-
πεθανε ο δημιουργος της c και κανεις δεν εδωσε σημασια
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Τελικά, υπήρξε αίσιο τέλος στο δράμα του προβληματικού SONY Vaio
Ειδοποιήθηκε η εταιρεία στο Βέλγιο (Βρυξέλλες), έστειλε courrier στη Μons και το παρέλαβε την προηγούμενη Πέμπτη, ενημερώνοντας ότι εντός 5 εργασίμων ημερών θα έχει ληθεί το θέμα.
Σήμερα, παρέδωσε (door to door) ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ κομμάτι μαζί με πανάκι πολυτελείας για την oθόνη και πακέτο με καθαριστικά. Το κυριότερο: επιστολή της εταιρείας, με την οποία ζητούσαν συγνώμη για την ταλαιπωρία του πελάτη, αποδεχόμενοι ότι το notebook ήταν προβληματικό και μη επισκευάσιμο, χωρίς περαιτέρω δικαιολογίες και ανανεώνοντας-επεκτείνοντας την εγγύηση στα 3 χρόνια.Στην όλη διαδικασία εμπλέκεται και το Πλαίσιο; Αν ναι, μπράβο και σε αυτούς.
Αυτό που περιγράφεται είναι πάγια τακτική της Sony ( το door to door ) εδώ και χρόνια.
Εγώ πάω για νέα κάρτα γραφικών, μητρική, ψύκτρα και φουρφούρια στο Dell laptop μου. Strike two. Ζήτησα αντικατάσταση αλλά αρνήθηκαν οπότε σύντομα θα τους ξαναπάρω τηλέφωνο αφού είναι γνωστό πρόβλημα με το συγκεκριμένο μοντέλο και θα ξαναδημιουργηθεί πρόβλημα. Η επισκευή γίνεται on site με βάση την εγγύηση. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τελικά, υπήρξε αίσιο τέλος στο δράμα του προβληματικού SONY Vaio
Ειδοποιήθηκε η εταιρεία στο Βέλγιο (Βρυξέλλες), έστειλε courrier στη Μons και το παρέλαβε την προηγούμενη Πέμπτη, ενημερώνοντας ότι εντός 5 εργασίμων ημερών θα έχει ληθεί το θέμα.
Σήμερα, παρέδωσε (door to door) ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ κομμάτι μαζί με πανάκι πολυτελείας για την oθόνη και πακέτο με καθαριστικά. Το κυριότερο: επιστολή της εταιρείας, με την οποία ζητούσαν συγνώμη για την ταλαιπωρία του πελάτη, αποδεχόμενοι ότι το notebook ήταν προβληματικό και μη επισκευάσιμο, χωρίς περαιτέρω δικαιολογίες και ανανεώνοντας-επεκτείνοντας την εγγύηση στα 3 χρόνια.Στην όλη διαδικασία εμπλέκεται και το Πλαίσιο; Αν ναι, μπράβο και σε αυτούς.
Αυτό που περιγράφεται είναι πάγια τακτική της Sony ( το door to door ) εδώ και χρόνια.
Εγώ πάω για νέα κάρτα γραφικών, μητρική, ψύκτρα και φουρφούρια στο Dell laptop μου. Strike two. Ζήτησα αντικατάσταση αλλά αρνήθηκαν οπότε σύντομα θα τους ξαναπάρω τηλέφωνο αφού είναι γνωστό πρόβλημα με το συγκεκριμένο μοντέλο και θα ξαναδημιουργηθεί πρόβλημα. Η επισκευή γίνεται on site με βάση την εγγύηση.Δηλαδή, αν κατάλαβα σωστά, μιλάς απευθείας με τη Sony παρακάμπτωντας τον εδώ πωλητή, για παράδειγμα.
Πάρα πολύ καλό και ομολογώ ότι δεν το γνώριζα.
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Τελικά, υπήρξε αίσιο τέλος στο δράμα του προβληματικού SONY Vaio ..Πολύ ωραία
Εγώ πάω για νέα κάρτα γραφικών, μητρική, ψύκτρα και φουρφούρια στο Dell laptop μου. Strike two.
Μοδέλο;
Υπερθέρμανση να φανταστώ -
Πώς χαλάει μια ψυκτρα ? Η μιλάμε για φουρφουρι ?
Sent from my LG-P500
-
Καυτές τσόντες.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Πώς χαλάει μια ψυκτρα ? Η μιλάμε για φουρφουρι ?Sent from my LG-P500
Δεν χαλάει απλά προτιμούν να σου αλλάζουν ένα ανταλλακτικό που είναι προβληματικό λόγω σχεδιασμού με το ίδιο... Μιλάω για το heat sink. To συγκεκριμένο μοντέλο o studio 1557 έχει θέμα με υπερθερμάνσεις λόγω καυτού i7 και καυτής κάρτας γραφικών. Στον drifter την τρίτη φορά τον αλλάξανε σε μένα δεν θέλανε να το συζητήσουν κάν. Στις 4 φορές κανονικά παίζει αντικατάσταση αλλα θεωρώ λίγο χαζό όταν ξέρεις το πρόβλημα να τις εξαντλείς και να ταλαιπωρείς τον πελάτη σου
-
Θα σου βάλουν άλλο μοντέλο δηλαδή ?
Sent from my LG-P500
-
Μια απο τα ίδια και αυτό είναι το γελοίο της υπόθεσης. Σε 3 μήνες θα τα ξαναπούμε μπορεί και νωρίτερα. Όταν λέω αντικατάσταση μιλάω για ολόκληρο laptop ίσης αξίας
-
μα δε μπορει να χαλασει ενα heatsink και δε νομιζω να μπορει ετσι απλα να μπει ενα μεγαλυτερο ή τελοσπαντω καποιο διαφορετικο
τι λογικη εχουν οι τυποι ?
το μηχανημα πασχει απο κακο σχεδιασμο, τελος
-
Στο hp που άνοιξα τις προάλλες, πληροφορήθηκα ότι είχαν βγει άλλα heatsink με λίγο περισσότερο χαλκό καλύτερη επαφή με επεξεργαστή/ gpu. Δεν μπήκα στον κόπο να ψάξω να τα βρω ( τα επόμενα μοδέλα κυκλοφορούσαν με αυτό το heatsink).
Στο hp ( dv9500) είχε γίνει δύο φορές αντικατάσταση των heatsinks/φουρφουριών με το όφελος της νέας θερμοαγώγιμης/πλήρης απουσίας της σκόνης να έχει διάρκεια μικρότερη του έτους.
Fuckem -
Ναι να μπει με περισσότερο χαλκό , αλλά να μπει πάλι το ίδιο είναι ανούσιο , αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα , τότε μου φαίνεται λογικό να αλλάζουν απλά αυτό
Για αυτό desktop και πάλι desktop
Sent from my LG-P500
-
Σε 'μένα ξαναέβαζαν τα ίδια.
-
Μιλάμε για τσακάλια δηλαδή
-
Χθες έκανα μια αναβάθμιση των WinXP, καμιά 10ριά πραγματάκια, μαζί με ΝΕΤ Framework κλπ.
Έκτοτε, αργεί πολύ το σύστημα στην εκκίνηση, σαν να κολλάει μετά την οθόνη welcome των windows, και τρώει κολλήματα ο firefox.
Τι διάβολο έκαναν; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Χθες έκανα μια αναβάθμιση των WinXP, καμιά 10ριά πραγματάκια, μαζί με ΝΕΤ Framework κλπ.
Έκτοτε, αργεί πολύ το σύστημα στην εκκίνηση, σαν να κολλάει μετά την οθόνη welcome των windows, και τρώει κολλήματα ο firefox.
Τι διάβολο έκαναν;Τα runtimes του .NET δεν νομίζω ότι έχουν σχέση με την καθυστέρηση ή τα κολλήματα. Κάτι άλλο πρέπει να φταίει.
-
Παιδιά sos. Χτύπησε μητρική στον υπολογιστή. Τι πρέπει να γίνει? μου ζητάνε 200 ευρώ γιατί θέλει να αλλαχτεί όλο το σύστημα γιατί λέει είναι παλιός ο υπολογιστής και δεν υπάρχουν ανταλλακτικά. Ισχύει ή θέλουν να με πιάσουν κότσο? επίσης γίνεται τπτ για να σωθούν τα αρχεία του σκληρού δίσκου? Σας ευχαριστώ πολύ. Το 'χω πάει στο πλαίσιο, αλλά πιστεύω ότι θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα μέσα για να τους τα ακουμπήσω. Ο υπολογιστής είναι 6ετίας. Pentium 4 στα 3 ghz, 3 GB RAM, Geforce 9600 512 MB, Win XP
-
καλα μαλακιες...
βρισκεις μια μεταχειρισμενη με 10 ευρω και κανεις την δουλεια σου...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τι διάβολο έκαναν;Σε μένα μια χαρά πάει μετά την αναβάθμιση πάντως...
Μήπως έβαλες κάτι εσύ extra; -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
καλα μαλακιες...βρισκεις μια μεταχειρισμενη με 10 ευρω και κανεις την δουλεια σου...
Για πες περισσότερα... μπορώ και να σώσω τα αρχεία του σκληρού? έχω εργασίες μέσα που μου χρειάζονται. Είμαι ολίγον άσχετος γι' αυτό
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]