-
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τις προτάσεις!
Το σπίτι είναι μονοκατοικία και παρατήρησα ότι έχει 'ταλαιπωρηθεί' η πρίζα την οποία έλυσα σήμερα και έφτιαξα στο βαθμό που μπορούσα! Εκοψα τα καλωδιάκια εξαρχής και 'ξανάδεσα' το πριζάκι!
Μόλις τελείωσα και έκτοτε δεν έχει ξανακάνει επανεκκίνηση και κλείδωσε σε αυτές τις ρυθμίσεις:
SNR Margin: 7.2 10.0 dbLine Attenuation: 53.6 32.9 db
Data Rate : 4886 298 kbps
'Έχω μόνιμα συνδεδεμένες επάνω 2 συσκευές τηλεφώνου! Γενικά η περιοχή μου δεν φτάνει πάνω από 5-6 σε όσους έχω ρωτήσει με τις ταχύτητες ν' ανεβαίνουν σε όσους πλησιάζουν στο κέντρο!
Φαντάζομαι ότι λόγω του πολύωρου καθημερινά downloading το φθηνό μπαουτεκ του οτε 'ψήνεται' και γι' αυτό σκέφτομαι την αντικατάσταση του.
Θα ήθελα λοιπόν ο αντικαταστάτης του να μπορεί να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο βαθμό την διαθέσιμη γραμμή και να δουλεύει όσο το δυνατόν πιο ψυχρά! -
Δοκίμασες με τα τηλέφωνα ΑΠΟΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ; Έχεις πολύ χαμηλό up κάπου υπάρχει θέμα.
-
το upload όταν η γραμμή κλειδώνει κάτω από 8 πέφτει στο 384! Έτσι μου είχαν πει στον οτέ όταν ρώτησα γιατί είναι τόσο χαμηλά σε σχέση με την παλαιά φόρθνετ! Ειχα κάποτε επιμείνει να το ανοίξουν, το έκαναν και με είχε τσακίσει στις επανεκκινήσεις με το upload όμως να είναι διπλάσιο!
θα δοκιμάσω με τα τηλέφωνα off αύριο αφού σήμερα θέλω να ελέγξω αν θα αποσυνδεθεί μόνο του! Θα σας γράψω αύριο τ' αποτελέσματα!
Ευχαριστώ και πάλι.Να ρωτήσω και κάτι άλλο: αν γυρίσω την γραμμή σε απλό pstn θα είναι καλύτερη η ταχύτητα του διαδικτύου, χειρότερη ή ίδια;
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Όσο χαμηλότερα από 100 ευρώ, τόσο καλύτεραΜη ψάχνεις τον φτηνότερο, βρες αυτόν που έχει τα φτηνότερα αναλώσιμα. Τι να το κάνεις αν ο εκτυπωτής κάνει 80€ και το τόνερ άλλο τόσο; Βρες έναν σχετικά οικονομικό και στην συνέχεια ψάξε να δεις πόσο έχουν τα γνήσια αναλώσιμα ή τα ξαναγεμισμένα (αν υπάρχουν) και μετά αποφάσισε αν σε συμφέρει.
-
Γενικά έχω ακούσει πως η adsl συμπεριφέρεται καλύτερα σε pstn γραμμή παρά σε isdn. Παλιότερα είχα adsl σε isdn γραμμή από τη HOL, και έπιανα 2500-2800 το μέγιστο. Υποπτεύομαι πως δέσμευε ένα κομμάτι του bandwidth λόγω του τηλεφώνου που ήταν voip μέσω του ρούτερ(και δούλευε θα έλεγα υποδειγματικά). Μετά πήγα στη Forthnet και έγινε μετατροπή της γραμμής σε pstn, και η ταχύτητα που κλειδώνει από τότε παίζει μεταξύ 5,5 και 6mbps.
Επίσης, με μια πρόχειρη αναζήτηση έπεσα πάνω σε αυτό. Για δες το. Δοκίμασε αρχικά να βάλεις το ρούτερ χωρίς το netmod να δεις αν θα έχει κάποια διαφορά.
-
ευχαριστώ...πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Όσο χαμηλότερα από 100 ευρώ, τόσο καλύτερα
Μη ψάχνεις τον φτηνότερο, βρες αυτόν που έχει τα φτηνότερα αναλώσιμα. Τι να το κάνεις αν ο εκτυπωτής κάνει 80€ και το τόνερ άλλο τόσο; Βρες έναν σχετικά οικονομικό και στην συνέχεια ψάξε να δεις πόσο έχουν τα γνήσια αναλώσιμα ή τα ξαναγεμισμένα (αν υπάρχουν) και μετά αποφάσισε αν σε συμφέρει.
Απο οσο εχω δει, σε αυτες τις τιμες ολα τα αναλωσιμα πανω κατω ιδι τιμη εχουν. Εκτος και αν υπαρχει συμβατο και οχι μονο αυθεντικο και εκει μπορει να υπαρξει μια διαφορα 10-15€ ανα τεμαχιο.
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Εδώ έχω έναν απλό canon inkjet ο οποίος είναι για αντικατάσταση ( έχει πέσει και δυσκολεύεται να ξεκινήσει εκτυπώσεις). Ζυγίζοντας και εγώ τα πράγματα κατέληξα ότι δε με ενδιαφέρει έγχρωμη εκτύπωση συν το ότι εκτυπώνω αραιά και πού -----> αναζήτηση προσφοράς για φθηνό bw laser.
Ο του e shop έχει κάποιο χτυπητό αρνητικό; θα έβαζα τίποτα σε watchlist στο amazon, αλλά ώντας άσχετος με το θέμα δεν έχω κανένα κριτήριο
Όσο χαμηλότερα από 100 ευρώ, τόσο καλύτεραΜια χαρα ειναι, αν δεν ανεβαζα τις απαιτησεις μου για εγρωμο θα τον ειχα ηδη αγορασει.
-
Σπύρο ελάχιστη διαφορά, μη αξιοσημείωτη. Mark, το VoIP ήταν ή κάτι άλλο, ίσως το άρθρο που ανέφερες. Προσωπικά είχα ελάχιστες διαφορές. Θα κοιτάξω να δω αν έχω πληροφορίες από τότε
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Όσο χαμηλότερα από 100 ευρώ, τόσο καλύτερα
Μη ψάχνεις τον φτηνότερο, βρες αυτόν που έχει τα φτηνότερα αναλώσιμα. Τι να το κάνεις αν ο εκτυπωτής κάνει 80€ και το τόνερ άλλο τόσο; Βρες έναν σχετικά οικονομικό και στην συνέχεια ψάξε να δεις πόσο έχουν τα γνήσια αναλώσιμα ή τα ξαναγεμισμένα (αν υπάρχουν) και μετά αποφάσισε αν σε συμφέρει.
Απο οσο εχω δει, σε αυτες τις τιμες ολα τα αναλωσιμα πανω κατω ιδι τιμη εχουν. Εκτος και αν υπαρχει συμβατο και οχι μονο αυθεντικο και εκει μπορει να υπαρξει μια διαφορα 10-15€ ανα τεμαχιο.
Εννοείται οτί κοιτάς το μοντέλο που σε ενδιαφέρει δέχεται συμβατά αναλώσιμα. Συνήθως οι διαφορές είναι σημαντικές στο κόστος χρήσης. Και όταν μιλάμε για έλεγχο στην τιμή, φυσικά τσεκάρουμε και τον αριθμό των σελίδων που μπορεί να εκτυπώσει το κάθε toner. Το γνήσιο μπορεί να αρκεί για 2500 σελίδες και το συμβατό για 4000.
Επίσης, έχω την εντύπωση πως σε μερικούς εκτυπωτές το drum αλλάζει μαζί με το toner, ενώ σε άλλους ξεχωριστά με αποτέλεσμα να έχουν χαμηλότερο κόστος χρήσης.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
http://i44.tinypic.com/14alhky.jpg
Πλάκα έχει. Για δωρεάν κυρίως
Πες τίποτα ρε. Εντυπώσεις κλπ.
Πλάκα έχει. Είναι αρκετά καλοφτιαγμένο, και οι sensors έχουν πολύ καλή απόκριση.
Κάνει map το σκελετό των δύο χεριών (τις παλάμες δλδ και τον καρπό).Δεν ξέρω αν θα ο χρησιμοποιούσα μονίμως, αλλά για ορισμένες εφαρμογές είναι ωραίο. Έχουν ένα δικό τους 'app store' για εφαρμογές που είναι leap motion enabled.
Πολύ ωραία τυπάκια και αυτοί που την έχουν την εταιρεία, ωραίο περιβάλλον
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Πολύ ωραία τυπάκια και αυτοί που την έχουν την εταιρεία, ωραίο περιβάλλονΣε αλώνει ο καπιταλισμός μέρα με τη μέρα.
Γενικά είμαι επιφυλακτικός στα UI που δεν έχουν κάποιου είδους απτική ανάδραση και σε αυτά που απαιτούν χέρια σε περίεργες θέσεις. Δεν μου κάνει για κάτι που μπορεί να βελτιώσει κάτι στην πράξη.
-
όντως. Δεν είναι για γενική και μόνιμη χρήση. Για ορισμένες εφαρμογές έχει ενδιαφέρον πάντως. π.χ. μπορείς να μεταχειρίζεσαι τριδιάστατα αντικείμενα πιο εύκολα.
Περί haptics, γίνετια κάποια δουλειά, έχω πάει και σε κανά δυο 'events' και δοκίμασα διάφορα 3d-haptic-δενξερωγωτι συσκευές χειρισμού. Δεν μπορώ να πω ότι με άφησαν ικανοποιημένο. Δλδ, είχαν haptic feedback αλλά ήταν πολύ συνθετικό και δεν βοηθούσε και τόσο στ' αλήθεια. Παίζουν πολύ με μηχανικές διαστολές συστολές και καθόλου με αλλαγή της ροπής αδράνειας που νομίζω ότι θα βοηθούσε αρκετά. Κατά τα λεγόμενά τους είναι θέμα κατανάλωσης και ισχύος, αλλά νομίζω πως απλώς ήθελαν να μου απαντήσουν κάτι στα γρήγορα
-
Για 3δ χειρισμό υπάρχουν κάτι συσκευές -space navigator- αλλά δεν έχω παίξει για να πω γνώμη. Μου φαίνεται κάπως περίεργο να χειρίζεσαι -με ακρίβεια και ταχύτητα- κάτι χωρίς μιας μορφής ανάδραση αλλα μπορεί να είναι και θέμα συνήθειας.
Τεσπα.
-
Πολύ ωραία τα space navigator, space pilot κλπ.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
Σε συνέχεια του θεματος με το μόντεμ που παρέθεσα παραπάνω το upload δεν ανέβαινε ακόμα και αν έβγαζα τελείως το νετμοντ! Απλά κλείδωνε ασταθώς στα 5500download και γύρω στα 300 upload!
Τελικά κλείδωσε μόνο του στην παρακάτω ταχύτητα και δεν έχει κάνει διακοπή έκτοτε!
Downstream UpstreamSNR Margin: 10.1 11.1 db
Line Attenuation: 53.6 32.9 db
Data Rate: 4647 298 kbps
-
Με τεχνικό τμήμα του ΟΤΕ μίλησες;
-
θα τους καλέσω όταν μπορέσω και θα σας ενημερώσω!
-
Αυτό το μαύρο παπαράκι στην αρχή-το δείχνει και στο 2:16-για την ευθυγράμμιση των καλωδίων πού το βρίσκουμε ;
Youtube Video -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Αυτό το μαύρο παπαράκι στην αρχή-το δείχνει και στο 2:16-για την ευθυγράμμιση των καλωδίων πού το βρίσκουμε ;
Youtube VideoΑυτό το RJ45 είναι διαιρούμενο, όχι μονοκόματο σαν τα κλασικά. Το μαύρο πλαστικό είναι κομάτι του βύσματος. Ψαξε για modular RJ45 plug, πχ εδώ: http://www.idealindustries.com/prodDeta ... dId=85-366
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]