-
eshop, ε;
Σε αυτά τα λεφτά αγοράζεις κινεζιά συν κάρτα μνήμης με ανδρόιδ 2.3.
Αν μη τι άλλο, καλή ποιότητα κατασκευής θα έχει, σερφάρισμα θα έχει, εφαρμογούλες έχει κι ας μην είναι εκατοντάδες χιλιάδες , αν έχει και επιδόσεις με τον επεξεργαστή/μνήμη που κουβαλάει, μια χαρά. -
Γενικα οσα review εχω δει καλα λογια λενε.Το οτι δεν εχει χιλιαδες εφαρμογες το ξερω,αλλα δε θα καθομουν ουτως ή αλλως να λιωσω στα games.Αν το παρω,θα το παρω καθαρα λογω τιμης αφου σ αυτα τα χρηματα μονο κινεζακια παιρνεις.Δεν ειναι οτι ψαχνομαι για tablet ωστε να κατσω να μαζεψω χρηματα να παρω κατι καλυτερο οπως λεει ο carfanatic,απλα το βρηκα σε καλη για τα specs του τιμουλα και σκεφτομαι να το χτυπησω
-
Πρόσεξε όμως το ότι ΔΕΝ έχει card reader και δεν έχει θύρα ethernet. Αυτό το τελευταίο με εμποδίζει εμένα, γιατί δεν είμαι του ασύρματου. Κατά τ' άλλα, σε βιντεάκι που έχω δει, έχει smooth κίνηση και είναι ένα αξιοπρεπέστατο εργαλείο.
Σε παρόμοια προσφορά είχα πάρει ένα gps pocket pc της HP πριν χρόνια κι άξιζε τα λεφτά του 100%. Είναι ακόμα σαν καινούριο. -
Usb για να του βαζω αρχεια εχει ομως,ετσι?
Το card reader δε μ αφορα.Για browsing και media θα το εχω και τα 16 gb του ειναι υπεραρκετα -
Θυμάμαι τότε με το μπαμ του touchpad είχαν ξεκινήσει ports για android, έγινε τελικά κάτι τέτοιο;
-
Στο youtube εχω βρει αρκετα βιντεακια με cyanogen 7.1 + market.Τωρα το κατα ποσο ειναι εφικτο να το κανω δε ξερω,αλλα γινεται (με προβληματακια σταθεροτητας ακομη)
http://goo.gl/BkCym -
Κάτι υπάρχει
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1305891Και port από ububtu 11.10 υπάρχει
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1304475. Αν τα τρέχει άνετα τότε αξίζει σαν προσφορά. (αλλαγή γνώμης στην ίδια σελίδα )
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
α ώπα... παρανόησα... νόμιζα πως μιλούσαμε για επαγγελματία/επιχείρηση....
Μπερδευτήκαμε...
Για Ελεύθερο Επαγγελματία μιλάμε που τηρεί βιβλία Β' κατηγορίας και υπόκειται σε ΦΠΑαει, πάνε στο μητρώο με ένα Μ2 και ζήτα ενδοκοινοτικές αποκτήσεις. Ενα Φ5 (οποτε κάνεις αγορές) υποβάλλεις... θα γλυτώσεις πολύ χρήμα.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Στο youtube εχω βρει αρκετα βιντεακια με cyanogen 7.1 + market.Τωρα το κατα ποσο ειναι εφικτο να το κανω δε ξερω,αλλα γινεται (με προβληματακια σταθεροτητας ακομη)
http://goo.gl/BkCymΓια πείτε ρε παιδιά, είναι δυνατόν σε τέτοια ταμπλέτα να μπει USB to Ethernet αντάπτορας;
Edit: screw that, αν χρειαστεί, θα πάρω κανένα android του κιλού να ξεμπερδεύω.
-
Manosk επειδης ειμαι λιγο λιαγκας θες ταμπλετα να τη συνδεεις με εθερνετ? Κατι δε καταλαβαινω μαλλον...
-
ναι
ΚΑΙ με ethernet. Δηλαδή, εκτός οικίας να την έχω για portable internet. Αλλά εντός, δεν έχω ενεργοποιημένο το wifi στο router από επιλογή μου, άρα θέλω να τη βάζω όρθια σε stand στο γραφείο ή να την κρατάω επί του καναπέως με καλωδιάκι. -
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
In other news, για σύνδεση desktop σε wifi τι είναι καλύτερο?
Ασύρματη κάρτα *
ή
Usb κεραία **τυχαία παραδείγματα.
-
Το ιδιο ειναι πανω κατω, δε θα δεις δηλαδη και τραγικες διαφορες στις ταχυτητες και στο σημα οποτε βαζεις οτι σε βολευει.
(εφοσον βεβαια ειναι ισαξια μεταξυ τους και οχι μια μουφατζιδικη καρτα εναντι ενος πολυ καλου USB stick) -
Mε γαργαλαει η πορνη η τσεπη μου να το παρω...
-
Xμμ,
Και το 802.11 b/g με 802.11 n έχουν μεγάλες διαφορές? Σε εμβέλεια η απαίτηση είναι ένας όροφος. -
Για ορόφους δεν ξέρω να σε πω, για απόσταση από όσο είδα υπάρχει μεγάλη διαφορά σε b/g και n. Τα έχω ξαναγράψει για το θέμα κάρτα ή stick, το μόνο που πρέπει να σε εμποδίζει για τη χρήση κάρτας είναι το ότι μπορεί το tower σου να σου κόβει ΠΟΛΥ σήμα, όπως έκανε σε μένα. Από full σήμα με usb stick σε οριακή σύνδεση (πολλές αποσυνδέσεις ακόμα και αν στεκόταν άνθρωπος μπροστά) με κάρτα.
Στα συν του stick ότι βγαίνει και δοκιμάζεις σε πολλά σημεία σε άλλους υπολογιστές αν έχεις κάποιο πρόβλημα και εύκολο και σίγουρο reset.
-
Και εγώ στο δικό μου belkin usb έχω απλά είπα μήπως είναι καλύτερη η κάρτα.
Usb it is then!Thanks Panos2171,funkyreverend
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Corsair has spoken... κανόνισε να μην κάνεις καμιά κουλή επιλογή και με απογοητεύσεις...Με κάτι τέτοιο θα σε απογοήτευα;
Είμαι μεταξύ του samsung Ν900 που μου πρότεινες και του sony. Το sony το σκέφτομαι επειδή έχει μεγαλύτερη οθόνη (15,5), 1920Χ1080 ανάλυση με ... μόλις 1,93kg βάρος.... -
Έκανα update τους drivers της κάρτας γραφικών (Nvidia 7300GT) στο desktop και έχει μουλαρώσει και δεν ανεβάζει πάνω από 640χ480 ανάλυση.
Any ideas προτού κάνω επαναφορά?
-
Είχα παρόμοιο πρόβλημα πιο παλιά με κάρτα nvidia σε λάπτοπ όμως.
Κάνε καλύτερα downgrade. Η δικιά μου ήταν και ελαττωματική παρτίδα οπότε δεν βρέθηκε λύση.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]