-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έχει δοκιμάσει κανείς απ'αυτους;
http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... Y=120%20GBγνωστός έχει τον 120ρη vertex 2 k λέει ότι πετάει
μην ασχολεισαι με ocz λεμε...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Για αυτό σου λέω Χρήστο, καλύτερα 2500. Προσωπικά πάντως, αν δεν επειγόμουν θα περίμενα τους νέους Ivy Bridge. Όχι ότι και ο 2500 δεν είναι καλός, τουναντίον είναι κορυφαίος, απλά γιατί να μην πάρω τον ακόμα καλύτερο; Αν βέβαια επείγει, παίρνεις τον 2500 και καθαρίζεις.Για την RAM, νομίζω ότι η απάντηση είναι θετική.
Με boxed CPU Intel δεν είχα ποτέ πρόβλημα θερμοκρασίας, ακόμα και σε ελαφρύ overclocking. Ακριβές ψύκτρες, υγροψυξη κλπ νομίζω απευθύνονται σε σοβαρούς overclockers κυρίως. Ένα σωστά μελετημένο κουτί, τοποθετημένο σε χώρο που αερίζεται επαρκώς αρκεί στις περισσότερες των περιπτώσεων.
Αλεξανδρε εχεις παθει μια μανια με την τεχνολογια κατα την απουσια μου ή μου φαινεται ?
οι intel σημερα δεν ειναι καθολου ζεστοι, στη προηγουμενη γενια ομως υπηρχαν θεματα και οχι παντα λογω των ιδιων των επεξεργαστων, αλλα λογω του οτι η intel λυποταν να δωσει λιγο αλουμινιο παραπανω
ο δικος μου πχ με τη στοκ ψυξη σε ελληνικο καλοκαιρι ειχε δημιουργησει σε πολυ κοσμο θεμα ( το ιδιο και οι i7 λογω ht )
με τη γκουμουτσα που εχει πανω ειναι δροσεροτατος παρα το 'γαργαλημα' τουεπισης να πουμε οτι υπαρχουν αξιολογες και πολυ ησυχες (γιατι ειναι και αυτος ενας σημαντικος παραγοντας αγορας) ψυκτρες με 30 το πολυ ευρω , οποτε τα δινεις και εχεις το κεφαλι σου ησυχο ακομα και αν το αφησεις στοκ
θα μου έρθει φθηνότερα να πάρω τα κομμάτια και να τον φτιάξω εγώ;
ναι θα σου ερθει σημαντικα φθηνοτερα και δε θα εχει βαλει ο καθε γκαου χερι στο μηχανημα σου
το μονο αρνητικο ειναι μη πεσεις σε βλαμενη μητρικη με στραβα pins , εκει δεν προκειται να βγαλεις ακρη με την εγγυηση για αυτο αν παρεις τη μητρικη απο κανονικο μαγαζι και οχι ιντερνετομαγαζο αφου την παρεις ζητα να την ανοιξουν επι τοπου να ελεγξουν τα πινακια πριν κανεις εσυ το οτιδηποτε
και ουσιαστικα αυτο ειναι και το μονο κομματι της συναρμολογησης που πρεπει να εισαι ιδιαιτερα προσεκτικος, τα υπολοιπα ειναι ευχαριστη χειροτεχνια και ειναι δυσκολο να χαλασεις κατι
-
Καλημέρα σε όλους...
Γιώργο όπως μου είπαν εχθές την σύνθεση την κάνουν δωρεάν και δίνουν και 3 χρόνια εγγύηση οπότε...άσε να έχουν την ευθύνη για οποιαδήποτε μαμακία γίνει. Αν ήταν δικό μου το pc θα το δοκίμαζα...
@popol@ros. Γιατί όχι OCZ για SSD; Το πλαίσιο οι εταιρίες που έχει είναι OCZ και corsair. Καλύτερα σε corsair;
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
έχει δοκιμάσει κανείς απ'αυτους;
http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... Y=120%20GBγνωστός έχει τον 120ρη vertex 2 k λέει ότι πετάει
μην ασχολεισαι με ocz λεμε...
γιατί όχι;
Corsair Force 3 120GB ή force gt είναι καλύτεροι;
(corsair μην πεταχτείς να υποστηρίξεις εαυτόν ) -
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Καλημέρα σε όλους...Γιώργο όπως μου είπαν εχθές την σύνθεση την κάνουν δωρεάν και δίνουν και 3 χρόνια εγγύηση οπότε...άσε να έχουν την ευθύνη για οποιαδήποτε μαμακία γίνει. Αν ήταν δικό μου το pc θα το δοκίμαζα...
@popol@ros. Γιατί όχι OCZ για SSD; Το πλαίσιο οι εταιρίες που έχει είναι OCZ και corsair. Καλύτερα σε corsair;
samsung 830
intel 320
crucial m4 -
πλάκα κάνεις;
και οι 3 είναι πιο αργοί απ'αυτούς που σου έδειξα.
υπάρχει κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που πρέπει να λάβω υπόψιν και το αγνοώ; -
ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
και βασικα τι θα πει πιο αργοι;;;trasfer και read rate που;; μεσα στο δισκο;;; θα δεις διαφορα δηλαδη αν διαβαζει ο ενας 200ΜΒ /sec σε σχεση με τον αλλον που διαβαζει 300MB/sec?
-
cmos ή ccd για κάμερα πάρκιγκ αυτοκινήτου;
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Αλεξανδρε εχεις παθει μια μανια με την τεχνολογια κατα την απουσια μου ή μου φαινεται ?Με τους υπολογιστές πάντα είχα αγάπες! Μη κοιτάς που δεν εκδηλωνόμουν.
Με τα gadgets δεν τα πήγαινα καλά αλλά μπήκα κι εγώ στον κόσμο του Android, κυρίως για το mobile internet.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
cmos ή ccd για κάμερα πάρκιγκ αυτοκινήτου;CCD που έχουν τα άρματα κι οι φρεγάτες μας
Νομίζω οι ccd είναι πιο ακριβές από τις cmos ακριβώς λόγω της μεγαλύτερου αιθμού αποτύπωσης χρωμάτων. Μιλάμε τώρα για απλή καμερούλα των 20 ευρώ από ebay ή κάτι καλύτερο. Εγώ με 20ευρώ έχω ικανοποιητική εικόνα στην οπισθοπορεία, απλά τώρα πχ στη βροχή τα θαμπώνει λίγο. -
Aπλή των 25€. Την θέλω για τον κινέζο μου να έχω και εικόνα πίσω.
-
Ενδεχομένως να μην σου φτάσει το καλώδιο του Video αν θες να περάσεις ωστέ να μην φαίνεται τίποτα. πχ εγώ το πέρασα από το λάστιχο που δίνει νερό στο πίσω τζάμι.
-
-edit-
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Ενδεχομένως να μην σου φτάσει το καλώδιο του Video αν θες να περάσεις ωστέ να μην φαίνεται τίποτα. πχ εγώ το πέρασα από το λάστιχο που δίνει νερό στο πίσω τζάμι.5μέτρα καλώδιο φτάνει ρε. Σιγά πια...4,3 είναι όλο το αμάξι, βγάλε κανα μέτρο από ταμπλό σε εμπρός προφυλακτήρα ...φτάνει ρε.
-
Δεν φαντάζεσαι πόσο εύκολα αναλώνεται το παραπανίσιο μέτρο
Έφτιαξα 3 πλεξούδες και κατάλαβα με τον άσχημο τρόπο
-
Ναι ξέρω δεν πάει ευθεία. Αλλά εδώ αναφέρουν ότι φτάνει σε πασατ στο λεόν δεν θα φτάσει;
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Καλημέρα σε όλους...Γιώργο όπως μου είπαν εχθές την σύνθεση την κάνουν δωρεάν και δίνουν και 3 χρόνια εγγύηση οπότε...άσε να έχουν την ευθύνη για οποιαδήποτε μαμακία γίνει. Αν ήταν δικό μου το pc θα το δοκίμαζα...
αν μιλας για πλαισιο αν δε κανω λαθος μονο το πρωτο χρονο ειναι τσαμπα τα εργατικα , μετα τα πληρωνεις και τα περισσοτερα part εχουν αρκετο καιρο εγγυηση , βεβαια πολλα εχουν και 2 οποτε βολευεσαι
αλλα αν δεν ειναι για σενα εννοειται οτι δεν ασχολεισαι
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Ομιλούμε για πατέντα δλδ.Για πείτε λεπτομέρειες, που την συνδέετε ;
σε μία τέτοια εγώ http://www.witson.com/en/displayproduct ... =100439730
μαλακία μου που δεν την έβαλα το 2009 που πήρα την οθόνη.
-
ποια η διαφορά βυσμάτων RJ45 για cat5e και cat6 ? αν βάλω βύσμα cat5e σε cat6 ρίχνει την απόδοση ή είναι μούφα για να πληρώνεις πιο ακριβά τα βύσματα;
-
-edit-
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]