: phenom ii 975 (νέο) + noctua d14 cpu cooler (νέο)
memory: corsair 8gb (νέο)
gpu: 4870 1gb (παλαιό)
hd: sata 2 wd 75gb black edition (παλαιο)
psu: therlmatake 850w (παλαιό)
case: therlmatake vh8000 armour+ mx (παλαιό απλά πρόσθεσα ένα νέο noctua 12cm ανεμιστηράκι)όπως βλέπεις το μηχάνημα είναι μια χαρά και ουσιαστικά θέλει 2 πράγματα να βελτιωθούν...μία νέα κάρτα γραφικών επιπέδου 7870,7950, 660τι όταν έρθει και έναν ssd 120gb+ για καλύτερες ταχύτητες.
Θεωρώ ότι θα με υπηρετήσει άνετα μια τριετία, μην γράψω παραπάνω. -
Φίλος ψάχνει tower για all around χρήση αλλά και για να παίζει παιχνίδια ο γιος του. Το tower θα συνδεθεί με τηλεόραση. Επειδή δεν έχω ιδέα τι παίζει στην αγορά και πώς μπορώ να συνθέσω ένα καλό μηχάνημα χρησιμοποιώντας επιμέρους κομμάτια, μπορεί κάποιος να κάνει πρόταση στα 700 ευρώ περίπου; Τα συστήματα θα πρέπει να αγοραστούν από το Πλαίσιο, ώστε να γίνει εκεί και το μοντάρισμα και να υπάρχει και η ευκολία service σε περίπτωση που χαλάσει κάτι.
-
πρωτον το πλαισιο δινει πολυ λιγοτερη εγγυηση απο οτι τα κομματια ξεχωριστα αλλα εκτως τον αλλον ειναι και πανακριβα
βεβαια εγω κανω τα στραβα ματια και προτινω τα πιο φτηνα (αλλα καλα)
παντα υποθετοντας οτι εχει lcd τηλεοραση με hdmi επανω(χωρις επιπλεον οθονη..)
http://www.skroutz.gr/s/257990/NOX-Live ... nox+live+2 (Κουταρα απο τις λιγες)
http://www.skroutz.gr/s/313483/MSI-H67M ... +H67MA-E45
http://www.skroutz.gr/s/319385/Intel-Core-i3-2120.html
http://www.skroutz.gr/s/435212/Sapphire ... GDDR5.html
http://www.skroutz.gr/s/292414/Corsair- ... 0-MHz.html
http://www.skroutz.gr/s/315344/Logitech ... -Z506.htmlδισκοι και ασυρματα keyb mouse ειναι ενα θεμα καθοτι ειναι πανακριβοι ακομη
-
To μηχάνημα είναι ισχυρό και πολύ πρόσφατα αναβαθμισμένο:
m/b: gigabyte ga-990fxa-ud3 (νέο)
cpu: phenom ii 975 (νέο) + noctua d14 cpu cooler (νέο)
memory: corsair 8gb (νέο)
gpu: 4870 1gb (παλαιό)
hd: sata 2 wd 75gb black edition (παλαιο)
psu: therlmatake 850w (παλαιό)
case: therlmatake vh8000 armour+ mx (παλαιό απλά πρόσθεσα ένα νέο noctua 12cm ανεμιστηράκι)όπως βλέπεις το μηχάνημα είναι μια χαρά και ουσιαστικά θέλει 2 πράγματα να βελτιωθούν...μία νέα κάρτα γραφικών επιπέδου 7870,7950, 660τι όταν έρθει και έναν ssd 120gb+ για καλύτερες ταχύτητες.
Θεωρώ ότι θα με υπηρετήσει άνετα μια τριετία, μην γράψω παραπάνω.ναι ρε συ ανετα παραπανω, απλα εκανες περιπου οτι εκανα κι εγω , αναβαθμισες κομματι κομματι
εγω πηρα αρχικα psu ,i5 , ram , cooler , hdd (αυτα τα αγοραζα επι 2 μηνες κομματι κομματι οποτε ειχα λεφτα και τα ειχα να καθονται μεχρι να εχω ολο το πακετο ), μετα μου ειχε κανει δωρο η γυναικα το 23αρι μονιτορ, μετα αγορασα την 6950 και ξεφορτωθηκα τη 4890 και τελος πηρα και ενα haf 922 για να μην ειναι παλιατζουρα απ'εξωμονο ο ssd μου λειπει, κατα τα αλλα το συστημα μου πεταει και δε βρισκω λογο να το αλλαξω για καμια 2ετια ακομα
θα αλλαχτει βασικα οταν θα ειναι εφικτο και κυριως προσιτο να μπορω να παιζω σε αναλυση αρκετα μεγαλυτερη του full hd, γιατι αυτη τη στιγμη μια τετοια οθονη και οι αναλογες καρτες γραφικων που να μπορουν να υποστηριξουν την αναλυση κοστιζουν μυθικα ποσα
οσο μπορω να τα βγαζω περα αξιοπρεπως με το full hd καθομαι στα αυγα μου -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
πρωτον το πλαισιο δινει πολυ λιγοτερη εγγυηση απο οτι τα κομματια ξεχωριστα αλλα εκτως τον αλλον ειναι και πανακριβαη εγγυηση για καθε κομματι ισχυει ξεχωριστα, απλα στο πακετο εχεις και καλα (γιατι μετα τον πρωτο χρονο πληρωνεις εργατικα) 3ετια
αυτο συμφερει για ενα κομματι που εχει 2 χρονια εγγυση , να γινουν 3
ο σκληρος που εχει 5 συνεχιζει και εχει 5, δεν γινονται ξαφνικα 3
βεβαια εγω προτιμω να το στηνω μονος μου και να μη βαζουν χερι οι δολοφονοι στο μηχανημα μου
-
πρωτον το πλαισιο δινει πολυ λιγοτερη εγγυηση απο οτι τα κομματια ξεχωριστα αλλα εκτως τον αλλον ειναι και πανακριβα
η εγγυηση για καθε κομματι ισχυει ξεχωριστα, απλα στο πακετο εχεις και καλα (γιατι μετα τον πρωτο χρονο πληρωνεις εργατικα) 3ετια
αυτο συμφερει για ενα κομματι που εχει 2 χρονια εγγυση , να γινουν 3
ο σκληρος που εχει 5 συνεχιζει και εχει 5, δεν γινονται ξαφνικα 3
βεβαια εγω προτιμω να το στηνω μονος μου και να μη βαζουν χερι οι δολοφονοι στο μηχανημα μου
σωπα ρε ποτε το αλλαξαν?
-
ναι ρε συ ανετα παραπανω, απλα εκανες περιπου οτι εκανα κι εγω , αναβαθμισες κομματι κομματι
εγω πηρα αρχικα psu ,i5 , ram , cooler , hdd (αυτα τα αγοραζα επι 2 μηνες κομματι κομματι οποτε ειχα λεφτα και τα ειχα να καθονται μεχρι να εχω ολο το πακετο ), μετα μου ειχε κανει δωρο η γυναικα το 23αρι μονιτορ, μετα αγορασα την 6950 και ξεφορτωθηκα τη 4890 και τελος πηρα και ενα haf 922 για να μην ειναι παλιατζουρα απ'εξωμονο ο ssd μου λειπει, κατα τα αλλα το συστημα μου πεταει και δε βρισκω λογο να το αλλαξω για καμια 2ετια ακομα
θα αλλαχτει βασικα οταν θα ειναι εφικτο και κυριως προσιτο να μπορω να παιζω σε αναλυση αρκετα μεγαλυτερη του full hd, γιατι αυτη τη στιγμη μια τετοια οθονη και οι αναλογες καρτες γραφικων που να μπορουν να υποστηριξουν την αναλυση κοστιζουν μυθικα ποσα
οσο μπορω να τα βγαζω περα αξιοπρεπως με το full hd καθομαι στα αυγα μουεγώ δεν έχω μόνιτορ...το έχω συνδέσει μόνιμα σε μια 46άρα 3dtv...αυτός είναι και ο λόγος που θέλω καλή κάρτα γραφικών. Να χαίρομαι -τα όποια- παιχνίδια παίξω σε hd. Η γνώμη μου είναι να μην ρίξεις άλλα λεφτά για μεγαλύτερες αναλύσεις σε μόνιτορ λίγων ιντσων.
-
παλια το k point Ηταν τα παιχνιδια που ξεζουμουσαν τις καρτες
μετα το crysis οι καρτες ψαχνουν να βρουν την μεγαλυτερη αναλυση (τουλαχιστον 3 οθονες ) μπας και καταφερουν και τις ξεζουμισουν αλλιως ακομη και η 4χχχ στα 1080p παιζει τα παντα ανετα ακομη
αλλα απο την αλλη εχουν τοσες επιλογες για aa af που μετα τα 1080p δεν εχουν νοημα γιατι αμφιβαλλω αν το ματι θα καταφερει να δει τις διαφορες
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]