-
Σκέφτομαι να χτυπήσω την c920, μία κάμερα logitech, αν βγει σε καλή τιμή από amazonde.
http://www.amazon.de/gp/product/B006H96 ... =449028727
Χρειάζομαι μία καλή κάμερα, αλλά ομολογώ δεν το χω ψάξει το θέμα. Καλή επιλογή;bujinkan το lenovo που λες ήταν να το αγοράσω πριν από κανά 3μηνο, το είχα βρει με 16gb ram και 2 κάρτες γραφικών 1070 νομίζω. Το μόνο αρνητικό που βρήκα ( αν θεωρήσω το καγκουροκόκκινο backlight) είναι ότι πιθανώς ζεσταίνεται και δεν είναι ιδιαίτερα ποιοτική κατασκευή. Γενικά άριστη τιμή είναι, αν και προσωπικά θα κοιτούσα κάτι πιο ποιοτικό σε 4ης γενιά intel στα ~1100ish
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
2 κάρτες αν δεν αλλάξεις οθόνη έχουν ελάχιστο νόημα, για την ακρίβεια, έτσι όπως είσαι, ακόμα και η μία 7870 είναι overkillΕγώ αν είχα budget 600 ευρώ και αυτήν την οθόνη, θα την έδινα 50 ευρώ και θα έπαιρνα μία τέτοια π.χ. https://www.skroutz.gr/s/3047971/LG-24EA53VQ.html και με 500 το πισί.
Δεν είναι άσχημο το τωρινό σετάπ, απλά θέλει έξτρα λεφτά για να ολοκληρωθεί σε ssd και οθόνη ( και ποντίκι αν δεν έχεις σοβαρό imho). Αν τα έχεις ή τα βρεις, έχει καλώς, αλλιώς μπορούσες και καλύτερα
Τα windows τα αγόρασες; Πόσα έδωσες για την 7870;Επίσης, ξεκινάει το black friday
Η οθόνη γιατί θέλει αλλαγή? δεν είναι καλή ή θέλει μεγαλύτερη? όταν λέτε για την κάρτα γραφικών overkill τι εννοείτε?
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
2 κάρτες αν δεν αλλάξεις οθόνη έχουν ελάχιστο νόημα, για την ακρίβεια, έτσι όπως είσαι, ακόμα και η μία 7870 είναι overkill
Εγώ αν είχα budget 600 ευρώ και αυτήν την οθόνη, θα την έδινα 50 ευρώ και θα έπαιρνα μία τέτοια π.χ. https://www.skroutz.gr/s/3047971/LG-24EA53VQ.html και με 500 το πισί.
Δεν είναι άσχημο το τωρινό σετάπ, απλά θέλει έξτρα λεφτά για να ολοκληρωθεί σε ssd και οθόνη ( και ποντίκι αν δεν έχεις σοβαρό imho). Αν τα έχεις ή τα βρεις, έχει καλώς, αλλιώς μπορούσες και καλύτερα
Τα windows τα αγόρασες; Πόσα έδωσες για την 7870;Επίσης, ξεκινάει το black friday
Η οθόνη γιατί θέλει αλλαγή? δεν είναι καλή ή θέλει μεγαλύτερη? όταν λέτε για την κάρτα γραφικών overkill τι εννοείτε?
LG office monitor W46 W1946S: Resolution 1366 x 768
Ακόμα και μία κάρτα προηγούμενης γενιάς μπορεί κάλλιστα να παίξει οποιοδήποτε σύγχρονο παιχνίδι σε αυτή την ανάλυση, γι'αυτό και είναι way overkill οι 2 κάρτες. Πρέπει να πας πάνω από FHD ανάλυση για να τις ζορίσεις....
-
Εντάξει οθόνη μπορεί ν'αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή. Καλό είναι που πήρε την καλή κάρτα εξαρχής. Καλό θα ήταν να έβαζες και καναν ssd
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Εντάξει οθόνη μπορεί ν'αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή. Καλό είναι που πήρε την καλή κάρτα εξαρχής. Καλό θα ήταν να έβαζες και καναν ssdΟ πρώτος σκληρός δίσκος ούτως η άλλως θα είναι καινούργιος 500ρης (Sata III), δεν ξέρω αν παίζει ρόλο (υπ' όψιν, δεν τα ξέρω πολύ καλά τα τεχνικά, απλά προσπάθησα να πάρω το καλύτερο που μπορούσα να βρω σ' αυτά τα χρήματα που το πήρα). Απ' ότι καταλαβαίνω δλδ, δεν θα έχω την μέγιστη απόδοση της κάρτας γραφικών που θα μπορούσε να βγάλει ε?
-
Εντάξει οθόνη μπορεί ν'αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή. Καλό είναι που πήρε την καλή κάρτα εξαρχής. Καλό θα ήταν να έβαζες και καναν ssd
Ο πρώτος σκληρός δίσκος ούτως η άλλως θα είναι καινούργιος 500ρης (Sata III), δεν ξέρω αν παίζει ρόλο (υπ' όψιν, δεν τα ξέρω πολύ καλά τα τεχνικά, απλά προσπάθησα να πάρω το καλύτερο που μπορούσα να βρω σ' αυτά τα χρήματα που το πήρα). Απ' ότι καταλαβαίνω δλδ, δεν θα έχω την μέγιστη απόδοση της κάρτας γραφικών που θα μπορούσε να βγάλει ε?
Σε αυτή την ανάλυση και μία μόνη της κάρτα θα σου έβγαζε 60+ fps ανετότατα, με ότι επίπεδο quality και αν βάλεις...για να ζορίσεις CF/SLi υλοποιήσεις καλών καρτών σήμερα θέλεις FHD και πάνω...
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
2 κάρτες αν δεν αλλάξεις οθόνη έχουν ελάχιστο νόημα, για την ακρίβεια, έτσι όπως είσαι, ακόμα και η μία 7870 είναι overkill
Εγώ αν είχα budget 600 ευρώ και αυτήν την οθόνη, θα την έδινα 50 ευρώ και θα έπαιρνα μία τέτοια π.χ. https://www.skroutz.gr/s/3047971/LG-24EA53VQ.html και με 500 το πισί.
LG office monitor W46 W1946S: Resolution 1366 x 768
Ακόμα και μία κάρτα προηγούμενης γενιάς μπορεί κάλλιστα να παίξει οποιοδήποτε σύγχρονο παιχνίδι σε αυτή την ανάλυση, γι'αυτό και είναι way overkill οι 2 κάρτες. Πρέπει να πας πάνω από FHD ανάλυση για να τις ζορίσεις....
Όχι πάνω από full hd, δε θα τη παλέψει μέχρι εκεί καλά είναι
Για > 1080p τη στιγμή θέλεις πάρα πολύ χρήμα και σε κάρτες και σε οθόνη
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Σε αυτή την ανάλυση και μία μόνη της κάρτα θα σου έβγαζε 60+ fps ανετότατα, με ότι επίπεδο quality και αν βάλεις...για να ζορίσεις CF/SLi υλοποιήσεις καλών καρτών σήμερα θέλεις FHD και πάνω...
σε αυτή την ανάλυση κάρτα θα υπολειτουργεί, αρα θα είναι πεταμένα τα λεφτά του
-
ρε παιδια, μηπως τα παραλετε λιγο?
εγω με το μηχανημα +3 ετων (ισως και παραπανω δε θυμαμαι) που δεν ηταν και κανα τουμπανο, με καρτα που δεν εχει καν drivers support για Win8, επαιξα Batman σε 32αρα TV με 1920, antialising, ολα στο High και δεν καταλαβα τιποτα
και δε θα παιζει καινουργιο μηχανημα ? -
Δεν είναι όλα τα παιχνίδια το ίδιο βαριά.
Βάλε το Metro 2033 με όλα στο τέρμα να δεις. -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
ρε παιδια, μηπως τα παραλετε λιγο?
εγω με το μηχανημα +3 ετων (ισως και παραπανω δε θυμαμαι) που δεν ηταν και κανα τουμπανο, με καρτα που δεν εχει καν drivers support για Win8, επαιξα Batman σε 32αρα TV με 1920, antialising, ολα στο High και δεν καταλαβα τιποτα
και δε θα παιζει καινουργιο μηχανημα ?Με τόσο παλιά κάρτα batman με 8x msaa και dx11 δεν έπαιξες γιατί αυτό δεν το κάνω εγώ εντελώς ομαλά με πιο καινούρια
Δε μιλάω καν για physx που αφορά τις πράσινες
-
δεν παιζει Dx11 εμενα
και ναι δεν πηγα μεχρι το χ8 αλλα κατι λιγοτερο
αλλα θελω να πω, οτι δε θα τραβαει, δε θα παιζει κτλ, νομιζω οτι ειναι λιγο υπερβολικα
εμενα δε κολλαγε πουθενα παντως -
Από τη στιγμή όμως που δεν παίζεις καν σε dx11 οπτικά μιλάμε για αρκετά διαφορετικά πράγματα.
Το πρόβλημα όταν αγοράζεις μια καλή κάρτα δεν είναι απλά να παίξεις ένα παιχνίδι που τρέχουν και οι αρχαίες κονσόλες, αλλά να έχεις κάτι αρκετά καλύτερο και υπάρχουν αρκετά παιχνίδια που σε 1080 σε όλο τους το μεγαλείο να το πούμε έτσι ζορίζουν σχεδόν τα πάντα και οτιδήποτε κοστίζει γήινα χρήματα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Από τη στιγμή όμως που δεν παίζεις καν σε dx11 οπτικά μιλάμε για αρκετά διαφορετικά πράγματα.Το πρόβλημα όταν αγοράζεις μια καλή κάρτα δεν είναι απλά να παίξεις ένα παιχνίδι που τρέχουν και οι αρχαίες κονσόλες, αλλά να έχεις κάτι αρκετά καλύτερο και υπάρχουν αρκετά παιχνίδια που σε 1080 σε όλο τους το μεγαλείο να το πούμε έτσι ζορίζουν σχεδόν τα πάντα και οτιδήποτε κοστίζει γήινα χρήματα
Παιδιά καλά όλα αυτά αλλά δυστυχώς όπως ανέφερα και σε προηγούμενα μηνύματά μου, μέχρι εκεί έφτανε το κομπόδεμά μου και αυτό με την βοήθεια του πατέρα μου. Επειδή ρωτήσατε το τροφοδοτικό θα είναι 650W και η κάρτα γραφικών πήγε 169 ευρώ. Η μητρική, δεν θυμάμαι το μοντέλο, αλλά είναι μία Gigabyte (δεν θυμάμαι τον ενδιάμεσο αριθμό) DS3. Α επιπλέον είπα ότι θέλω σε ικανοποιητικό βαθμό να τρέχουν τα παιχνίδια, δεν είπα ότι το battlefield 4 θα το τρέχω στα full γιατί για να το κάνω αυτό πρέπει να πάω τουλάχιστον σε πολύ καλύτερη κάρτα γραφικών και εννοείται πιο ακριβή και δυστυχώς δεν βγαίνω
-
Με το pc που φτιάχνεις και την ανάλυση της οθόνης που έχεις, θα παίζεις τα πάντα σε υψηλή ποιότητα για τα επόμενα 2-3 χρόνια.
-
Παιδιά καλά όλα αυτά αλλά δυστυχώς όπως ανέφερα και σε προηγούμενα μηνύματά μου, μέχρι εκεί έφτανε το κομπόδεμά μου και αυτό με την βοήθεια του πατέρα μου. Επειδή ρωτήσατε το τροφοδοτικό θα είναι 650W και η κάρτα γραφικών πήγε 169 ευρώ. Η μητρική, δεν θυμάμαι το μοντέλο, αλλά είναι μία Gigabyte (δεν θυμάμαι τον ενδιάμεσο αριθμό) DS3. Α επιπλέον είπα ότι θέλω σε ικανοποιητικό βαθμό να τρέχουν τα παιχνίδια, δεν είπα ότι το battlefield 4 θα το τρέχω στα full γιατί για να το κάνω αυτό πρέπει να πάω τουλάχιστον σε πολύ καλύτερη κάρτα γραφικών και εννοείται πιο ακριβή και δυστυχώς δεν βγαίνω
Μια χαρά δυνατό είναι το pc που φτιάχνεις, δεν είπε κανείς το αντίθετο, απλά προσπαθώ να σου πω ότι με έναν υπολογιστή κοιτάς και θες κάποια πράγματα παραπάνω από ότι σε μια κονσόλα.
Με μια οθόνη σε 1080 θα είσαι άρχοντας δε θες κάτι παραπάνω και όλα αυτά που θες με την 7870 θα τα παίζεις παραπάνω από καλά
Όμως άλλαξε οθόνη μόλις μπορέσεις γιατί σε αυτή την ανάλυση είναι κρίμα να παίζεις και πρακτικά πετάς χρήματα, το πιο βασικό για ένα σύστημα είναι να είναι ισορροπήμενο και με 1366x768 δεν είναι, όλα τα υπόλοιπα είναι μια χαρά σε ένα λογικού κόστους gaming pc
-
Μια χαρά δυνατό είναι το pc που φτιάχνεις, δεν είπε κανείς το αντίθετο, απλά προσπαθώ να σου πω ότι με έναν υπολογιστή κοιτάς και θες κάποια πράγματα παραπάνω από ότι σε μια κονσόλα.
Με μια οθόνη σε 1080 θα είσαι άρχοντας δε θες κάτι παραπάνω και όλα αυτά που θες με την 7870 θα τα παίζεις παραπάνω από καλά
Όμως άλλαξε οθόνη μόλις μπορέσεις γιατί σε αυτή την ανάλυση είναι κρίμα να παίζεις και πρακτικά πετάς χρήματα, το πιο βασικό για ένα σύστημα είναι να είναι ισορροπήμενο και με 1366x768 δεν είναι, όλα τα υπόλοιπα είναι μια χαρά σε ένα λογικού κόστους gaming pc
Δεν διαφωνώ για την οθόνη, απλά σίγουρα στην εποχή που ζούμε δεν θα την πάρει και κανένας και να την πουλήσω... και για να πάρω καινούργια σίγουρα θα χρειαστεί να πουλήσω αυτήν που έχω
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Με το pc που φτιάχνεις και την ανάλυση της οθόνης που έχεις, θα παίζεις τα πάντα σε υψηλή ποιότητα για τα επόμενα 2-3 χρόνια.Μακάρι... α και ευχαριστώ όλους παιδιά για τις απαντήσεις σας και για την βοήθεια... Μέχρι την Παρασκευή θα έχω τα πράγματα που πήρα και δεύτερα θα είναι έτοιμο το pc και θα σας πω εντυπώσεις
-
Την εποχή που ζούμε κάποιος θα τη πάρει που θα έχει ανάγκη, το θέμα είναι ότι δε πιάνει κάποιο σημαντικό ποσό.
Αν τα οικονομικά του κόσμου ήταν προ κρίσης τότε ήταν που σίγουρα δε θα τη κοιτούσε κανείς.
Βέβαια στις μέρες μας ζούμε και το παράλογο να έχει κάποιος 5~6 κατοστάρικα κινητό αλλά το pc του να μη θέλει να κάνει πάνω από 3
-
Την εποχή που ζούμε κάποιος θα τη πάρει που θα έχει ανάγκη, το θέμα είναι ότι δε πιάνει κάποιο σημαντικό ποσό.Αν τα οικονομικά του κόσμου ήταν προ κρίσης τότε ήταν που σίγουρα δε θα τη κοιτούσε κανείς.
Βέβαια στις μέρες μας ζούμε και το παράλογο να έχει κάποιος 5~6 κατοστάρικα κινητό αλλά το pc του να μη θέλει να κάνει πάνω από 3
δεν ειναι και τοσο παραλογο... το PC πλέον υποκαθίσταται σε πολλα tasks (για τον average joe) και αλλα πολλα δεν κανει καν... σε σχεση με το τηλεφωνο (την μορφη που εχει παρει σημερα) Γενικα πλεόν θα ειναι ολο και ποιο λογικο ο wearable computer να ειναι ποιο ακριβώς απο εναν τενεκε στα ποδια σου.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]