-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ναι τα logitech ειναι η alfa romeo των περιφερειακωνεμενα απλα πεθανε το λειζερ, τελος
ενα μικρο που εχω στο λαπτοπ εδω και 4 χρονια μου κανει κατι παραξενα με τη ροδελα
το αντίστροφο.
ότι ποντίκι ms είχα το είχα βγάλει off λόγω κακής ποιότητας αυτού σε 1 χρόνο μαξ.
με τα logi έχω βρειτ ην υγειά μου.
μόλις χτες άλλαξα στο 6μηνο το απαράδεκτο σε όλα ms που είχα με ένα logi.
δεν ξαναλλάζω μάρκα. -
δε μου λετε και κανα καλο πληκτρολογιο να παρω , γιατι καλη η αρχαιολογια μου, αλλα θα ηθελα κατι λιγοτερο retro απο αυτο
θελω ομως να βολευει και για gaming , γιατι κακα τα ψεματα η αρχαιολογια ειναι πολυ βολικη
-
- logitech από μένα
qsi έχω πάρει το Illuminated ασύρματο, γαμεί
-
ναι αλλα ποσο το πηρες ειναι το θεμα?
επισης ΑΝ παρω ασυρματο, θελω κατι που να δουλευει με την ηδη υπαρχουσα κεραια που φαινεται στο hub, (και να κρατησω την αλλη καβατζα), δε θελω επιπλεον κεραια και ειδικα τις παλιοτερες που ειναι γκουμουτσες (και μοναδικες για καθε συσκευη )
-
δε μου λετε και κανα καλο πληκτρολογιο να παρω , γιατι καλη η αρχαιολογια μου, αλλα θα ηθελα κατι λιγοτερο retro απο αυτοhttp://i1098.photobucket.com/albums/g37 ... 093159.jpg
θελω ομως να βολευει και για gaming , γιατι κακα τα ψεματα η αρχαιολογια ειναι πολυ βολικη
από πότε έχεις να το καθαρίσεις?
-
ενταξει επειδη εσκασε το φλας φαινεται ετσι, στη πραγματικοτητα δεν ειναι τοσο χαλια
επισης το χω 6 χρονια.. λογικο δεν ειναι να εχει μαζεψει καποια μπιχλα?
ΥΓ ειδα το illuminated , οντως γαμει, αλλα μου φαινεται τσιμπημενο
καποια στιγμη θα το βαλω στα υπ'οψιν
-
ναι αλλα ποσο το πηρες ειναι το θεμα?επισης ΑΝ παρω ασυρματο, θελω κατι που να δουλευει με την ηδη υπαρχουσα κεραια που φαινεται στο hub, (και να κρατησω την αλλη καβατζα), δε θελω επιπλεον κεραια και ειδικα τις παλιοτερες που ειναι γκουμουτσες (και μοναδικες για καθε συσκευη )
http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Pe ... 002380.htm
87€ αλλά είχα κάτι πιστωτικά και μου βγήκε φθηνότερα, τ'αξίζει όμωςέχει μια μικροσκοπική κεραία με unify σύστημα που αν το υποστηρίζει και το ποντίκι σου τότε δε χρειάζεται να έχεις και τη παλιά. εμένα όμως δεν την υποστηρίζει και έχω και τις 2, χωρίς πρόβλημα όμως.
-
ναι εμενα αν προσεξεις στη φωτο (στο hub που την εχω φερει εκει πανω για καλυτερο σημα ) του ποντικιου ειναι unifying οποτε θα μπορουσαν να μπουν και τα 2 σε αυτη
ειναι πολυ σημαντικο που δεν εχουν μοναδικη κεραια οπως ειχαν παλιοτερα, δημιουργουσε τεραστιο προβλημα αυτο αν σου χαλαγε η κεραια (οχι και απιθανο ετσι μακριες που ηταν)
βεβαια υπαρχει και εκδοση με καλωδιο που ειναι 20 ευρω κατω
-
αυτή ειναι η δική μου -τοπ στην εποχής της- αρχαιολογία από το 2006-2007!!!!! Δεν την αλλάζω μέχρι να λιώσει διότι την έχω καταευχαριστηθεί τόσα χρόνια και συνεχίζω να το κάνω! Ακόμα και το mouse mx1000 λειτουργεί παντού σαν τα σύγχρονα ακριβά μοντέλα της εταιρείας! Η λότζιτεκ φρόντισε να είναι πλέον συμβατό και με τα 7αρια. Υποστήριξη σε τόσο παλιό προίόν! Ευτυχώς...
Έχει και διάδοχο εδώ και 3-4 χρόνια, το mx5500 που αν είναι σαν και αυτό που έχω θα σου το πρότεινα ανεπιφύλακτα διότι είναι τρομερό πληκτρολόγιο! -
Αρχαιολογίες τα πληκτρολόγια του 2006;
ενταξει επειδη εσκασε το φλας φαινεται ετσι, στη πραγματικοτητα δεν ειναι τοσο χαλιαΤόσο χάλια είναι, απλά δε φαίνεται με τον εσωτερικό φωτισμό που έχουμε στα σπίτια
-
το καλό με αυτά ήταν ότι έφευγαν άφοβα στον τοίχο από τα νεύρα, τώρα το ξανασκέφτεσαι
-
Firefox 15 out now
χαμηλότερη κατανάλωση μνήμης
3D γραφικά -
Έχω σπάσει πληκτρολόγια επειδή τα κοπανούσα απ'τα νεύρα μου. Με αυτό θα σπάσω το χέρι μου πριν σπάει αυτό
-
δε μου λετε και κανα καλο πληκτρολογιο να παρω , γιατι καλη η αρχαιολογια μου, αλλα θα ηθελα κατι λιγοτερο retro απο αυτοθελω ομως να βολευει και για gaming , γιατι κακα τα ψεματα η αρχαιολογια ειναι πολυ βολικη
το πληκτρολογιο σου εχει τόση βρώμα πάνω, σε σημειο που εριξα αντισυπτικο στην οθονη μου να την απολυμανω....
-
εγώ προστατευσα την εικόνα μου και εβαλα λινκ
-
Κιουση, βοηθεια.
Το desctop στο φαρμακειο ανεβασε θερμοκρασια χτες και κρασαρε. Το ανοιξα, τιγκα στη σκονη και συνειδητοποιησα οτι ο ανεμιστηρας που ειναι στο κουτι δεν ηταν συνδεδεμενος. Το φυσηξα, τον συνεδεσα και τα πραγματα ειναι καλυτερα, αλλα το κουτι ζεματαει ακομα.- προγραμμα για θερμοκρασιες και τι θερμοκρασιες να περιμενω?
- κατι αλλο που μπορω να κανω?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Firefox 15 out now**χαμηλότερη κατανάλωση μνήμης
**3D γραφικάμεχρι τα ποσα extension?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Firefox 15 out now
**χαμηλότερη κατανάλωση μνήμης
**3D γραφικάμεχρι τα ποσα extension?
Για να περιορίσουν τα memory leaks και να βελτιώσουν την διαχείριση μνήμης στον νέο Firefox 15, οι hackers του Mozilla αποφάσισαν να ασχοληθούν με τα add-on που κάνουν την ζημιά. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αν ο Firefox 15 εντοπίσει add-on που συμπεριφέρεται περίεργα και καταναλώνει τρελά ποσά μνήμης αυτόματα αναλαμβάνει να απομονώσει και να ελευθερώσει την μνήμη στο σύστημα. Έτσι ο browser συνεχίζει να παραμένει λειτουργικός, δεν κολλάει και ο υπολογιστής συνεχίζει να έχει διαθέσιμη RAM για άλλα πράγματα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Firefox 15 out nowχαμηλότερη κατανάλωση μνήμης
3D γραφικάΓια να δούμε...
Γιατί ο 14 δεν ήταν και τόσο σταθερός. -
https://developer.mozilla.org/en-US/dem ... ananabread
Δοκιμάστε και το παραπάνω demo όσοι έχετε τον 15
Δεν είναι κακά τα γραφικά
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]