-
Καμμια προταση για προγραμμα ERP ή Εμπορικη εφαρμογη;
Ζητουμενα η ευχρηστια, η ταχυτητα και φυσικα το χαμηλο κοστος αγορας και συντηρησηςΠροκειται για μικρη εταιρια χονδρικου-λιανικου εμποριου, μεχρι τωρα δουλευα σε SAP & Singularlogic Prime ERP, Business ERP, Enterprise ERP.
Καποιος μου προτεινε SingularLogic 'οριζοντες'.
-
Κυκλοφορούν ακόμα οι Ορίζοντες;
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Θέλω και έγχρωμο ρε συ.~ 300€ πάει για laser και ~49€/χρώμαΗ έγχρωμη εκτύπωση στους laser είναι χάλια. Τα χρώματα είναι ξεπλυμένα χωρίς καμία ζωντάνια. Καμία σχέση με inkjet.
Αν θέλεις οπωσδήποτε χρώμα για μένα η καλύτερη λύση είναι να πάρεις δύο εκτυπωτές. Έναν ασπρομαυρο laser που θα σου βγάζει τον όγκο της εκτύπωσης και έναν inkjet για τα έγχρωμα.
Η άλλη λύση είναι κάποιος inkjet που να δέχεται σύστημα συνεχούς ροής. Το γεμίζεις με χύμα μελάνι το οποίο είναι πολύ φτηνό. Βέβαια πάλι δέν έχεις την ταχύτητα του laser.
-
Την Δευτερα που μας περασε πηρα αυτο(απο πλαισιο) για το γραφειο,απο τα 245 ευρω,τα 45 του ΦΠΑ εκπιπτουν,και η ΗP εχει επιστροφη αλλα 35 ευρω(τα πιστωνει σε λογαριασμο μας μετα την εγραφη του προιοντος).Ακομη δεν το δουλεψα,περα απο τις δοκιμαστικες σελιδες,αλλα εχει ωραιο μενου στα Ελληνικα (στην οθονη),υποδοχη για στικακι και μπορει να τυπωσει μεσω κινητου(τι αλλο θα δουμε).Ηθελα Οπωσδηποτε Α3,το οποιο το σκαναρει κιολας.
http://www.plaisio.gr/periferiaka-othon ... CR769A.htmΥ,Γ αν θεωρηθει διαφημιση ,παρακαλω να διαγραφτει.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κυκλοφορούν ακόμα οι Ορίζοντες;Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Nαι, με αρκετα αναβαθμισμενο περιβαλλον βεβαια. Νομιζω πως ειναι εντελως διαφορετικο προγραμμα με το ιδιο ονομα.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Κυκλοφορούν ακόμα οι Ορίζοντες;
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Nαι, με αρκετα αναβαθμισμενο περιβαλλον βεβαια. Νομιζω πως ειναι εντελως διαφορετικο προγραμμα με το ιδιο ονομα.
Είχαμε ορίζοντες απο το 1988,1989? Τελευταία φορά τους έλεγαν NG Οριζοντες,πιο 'παραθυρικοί'.Κάποια στιγμη είχαμε παραλληλα και το DeFacto οταν κυκλοφορησε αλλά δεν μας βόλευε.Την στατιστική την έπαιζα στα δάκτυλα ,ότι αποτέλεσμα έψαχνες μπορούσα να στο βγάλω.
ComputerLogic ,πόσα λεφτά της δίναμε κάθε χρόνο για τα συμβόλαια υποστήριξης -
CN045A Black 2300Pgs
CN048A Yellow 1500Pgs
CN047A Magenta 1500Pgs
CN046A Cyan 1500Pgsthanks. Ποια είναι η αντιστοιχία σε ml για να συγκρίνω με τους άλλους;
...
Δε με νοιάζει η ταχύτητα ούτε έχω μεγάλο όγκο εκτυπώσεων. Αυτά που λες είναι ιδανικά για γραφείο. Καμιά φωτογραφία κάθε τόσο και scan/print/copies. Απλώς θέλω οπωσδήποτε να έχει fax + ethernet. Από κει και πέρα ψάχνω κάτι v4m γιατί τα μελάνια μου τώρα κοστίζουν 55€ (με λιγότερα ml από τα μεγαλύτερα μηχανήματα) και το μηχάνημα 70 και είναι μλκία όσο να 'ναι
-
Πόσο καιρό σου βγάζουν αυτά τα 55 ευρώ για μελάνια;
-
ελάχιστες εκτυπώσεις, ίσως να ξεραίνονται ή να καταναλώνει πολύ, έχουν λίγα Ml http://www.epson.gr/gr/el/viewcon/corpo ... bles/11995
-
CN045A Black 2300Pgs
CN048A Yellow 1500Pgs
CN047A Magenta 1500Pgs
CN046A Cyan 1500Pgsthanks. Ποια είναι η αντιστοιχία σε ml για να συγκρίνω με τους άλλους;
Για ευνοητους λογους η HP δεν αναγραφει πλεον τα περιεχομενα ml αλλα τις σελιδες... (και αναφερεται σε προχειρη εκτυπωση, με 5% καλυψη σελιδας κτλ)
-
Καμμια προταση για προγραμμα ERP ή Εμπορικη εφαρμογη;
Ζητουμενα η ευχρηστια, η ταχυτητα και φυσικα το χαμηλο κοστος αγορας και συντηρησηςΠροκειται για μικρη εταιρια χονδρικου-λιανικου εμποριου, μεχρι τωρα δουλευα σε SAP & Singularlogic Prime ERP, Business ERP, Enterprise ERP.
Καποιος μου προτεινε SingularLogic 'οριζοντες'.
http://www2.softone.gr/el/2008-12-04-15-23-48/commercial-suites
Μπορεί να εξελιχθεί όσο εξελίσεται και η επιχείρηση, ευέλικτο, φιλικό interface και μπορείς να το προμηθευτείς σε στυλ leasing.
-
CN045A Black 2300Pgs
CN048A Yellow 1500Pgs
CN047A Magenta 1500Pgs
Για ευνοητους λογους η HP δεν αναγραφει πλεον τα περιεχομενα ml αλλα τις σελιδες... (και αναφερεται σε προχειρη εκτυπωση, με 5% καλυψη σελιδας κτλ)
κατανοητό. Ο 8600 έχει μεγαλύτερο κόστος αγοράς αλλά πιο ελάχιστο κόστος μελανιών απ'όσο βλέπω Το θέμα είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει απόσβεση με ελάχιστες εκτυπώσεις. Μήπως υπάρχει καμιά υπηρεσία email to fax για να ξεχάσω το θέμα fax να ρίξω κόστος;
-
κατανοητό. Ο 8600 έχει μεγαλύτερο κόστος αγοράς αλλά πιο ελάχιστο κόστος μελανιών απ'όσο βλέπω Το θέμα είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει απόσβεση με ελάχιστες εκτυπώσεις.Ναι, αλλά ο λόγος Τιμή Εκτυπωτή/Κόστος αναλωσίμων που σε ενδιαφέρει είναι σαφώς ανώτερος.
-
Βλεπω οτι το Πλαισιο πουλαει ταμπλετες με 1 χρονο εγγυηση
Τα περι υποχρεωτικα 2 ετων δεν παιζουν; -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Βλεπω οτι το Πλαισιο πουλαει ταμπλετες με 1 χρονο εγγυηση
Τα περι υποχρεωτικα 2 ετων δεν παιζουν;Είναι η γνωστή ιστορία με το μικρό 'κενό' που έχει η νομοθεσία. Αλλά ειδικά σε ηλεκτρονικά θα έπρεπε να το ξέρουν ότι είναι 2 χρόνια η ΕΛΑΧΙΣΤΗ εγγύηση που υποχρεωτικά πρέπει να δίνουν...μια απλή καταγγελία στον Συνήγορο και στην Γ.Γ.Καταναλωτή θα αρκέσει, αν σου προκαλέσουν θέμα
Πάντως για αυτόν και άλλους λόγους έχω περιορίσει δραστικά τις αγορές μου από Πλαίσιο (και Ελλάδα γενικότερα)
-
CN045A Black 2300Pgs
CN048A Yellow 1500Pgs
CN047A Magenta 1500Pgs
κατανοητό. Ο 8600 έχει μεγαλύτερο κόστος αγοράς αλλά πιο ελάχιστο κόστος μελανιών απ'όσο βλέπω Το θέμα είναι ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει απόσβεση με ελάχιστες εκτυπώσεις. Μήπως υπάρχει καμιά υπηρεσία email to fax για να ξεχάσω το θέμα fax να ρίξω κόστος;
-
Επειδή τώρα τελευταία έχω πολύ αργό ίντερνετ, μίλησα με την υποστήριξη της Forthnet, και μου είπαν ότι μάλλον φτάει το pc! Με είπε ο τεχνικός να πάω στην έναρξη, και στη αναζήτηση να πατήσω cmd.exe! έγραψα κάτι και μου έβγαλε κάτι συνδέσεις!! Έ μου βρήκε καμιά 10αριά που λέει established! Μου είπε πως αυτά είναι προγράμματα ή και ιοί που τρώνε πόρους του ίντερνετ! Ιοί μάλλον δύσκολο γιατί σήμερα του έκανα σκαν με το malwarebytes, αλλά για το προγράμματα πως μπορώ να τα βρώ ποια είναι και να τα διαγράψω;
-
JORGE να σου δωσω μια φιλικη συμβουλη;
Μην αγχωνεσαι για την ταχυτητα.ΑΛΛΑ ΑΝ αγχωνεσαι, την επομενη φορα που θα μιλησεις με τον τεχνικο να του πεις να φτιαξει η μπ@@@λοεταιρεια του τις μπ@@@λογραμμες της και να μην πουλανε πιπες στους πελατες τους.
Και αν σου πει μα-μου να του πεις οτι ο g8777 αγκαζε με corsair και cabala10 ερχονται απο τα κεντρικα να πουνε 2 λογακια. -
Ο χρήστης JORGE έγραψε:
Επειδή τώρα τελευταία έχω πολύ αργό ίντερνετ, μίλησα με την υποστήριξη της Forthnet, και μου είπαν ότι μάλλον φτάει το pc! Με είπε ο τεχνικός να πάω στην έναρξη, και στη αναζήτηση να πατήσω cmd.exe! έγραψα κάτι και μου έβγαλε κάτι συνδέσεις!! Έ μου βρήκε καμιά 10αριά που λέει established! Μου είπε πως αυτά είναι προγράμματα ή και ιοί που τρώνε πόρους του ίντερνετ! Ιοί μάλλον δύσκολο γιατί σήμερα του έκανα σκαν με το malwarebytes, αλλά για το προγράμματα πως μπορώ να τα βρώ ποια είναι και να τα διαγράψω;σου είπε τέτοιο πράμα ο τεχνικός; Μπες καταρχάς στο περιβάλλον του router και γράψε στατιστικά (download/upload link, down/up margin ή snr, down/up attenuation)
-
Ο χρήστης JORGE έγραψε:
Επειδή τώρα τελευταία έχω πολύ αργό ίντερνετ, μίλησα με την υποστήριξη της Forthnet, και μου είπαν ότι μάλλον φτάει το pc! Με είπε ο τεχνικός να πάω στην έναρξη, και στη αναζήτηση να πατήσω cmd.exe! έγραψα κάτι και μου έβγαλε κάτι συνδέσεις!! Έ μου βρήκε καμιά 10αριά που λέει established! Μου είπε πως αυτά είναι προγράμματα ή και ιοί που τρώνε πόρους του ίντερνετ! Ιοί μάλλον δύσκολο γιατί σήμερα του έκανα σκαν με το malwarebytes, αλλά για το προγράμματα πως μπορώ να τα βρώ ποια είναι και να τα διαγράψω;Λογικά έχεις Thompson, άνοιξε ένα browser και στη διεύθυνση γράψε 192.168.1.254, πήγαινε στο Internet->ADSL και δες ταχύτητες upload/download, και σύγκρινε με αυτά που έχεις 'αγοράσει' (π.χ. 24αρι για download). Αν δεις τίποτα μονοψήφιες ταχύτητες (δηλαδή του στυλ 8500KBps), πάρτους τηλέφωνο και πες τους να έρθουν να τη φτιάξουν.
Επίσης για τις συνδέσεις που λες, τι ακριβώς σου είπε να γράψεις ? ipconfig ? Αν τρέχεις κάποιο p2p από κάτω, αυτό ναι, μπορεί να σου τρώει bandwidth...όπως επίσης αν το έχεις ξεκλείδωτο και σου κλέβει κάποιος άλλος...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]