-
Αλλαξα το SSD του laptop μου από 2x64 Toshiba με ελεύθερο χώρο ~4-5 GB σε 2χ128 Crucial (RAID0 και στις 2 περιπτώσεις) και το Windows Experience Index για το σκληρό δίσκο πήγε από 7.3 σε 7.9. Not bad...
-
καλη επιλογη
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Laptop Dell Inspiron 3520 με Windows 8 OEM χωρίς δίσκο εγκατάστασης και χωρίς κάποια ένδειξη για serial number των Windows, έχει κολλήσει σε Attempting Automatic Repair κατά την εκκίνηση.Έχει κανένας καμιά ιδέα για το τι μπορώ να κάνω πριν το επιστρέψει ο κάτοχος;
Update: Τελικά επικοινώνησα με το τεχνικό τμήμα της Dell και θα έρθει τεχνικός για να αλλάξει το δίσκο...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
μετρώντας frames και κάνοντας συγκρίσεις με το πρόσφατο παρελθόν του υπολογίστη του....Πάνω σε αυτό, επειδή βρήκα κάποια screens από benchmarks που είχα τρέξει παλιότερα, η αύξηση κατά μ.ο. είναι της τάξεως του 67% , άρα έπεσα μέσα στην εκτίμηση μου
Θα ήθελα να είχαμε από τώρα τη σειρά 8000 , αλλά δυστυχώς δεν ήθελε να μας κάνει τη χάρη η amd
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
-
Είχαμε πριν μερικές σελίδες μια συζήτηση για modem-routers που υποστηρίζουν AP Isolation, και προτάθηκε το NetGear WNDR3700. Έχει κανείς κάποια άλλη πρόταση (που κατά προτίμηση να μην ξεπερνάει τα 100 €);
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αλλαξα το SSD του laptop μου από 2x64 Toshiba με ελεύθερο χώρο ~4-5 GB σε 2χ128 Crucial (RAID0 και στις 2 περιπτώσεις) και το Windows Experience Index για το σκληρό δίσκο πήγε από 7.3 σε 7.9. Not bad...Trim παίζει σε raid συστοιχια SSD? ήμουν ανάμεσα σε 1x256 ή 2x128
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Είχαμε πριν μερικές σελίδες μια συζήτηση για modem-routers που υποστηρίζουν AP Isolation, και προτάθηκε το NetGear WNDR3700. Έχει κανείς κάποια άλλη πρόταση (που κατά προτίμηση να μην ξεπερνάει τα 100 €);by ap λες access point ε?
αν εχεις ηδη Modem και θες ενα βαρβατο router και φτηνο κιολας(+Open wrt)
http://www.tp-link.com/en/products/deta ... TL-WDR3600
http://www.skroutz.gr/s/2185131/TP-LINK-TL-WDR3600.html
(εγω προσωπικα βρηκα την υγεια μου και εβγαλα το πολυ φορτο απο το modem +οτι εχει δυο usb ) -
Εδώ και λίγο καιρό όταν κατεβάζω περισσότερα από 1 αρχεία κάνει disconnect η γραμμή μου. Εχω ένα USRobotics 9107 σκύλο εδώ και 6-7 χρόνια μέσω ethernet σε Forthnet 24mbps σε γραμμή οτε isdn. Δεν το κάνει πάντα. Αλλά είναι κάποιες μέρες όπως σήμερα ας πούμε που κατεβάζω αυτό που θέλω ένα-ένα. Τι μπορεί να συμβαίνει? Λες και μπουκώνει...
-
Όταν λες 'κατεβάζεις' εννοείς από p2p ή κάποιο direct link?
Αν είναι το πρώτο, ναι μπορεί να μπουκώνει (αν έχει μικρά tables που κρατάει διάφορα open connections ας πούμε). Αυτό που θα μπορούσες να κάνεις είναι να πας στο config του client των downloads και να μειώσεις δραστικά τον αριθμό από τα connections που κάνει. -
Aπό p2p (μτορ). Βάζω να κατεβάσω 3-4 μαζί με όση ταχύτητα μοιράσει αυτό από μόνο του (δεν με νοιάζει) αλλά στο τέλος κάνει disconnect.
edit:
-
μπες στις ρυθμίσεις του και μείωσε πολύ τα connections που κάνει.
Νομίζω στο bandwith τις έχει τις ρυθμίσεις, σαν number of connections, slots και κάτι τέτοια. Και στα advanced κάπου έχει για max half open connections. Επίσης αν χρησιμοποείς DHT, και αυτό κάνει πολλά πολλά connections. -
Πόσα να βάλω; Δες το edit μου.
-
Ναι.. ξέρω γω Είναι λίγο trial and error.
Παλιά που είχα κι εγώ τέτοιο θέμα, νομλιζω είχα φτάσει αρκετά χαμηλά,
κάτι 150 maximum connections, 100 per torrent (δεν έβαζα ποτέ παραπάνω από 2, συνήθως μόνο 1)και 2 upload slots?
Και στα max half open connections (αυτό στα advanced είναι κάπου) κάτι 10-20? [αυτά είναι το πλήθος των connections Που ξεκινάει να κάνει, και δεν έχουν 'γίνει' ακόμα]
DHT προσπαθούσα να το αποφεύγω. -
ΟΚ σε μερσώ.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αλλαξα το SSD του laptop μου από 2x64 Toshiba με ελεύθερο χώρο ~4-5 GB σε 2χ128 Crucial (RAID0 και στις 2 περιπτώσεις) και το Windows Experience Index για το σκληρό δίσκο πήγε από 7.3 σε 7.9. Not bad...Δεν ξέρω αν με τρώει ο... πωπός μου για κουβέντα ξανά για RAID ( ), αλλά δεν είναι λίγο υπερβολικό το setup για έναν laptop;
Εννοώ ο συνδυασμός RAID 0 + 2 SSD, μήπως για χάρη της ταχύτητας, χάνεις πολύ σε piece of mind;
Κάνεις συχνό backup όλου του σκληρού σου (της συστοιχίας τέλος πάντων...), αλλιώς πώς;Δεν έχω στήσει ποτέ κάτι με RAID0 , οπότε όταν είδα RAID0 με 2 SSD σε laptop, κάτι σκίρτησε μέσα μου!
-
-
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Ναι.. ξέρω γω Είναι λίγο trial and error.
Παλιά που είχα κι εγώ τέτοιο θέμα, νομλιζω είχα φτάσει αρκετά χαμηλά,
κάτι 150 maximum connections, 100 per torrent (δεν έβαζα ποτέ παραπάνω από 2, συνήθως μόνο 1)και 2 upload slots?
Και στα max half open connections (αυτό στα advanced είναι κάπου) κάτι 10-20? [αυτά είναι το πλήθος των connections Που ξεκινάει να κάνει, και δεν έχουν 'γίνει' ακόμα]
DHT προσπαθούσα να το αποφεύγω.Μπα δεν είναι αυτό τελικά. Το έβαλα στο 150 και 2 και με 5 παράλληλα downloads ξανακόλλησε και έκανε disconnect. Να τα φτυσε το ρούτερ; Eίναι μέρες που δουλεύει άψογα. Μήπως φταίει η Forthnet; Τέσπα σιγά μην βγάλω άκρη.
-
δοκιμασε να βαλεις
200
50
4 -
Ο χρήστης Chuckie έγραψε:
Αλλαξα το SSD του laptop μου από 2x64 Toshiba με ελεύθερο χώρο ~4-5 GB σε 2χ128 Crucial (RAID0 και στις 2 περιπτώσεις) και το Windows Experience Index για το σκληρό δίσκο πήγε από 7.3 σε 7.9. Not bad...
Trim παίζει σε raid συστοιχια SSD? ήμουν ανάμεσα σε 1x256 ή 2x128
Τι εννοείς 'trim' ?
Το 1χ256 θα είναι: φτηνότερο, αργότερο, λίγο πιο αξιόπιστο
Το 2χ128 (σε RAID0) αντίστοιχα θα είναι: ακριβότερο, ταχύτερο, λίγο πιο αναξιόπιστο
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]