-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Θελω προτασεις για σοβαρη εταιρια hosting.Θα φιλοξενησει ηλεκτρονικο καταστημα και 5-6 λογαριασμους email.
Mysql βασεις included.δεν ξέρω άμα είναι οι καλύτεροι ή οι φθηνότεροι... αλλά και γω και συνάδελφος που τους χρησιμοποιούμε δεν είχαμε κανένα θέμα και μια φορά που χρειαστήκαμε βοήθεια σχετικά με κάποιες ρυθμίσεις ήταν άμεση υποστήριξη.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
έχω να κατεβάσω καμια 30 e-books και διάφορα άλλα, με links από dropbox. υπάρχει κανένα προγραμματάκι να του κοτσάρω την λίστα με τα λινκ και να τα βάλει σε queue αυτόματα?Ίσως και το cryptload.
-
το antivirus χτυπάει καμπανάκι με δαύτο
-
Με avira και norton δεν είχα πρόβλημα με cryptload, με avira ΟΚ και το jdownloader. Μιλάμε για πολύ συνηθισμένα προγράμματα, καθόλου 'περιθωριακά'.
-
Επιβεβαιώνω κ εγώ ότι το jdownloader είναι 'καθαρό'.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
O έτσι της Wkipedia βγήκε στην γύρα να μαζέψει κανά φράγκο γιατί μάλλον το μαγαζί πάει για φούντο χωρίς ενίσχυση. Προσωπικά την θεωρώ ίσως την πιο ενδιαφέρουσα προσπάθεια που γίνεται εδώ και χρόνια στο δίκτυο.Ρίψατε τον οβολό σας. Νομίζω το αξίζει.
http://wikimediafoundation.org/w/index. ... %25CF%2582
Ετήσιο είναι το fundraising.
Και πάλι, αξίζει... -
@manosky, όντως δεν παίζει πρόβλημα, δεν ξέρω γιατί χτύπαγε, τα αρχεία κατέβηκαν και σε λίγο στο βιβλιοτοπικό θα δεις ότι έπιασε τόπο η βοηθεια σου
(τελικά βέβαια πιο γρήγορα θα έκανα αν τα κατέβαζα χειροκίνητα, αλλά μου έμεινε η γνώση )
έριξα κι εγώ το 5€ υπερ wiki
-
έριξα κι εγώ το 5€ υπερ wiki
+5€ για κάτι που χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά
-
Αξίζει να πάρω με 100 ευρώ αυτό; (εννοείται από άνθρωπό που γνωρίζω και εμπιστεύομαι). Επίσης παίρνω με τα ίδια χρήματα αυτό αλλά παρά είναι μικρή η οθόνη. Μπορώ να πάρω ένα από τα δύο. Απλά αν μου κάτσει το δεύτερο θα το έχω για δουλειά γραφείου (όχι για on-the-move καταστάσεις). Ποιο αξίζει περισσότερο τα χρήματά του;
-
100???
-
Πολλά;
-
Πολυ λιγα μου φαινονται εστω και για μεταχειρισμενο.
-
IMO το πρώτο, λόγω μεγαλύτερης ανάλυσης οθόνης.
-
Α, ok Δεν υπάρχει catch στη υπόθεση, είναι εγγυημένα και τα δύο.
Εφόσον η τιμή είναι καλή, το θέμα είναι ποιο από τα δύο να προτιμήσωedit: @ zorz: Κι εγώ το 1ο έχω δηλώσει γιατί προτιμώ laptop. Το 2ο θα το έπαιρνα ως desktop (σύνδεση με εξωτερική οθόνη), εφόσον αξίζει περισσότερο από το 1ο. Νομίζω πως είναι και νεότερο (το 2ο από το 1ο)
-
Παιδιά, αυτό για τους κύκλους φόρτισης εκφόρτισης που λέτε, δεν παίζει να ισχύει με τις καινούργιες μπαταρίες. Ας μην βάλω το πουλί μου στον ντορβά , αλλά memory effect η θεωρεία ( ) μας λέει ότι δεν υφίσταταιγια πες για καμια επαναφορτιζόμενη μπαταρία >2000mAh χωρίς mem effect για το 580EX γιατί αυτές που έχω έχουν κλατάρει (παίζει να το χρησιμοποιώ κ μια φορά το μήνα τελευταία )
-
-
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει το extension Autocopy σε Opera?
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
http://www.stefanv.com/electronics/low_self_discharge.html
http://forum.fourthirdsphoto.com/showthread.php?t=62282άρα πάω σε Eneloop 2000mAh αφού Sony CycleEnergy και Hahnel Synergy και Varta ready to go δεν βρίσκω εδώ?
-
Έχω φτιάξει αυτή τη σύνθεση:
Θήκη: CoolerMaster Elite 310 Orange Case (RC-310-OKN1-GP) 36,59 €
Τροφοδοτικό: CoolerMaster Elite Power RS-400-PSAP-J3 400W PSU 36,59 €
Επεξεργαστής: Intel Core i3 540 (1156, 3.06GHz, Cache 4MB, Box) (Bulk) 72,34 €
dvd: Samsung DVD-RW SH-222AB Sata Black Bulk 17,07 €
Μητρική: MSI H61MU-E35 B3 (s1155, H61, DDR3) 61,79 €
ραμ: Corsair Value 4GB DDR3-1333 Ram Dimm 17,07 €
Σύνολο: 296 ευρώΣκληρό δίσκο έχω.
Προορίζεται για δουλειά γραφείου (ζόρικα >50μβ εξελόφυλλα κυρίως => ραμ) και τίποτε άλλο (παιχνίδια, επεξεργασία βίντεο, κλπ).
Πως το βλέπετε; Να αλλάξω κάτι (προς τα κάτω ή προς τα πάνω); Μήπως έχω βάλει κάτι περιττό ή μήπως έχω ξεχάσει κάτι (π.χ. κάρτα γραφικών, ήχου);
-
Μια χαρά είναι για τέτοια δουλειά......
Για τροφοδοτικό θα σου πρότεινα, στα ίδια κυβικά περίπου, αυτό εδώ
Αν θες μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου κ με ελαφρώς χειρότερη CPU, αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος, η επιλογή σου είναι ήδη αρκετά οικονομική
Η μητρική σου έχει built-in κάρτα γραφικών και ήχου, και αφού δε θες παιχνίδια και σπουδαίες μουσικές, δε νομίζω ότι χρειάζεσαι εξωτερικές. Και στην τελική, αν ποτέ σου χρειαστούν, τις προσθέτεις εκ των υστέρων.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]