-
σε παιχνιδια θα παιξει καμια ουσιαστικη διαφορα ή μπα?
κατι ακουγα για dx 11.1 , δηλαδη @@ δεν αξιζει το κοπο
το κοβω να μενει παρα πολυς κοσμος με 7αρια
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
σε παιχνιδια θα παιξει καμια ουσιαστικη διαφορα ή μπα?κατι ακουγα για dx 11.1 , δηλαδη @@ δεν αξιζει το κοπο
παντα παιζει συμβατοτητα προς τα πισω αν δεν παιξει παντα παιζει ενα Patch απο πειρατες
-
καλα πρωτα απο ολα δεν εχω καρτα 11.1 και ουτε προκειται να αγορασω, η 6950 εχει πολλα ψωμια ακομα
το 11 τωρα εχει αρχισει να μπαινει αβερτα στα παιχνιδια και το .1 αν ειναι σαν το 10.1 δε μου λεει κατι , παπαρια μεντολες..
(δε ξερω αν θυμασαι το φιασκο με το assasin's creed και το 10.1 .. σε ενα παιχνιδι το εβαλαν και επειδη ηταν προβληματικο εβγαλαν update και το γυρισαν σε dx9 )τωρα κατι hw accelaration στο metro ui μου φαινεται τρελη κοροιδια
μπορει καποια στιγμη οταν ωριμασει σα λειτουργικο να το βαλω, αλλα να αφησω τα σταθεροτατα 7αρια μου κανει λιγο ρισκο
και καλως ή κακως πολλοι θα σκεφτουν ετσι , παλιοτερα για το dx10 αρκετοι βαζαμε vista (εγω παντα το ειχα dual boot με xp ), αλλα τα 8αρια τουλαχιστον για καποιον με τις δικες μου προτεραιοτητες δε φαινεται να προσφερουν κατι..
θα δουμε
-
καλα μην νομιζεις στην ουσια windows 7 ειναι ολες οι γραφικες πιπες που εβαλαν φευγουν με ενα απλο προγραμματακι αυτο που μενει ειναι ενα start menu που απλα θα πρεπει να βαλεις εσυ τα προγραμματα που θες
-
Καλά πόσο ηλίθιοι είναι στη Sony και έχουν γεμίσει το PS3 με torx?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Καλά πόσο ηλίθιοι είναι στη Sony και έχουν γεμίσει το PS3 με torx? -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Καλά πόσο ηλίθιοι είναι στη Sony και έχουν γεμίσει το PS3 με torx?
Καλά μια είναι τελικά. Κάτσε μην πάω καμιά βόλτα μέχρι το Πράκτικερ και θα δούμε μετά ποιος είναι θα του βγάλω τα μάτια και ίσως και τη σκόνη!
-
Κανα φίλο με Γαλλικό όχημα δεν έχεις;
-
Όπα. Έχουν torx στα εργαλεία τους τα Γαλλικά? H θεία μου έχει C4 και μένει 2 ορόφους κάτω μου! Μην τρέχω τσάμπα Πράκτικερ μες τη ζέστα...
-
η θεία σου στο c4 το τορξ τι να το κάνει; να αλλάξει λάστιχο;
γενικά λέει ο μιραγκε έχουν βίδες τορξ άρα και περισσότερες πιθανότητες να έχει κάποιος στα εργαλεία του τέτοια.
όχι στα εργαλεία του αυτοκινήτου με τον γρύλο. -
Ξέρω γω τι μπορεί να κουβαλάει πάνω του. Μπορεί τα Γαλλικά να έχουν και τορξ μαζί με τα γνωστα κατσαβίδια που έχουν όλα τα αυτοκίνητα στα εργαλεία τους.
-
Καλά πόσο ηλίθιοι είναι στη Sony και έχουν γεμίσει το PS3 με torx?και σενα τι σε νοιάζει με τι το βιδωσαν?
-
Εγκυκλοπαιδικά.
-
Εγκυκλοπαιδικά.α ειπα μηπως...
-
Έχω ανοίξει iPhone 4. Λες να κωλώσω στο PS?
-
Έχω ανοίξει iPhone 4. Λες να κωλώσω στο PS?εννοεις εκεινο το 4αρι που δεν σου ξαναδουλεψε? Ναι θυμάμαι... Νταξει... προχώρα με το PS τότε, λογικό αλλωστε που το αχρηστευεις αφου τωρα περιμένουμε το νεο.
-
Αυτή η εγχείριση δεν είχε αποτύχει ?
-
Δεν είπα ότι το έφτιαξα. Ότι το άνοιξα είπα.
Επίσης problem solved. Η βίδα του PS δεν είναι πλέον τορξ αλλά συμβατική.
Εδιτ: η Άρτα με τα Γιάννενα μέσα. Γι' αυτό ο ανεμιστήρας κάνει λες και θα απογειωθεί.
[IMG=http://img543.imageshack.us/img543/1376/20120730183916.jpg][/IMG]
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κανα φίλο με Γαλλικό όχημα δεν έχεις;Ή μοτοσυκλέτα BMW...
@ cabala: Τα Windows 8 έχουν πάρα πολλές αλλαγές σε σχέση με τα 7άρια, δεν είναι το ίδιο πράγμα με ένα φαντεζί skin από πάνω.
-
Αξίζει δηλαδή η αντικατάστασή τους??
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]