-
κρομ εναντίον μοτζίλα
προς τα πού κλεινει πλέον η πλάστιγγα;
εδώ και καιρό εχω το 1ο, να το γυρίσω στην αλεπουδίτσα;
-
όχι
-
όχι λες ε;
γιατί ομως; χωρίς κάποιο ιδιαιτερο λογο αρχισε λίγο να μου τη σπάει το κρομ... μην πω γενικότερα ο Γουγλης..
-
IE και chrome έχουν τις ιδιαιτερότητές τους, FF είναι πιο ευέλικτος (από πλευρας web development)
-
Έχω hosting σε server IIS. Το πρόβλημα μου είναι οτι δέν τρέχει αυτόματα το index.php. Έτσι αν πχ γράψω www.mydomain.com μου βγάζει 404 και για να δώ τη σελίδα πρέπει να δώσω www.mydomain.com/index.php
Προσωρινά έχω φτιάξει ένα index.html που κάνει redirect στο index.php αλλά θα ήθελα να το αποφύγω αυτό.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
κρομ εναντίον μοτζίλαπρος τα πού κλεινει πλέον η πλάστιγγα;
εδώ και καιρό εχω το 1ο, να το γυρίσω στην αλεπουδίτσα;
Όλως τυχαίως εχθές κοιτούσα το παρακάτω:
-
κι εσύ υπερ του κρομ δλδ;
-
Αν είσαι ευχαριστημένος δε βρίσκω το λόγο να το αλλάξεις. Εγω βέβαια με FF είμαι, έχω δοκιμάσει αρκετά και τον Chrome αλλά δεν είδα τρελές διαφορές. Χρησιμοποιώ τον FF για κάποια addons και για έναν dl manager.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
κι εσύ υπερ του κρομ δλδ;Αντίθετως, έχω σχεδόν σταματήσει να χρησιμοποιώ και το google ως μηχανή αναζήτησης (είναι πλέον τρίτο στις επιλογές μου).
Όσον αφορά τη google και τις υπηρεσίες της, χρησιμοποιώ τα gmail, google documents, youtube.Επιλέγω πρωτίστως Firefox κυρίως για τα plugins/addons (κάτι που δε βλέπω να αλλάζει) και δευτερευόντως Opera.
Ενοχλούμαι ιδιαίτερα από την πολιτική της Google σχετικά με την προώθηση του chrome (όπως με ενοχλεί οποιαδήποτε υπερβολική προωθητική ενέργεια).
Τα στατιστικά τα πέτυχα τυχαία και τα ανάρτησα γιατί τα θεώρησα επί του θέματος και ενδιαφέροντα.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
plugins/addonsπχ;
μηχανή αναζήτησης ποια;
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
plugins/addonsπχ;
Ad Block Plus
Ad Block Plus Element Hiding Helper
DownThemAll
FoxyProxy
Tab Mix Plus
Web Developer
WebMail NotifierΓια τα custom search shortcuts: Αν θέλω να ψάξω κάτι στη wikipedia γράφω στη μπάρα διευθύνσεων 'w Linux Distributions' και παίρνω το αποτέλεσμα, ή αν θέλω να ψάξω το imdb γράφω 'i Star Trek'... (αυτό βέβαια δε γίνεται μόνο του, το έχω ορίσει να γίνεται έτσι)...
μηχανή αναζήτησης ποια;
Bing & Yahoo με το twingine.com
-
ευχαριστώ!
θα επανέλθω με περισσότερες ερωτήσεις μολις εγκαταστήσω 1-2 πραγματάκια
-
τι σε ενοχλει στο google ως μηχανη αναζητησης?
adblock υπαρχει παντως και για τον chrome (και ειναι το μονο προσθετο που με ενδιαφερει να εχω και ειχα και στο ff)
-
στον ff θεωρώ ότι τα δίαφορα προσθετα τον κάνουν ποιο αργο.
Πολλά του προσθετα επηρεάζουν ακόμα και το buffering στα βίντεο και ιδιετερα του youtube.(καντε το test)
Πολλά απο τα πρόσθετα είναι χρήσιμα αλλά θεωρώ οτί πολύ απλά αν χρησιμοποιησεις έναν brownzer απλόποιημένο όπως το chrome δεν θα σου λειψουν ποτέ.(ψεματα το tab mix plus μου έλειψε αλλά το ξεπέρασα)
Εχώ εγκαταλείψει την πληθωρικότητα του ff ( ήμουν πολυ φαν του μάλιστα) και είμαι πλήρως καλυμμένος με τον σπαρτιάτικο chrome! -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τι σε ενοχλει στο google ως μηχανη αναζητησης?Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι προωθεί/προτείνει συγκεκριμένα sites έναντι άλλων (λόγω πληρωμής).
adblock υπαρχει παντως και για τον chrome (και ειναι το μονο προσθετο που με ενδιαφερει να εχω και ειχα και στο ff)
Κοίταξε, με ενοχλούν τρομερά οι διαφημίσεις.
Πέραν του ad block plus με έχει βολέψει πάρα πολύ το element hiding helper που με βοηθάει να κόβω ακόμα και τα text ads.
Για το tab mix plus δεν το συζητώ, το θεωρώ εκ των ουκ άνευ ως χαρακτηριστικό σε ένα σύγχρονο browser...
Το webmail notifier είναι επίσης εξαιρετικό και χρήσιμο στην περίπτωσή μου.
Παλαιότερα χρησιμοποιούσα και το openbook όπως και το -τότε πολύ χρήσιμο- universal print.
Με διευκολύνει επίσης το ότι το profile μπορώ να το μεταφέρω άνετα από η/υ σε η/υ και εγκατάσταση ή να ορίσω που θα είναι η cache.
Πέραν του οτιδήποτε άλλου, έχω εμπιστοσύνη ότι πάντα θα βρω κάτι που θα κάνει ό,τι χρειαστώ.
Το θέμα της επιβάρυνσης από τα πολλά addons είναι το trade off που καλείσαι να 'πληρώσεις'.
Για το λόγο αυτό επιλέγεις 'σοφά' τα addons/plugins που εγκαθιστάς.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Έχω hosting σε server IIS. Το πρόβλημα μου είναι οτι δέν τρέχει αυτόματα το index.php. Έτσι αν πχ γράψω www.mydomain.com μου βγάζει 404 και για να δώ τη σελίδα πρέπει να δώσω www.mydomain.com/index.phpΠροσωρινά έχω φτιάξει ένα index.html που κάνει redirect στο index.php αλλά θα ήθελα να το αποφύγω αυτό.
Xωρις το www τι γινεται?
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
τι σε ενοχλει στο google ως μηχανη αναζητησης?
**Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι προωθεί/προτείνει συγκεκριμένα sites έναντι άλλων (λόγω πληρωμής).
**adblock υπαρχει παντως και για τον chrome (και ειναι το μονο προσθετο που με ενδιαφερει να εχω και ειχα και στο ff)
Κοίταξε, με ενοχλούν τρομερά οι διαφημίσεις.
Πέραν του ad block plus με έχει βολέψει πάρα πολύ το element hiding helper που με βοηθάει να κόβω ακόμα και τα text ads.
Για το tab mix plus δεν το συζητώ, το θεωρώ εκ των ουκ άνευ ως χαρακτηριστικό σε ένα σύγχρονο browser...
Το webmail notifier είναι επίσης εξαιρετικό και χρήσιμο στην περίπτωσή μου.
Παλαιότερα χρησιμοποιούσα και το openbook όπως και το -τότε πολύ χρήσιμο- universal print.
Με διευκολύνει επίσης το ότι το profile μπορώ να το μεταφέρω άνετα από η/υ σε η/υ και εγκατάσταση ή να ορίσω που θα είναι η cache.
Πέραν του οτιδήποτε άλλου, έχω εμπιστοσύνη ότι πάντα θα βρω κάτι που θα κάνει ό,τι χρειαστώ.
Το θέμα της επιβάρυνσης από τα πολλά addons είναι το trade off που καλείσαι να 'πληρώσεις'.
Για το λόγο αυτό επιλέγεις 'σοφά' τα addons/plugins που εγκαθιστάς.
παντα το εκανε αυτο
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
παντα το εκανε αυτοΤι να σου πω, τώρα με ενόχλησε; τώρα το παρακάνει;
Όπως και να έχει με έχει ξενερώσει...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Έχω hosting σε server IIS. Το πρόβλημα μου είναι οτι δέν τρέχει αυτόματα το index.php. Έτσι αν πχ γράψω www.mydomain.com μου βγάζει 404 και για να δώ τη σελίδα πρέπει να δώσω www.mydomain.com/index.php
Προσωρινά έχω φτιάξει ένα index.html που κάνει redirect στο index.php αλλά θα ήθελα να το αποφύγω αυτό.
Xωρις το www τι γινεται?
Το site είναι της μορφής subdomain.domain.gr. Στο www.domain.gr ή σκέτο domain.gr έχω άλλο site.
-
tab mix plus
τι κάμει αυτό;;
εγκατάσταση εκαμα ήδη. για να δουμε τι ψάρια θα πιασομε
EDIT τι δε μου άρεσε μεχρι τώρα:
-με διπλο κλικ επανω στην καρτέλα, η τελευταία δε λέει να κλείσει με τπτ EDIT εβρέθη
-οταν πχ ανοίγω νέα λινξ σε νέες καρτελες, τα στέλνει κατευθείαν στο τέλοςωστοσο μπορώ να πω οτι μου φαίνεται πιο γρήγορο, χωρις ομως να μπορώ να το δικαιολογήσω
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]