-
Popup βρήκα και εγώ τώρα σε υπολογιστή της εταιρίας, χωρίς το υπόλοιπο πακέτο (redirections, google.com block, hijack κλπ.) αλλά pc tools και avg προς το παρόν αγρόν αγοράζουν. Δοκιμάζω με malwarebytes μπας και ανιχνευθεί τίποτα. Εξαιρετικά προβληματικά όσον αφορά spyware τα pc ατόμων που δεν κατέχουν το ένστικτο.
-
Έκανα format το pc και τώρα πρέπει να ενεργοποιήσω τον ήχο,μόνο που δεν ξέρω πως γίνεται..Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?Αναλυτικές οδηγίες παρακαλώ γιατί είμαι άσχετος..
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
Έκανα format το pc και τώρα πρέπει να ενεργοποιήσω τον ήχο,μόνο που δεν ξέρω πως γίνεται..Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?Αναλυτικές οδηγίες παρακαλώ γιατί είμαι άσχετος.. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Έκανα format το pc και τώρα πρέπει να ενεργοποιήσω τον ήχο,μόνο που δεν ξέρω πως γίνεται..Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?Αναλυτικές οδηγίες παρακαλώ γιατί είμαι άσχετος..
Αν βοηθάει πιο πολύ ας πω ότι έκανα εγκατάσταση τους drivers αλλά δεν αναγνωρίζει τα ηχεία,πηγαίνω στον πίνακα ελέγχου και στη συνέχεια στον ήχο αλλά δεν μπορώ να βρω τα ηχεία.
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
Αν βοηθάει πιο πολύ ας πω ότι έκανα εγκατάσταση τους drivers αλλά δεν αναγνωρίζει τα ηχεία,πηγαίνω στον πίνακα ελέγχου και στη συνέχεια στον ήχο αλλά δεν μπορώ να βρω τα ηχεία.
Χρειαζονται αναγνωριση τα ηχεια;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
χρειάζεται αναγνώριση η κάρτα ήχου.Πρέπει να εγκαταστήσει τους drivers που θα βρει στο site της κατασκευάστριας εταιρίας της κάρτας.
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
Έκανα format το pc και τώρα πρέπει να ενεργοποιήσω τον ήχο,μόνο που δεν ξέρω πως γίνεται..Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?Αναλυτικές οδηγίες παρακαλώ γιατί είμαι άσχετος..Λογικά η κάρτα ήχου(εκεί που είναι συνδεμένα τα ηχεία σου στο pc) είναι ενσωματωμένη στην βασική πλακέτα(μητρική).Άνοιξε το κουτί από τα πλάγια και δες τι μάρκα είναι η πλακέτα.Μετά γράψε στο google την μάρκα και ψάξε να βρεις το πρόγραμμα(driver) για να αναγνωρίσει την κάρτα ήχου και κατ'επέκταση να έχεις ήχο.
-
Ο χρήστης pointer έγραψε:
χρειάζεται αναγνώριση η κάρτα ήχου.Πρέπει να εγκαταστήσει τους drivers που θα βρει στο site της κατασκευάστριας εταιρίας της κάρτας.
Ηχεια λεει και οχι καρτα ηχου .
-
βασικα ειναι Onboard η ειναι καρτα?
-
στα optional updates δε σου βγαζει κατι? εμενα εκει βγαζει για το λαπτοπ
-
τα ηχεία τα άνοιξες;
-
Χαζη ερωτηση,αλλα εχω σκαλωσει.Αν καψω ενα cdακι μεσω windows media player,και βαλω Mp3s μεσα,θα εγγραφουν ως wma?Κοινως,το αμαξι παιζει μονο wma ή wav(δε ξερω τι διαφορα εχουν,αν εχουν) πως να καψω τα mp3s ωστε να παιζουν στο αυτοκινητο?
-
Τίποτε περίεργο δεν κάνεις - απλό data cd.
Βάζεις μέσα στο cd τα αρχεία mp3 ή τους φακέλους που τα περιέχουν.
Το αμάξι βλέπει όλους τους φακέλους μαζί. -
Data CD?Eιχα την αισθηση οτι με audio CD γινεται η δουλεια.
-
Αν το αμάξι δεν παίζει mp3 τότε πρέπει να φτιάξεις audio cd.
-
Αυτο ηθελα να πω.Οτι δεν υποστηριζει mp3 το αυτοκινητο.Ισως τα εμπλεξα στο πρωτο ποστ κ δεν εγινε κατανοητο.Ευχαριστω παντως
-
αν επιλέξεις να γράψεις AUDIO CD, θα τα μετατρέψει μόνο του στην κατάλληλη μορφή, μην αγχώνεσαι και πολύ
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
αν επιλέξεις να γράψεις AUDIO CD, θα τα μετατρέψει μόνο του στην κατάλληλη μορφή, μην αγχώνεσαι και πολύOk,το ειχα κανει και στο παρελθον,δε ξερω γιατι σκαλωσα ετσι τωρα
Ολα ενταξει με το CD -
Ψάχνω για αγορά έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ~2 TB !
Τι λέτε για αυτόν - WD Elements 2 TB External Desktop Hard Drive (USB 2.0, Black);
Από αξιοπιστία τι λέει; Κατά καιρούς ακούμε διάφορα για κάποια μοντέλα.Τον θέλω για backup - φωτογραφίες, βίντεο...
Ή έχετε κάποιο άλλο μοντέλο στο νου σας;
Thanks... -
Ο χρήστης iant έγραψε:
Ψάχνω για αγορά έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο ~2 TB !Τι λέτε για αυτόν - WD Elements 2 TB External Desktop Hard Drive (USB 2.0, Black);
Από αξιοπιστία τι λέει; Κατά καιρούς ακούμε διάφορα για κάποια μοντέλα.Τον θέλω για backup - φωτογραφίες, βίντεο...
Ή έχετε κάποιο άλλο μοντέλο στο νου σας;
Thanks...Νομίζω οτι πρέπει να επενδύσεις σε NAS αν δεν θές να τον μεταφέρεις.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]