-
Αυτό έκανα. Μάλλον το update δεν είναι συμβατό με Win XP.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Corsair has spoken... κανόνισε να μην κάνεις καμιά κουλή επιλογή και με απογοητεύσεις...
Με κάτι τέτοιο θα σε απογοήτευα;
Είμαι μεταξύ του samsung Ν900 που μου πρότεινες και του sony. Το sony το σκέφτομαι επειδή έχει μεγαλύτερη οθόνη (15,5), 1920Χ1080 ανάλυση με ... μόλις 1,93kg βάρος....Κοινώς, ναι θα με απογοητεύσεις οικτρά... Βέβαια... ο καθένας έχει τα βίτσια του. Αν έχεις όρεξη να κουβαλάς το 15αρι αεροπλανοφόρο στην τσάντα σου... be my guest. Προσωπικά θεωρώ πως οι φορητοί τελειώνουν γύρω στις 13 ίντσες. Μετα ξεκινάνε τα desktop replacements.... δλδ όχι κάτι που θα μπορείς να μεταφέρεις σε τακτική βάση.
Τα 2 κιλά και πάλι είναι αρκετά... και επιπρόσθετα αν το κάνεις χρήση ως φορητό, δλδ και μακρια απο πριζα καμια φορά... αυτά τα desk replacements δεν φημίζονται για την αυτονομία τους.
Για μένα το οτι κοιταξες 15αρι, ενώ μιλούσες για 13αρι.... σημαίνει πως δεν είναι και απολύτως ξεκάθαρο το τι θες.... Σκεψου το καλά τι θες. Τα λεφτά που θα δωσεις δεν ειναι λίγα για να πεις συγνωμη λαθος.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για πείτε ρε παιδιά, είναι δυνατόν σε τέτοια ταμπλέτα να μπει USB to Ethernet αντάπτορας;
ωρες ωρες με τρομάζεις με αυτά που σκέφτεσαι...
Δεν θέλω καν να ξέρω τι σε οδήγησε να κάνεις τέτοια ερώτηση... -
Έχουμε δώρο -με undisclosed money range- και είμαστε ανάμεσα σε HTC Flyer και Asus EEE Transformer και δεν θυμάμαι πώς αλλιώς το λένε. Υπάρχει κάτι από τα δύο που υπερέχει αισθητά σε δυνατότητες κλπ.; Καμιά άλλη -corsair και drdino approved- λύση;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Έχουμε δώρο -με undisclosed money range- και είμαστε ανάμεσα σε HTC Flyer και Asus EEE Transformer και δεν θυμάμαι πώς αλλιώς το λένε. Υπάρχει κάτι από τα δύο που υπερέχει αισθητά σε δυνατότητες κλπ.; Καμιά άλλη -corsair και drdino approved- λύση;με εντυπωσιάζουν τα ξεθάματα τυπου HTC FLYER... Το σκεφτήκες πολυ το συγκεκριμένο? Θες να γινω μηπως ακομα ποιο ειρωνικός?
Δες το Asus Transexual, αν και οταν υπάρχει το Xoom στα 400 flat, δεν ξέρω για ποιο λογο να δει κανεις κάτι αλλο. Βιτσια...
-
Transformer FTW.Σε λίγο θα αρχίσει να κυκλοφορεί και το Transformer Prime, οπότε η τιμή του θα πέσει ακόμα περισσότερο. Για την ώρα το βλέπω στις £380 με το πληκτρολόγιο ή £300 χωρίς. H τιμή του Flyer έχει ήδη ξεφτυλιστεί, £180 τα 16GB και £225 τα 32GB.
Υπάρχει και το Lenovo IdeaPad A1, το είχε προσφορά το Amazon τις προάλλες με £150.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Έχουμε δώρο -με undisclosed money range- και είμαστε ανάμεσα σε HTC Flyer και Asus EEE Transformer και δεν θυμάμαι πώς αλλιώς το λένε. Υπάρχει κάτι από τα δύο που υπερέχει αισθητά σε δυνατότητες κλπ.; Καμιά άλλη -corsair και drdino approved- λύση;
με εντυπωσιάζουν τα ξεθάματα τυπου HTC FLYER... Το σκεφτήκες πολυ το συγκεκριμένο? Θες να γινω μηπως ακομα ποιο ειρωνικός?
Δες το Asus Transexual, αν και οταν υπάρχει το Xoom στα 400 flat, δεν ξέρω για ποιο λογο να δει κανεις κάτι αλλο. Βιτσια...
Θενξ zorz and beloved corsair για την άμεση απάντηση!
Με εντυπωσιάζει κάθε φορά η ορθογραφία σου! Όχι, δεν τα σκέφτηκα εγώ, για την ακρίβεια δεν έχω (καμία μα καμία) ιδέα από tablets.
Ξεπερασμένο το Flyer (λόγω επεξεργαστή υποθέτω) και Xoom over Transsiberian λοιπόν; Για το Lenovo που λέει ο zorz ποια είναι η επίσημη γραμμή;
-
Πιστωτικό δεν μπορείς να πάρεις;
-
Για μένα το οτι κοιταξες 15αρι, ενώ μιλούσες για 13αρι.... σημαίνει πως δεν είναι και απολύτως ξεκάθαρο το τι θες.... Σκεψου το καλά τι θες. Τα λεφτά που θα δωσεις δεν ειναι λίγα για να πεις συγνωμη λαθος.Όπως τα λες είναι.
Από το 2004 δουλεύω σχεδόν καθημερινά σε 13άρι και λίγες είναι οι φορές που σκέφτηκα πως θέλω κάτι μεγαλύτερο. Κι αυτές ήταν όταν καθόμουν πάνω από 9-10 ώρες την ημέρα μπροστά στην οθόνη, επί 1-2 εβδομάδες συνεχόμενα. Εκεί σκεφτόμουν πως πιθανώς τα μάτια μου δε θα κουράζονταν τόσο με μεγαλύτερη οθόνη. Φέτος μόνο χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα (από άποψη χρόνου μπροστά στην οθόνη).
Το sony που φάνηκε καλή περίπτωση επειδή είναι 2 ίντσες μεγαλύτερο από το 13άρι που είχα τόσο καιρό, διατηρώντας το ίδιο βάρος, το οποίο δε με χαλάει. Ο όγκος του με προβληματίζει κυρίως. Αν ξεπεράσουμε το θέμα όγκος, από άποψη χαρακτηριστικών πάσχει κάπου; -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πιστωτικό δεν μπορείς να πάρεις;Θα θέλει επανέκδοση τιμολογίου μετά για να περάσει από επιτροπή και να πάει και στον πάρεδρο για υπογραφή.
-
Καλή φάση:
http://www.newsbeast.gr/technology/arth ... n-20-euro/
Έρχεται ο υπολογιστής των 20 ευρώ
Η κύρια παραγωγή να αρχίζει τον επόμενο μήναΤο Raspberry Pi πρόκειται για έναν μικροσκοπικό υπολογιστή Linux, αξίας 20 με 26 ευρώ, ο οποίος έχει σχεδιαστεί για να καταστήσει τις προγραμματιζόμενες συσκευές πιο προσιτές, με σκοπό να μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού, από τα σχολεία μέχρι τα σπίτια.
Πιθανότατα να αποτελέσει κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό εκπαιδευτικό εργαλείο, μιας και είναι ικανός να χειριστεί βίντεο 1.080p και γραφικά. Μάλιστα ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Raspberry Pi Foundation, τον περιγράφει σε συνέντευξή στο Edge ως «αρκετά πιο δυνατό και για το Quake III Arena».
Το Ίδρυμα πιστεύει ότι η διάδοση των εύκολων στη χρήση, αλλά ακριβών συσκευών, όπως οι σύγχρονοι υπολογιστές και οι κονσόλες παιχνιδιών, έχουν καταστήσει τους ανθρώπους λιγότερο πρόθυμους να πειραματιστούν με αυτές. Ελπίζουν ότι με την κατασκευή φθηνών, μικρών (περίπου στο μέγεθος μιας πιστωτικής κάρτας) συσκευών, να ανοίξουν το δρόμο σε όλους εκείνους που διαφορετικά θα ενδιαφέρονταν να μάθουν και να «παίξουν» με τις συσκευές τους σε ένα κάπως βαθύτερο επίπεδο.
Η συσκευή διαθέτει έναν επεξεργαστή ARM 700MHz, 128MB ή 256MB RAM ανάλογα με τη διαμόρφωση, εξόδους βίντεο HDMI και RCA, αποθήκευση μέσω SD κάρτας και με τροφοδοσία ηλεκτρικού ρεύματος μέσω μίας 5V Micro USB σύνδεσης.
Είναι σχεδιασμένος για σύνδεση με την τηλεόραση, από όπου και θα μπορεί ο χρήστης να επιτελεί τις καθημερινές του εργασίες.
Έτσι μετά, από κάτι περισσότερο των 5 ετών σχεδιασμού και ανάπτυξης, φαίνεται ότι θα καταφέρουμε να αγγίξουμε σύντομα τον Raspberry Pi, με την κύρια παραγωγή να αρχίζει τον επόμενο μήνα.
-
Για πείτε ρε παιδιά, είναι δυνατόν σε τέτοια ταμπλέτα να μπει USB to Ethernet αντάπτορας;
Δεν θέλω καν να ξέρω τι σε οδήγησε να κάνεις τέτοια ερώτηση...To εξηγώ λίγο παρακάτω. Χώρια που έχω απόληξη καλωδίου με rj45 και δίπλα στο κρεβάτι.
Αλλά προς το παρόν δεν το χρειάζομαι, θα έκανα το έξοδο, έτσι, για το χαβαλέ. Άλλη φορά. Με ανδροειδές και αν...
-
@ Scotch: μια χαρα τούμπανο είναι ο Sony. Προχώρα αφοβα εφόσον δε σε επηρεάζει το μέγεθος!
@ manosk: sorry man... δεν το είδα... λιποθύμησα στο σημείο που έλεγες για ethernet στην tabletα Θα προσπαθήσω να το ξαναδιαβάσω...αν κάνω ώρα να γράψω... κάλεσε το 166...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν θέλω καν να ξέρω τι σε οδήγησε να κάνεις τέτοια ερώτηση...To εξηγώ λίγο παρακάτω. Χώρια που έχω απόληξη καλωδίου με rj45 και δίπλα στο κρεβάτι.
Αλλά προς το παρόν δεν το χρειάζομαι, θα έκανα το έξοδο, έτσι, για το χαβαλέ. Άλλη φορά. Με ανδροειδές και αν...
Αυτό που ψάχνεις είναι η λειτουργεία USB Host. Το έχουν κάνει να δουλέψει με απλές συσκευές όπως φλασάκια ή πληκτρολόγια αλλά για USB Ethernet θα θέλει ειδικούς drivers αρα πιάσε το αυγό και κουρεψέ το.
Αν και φανατικός οπαδός του καλωδίου, πιστεύω οτι είναι ανωμαλία να θέλεις να συνδέσεις φορητή συσκευή με καλώδιο. Γιατί δέν θέλεις να ανοίξεις το wifi?
-
Εχμ...μάλλον γιατί είμαι, κατά κοινή ομολογία όπως φαίνεται, ανώμαλος.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Σε σπίτια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ απαραίτητη η cat6 καλωδίωση λόγο των μικρών αποστάσεων ΚΑΙ λόγο του ότι δεν υπάρχουν ισχυρά ρεύματα που θα προκαλούσαν παρεμβολές...
ΜΗΝ ξοδευτείς με ακριβά καλώδια και βύσματα, απλό 5ε και πλαστικά βυσματάκια και είσαι μια χαρά.
Το ίδιο ισχύει και για τα shielded (ή ftp) καλώδια, δεν είναι απαραίτητα.Στο δικό μου σπίτι που έχω περάσει 2-3 καλώδια εγώ ο ίδιος είναι τα πολύ απλά cat5, ούτε καν gigabit certified είναι, μια χαρά παίζω στο 1mbit.
τελικά παρήγγειλα cat6 γιατί έχω ήδη ένα cat6 περασμένο για το laptop
υπάρχει vga adaptor σε yuv/composite/rgb? γενικώς να συνδεθεί σε τηλεόραση. Έχουμε μια τηλεόραση που δεν έχει vga και λέω αντί να παίρνουμε μεδia player να συνδέεται εκεί το λαπτοπ να βλέπουν ταινίες απ'το δίκτυο
-
μπορεις να φτιαξεις και μονος σου τετοιο, αν εχεις ορεξη. Το pinout, θα πρεπει να ειναι ευκολο να το βρεις στο ιντερνετ!
-
Κάποιο καλό πρόγραμμα για partition recovery γνωρίζουμε;
Έχω δύο partitions, ένα σε fat32 και ένα σε ntfs, αλλά το δεύτερο μου εμφανίζεται στο disk management ως unformatted ...
Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη... -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Κάποιο καλό πρόγραμμα για partition recovery γνωρίζουμε;
Έχω δύο partitions, ένα σε fat32 και ένα σε ntfs, αλλά το δεύτερο μου εμφανίζεται στο disk management ως unformatted ...
Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη...Σε τι λειτουργικο στο εμφανιζει αφορμαριστο;
-
Σε windows XP και 7. Σε mac OS 10.6.8 εμφανίζεται στο disk utility ως disk1s3. Στο repair disk βγάζει:
Invalid BS_jmpBoot in boot block: 000000
Volume repair complete.Updating boot support partitions for the volume as required.Error: Disk Utility can’t repair this disk. Back up as many of your files as possible, reformat the disk, and restore your backed-up files.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]