Ο χρήστης JORGE έγραψε:
Επειδή τώρα τελευταία έχω πολύ αργό ίντερνετ, μίλησα με την υποστήριξη της Forthnet, και μου είπαν ότι μάλλον φτάει το pc! Με είπε ο τεχνικός να πάω στην έναρξη, και στη αναζήτηση να πατήσω cmd.exe! έγραψα κάτι και μου έβγαλε κάτι συνδέσεις!! Έ μου βρήκε καμιά 10αριά που λέει established! Μου είπε πως αυτά είναι προγράμματα ή και ιοί που τρώνε πόρους του ίντερνετ! Ιοί μάλλον δύσκολο γιατί σήμερα του έκανα σκαν με το malwarebytes, αλλά για το προγράμματα πως μπορώ να τα βρώ ποια είναι και να τα διαγράψω;
Λογικά έχεις Thompson, άνοιξε ένα browser και στη διεύθυνση γράψε 192.168.1.254, πήγαινε στο Internet->ADSL και δες ταχύτητες upload/download, και σύγκρινε με αυτά που έχεις 'αγοράσει' (π.χ. 24αρι για download). Αν δεις τίποτα μονοψήφιες ταχύτητες (δηλαδή του στυλ 8500KBps), πάρτους τηλέφωνο και πες τους να έρθουν να τη φτιάξουν.
Επίσης για τις συνδέσεις που λες, τι ακριβώς σου είπε να γράψεις ? ipconfig ? Αν τρέχεις κάποιο p2p από κάτω, αυτό ναι, μπορεί να σου τρώει bandwidth...όπως επίσης αν το έχεις ξεκλείδωτο και σου κλέβει κάποιος άλλος...