-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
μπραβο μπραβο... εξυπναδες λετε! Και αμα κλεισει ρε το Πλαισιο, ο Corsair που θα κανει showrooming? ε? ε?Τεσπα... οταν κινητα που πωλουνται στο εξωτερικο κατω απο 500€, το Πλαισιο τα πουλα 740€ (και καποιοι τελικως τα αγοραζουν), δεν προκειται να κλεισει ποτε.
Τι showrooming μωρέ; έκανα το λάθος τις προάλλες να πάω να χαζέψω για κανα λάπτοπ και μόνο που δεν έκλαψα
-
Αυτό με τις εγγυήσεις όμως δεν είναι προνόμιο μόνο του Πλαισίου...και το e-shop έχει κάτι περίεργα '1 έτος εγγύηση', ακόμα και σε γνωστές μάρκες, ακόμα και μεταξύ παρόμοιων προϊόντων από την ίδια μάρκα υπάρχουν διαφορές στην εγγύηση (π.χ. 'διπλανά' Asus tablets έχουν διαφορετική εγγύηση)
-
Ερώτηση για matlab: υπάρχει εντολή 'rehash toolboxcacheEnd'; Ξέρω την 'rehash toolboxcache' αλλά στις οδηγίες ενός αντάπτορα για CAN ζητάει την συγκεκριμένη και παίρνω λάθος στο matlab.
-
Δοκίμασε ρε.
-
To δοκίμασα και πετάει error (no such rehash option) απλά λέω μήπως θέλει καμιά διαφορετική σύνταξη.
Μάλλον το κανονικό rehash toolbox θέλει γιατί έβαλα φάκελο στο toolbox του matlab. Όχι ότι δουλεύει ακόμα κι έτσι αλλά υγεία. -
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Αυτό με τις εγγυήσεις όμως δεν είναι προνόμιο μόνο του Πλαισίου...και το e-shop έχει κάτι περίεργα '1 έτος εγγύηση', ακόμα και σε γνωστές μάρκες, ακόμα και μεταξύ παρόμοιων προϊόντων από την ίδια μάρκα υπάρχουν διαφορές στην εγγύηση (π.χ. 'διπλανά' Asus tablets έχουν διαφορετική εγγύηση)το πλαίσιο μπορείς να το κατηγορήσεις γιατί τα τούβλοχ είναι 'δικά' του, εννοείται ότι για asus ή hp κατηγορείς την asus ή την hp και για να μη μπεις σε τέτοιες διαδικασίες απλά δεν ψωνίζεις από αυτούς
παίρνεις πχ dell που δίνει τη σωστή εγγύηση και δε χρειάζεται να σταλλούν και εξωτερικό τα μηχανάκια σου για επισκευή
επίσης έχω δει και ένα άλλο παράλογο στο πλαίσιο, όπως το να δίνει 1 ή δύο έτη εγγύηση αντιπροσωπείας σε logitech, ενώ όπως είναι γνωστό σχεδόν όλα τα προϊόντα της εταιρείας έχουν 3
άρα μάλλον το κάνει με το έτσι θέλω, γιατί για συγκεκριμένο πράγμα που τελικά αγόρασα πήρα την εδώ αντιπροσωπεία της logi και με διαβεβαίωσαν ότι είναι 3 όπως λέει το site τουςπχ
http://www.plaisio.gr/periferiaka-othon ... 000540.htm -
Το Πλαίσιο το έχω ως κάτι αντίστοιχο του Jumbo για υπολογιστές. Η διαφορά είναι πως αν θέλω να πάρω κάτι κινέζικο για υπολογιστές, το αγοράζω κατευθείαν από ebay και έχω και 1000 φορές καλύτερη εξυπηρέτηση (οκ, στο ebay δε σου λένε 100 φορές καλημέρα μόλις μπεις στο μαγαζί τους! ).
Συνήθως αγοράζω από eshop, παρά τα παράπονα που έχω ακούσει κατά καιρούς από πολλούς. Ξερώ τι θέλω, μπαίνω παραγγέλνω και πηγαίνω από το μαγαζί για παραλαβή. Μια φορά που χρειάστηκα εγγύηση (σε έναν WD σκληρό), δεν υπήρξε πρόβλημα.
Το θέμα πάντως με τις μονοετείς εγγυήσεις δεν αφορά μόνο το Πλαίσιο δυστυχώς. Το ίδιο κάνουν και άλλες αντιπροσωπείες. Ίσως να βασίζονται στο γεγονός πως ο κόσμος δεν γνωρίζει ή δεν θα μπει στην διαδικασία να το πάει δικαστικά. Μου είχε κάνει εντύπωση παλιότερα που η Pentax για παράδειγμα είχε 1 μόλις χρόνο εγγύηση. Κερδίζουν από το κόστος επισκευής, χάνουν όμως πελάτες γιατί αν είσαι ακριβότερος και δεν προσφέρεις και τεχνική υποστήριξη γιατί να μην αγοράσει το προϊόν σου ο πελάτης από το εξωτερικό;
-
το καλυτερο ειναι να θες συγκεκριμενο part και να προσπαθουν να σου πουλησουν την σαβουρα του πλαισιου
η αμα δεν εχουν σε πετανε στην Nvidia ειτε ειναι καρτα γραφικων ειτε ειναι καλωδιο Usb -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
το καλυτερο ειναι να θες συγκεκριμενο part και να προσπαθουν να σου πουλησουν την σαβουρα του πλαισιου
η αμα δεν εχουν σε πετανε στην Nvidia ειτε ειναι καρτα γραφικων ειτε ειναι καλωδιο UsbΒέβαια προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους...δεν ξέρουν πάντα για τι πράγμα μιλάνε (μπορεί π.χ. εγώ να γνωρίζω 3-4 τάξεις μεγέθους περισσότερα από αυτούς, αλλά αυτοί με αντιμετωπίζουν ως πελάτη σε supermarket), αλλά είναι εκεί για να προσφέρουν την -όποια- βοήθεια μπορούν...δεν μπορείς να τους ψέξεις για αυτή την προσπάθεια...
Το κακό είναι ότι, μέχρι να παραδεχτούν -ή να αντιληφθείς- ότι δεν ξέρουν αυτό που τους ρωτάς, μπορεί να έχεις χάσει και ένα τέταρτο από το χρόνο σου...
-
ε μα οταν ζητας κατι συγκεκριμενο απο συγκεκριμενη εταιρεια και αυτοι σου πασαρουν κατι απο αλλη εταιρεια που δεν σε νοιαζει δεν ειναι θεμα ασχετοσυνης..
-
Τι θεμα ειναι cabala;
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Τι θεμα ειναι cabala;οταν ζηταγα μια ati 6850 και μου πασαρε μια nvidia 550 επειμενοντας κιολας οτι θα ειμαι ευχαριστημενος απο την αγορα
(μετα απο 4 φορες και με την απειλη να μου κατεβασει τον προισταμενο του) πως το βλεπεις ασχετοσυνη η προωθηση του χειροτερου ειδους? -
Rant on:
Κοιτα επειδη με πιανουν τα διαολια μερικες φορες με αυτα που διαβαζω στα φορα για το ποσο ασχετοι ειναι οι πωλητες των καταστηματων σε σχεση με τα 18χρονα τζιμανια με γνωσεις επι παντος επιστητου (απο τα διαφορα ινσομνια).
Πηγαινε ΕΣΥ πιτσιρικο να δουλεψεις για 700 (και πολλα λεω) και ΜΗΝ προωθεις την μαρκα/εταιρεια που σου ειπανε στον πελατη.
Πεστου κατι σε στυλ 'φιλαρακο εχεις δικιο ΤΖΑΜΠΑ λεφτα οι Intel παρε AMD' ή ακομα καλυτερα 'ΓΙΑ ΤΟΝ Π@@@@Ο τα turbo x που σου πουλαμε' και να δουμε ποσους μισθους θα παρεις απο αυτην την δουλεια.
Για να μην παρεξηγηθω σε περιπτωσεις σαν την δικη σου -εριστικος και ξερολας πωλητης-ενεργησες πολυ σωστα αλλα δεν βλεπω κανεναν να δινει ελαφρυντικα σε εναν υπαλληλο οταν απλα ενεργει με εντολες των ανωτερων του.
Και αυτη η τζαμπα μαγκια ειναι που με τσαντιζει περισσοτερο.Rant off.
-
Το θέμα είναι να μην πηγαίνεις εξ αρχής για να μην υπάρχουν οι εκνευρισμοι στη συνέχεια
-
μου μπορεις να πας να χαζεψεις οτι θες χωρις να εισαι υποχρεωμενος να αγορασεις κατι.
Και γω οποτε παω για χαζεμα στα Public ερχονται ΠΑΝΤΑ και προσπαυοθν να μου πουλησουν Wind.Θελουν και το κανουν;Πιστευοθν οτι οντως η Wind ειναι η καλυτερη;Οχι βεβαια-ειναι υποχρεωμενοι να σε πρηξουν απο τους απο πανω.Το ξερεις και εσυ το ξερουν και αυτοι.Τι εξυπηρετει λοιπον να ποσταρουμε μετα 'καλα ε, την εκανα ΧΩΜΑ την ασχετη κυρατσα που θα μου πουλησει ΕΜΕΝΑ μουφα..Ποσο της πλακας ειναι ολοι εκει μεσα..'ΥΓ
Για το Outlast δεν μου πες .... -
Αυτός που θα πάει να ψωνίσει και να ξέρει τι πρόκειται να πάρει δεν υπάρχει θέμα. Σε όλους τους υπόλοιπους είναι το θέμα κι εκεί 'χτυπάνε'. Εντάξει είχα κι εγώ τα θεματάκια μου πέρσυ με μια κάρτα γραφικών τους τα έπρηξα και μετά από 3 φορές πέτυχα μια καλή. Η ταλαιπωρία είναι ενοχλητική όταν σε τρέχουν για μαλακίτσες, αλλά στην τελική δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο παράπονο, μ'έχει εξυπηρετήσει πολλές φορές αλλά συνήθως ξέρω τι παίρνω Κι αν χαλάσει κάτι στον 13ο μήνα με 1 έτος εγγύηση το αποδέχομαι και είναι αλήθεια ότι πολλέεεεεεεεες εταιρείες δεν εφαρμόζουν το τουλάχιστον 2 έτη.
οπότε + cabala
-
+Απειρο στον G8777
Κ εγω οταν ημουν λιγο πιο μικρος,γεματος geek-ο-ηλιθιες γνωσεις (ημιμαθεια βασικα) μου την εσπαγαν οι πωλητες ειδικα στο πλαισιο αλλα με τον καιρο μπηκα στη θεση τους και δεν εχεις επιλογη.Ειναι και αυτη μια δουλεια με συγκεκριμενες απαιτησεις και απλα αυτες φερνουν εις περας οι ανθρωποι.
Για μενα μονο προβλημα αποτελει που πολλοι απο αυτους δεν εχουν ιδιαιτερες γνωσεις,αλλα και παλι το πλαισιο φταιει που τους προσλαμβανει,οι ανθρωποι καλα κανουν και δουλευουν.Btw περυσι ειχα παρει ενα φτηνο android,το οποιο ειχαν 120 (20 ευρω ακριβοτερο απο το σκρουτζ).Φευγοντας με ρωτησε η σεκιουριτι αν δε βρηκα αυτο που εψαχνα και της ειπα οτι δε το βρηκα στην τιμη που εψαχνα.Φωναξε εναν τυπο που εμοιαζε με προϊσταμενος or something και μου λεει κατα λεξη ποσο το θες(!).Του λεω 100 εχει παντου,και μου το αφησαν 100
Μου εκανε θετικη εντυπωση αλλα γενικα τους αποφευγω.Εχει συμβει και σε αλλους το παζαρεμα αυτο ή τους πετυχα σε μυστηρια μερα? -
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
μου μπορεις να πας να χαζεψεις οτι θες χωρις να εισαι υποχρεωμενος να αγορασεις κατι.
Και γω οποτε παω για χαζεμα στα Public ερχονται ΠΑΝΤΑ και προσπαυοθν να μου πουλησουν Wind.Θελουν και το κανουν;Πιστευοθν οτι οντως η Wind ειναι η καλυτερη;Οχι βεβαια-ειναι υποχρεωμενοι να σε πρηξουν απο τους απο πανω.Το ξερεις και εσυ το ξερουν και αυτοι.Τι εξυπηρετει λοιπον να ποσταρουμε μετα 'καλα ε, την εκανα ΧΩΜΑ την ασχετη κυρατσα που θα μου πουλησει ΕΜΕΝΑ μουφα..Ποσο της πλακας ειναι ολοι εκει μεσα..'ΥΓ
Για το Outlast δεν μου πες ....είναι πρήχτες τη τελευταία φορά που πήγα δεν είχα διάθεση για εξυπνάδες και προσπαθούσα να συγκρατηθώ αλλά ήταν ενοχλητικοί , από την άλλη στο public όχι ιδιαίτερα
τουλάχιστον σε αυτό της Γλυφάδας, όπου είναι σχεδόν αόρατοιεμένα δε με έχουν ενοχλήσει εκεί
ΥΓ στο outlast δεν έχω πάει ακόμα γιατί έχω πήξει αυτή τη περίοδο και κοντεύω να καταλήξω να παίζω μόνο σαββατοκύριακα
ακόμα στο lords of shadow έχω μείνει και όπου να'ναι βγαίνουν ένα σωρό πράγματα
-
υπάρχει καμια ιδιαίτερη πρόταση για εξωτερικό σκληρό στα 2ΤΒ με usb3?
επίσης καλο θα ήταν να είναι και με εξωτερική τροφοδοσία
(κύρια χρήση για ταινίες στην TV)π.χ.
http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=30593&cat=6
http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22206&cat=6edit:
τώρα είδα και αυτά τα 2
http://www.e-shop.gr/product?id=PER.301968&sid=1
http://www.e-shop.gr/product?id=PER.340301 -
Εχω τον seagate κάνα χρόνο, μια χαρά δίσκος είναι.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]